IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
    Защо европейските ценности са така омразни на евразийските фундаменталисти? Какви нови ценности те предлагат?
    А така е по добре, ако може да не ползуваш цветни боички, ще бтде още по добре.

    Нооооооооооо защо някоя държава независимо европейска или африканска трябва да следва определен път на развитие, не може ли сама да определя накъде да върви, все пак принципа на самоопределение е един от важните в човешката история. Пренебрегвайки този принцип се нарушава естественият ход на историята- няма как да искаш да се прескочат няколко строя, или да се върнеш назад в предишния строй

    Всъщност ние в кой строй живеем сега

    Коментар


    • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение


      Защо европейските ценности са така омразни на евразийските фундаменталисти? Какви нови ценности те предлагат?
      Защото когато човек се запознае по отблизо с тези "ценности" , бързо рзбира , че това са инструменти за унищожаване на християнска Европа !

      Коментар


      • Бунтът в Париж се разраства! Полицията хвърли и водни оръдия срещу "жълтите жилетки"

        Полицейски барикади и бронирана техника са обградили Елисейския дворец - седалището на президента Еманюел Макрон. Те спират с метални бариери и сълзотворен газ настъпващите към двореца колони от протестиращи, повечето от които са млади мъже.

        Протестиращите искат да докопат макарона ...

        Коментар


        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

          Къде са в цялата ти глупост комунистите и в частност руснаците, да не говорим че не си споменал путин който яде бебета, гледах го по снн

          Защо европейските ценности са така омразни на евразийските фундаменталисти? Какви нови ценности те предлагат?


          Отговорът е много прост – те се противопоставят на ценностите на световната цивилизация, защото тези ценности са противоположни на тиранията, самовластието и диктатурата. Равенството пред закона, правото на самоопределение, правовата държава, свободата за тях наистина са смъртна опасност.


          Затова дори в ХХІ век от Русия ни се предлага смес от средновековен фанатизъм, неограничена власт на държавата, отхвърляне на пазара, частната собственост и демокрацията, установяване на състояние на "свещена война" против ценностите на съвременната цивилизация.


          Никой не може да отрече, че съвременната световна цивилизация има за своя основа ценностите, утвърдили се първо в Европа. Това никак не е случайно. Европейската цивилизация възниква върху основата на античното елинско и римско културно наследство. През Средновековието това наследство се асимилира в християнската цивилизация.
          Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

          Коментар


          • Според някои анализатори френската власт умишлено допуска хаос и насилие по време на протестите, за да дискредитира „жълтите жилетки“. Френското правителство побърза да обвини „крайната десница“ за безедиците (което прилича на умишлен опит за опростяване на сложната картина, доколкото съставът на протестиращите е крайно разнороден).

            Ако анализът им е верен, защо властите да не оставят нещата такива, каквито са? Възможно е стратегията им да цели да дискредитира медийно протеста, за да сплоти около правителството лагера на „прогресивните либерали“ и да извади отсреща Националното обединение на Льо Пен, след което да се повтори сценарият от 2017 г.: „Или ние, или хаосът на крайно десните“.

            Ако наистина това е стратегията на властта, трудно може да се прогнозира доколко е печеливша, предвид обществената неприязън към Еманюел Макрон: рейтингът му в момента е по-нисък и от този на предшественика му Франсоа Оланд, смятан за най-непопулярния президент на Петата република, поради което дори не посмя да се кандидатира на последните президентски избори (нещо нечувано за френската политика!)

            https://www.lentata.com/page_13468.html

            Коментар


            • хелп ас то ремув микрон- хахаха

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Имхотеп

                В рт ли го чете?
                Не , в форум клуб политика- този който го е пуснал не пише със симпатия за русия

                Коментар


                • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                  Когато на улиците излязат лумпените и ултрасите,тогава "новите марксисти"=старите комуняги,,свикнали само да грабят,ликуват!
                  Къде са в цялата ти глупост комунистите и в частност руснаците, да не говорим че не си споменал путин който яде бебета, гледах го по снн

                  Коментар


                  • Когато на улиците излязат лумпените и ултрасите,тогава "новите марксисти"=старите комуняги,,свикнали само да грабят,ликуват! Изметът на обществото се представя за новата революционна класа,която носи невиждани демократични ценности-диктатура ,лагери,мизерия и дива експлоатация!

                    Точно преди половин век Хербърт Маркузе в прословутото си произведение "Репресивната толерантност" обвини западната либерална демокрация в репресивност, защото не била достатъчно толерантна към малцинствата и нарушителите на законите. За него: "Толерантността към радикалното зло е нещо добро, защото тя служи за сцеплението на цялото на пътя от изобилието към още по-голямото изобилие"(?!) Той отхвърля господстващата (т.е. класическата либерално-демократична) толерантност като "репресивна", защото тя "… само усилва тиранията на мнозинството, срещу която бе насочен протестът на истинските либерали". Според Маркузе "безграничната толерантност към маргиналните групи ще ги превърне от манипулирани, индоктринирани и потиснати в освободители от тиранията на мнозинството". Според него "разрушителите на буржоазното право трябва да бъдат толерирани, техните недостатъци трябва да бъдат представяни като предимства, а човешките им качества – като недостатъци… Едва тогава най-после ще разрушим буржоазното общество…"


                    С други думи цялата премъдрост на новата ултралиберална толерантност се състои в осъществяването на Марксовото пророчество за ликвидиране на капиталистическата цивилизация.

                    Що е то SJW?
                    Новите болшевики са познати още и като “сошъл джъстис уориъри” – воини за социална справедливост. Накратко – SJW. Те не искат просто равен старт, а равен резултат. И ако няма равен резултат, то това задължително е продукт на патриархалния потиснически ред. Tе не желаят да участват в спор с другата страна. Те искат да забранят другата страна. Затова са толкова опасни. “Толерантни” активисти, които прегръщат тиранията и могат да я наложат на всички нас, ако не внимаваме и не браним най-ценното – свободата на словото. А тя включва и свободата да нараниш нечии емоции. Защото фактите са по-важни от чувствата.

                    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                    Коментар


                    • Зверска охрана пази институциите на ЕС в белгийската столица И Брюксел пламна! Десетки арестувани на протестите на "жълтите жилетки"
                      520 | 8 дек. 2018 | 14:16

                      "Вижте демокрацията. Ние стоим. Нищо не сме направили, а ни арестуват", сподели възрастна жена, която бе сред задържаните
                      Друг запитан, който не посмя да извади жълтата си жилетка, каза, че исканията са за по-добър стандарт на живот, за повишаване на пенсии и на заплати.

                      Пази от любовта народна ...
                      Мдааа , така е в "цивилизованите " държави , дето се изписват с главна буква ...
                      Last edited by majnata; 08.12.2018, 15:08.

                      Коментар


                      • Гледам форума на рт- пишат че в холандия също протестират

                        Коментар


                        • Hajde барби хайде, очакваме някоя снимка от твоя балкон, нали си мястото на събитието, или нямаш фотоапарат

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                            И нищо ...изводите си ги правим сами.
                            Дори ненаписани, меродавни.

                            Коментар


                            • Брюксел обяви план за фючърсна търговия за енергоносители в евро, собствена система SWIFT и даже собствени кредитни карти. За неразбиращите това е превантивен термоядрен финансов удар по англо-саксите и долара. Това е чисто обявяване на война.

                              Нещо съм пропуснал. Кога е станало горното

                              Коментар


                              • Днес, 15:13
                                Този коментар от v_tin е изтрит от Andi11
                                Причина: Заяждане.

                                Анди защо си ми изтрил поста попитах колко е часът в канада, откога това е забранено

                                Коментар

                                Working...
                                X