IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

    Я,я кажи
    Нещо по същество ще кажеш ли или да ходя да спавам

    Коментар


    • Vate,
      imaше ли шнеле-шнеле тонайт?

      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Анал лизаторе, гледам си се вихрил доста тук, специално заради теб съм се регистрирал в другият форум и поканих ИДА да дойде да ти свие перките. Палестинците уцелиха ли блока на лезбииката за да лапнеш застраховката, че онези в канада не щат песен
        Я,я кажи


        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

        Коментар


        • Анал лиз-близ събирате ли се в твоето село по на чашка, все пак ти като пенсионер си доайен на амджинакойдумите там- ти българина, от време на време сигурно прескача и новият ти приятел барабата и сигурно по скайпа се чувате с весо и другият тъпанар в. григ. Поканете и семейството на факЮ, той че дойде с мъжа си- църнио нигер, ще хапнете ще пиинете, ще попеете руски пляски и потанцувате руски частушки. В крав на вечеринката да не забравите да направите една магия на путин и кажете чумата да те тръшне дано. Имаше един тиквеник от лясковец, къдрав като мериносова овца и с боядисана коса, дето плачели турците за него, ако го намериш покани го и него, той си пада по трапезите на чужда сметка, ще дойде сигура

          Коментар


          • Анал лизаторе, гледам си се вихрил доста тук, специално заради теб съм се регистрирал в другият форум и поканих ИДА да дойде да ти свие перките. Палестинците уцелиха ли блока на лезбииката за да лапнеш застраховката, че онези в канада не щат песен

            Коментар


            • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

              Абсолютно вярно.

              Но всичко е опаковано в захаросани приказки за свобода , демокрация и благоденствие.....
              Винаги собствената маргиналност и некадърност си търси бушони за изпушване! Ах,колко сме добри и кадърни,ангели небесни,ама те другите са лошите и са виновни за собствената некадърност!

              Врагът винаги трябва да се търси,дали врагът с партиен билет,дали кулакът народен враг,или най-вече лошите капиталисти и империалисти в съчетание с ционистите! Ами бъдете и вие кадърни и успешни ,а не да хленчите само в ъгъла!

              В противовес на известната "максима",че битието определя съзнанието,по меродавен е обратният извод ,че съзнанието определя битието! Имаш ли съзнание за малоценност,ще живееш в малоценност и бедност,без стремежи за собствено благополучие! Или пък,ако имаш съзнание на крадец,ще живееш в скованост и страх,да не те сполети това,което вършиш с околните! Егоизмът съвсем не е отрицателна черта,а стремеж за утвърждаване на собственото ЕГО/ти -като единствен и уникален екземпляр/и уверен във възможностите си създаваш благо за себе си,а всеки поотделно утвърждава така общото благо и тогава идва благоденствието за цялото общество.
              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

              Коментар


              • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                [COLOR=#FF0000]

                Има една геополитическа теория на Макиндер. Именно следвайки тази логика, англосаксонските сили слагат край на евразийския проект на Германия/ВСВ/, след това и на този на Русия/рухването на СССР/, а сега са изправени пред задачата да елиминират евразийския проект на Русия и Китай.

                Целта на американската външна политика е трансформацията на света по модела на американското общество и най-важната им задача е организацията и прокарването на либерално-демократичната цивилизация на планетата....
                Не що леко си в грешка- има достатъчно източници които казват и доказват че говедария играе в двата отбора и когато вижда накъде отиват нещата тогава започва да играе повече за единия отбор, но никога не престава да играе в другия. Относно рухването не ссср- той рухва заради глупостта на висшите ръководители- ако андропов беше поседял първи секретар няколко години, горби щеше да носи дърва в юртата в сибир, а не да стане първи секретар.

                А последното ти изречение буди само насмешка, представяш се за пенсионер- на твоите години човек умее да различава голата кука от тази със стръвта. Доколкото разбирам ти си като калмарите- на гола кука се ловиш. Либерално-демократичната цивилизация- ценностите и пристигат с ф 16 или който модел е на разположение- справка иран, ирак, либия, сърбия българия, косово, укропия, никарагуа сигурно няма да ми стигнат 10000 знака да изброявам

                Коментар


                • На 30.11.1939 т.е. преди почти 79 години, Русия напада миниатюрна Финландия.

                  С 3 пъти по-малка армия, 30 пъти пъти по-малко самолети и 200 пъти по-малко танкове (в края на войната), финландците нанасят чудовищни загуби на ордите на Империята на злото и спасяват родината, но все пак губят 11 процента от територията на страната и 30% от индустриалните мощности (вкл залежи на редки метали). Окупираните територии са все още в територията на Московията ...

                  В първите часове на войната московската авиация бомбардира жилищни квартали на столицата Хелзинки. Хвърлени са едни от първите по рода си касетъчни бомби РРАБ-2 (Ротативно-рассеивающая авиационная бомба). Тези бомби са били дълги 2.5 метра, диаметър 0.9 метра и са съдържали 60 малки запалителни бомби. При падането си бомбата се върти благодарение на опашните плоскости и центробежната сила изхвърля малките бомби.

                  При протеста на финландците в Обществото на народите (предшественик на ООН), комисарят по външните дела на СССР (външният министър) Вячеслав Молотов заявява в интервю по радиото, че "най-миролюбивата страна на света никога не бомбардира", а "от самолетите се хвърлят чували с хляб за гладуващите финландски трудещи се".

                  Едва стъпила на финландска територия, в първия окупиран град Териоки, Москва основава "Финландска демократична република" с марионетно правителство от предатели-финландци. Същия модел Московията използва и при последните си агресии и анескии - в Грузия с абхазката и осетинската републики, Молдова с Приднестровската и в Украйна с ЛНР, ДНР и Крим.

                  През 1939-а Кремъл претендира, че се бори за правата на финландските трудещи се, които били страдали под гнета на финландските капиталисти и белогвардейци. Всъщност това е втората война на Московията срещу независима Финландия в рамките на 20 години.

                  Кремъл напада Финландия докато в Европа вече се разгаря Втората световна война, а Москва и нацистите са си разделили Полша с договора от 27.08.1939, с който нацистите и Москва си разделят Стария континент.

                  Практически без никаква външна подкрепа (дори от нейните съседи Норвегия и Швеция) малка и бедна Финландия се изправя сама срещу гигантската военна машина и ресурси на Империята на злото. В тази война финландският народ се сражава достойно, нанасяйки колосални загуби на Московията и нейните орди, с което се спасява от трагичната съдба на десетки друби народи и племена поробени от най-мракобесната държава в човешката история.

                  Тази война оставя своята трайна следа и днес. Например "Коктейл Молотов" - евтина петролна бомба изобретена именно тогава, с чиято помощ финландците унищожават стотици московски танкове. Тя е наречена така именно след циничното интервю на външния министър Молотов и е един своеобразен жест на "благодарност" - вие ни пращате "хляб", а от нас имате "коктейли". И днес по големите медии на Империята на злото, названието "Коктейл Молотов", иначе широко разпространено по целия свят, не може да бъде чуто.

                  Коментар


                  • Ванчо, а какво да кажем за думите на бенковски- сега русия може да заповяда, и имаше още нещо че е отворил рана в сърцеето на потисника. Или това не се брои- абе какво стана с чепките, отсече ли ги

                    Коментар


                    • С тия умни,непромити мозъци,още дълго руснаци,българи и др. гастарбайтери ще се редят за зелени карти за да имат стандарт,който в родните им страни не могат да си позволят!

                      Ами то дори и едно сравнение с протестанстките САЩ,Канада и католическите страни в Ю.Америка да направим,толкова ли е по-бедна земята на юг? Или пък в С.Америка е много богата земята? Представям си Бразилия богата,мощна владееща колонии и едни Леонсиовци/от Изаура/,търгуват в банановата република САЩ и изкупуват продукти на безценица! Ах,какъв кеф за левандурите ще бъде!

                      Има една геополитическа теория на Макиндер. Именно следвайки тази логика, англосаксонските сили слагат край на евразийския проект на Германия/ВСВ/, след това и на този на Русия/рухването на СССР/, а сега са изправени пред задачата да елиминират евразийския проект на Русия и Китай.

                      Целта на американската външна политика е трансформацията на света по модела на американското общество и най-важната им задача е организацията и прокарването на либерално-демократичната цивилизация на планетата....
                      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                        Всички наши предосвобожденски именити личности са били винаги против официална Русия,... Левски:"Който ни "освободи",той ще да и да ни зароби"! Или Раковски: "Всякога проклетата Русия..." Сегашното незавидно положение на страната ни/най-бедна в Европа/ се дължи също на руското пагубно влияние ...

                        "Другари,другари", ние живеем вече 70 години във вашата социалистическо русофилска уродлива евроазиатска кочина - резултатът е налице.

                        Докато го строихте светлия социализъм убихте 1300 години народ. Та ако имате малко милост ходете в Сибир, там си изживявайте крайните супер възходи и сривове.

                        Всъщност 70 години вече този "Сибирски модел" на супер възходи и сривове, всъщност се оказа светли и красиви обещания на думи, и ...мизерия. Без петрола и газта на Русия щяхме да бъдем като СК и КУба-жертви на евроазиатизма, "славянското братство и единство".
                        Ванчо ква е тая секта бе какво е туй чудо ти си изпаднал в транс.Надсвири дори Георги Жеков.Успокой се малко ного се запени иди си наплискай очите с вода вземи парцала изтрии монитора и махни оная люспа от домат върху монитора...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                          Левски:"Който ни "освободи",той ще да и да ни зароби"!
                          Единственият източник, който твърди това, е Захари Стоянов в спомените за срещите му с Дякона.
                          Исторически не е подтвърдено, че двамата някога са се срещали. Когато Захари е писал това, той е бил в партията на русофобите.
                          Last edited by R1a1; 03.12.2018, 23:12.

                          Коментар


                          • Новият подход на леворезбоваците,искащи да срутят така омразният им капитализъм!!!

                            Владимир Буковски:

                            Гейове и феминистки превзеха властта. Започна нова Оруелска епоха !


                            Зад маската на политическата коректност се крие по-злобната версия на марксизма, казва дисидентът . Започна нова Оруелска епоха[!/b]



                            Цитат

                            [B]Дали не става въпрос за хора, които натрапчиво карат целият свят да живее според техните идиотски идеи? Не - става въпрос за нещо много по-сложно. Имаше един философ – Херберт Маркузе от Франкфуртската школа. Неговите идеи сега се въплъщават в света. А те бяха много прости. Маркузе е ревизионист-марскист. Несъгласието му с Маркс е само в една точка – че Маркс смята за революционна класа пролетариата (това се видя, че не е вярно), а според Маркузе истинската революционна класа са различни малцинства. Изолираните случаи – това е истинският революционен елемент. Според Маркузе цялата патология трябва да бъде определена за норма, а цялата норма – за патология. „Едва тогава – пише Маркузе – най-после ще разрушим буржоазното общество”.

                            Тези активисти, които сега уж защитават правата на малцинствата – хомосексуалистите, феминистките и др. - изобщо не се грижат за своите малцинства. Също като Ленин, те ги използват като инструмент за натиск и контрол върху обществото. И разбира се, им причиняват много повече вреди и зло, отколкото на всички нас.
                            [COLOR=inherit !important]


                            [/COLOR]
                            Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                            Коментар


                            • На Запад християнството в неговият протестански уклон е буржоазното християнство,откъснало се от диктатурата и феодалните порядки и това е довело до просперитет на тяхните общества. И затова са притегателни за бедните и опоскани страни на православните и ислямски общества,в които съществува диктатура,защото още живеят във феодализма, образно казано! Православните страни още десетилетия ще просъществуват в диктатура и бедност,защото не са преминали през Реформация и Просвещение,което на Запад се е случило още през средните векове.

                              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                                Всички наши предосвобожденски именити личности са били винаги против официална Русия,... Левски:"Който ни "освободи",той ще да и да ни зароби"! Или Раковски: "Всякога проклетата Русия..." Сегашното незавидно положение на страната ни/най-бедна в Европа/ се дължи също на руското пагубно влияние ...

                                "Другари,другари", ние живеем вече 70 години във вашата социалистическо русофилска уродлива евроазиатска кочина - резултатът е налице.

                                Докато го строихте светлия социализъм убихте 1300 години народ. Та ако имате малко милост ходете в Сибир, там си изживявайте крайните супер възходи и сривове.

                                Всъщност 70 години вече този "Сибирски модел" на супер възходи и сривове, всъщност се оказа светли и красиви обещания на думи, и ...мизерия. Без петрола и газта на Русия щяхме да бъдем като СК и КУба-жертви на евроазиатизма, "славянското братство и единство".
                                Добре сега, ѝ? - Очакваш, в пристъп на слагачество (Оппсс, „конформизъм”! ) да се юрнем всички, само щото някой, някъде и по някакъв повод казалнещо, и ний тъй, Х0п! ? Някога бях с по-високо мнение за теб, „Чу'ек”. Съжалявам, съвсем ми се изтърси в очите.

                                Коментар

                                Working...
                                X