IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение


    До 13-14та година си имаше само обикновени тролове като Факушка (сега Имхотеп), които просто дразнеха участниците във форума и съсипваха дискусиите, което е и целта на троленето. След това обаче се появиха служителите на западните централи за хибридна война като Ваневски, Иван някойси, Барбарона и други, които са здраво въоръжени с най-различни сведения и текстове, които както сам си забелязал не е възможно да са притежание на един човек, каквито и енциклопедични познания да има.
    .
    Гигов , след "масираната" поява на "служителите на западните централи за хибридна война" / / , определено видимо се повиши и броят на форумците симпатизиращи на Русия ... тъй че , тролската работа която им е възложена , дава обратния ефект , чудя се и се мая тия от Козяк не четат ли глупостите тука , преди да плащат ...

    Това може да се нарече "ефектът Плевелиев" ... всяка негова поява в публичното пространство, масирано увеличава броя на хората които не го траят , него и "ценностите" му !
    Last edited by majnata; 05.12.2018, 13:47.

    Коментар


    • Москва предупреждава: Няма да оставим без отговор излизането на САЩ от договора за ракетите

      Според шефа на руския Генщаб изявлението на американския президент Доналд Тръмп, че Щатите смятат да напуснат този договор, е опасна стъпка, която може "да повлияе негативно не само върху европейската сигурност, но и върху стратегическата стабилност като цяло".

      "Като военни професионалисти вероятно разбирате, че не територията на САЩ, а страните, разположили на своя земя американски комплекси с ракети със среден и малък обсег, ще станат обекти за поразяване при ответни действия на Русия", ако Щатите излязат от договора, заяви Герасимов пред аташетата.

      С други думи, щастливите кокошки от евро колхоза са на прицел. Ами хубаво им казваше бай Дони, че трябва повече да плащат за сигурност. Сега ще има повод да им изтръска празните джобове още веднъж на малоумниците. Полуфалиралите им правителства ще вземат още кредити и ще поръчват американски железа за милиарди до откат. Ако не искат, няма НАТО...Което впрочем би било чудесно... Ма те ще искат...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

        Г-н Ваневски, .....
        Споменавам горното само и единствено за д аотбележа, че както в моето писане, така и във Вашето, има неизбежно някакви детайли, които дават допълнителна информация, характеризират индивидуални особености. Във вашето писане - тук визирам редките случаи, в които предлагате оригинален ваш текст, има редица особености - специално в пунктуацията и граматиката, които го правят лесно класифицируем именно като Ваш.
        Чаршафите очевидно са писани от други хора.

        Вчера се опитахте да ме убедите, че чаршафите Ви са Ваше лично творение и биват предлагани тук след копиране от друг форум, където публикувате. Да, факт е, че и там ги има тези текстове. Това не ги прави Ваши, обаче.
        Вашите лични текстове издават една малка тайна - изключено е да сте автор.


        Предлагам най-приятелски да премислите и преустановите подобно поведение. Освен при хипотеза, че Вие стоите зад цитираните лица или някакво друго лице, което има куража да твърди и претендира за авторство. А личините Ви изяви тук са маскировка за камуфлаж.
        Начев, Вие се опитвате да говорите с един трол, сякаш той е обикновен форумец! Ама той не е! Той е служител на някоя от англо-саксонските (американски и британски) служби за хибридна война. Целта на тези служби не е някаква митична борба с комунизма, щото тоталитарния комунизъм от съветски тип се провали и вече не е заплаха за капитализма. Целта на англосаксонската финансова върхушка е налагането на либералния финансов ред над Света, като начело стои естествено САЩ и подвластникът Великобритания.
        Виждате, че най-големите усилия на Ваневски и другите подобни на него служители са насочени към утвърждаване на върховенството на англо-саксонската раса.
        Подобни тролове се появиха в българските форуми през 2014та година, когато англо-саксонския глобален елит започна безогледна хибридна война срещу своя по-малък противник-Русия начело с Путин. По-големият противник ще е Китай, но пътво трябва да се умищожи Русия и НАТО, военната организация на англосаксонския глобализъм, заобиколи Китай и от север.
        Поводът беше намесата на Русия в Сирия. Руснаците не позволиха на САЩ да се намесят пряко с войски в предизвиканата от САЩ гражданска война там.
        До 13-14та година си имаше само обикновени тролове като Факушка (сега Имхотеп), които просто дразнеха участниците във форума и съсипваха дискусиите, което е и целта на троленето. След това обаче се появиха служителите на западните централи за хибридна война като Ваневски, Иван някойси, Барбарона и други, които са здраво въоръжени с най-различни сведения и текстове, които както сам си забелязал не е възможно да са притежание на един човек, каквито и енциклопедични познания да има.
        Във форумите се води целенасочена хибридна война на глобалния американо-британски елит срещу останалия свят, към който ние принадлежим.

        Айде, че много се разфилософствах, което не ми е присъщо. Аз съм човек на сухите факти и числа, а това не е такава материя.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

          Бравос ,

          а вие що си биете негрите бе ???

          Пряка дотация чрез цената на тока към американските тецове - 1,5 милиарда лева на година.

          Ма Барбито нъл не плаща ток в БГ , ко го вълнува....
          Плаща , плаща ... инак на свещи не мое да поства Чичолината и агент Сашо .

          Коментар


          • В Госдуме предложили отменить налог на автомобили старше десяти лет

            И да не забравя- в края на март се очаква да бъде пуснат завода на мерцедес до москва

            Коментар


            • СТЕЛА НИКОЛОВА

              Вчера Оффнюз ни информира, че в Софийската математическа гимназия имало своеобразен РабФак.
              Да, нашите клети управляващи си осигурили за поколението влизане през задния вход в елитни гимназии и то напълно законно.Просто трябва от Инспектората по образование да ти одобрят детенцето да се премести, срещу съответното обаждане за мотивация , вероятно, щото вие надали ще успеете да си преместите детето от кварталното училище в СМГ.
              След като сега РабФак-а ни управлява, те искат да продължат традицията, така да се каже. А ние се чудим откъде се пръкват такива в управлението, които са с дипломи, но пък очевидно знанията им не съответстват и на селска гимназия/без да искам да обидят селските гимназии/.
              Това е толкова обидно, неморално и престъпно, че ми иде да късам глави.
              Децата ни учат, ходят на уроци, решават задачи до късно вечер и през уикендите, ходят по състезания и тръпнат в очакване на резултатите, а отрочетата на властта влизат без да са си напънали ни мозък, ни зад.ик.
              Сещам се, че една учителка си бе навлякла гнева на родителите, понеже си позволила да пише 5-ца на герберско отроче за годината по предмета, който преподава.
              Съвсем случайно и дъщерята на Цветанов още със завършването си отиде да работи в Световната банка.Интересно как ли Световната банка е оценила потенциала на г-ца Цветанова толкова много, че без ден стаж и препоръки да реши да я вземе на работа?
              Сега от Министерство на образованието успокоили, че щели да променят тази наредба.
              Ама моля ви се, не си правете труда, всички сме наясно, че законите, наредбите и постановленията, които пишете са за нас, а не за вас, защото комунизма не си е отивал от нашата страна, а и да е опитал, то ни го върнахте с #видимитерезултати , #работимвинтереснагражданите и цялаааата стабилност, която смърди от всички институции в страната, превърнати в слуги на управляващия РабФак.
              Единственото, за което не си давате сметка, е че много скоро ще се окажете в положение, в което няма да има кой да свърши каквата и да е работа, защото РабФак не създава работохолици, нито експерти.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron
                Барби по такъв начин е устроен модерният свят, какво да направим. Преди време мисля че бойко забрани тези офшорки, ами че то тогава куцо-кьораво и сакато се изредиха да ни учат как не трябвало да се прави така- за фрренския пейзан не съм сигурен дали е учил и той бойко, но имайки предвид наглостта му най вероятно и той се е пробвал. ИИИИИИИИИ според теб колко време изкара тази забрана- около 6-8 месеца. Всички го правят това- и в бг, и в русия, и в говедария и във франция. Няма държава където офшорките да са разрешени и да не се крие печалбата. Но ти не подскачаш срещу самата система, а срещу това че се ползува от българи и руснаци. Малко работата става като тази че държавния департамент обвинил руснаците че говорят истината.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

                  Сега да си представим ,че англичаните бяха взели България какво ли щеше да ни се случи?
                  Погледни индия и си отговори сам

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    "В нашите държавни институции поначало има внедрени руски агенти, българи, на държавна заплата, но обслужващи схемите на руския енергиен империализъм"
                    В нашите форуми също ги има внедрени
                    Бравос ,

                    а вие що си биете негрите бе ???

                    Пряка дотация чрез цената на тока към американските тецове - 1,5 милиарда лева на година.

                    Ма Барбито нъл не плаща ток в БГ , ко го вълнува....
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      "В нашите държавни институции поначало има внедрени руски агенти, българи, на държавна заплата, но обслужващи схемите на руския енергиен империализъм"
                      В нашите форуми също ги има внедрени
                      Зададох ти съвсем прост въпрос ... остави тая лиготия с цветовете и отговори обективно , без тролщината с която се изхранваш .

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                        Я ни светни как ни ограбват например американските ТЕЦове ! Щото , щом не пишеш за тях , значи сме на голяма далавера , налЕ ... ?
                        "В нашите държавни институции поначало има внедрени руски агенти, българи, на държавна заплата, но обслужващи схемите на руския енергиен империализъм"
                        В нашите форуми също ги има внедрени

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron
                          ...
                          В нашите държавни институции поначало има [COLOR=#FF0000][B]внедрени руски агенти, българи,minal3.bg/ruskite-kompani...i-trae-zashto/[/URL]
                          Я ни светни как ни ограбват например американските ТЕЦове ! Щото , щом не пишеш за тях , значи сме на голяма далавера , налЕ ... ?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                            На 28 ноември 1943 г. в Техеран]
                            Г-н Ваневски, няколко пъти имах повод да споделя с форумната общност, че активното писане във форума дава обилна информация за субекта, който стои зад съответния ник, а не толкова за обекта на неговите интереси и вълнения.
                            В тази връзка писането във форума е поемане на голяма отговорност и носене на риск.
                            Всички сме по свой начин ограничени и тленни и резилът - ей го де е, дебне от всяка страница.


                            Никому не съм правил и нямам намерение да правя забележки за писането. То е въпрос и резултат на обективни фактори, които се коренят в биографията на всеки форумец, а също е и функция на ценности, потребности, усещане за нещата.
                            Споменавам горното само и единствено за д аотбележа, че както в моето писане, така и във Вашето, има неизбежно някакви детайли, които дават допълнителна информация, характеризират индивидуални особености. Във вашето писане - тук визирам редките случаи, в които предлагате оригинален ваш текст, има редица особености - специално в пунктуацията и граматиката, които го правят лесно класифицируем именно като Ваш.
                            Чаршафите очевидно са писани от други хора.
                            Вчера се опитахте да ме убедите, че чаршафите Ви са Ваше лично творение и биват предлагани тук след копиране от друг форум, където публикувате. Да, факт е, че и там ги има тези текстове. Това не ги прави Ваши, обаче.
                            Подборът и Мотивацията Ви да изберете точно тях и да ги пльоскате (изразът Ваш) безразборно тук, остава напълно неясен.

                            Отделих няколко минути за последните Ви приноси и ето резултатите. Примерно, горният текст за конференцията в Техеран е най-вероятно съставен (може би дори сътворен) от nikey_vv, Април 9, 2010 in Най-нова история,
                            българин от Лондон, пишещ в сайта форумнаука.бг.

                            Другият текст

                            На европейските карти и атласи от XVI-ти, XVII-ти и дори XVIII-ти век няма държава Русия, има Московия-Тартария.
                            е още по характерен, доколкото видимо предполага коренно различно равнище на образованост, надхвърлящо значително дори магистратура, не би прилягал ни на мен, ни на Вас. Вашите лични текстове издават една малка тайна - изключено е да сте автор.

                            Предполагам, че този текст принадлежи на един блоггър: Practic


                            В Blogger от септември 2018 г.

                            Показвания на потребителския профил - 47


                            Моите блогове
                            Всичко за мен Предлагам най-приятелски да премислите и преустановите подобно поведение. Освен при хипотеза, че Вие стоите зад цитираните лица или някакво друго лице, което има куража да твърди и претендира за авторство. А личините Ви изяви тук са маскировка за камуфлаж.
                            Last edited by nachev; 05.12.2018, 11:47.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron
                              ...
                              Я ни светни как ни ограбват например американските ТЕЦове !

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                [h=1]РУСКИТЕ КОМПАНИИ ОГРАБВАТ БЪЛГАРИЯ,
                                А по въпроса за американските компании кога ше вземеш отношение ?

                                Коментар

                                Working...
                                X