Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Много моля ако някой приеме това за заяждане , да ме извини че съм наранил нежната му душа
Франция: защо се самоубиват толкова много полицаи?
Във Франция все повече полицаи посягат на живота си. Само през тази година те са над 50. Служителите на реда се чувстват напълно забравени и изоставени от държавата.
Статията е на дойче веле
Коментар
-
България се насочва към американските F-16 V*
Мариана Иванова При положение, че лично държавния секретар на САЩ, Помпео "опря ножа до гърлото", друго май не сме очаквали? То още при идването на неговия зам. стана ясно, че натиска е голям! Откъде толкова кураж у наш'те шушумиги, та да откажат! САЩ били инвестирали 200 милиона във въоръжение и бази у нас! Ми с бмджетния излишък да им ги възстановят обратно! Няма постоянно да ни вадят душата с това!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеГлупи, хайде смени плочата и измисли нещо друго за заяждане
Ние не ходиме на сервиз - ако има повреда, обаждаме се по телефона и идват да вземат колата или хладилника или пералната или ...
Тук български автомонтьори тарикати няма. Колко струва ремонта не ни интересува - плащаме и си гледаме работата
И имайки предвид че цените във франция са с около 15-25% по високи от германия ще се окаже че да живееш в лясковец е по изгодно отколкото под някой от мостовете с 3000 евро пенсияLast edited by aleks262; 21.12.2018, 21:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеГлупи, хайде смени плочата и измисли нещо друго за заяждане
Ние не ходиме на сервиз - ако има повреда, обаждаме се по телефона и идват да вземат колата или хладилника или пералната или ...
Тук български автомонтьори тарикати няма. Колко струва ремонта не ни интересува - плащаме и си гледаме работата... да бе , да ...
, даже и не поглеждате фактурата ...ти въобще шофьорска книжка имаш ли ...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеKakwi глупости пишеш- кажи колко пари направо- да не си мислиш че ще тръгна да ти търся адреси- или вярваш или не- та колко пари
Само това ли връща гугъл, някое от чааветата не ходи ли на сервиз- еб... си мамата- да не знаеш колко струва на час автомонтьора, не ме карай да ходя при българи
Тук български автомонтьори тарикати няма. Колко струва ремонта не ни интересува - плащаме и си гледаме работата
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнениеВладимир Тренев Автосервиз "Роза" tel. (450) 667-9138 tel. (450) 667-3318 fax. (450) 667-5314 1548 Boul. "Des Laurentides" (Laval) (ъгъла с aut. 440) VIMONT, QC H7M 2N8
Само това ли връща гугъл, някое от чааветата не ходи ли на сервиз- еб... си мамата- да не знаеш колко струва на час автомонтьора, не ме карай да ходя при българиLast edited by v_tin; 21.12.2018, 20:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАлооооууу барби и ванчо кво тана с аутомонтьора бе?? ТОлкова ли няма на кого да се обадите и да питате?
ФакЮ, я ти поне кажи - колко струва час работа на автомонтьор в говедария, другите явно са им спрели нета и са се прибрали по кашониерите. Ако барнат някъде свободен, може пак да се включатЛъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Алооооууу барби и ванчо кво тана с аутомонтьора бе?? ТОлкова ли няма на кого да се обадите и да питате?
ФакЮ, я ти поне кажи - колко струва час работа на автомонтьор в говедария, другите явно са им спрели нета и са се прибрали по кашониерите. Ако барнат някъде свободен, може пак да се включат
Коментар
-
Last edited by vanevski; 21.12.2018, 20:05.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Личи си че не си приятел на руснаците. По аватарчето се познава.
Ама иначе виж какъв съм готинLast edited by v_tin; 21.12.2018, 19:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Общо взето наистина е така- колкото и да не съм приятел на руснаците, след ванчовите и на барбарон приказки у мен се е появило някакво желание да я видя тая русия- няма да си кривя душата, бил съм там 90г-искам сега да я видя и да направя разлика
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
Коментар
Коментар