IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

      Костадин Костадинов общинар от Варна и шеф на политическата организация "Възраждане:

      "Русофоби нападнаха руска елха в центъра на София – твърдят, че елхата започнала първа"

      Миналата седмица Москва подари елха на София по случай Коледа, и тя беше сложена в центъра на столицата ни. Почти никой в България нямаше да разбере за това, заради бруталната американска цензура по уж “българските” медии, които позволяват за Русия да се говори само лошо и нищо друго освен лошо. Благодарение на безпримерния идиотизъм на малка група софийски умнокрасиви протестъри обаче цяла България разбра за елхата. Те се събраха да протестират срещу нея, защото била част от “хибридната война” на Русия срещу страната ни.
      Когато минаващи на близо полицаи любезно искат документите им за справка, малоумната групичка се разбягва с крясъци срещу тази невиждана репресия, които след това се увеличават хилядократно във фейсбук.

      Така ние българите разбрахме 3 неща:
      1. Москва подари елха на София.
      2. За първи път в историята на света имаше протест срещу елха.
      3. По-големи олигофрени и малоумници от платените жълтопаветни русофоби няма.
      хахахахаха
      +111
      Last edited by markov; 27.12.2018, 16:58.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

      Коментар


      • Орлин Пенев :
        Един милиард лева в сметка на Баневи. Новината не ме учуди. Но ме накара да се замисля и в контекста на вчерашното изказване на Президента Радев за грамотността.
        Усещането, че България е превзета от варвари, не е от днес. Видни бизнесмени станаха вчерашни шофьори и сервитьори на ДС, а новите ВИП-дами – секретарки и барманки. Гледам Баневица и си мисля, че няма сума, която да придаде класа и стил на жена, приличаща на застаряваща труженичка от магистралата. А благоверният й по-скоро си представям с бакалска престилка, отколкото въртящ милиони.
        Посредствеността, неграмотността и наглостта гордо шестват из Родината ни. Хора, бягащи от училище, за да играят футбол и да ядат филии с мас, хвалещи се как са хранили прасето с помия, представляват България по света. И смятат за особена гордост, че не четат книги. С диво подозрение към всеки, който е прочел повече от една. И не намиращи нищо лошо да се снимат по развлечен анцуг, докато охраната от НСО ги пази да играят мачле.
        Пари, класа и възпитание винаги си личат отдалеч.
        Но ако имаш само първото, нищо на света не може да компенсира другите две. А интелекта, грамотността и образованието са най-важните, когато управляваш държавата или дори бизнеса си. Простотията освен непобедима, за съжаление е и разрушаваща всичко, до което се докосне. Когато светът ти е ограничен до външната тоалетна от детството ти, няма начин да мислиш глобално и разумно. Ти се вкопчваш в това, което по случайност си докопал и го защитаваш с агресия и простащина. Защото знаеш, че друг шанс нямаш. И подозираш какво ще ти се случи, ако се върнеш пак в родната си кочина.

        Допуснахме парите да попаднат в мошеници и хора, които знаят само да рушат. Разрушиха икономиката, разрушиха държавата, разрушиха ценностите и обществото. Защото ги подценихме и тайно се присмивахме на простотиите им. Докато не започнаха да ни управляват.
        Пази Боже, сляпо да прогледа!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
          Брей!
          Ми ако американският президент обяви на народа си, че страната е направила оръжие, срещу което няма защита, тая брънтия първа ще подскача на благодарствения митинг.
          Ако не бъркам, тая брънтия живее и си отработва доларите в САЩ?
          БАрби е пропуснал някой коментари че се налага аз да ги довеждам до знанието на мнозинството
          • Александра Попова Татяна Моргунова, препоръчвам ви филмите на Андрей Звягинцев ("Елена", "Возвращение", "Левиафан", "Нелюбов") Имат награди. Гледайте ги преди Путин да ви ги е забранил.
            Жал ми е за интелигенцията ви.

          • Galin Stoyanov Дон Кихот има наследници- той се би със вятърни мелници -великани , а тези се бият с празнична елха - злобно джудже. Има също и много санчопанчевци - готови да последват болния в битката му с въображаеми врагове. Синдрома на Дон Кихот се е омесил с параноята и се е получила една ода на глупостта - гледано отстрани. Безделието раждало таланти
          Ама и тя пердаши яко
          Tatiana Christy Връх Боров удивлява ме слепотата и детският наивитет на много българи в случая. Това не е просто елха! С нея идва и добре калкулираната путинова символика! Вгледайте в детайлите и идеологическите послания! И не на последно място -- от КАКЪВ ТОЧНО ЗОР ТРЯБВА ДА ПРИЕМАМЕ ПОДАРЪЦИ ОТ КЪРВАВ ДИКТАТОР??.

          Кървав диктатор- аз не си спомням руснаците да са нападнали някоя държава наскоро- барби или импотент може би ще ни припомнят за такова нападение

          Коментар


          • Георги Боздуганов

            Точно преди година и осем месеца междуведомствена работна група, която бе назначена от служебния премиер (да се чете от президента), избра нов боен самолет за родните ВВС. Резултатът от надпреварата между Ф-16, Грипен и Юрофайтър остана тайна, забулена с мотива, че за окончателното решение първо трябва да бъде уведомен служебния кабинет. Е, няколко часа след съобщението на работната група реших да обявя “шампиона” - Грипен.

            Дали съм имал някаква вътрешна информация от военните среди? Никаква. Знаех какъв ще бъде изборът, ако той бъде направен от прислужно правителство на умело назначения прокремълски генерал.
            Неговото яростно противопоставяне срещу всяко политическо действие, което утвърждава страната ни като лоялен член на Атлантическия договор, е съответната част от подмолната война на Кремълсрещу националния ни суверенитет и крехкия ни европейски цивилизационен избор. Затова до средата на следващия месец, когато следва окончателно да бъде приет от Народното събрание вече предпочетения Ф-16, решетниковият избраник ще вие като сибирски вълк в критически екстаз по всякакъв повод или без повод.

            Смешно е да се твърди, че накой в Русия би могъл да се страхува от 10 български самолета Ф-16. Въпросът обаче е принципен — държавни решения, които намаляват възможностите за московски контрол и променят перспективата България да се превърне в рушител на атлантическата и европейската солидарност, са съвършено непремливи за путиновите стратези, и те максимално ще активират задунайския си персонал. През оставащото време до изборите за Европарламент, можем да очакваме дълбоко ешелонирана офанзива с разнообразни провокации, интензивна антиевропейска пропаганда и пълна подкрепа за формации с евразийска и изолационистка (псевдопатриотична) ориентация.
            Едно бъдещо комунистическо—сарайско управление в съдружие с маргинални путинофилски образувания, което би прекратило процедурата за закупуване на американски самолет или за компенсация би нахлузило усукана с корупционни върви руска ядрено-газова примка, съвсем не е толкова невероятно, колкото изглежда днес.
            А, дали по Коледа стават чудеса — зависи от Вас. Мислете два пъти повече, когато гласувате.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
              Брей!
              Ми ако американският президент обяви на народа си, че страната е направила оръжие, срещу което няма защита, тая брънтия първа ще подскача на благодарствения митинг.
              Ако не бъркам, тая брънтия живее и си отработва доларите в САЩ?
              Това с обявяването на оръжия се случва само на североизток от Европа. За тая година имаше вече две-три обяви.
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

                Навсякъде по света хората за Нова Година си желаят мир.
                Обаче, подутият олигофрен - джудже прави подарък на съгражданите си някакъв пореден боклук за масово унищожение. Силно повреден идиот!
                BArbi помолих те този крокодил да не го пускаш вече във форума, обаче ти продължаваш. Кажи как да ти се помоля пак- да застана на челна стойка искаш ли, само не го пускай повече тук, че кучката се плаши като го види и лае, а аз се стряскам насън

                Коментар


                • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Tatiana Christy

                  Навсякъде по света хората за Нова Година си желаят мир.
                  Обаче, подутият олигофрен - джудже прави подарък на съгражданите си някакъв пореден боклук за масово унищожение. Силно повреден идиот!
                  Брей!
                  Ми ако американският президент обяви на народа си, че страната е направила оръжие, срещу което няма защита, тая брънтия първа ще подскача на благодарствения митинг.
                  Ако не бъркам, тая брънтия живее и си отработва доларите в САЩ?

                  Коментар


                  • Най-ценни за Родината са Ахмед Доган, Делян Пеевски, МОЧА и руската елха, щото те са най-пазени в България.

                    Коментар


                    • Руското посолство реагира по доста странен, а според някои и недипломатичен начин на флашмоб, който бе организиран преди няколко дни в София. На страницата на посолството във Фейсбук е публикувано мнение на български гражданин, в което протестиращите край елхата, дарение от Руската федерация за столичани, са определени като олигофрени и малоумници. "Решението на руското посолство да тиражира определения като "олигофрени малоумници" по адрес на български граждани нарушава нормите на дипломатическите отношения, постановени от двете Виенски конвенции. Редно е българското Министерство на външните работи да излезе с категорична реакция по случая", смята бившият ни посланик в Москва Илиян Василев, който също е сред активистите на протестърите. Коментарът му е по повод на обидните квалификации срещу участниците във флашмоба, които се обявиха в защита на пленените от Русия украински моряци и добавиха върху украсата на московската елха хартиени корабчета с имената на задържаните моряци. "Това е не само обидно, но във висша степен арогантно", коментира Василев в своя публикация във Фейсбук. Коментарът, разгневил протестърите, е от Костадин Костадинов общинар от Варна и шеф на политическата организация "Възраждане и е придружен от пародийна ода. Коментаторът доста се е изсилил с твърдението, че никой уж не бил отразил поставянето на елхата, подарена от Москва на София, защото всички информационни сайтове пуснаха новината + снимки. А що се отнася до укорите му към протестърите те са си лично мнение, на каквото всеки има право в демократична България и е чудно защо те ги възприемат на нож. Впрочем ето и самият коментар на Костадинов, озаглавен "Русофоби нападнаха руска елха в центъра на София – твърдят, че елхата започнала първа" Миналата седмица Москва подари елха на София по случай Коледа, и тя беше сложена в центъра на столицата ни. Почти никой в България нямаше да разбере за това, заради бруталната американска цензура по уж “българските” медии, които позволяват за Русия да се говори само лошо и нищо друго освен лошо. Благодарение на безпримерния идиотизъм на малка група софийски умнокрасиви протестъри обаче цяла България разбра за елхата. Те се събраха да протестират срещу нея, защото била част от “хибридната война” на Русия срещу страната ни. Когато минаващи на близо полицаи любезно искат документите им за справка, малоумната групичка се разбягва с крясъци срещу тази невиждана репресия, които след това се увеличават хилядократно във фейсбук. Така ние българите разбрахме 3 неща: 1. Москва подари елха на София. 2. За първи път в историята на света имаше протест крещу елха. 3. По-големи олигофрени и малоумници от платените жълтопаветни русофоби няма. В тази връзка ще споделя едно стихотворение на Николай Драганов, което ме разсмя така, както отдавна не се бях смял Стихотворението е естествено вдъхновено от описаните по-горе събития. О, Кремъл! Три дни вече смелите дружини под елхата ти викат, умни и красиви трепетно повтарят на боя ревът: „Слава на Украйна! Путин е тъп“. Руски орди налазили сгради съседни широко се стелят, и водка запиват. Крим подир Крим! Фатмак след фатмак, Путин безумний сочи подножието пак и вика: „Пазете! Тамо са раите!“, а умнокрасивите туитват сърдити. „Костов!“- гръмовно въздуха разпра. Върхът отговаря с друг вик: Москва! И с нов дъжд айфони, вувузели и туитър; дружините наши, секат метър по метър, свиркат и постват, без сигнал, без ред, Тафров гледа само да бъде напред и гърди геройски за снимка да изложи, един клон повеч скършен да положи. Брадвите екнат. Руснаци реват, иглички, играчки – падат и мрат; Туитват кат тигри, пост подир пост Путин се мръщи, ах колко е прост! Кат Инджевци долу, кой от кой по-луд, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е смел, отпорът е лют. Три дни веч се бият, но помощ не иде, Дори от „Раковска“ надежда се не види ДЕОС се разпусна, не идва при тях. Нищо. Те ще паднат, но честно, без страх… Последният напън вече е настал. Тогава Атанасов, наший генерал, ревна гороломно: „Млади дабегейци, венчайте България с европейски венци! на вашата сила Костов повери центъра, площада и себе си дори!“. При тез думи силни дружините горди нападат геройски путинистки орди. Вувузели издъхват, но волите траят, айфонът се бъгва – гърдите остаят и сладката радост до под 2.96% да се стопят пред цяла Европа, на тоз славен площад, с една смърт юнашка и с една победа. „НАТО цяло сега нази гледа, таз елха висока е, който трябва ще съзре, ако би се отказали: да идва БСП по-добре!“ „Грабвайте теслата!“ – Христо се изкряска А Асен чул „боята“ и запръска завчаска. И руснаците тръпнат, друг път не видели такива идиоти, от смях почти умрели. Изведнъж Бойко пристигна със гръм. За министри ви взимам, айде по-тихо, аман!
                      Last edited by RUBLA; 27.12.2018, 15:02. Причина: Линк към конкурентна медия.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Българската атомна централа "Козлодуй" работи с руско ядрено гориво. Русия е единствения доставчик на природен газ за България. Руският нефтен мастодонт "Лукойл” притежава рафинерията в Бургас - най-голямото българско предприятие. За десет години от България към руски юридически лица под формата на отрицателно салдо са се оттекли над тридесет милиарда евро. Енергетика, банки, недвижими имоти - Русия контролира пряко една четвърт от българската икономика. Тази зависимост излиза на България твърде скъпо!
                        Lukойл се продава барби- бягай да го купиш, за АЕЦ- ами накарай твоите френски приятели да направят и те една нова АЕЦ тук в Бг и да се конкурират с руснаците или поне да купят козлодуй. Е да де ама те не правят нищо такова, тогава защо се оплакват. Ти не искаш ли да подариш някоя акция на внучетата от някой български монополист- например АЕЦ, след време те ще те благославят

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          Вечер с Владимиром Соловьевым от 26.12.20184
                          https://www.youtube.com/watch?v=i8waLPYepY8
                          На живо едно от най рейтинговите предавания по руските федерални СМИ. Истинска демокрация
                          Tatiana Christy

                          Навсякъде по света хората за Нова Година си желаят мир.
                          Обаче, подутият олигофрен - джудже прави подарък на съгражданите си някакъв пореден боклук за масово унищожение. Силно повреден идиот!

                          Коментар


                          • Българската атомна централа "Козлодуй" работи с руско ядрено гориво. Русия е единствения доставчик на природен газ за България. Руският нефтен мастодонт "Лукойл” притежава рафинерията в Бургас - най-голямото българско предприятие. За десет години от България към руски юридически лица под формата на отрицателно салдо са се оттекли над тридесет милиарда евро. Енергетика, банки, недвижими имоти - Русия контролира пряко една четвърт от българската икономика. Тази зависимост излиза на България твърде скъпо!

                            Коментар



                            • Поздравче за дряновския.


                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • Русия ще прави авиационна база за атомни бомбардировачи на венецуелски остров в Карибите.
                                https://www.thesun.co.uk/news/806494...r-bombers/amp/



                                Щатите срутиха икономиката на Венецуела с тотално ембарго (за това въобще не се говори в либерастската преса), но май вместо да ѝ извадят око, ще ѝ изпишат вежди.

                                Коментар

                                Working...
                                X