IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • https://www.indiatoday.in/- индия тудей с новини за патакламата.Индииците и те се отчели, опукали един ф 16

    Коментар


    • Брошури за сексуално ограмотяване на учениците предизвикаха скандал между институциите. Проблемът е, че на снимка, която е приложена за болестите, предавани по полов път, са двама млади мъже. Брошурите са издадени от здравното министерство и са разпространени от РЗИ-Ямбол. Образователното министерство обаче забранява да стигат до учениците.


      Прочети повече в Blitz.bg

      Не разбирам това налагане на педерастията на българина, ама стани педал да видиш колко е хубаво

      Коментар


      • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
        Няколко пресни новини с любопитни данни:

        Пакистан е свалил два индийски самолета в Кашмир, единият на пакистанска, но другият на индийска територия. Тия наистина ще спретнат накрая някоя много голяма беля.

        Бившият адвокат на Д. Тръмп - М. Коен ще бъде разпитван часове в Сената. Радостен бил, че може д а разкаже най-накрая за машинациите. Уредено е предаване по телевизията.
        Нашите либерални приятелчета от форума, който още не могат да простят за непрежалимата Хилъри, ще ни нахранят напоително с информация за случилото се.

        Широко и представително обществено допитване във Франция показва, че 80 % от хората оценяват обществената ситуация в страната като дълбоко несправедлива.

        Най-важното в по едно изречение казах, оригиналът е на немски, но инфо със сигурност има много за любопитните.
        Ами индииците казват че са изтрепали 200 човека, така че като нищо пак ще се подпукат. Всъщност ако всички индиици се изпикаят върху пакистан и там ще настане потоп, ама иначе са големи

        Коментар


        • Няколко пресни новини с любопитни данни:

          Пакистан е свалил два индийски самолета в Кашмир, единият на пакистанска, но другият на индийска територия. Тия наистина ще спретнат накрая някоя много голяма беля.

          Бившият адвокат на Д. Тръмп - М. Коен ще бъде разпитван часове в Сената. Радостен бил, че може д а разкаже най-накрая за машинациите. Уредено е предаване по телевизията.
          Нашите либерални приятелчета от форума, който още не могат да простят за непрежалимата Хилъри, ще ни нахранят напоително с информация за случилото се.

          Широко и представително обществено допитване във Франция показва, че 80 % от хората оценяват обществената ситуация в страната като дълбоко несправедлива.

          Най-важното в по едно изречение казах, оригиналът е на немски, но инфо със сигурност има много за любопитните.

          Коментар


          • Rikers Prison Island, САЩ



            Централният затвор в Ню Йорк е Rikers Prison Island. Той е популярен с това, че в него работа намират най-бруталните пазачи в целите Американски щати.

            Затворът "Florence Supermax", САЩ



            Той се намира в Колорадо и в момента има 439 затворници. Затворът е открит през 1994 г. и също така е известен като Алкатраз на Скалистите планини. Благодарение на пълната изолация много от затворниците правят опит за самоубийство.
            Сан Куентин, САЩ



            Един от най-старите щатски затвори в Калифорния е Сан Куентин. Отворен е през 1852 г. и разполага със собствена газова камера. До момента над 4000 души са били убити в нея.

            Алкатраз, САЩ



            Един от най-известните затвори в света - Алкатраз е разположен в Сан Франциско, Калифорния. За това място се твърди, че е с най-тежък режим за лишените от свобода.

            Коментар


            • Коментар


              • Първоначално изпратено от Имхотеп

                Америка та Америка,
                Лапате гомнетата с кеф. Няма спиране.
                Никой не ви кара насила да ходите там. Даже ако идете за виза, още на фейсконтрола ще ви изгонят.
                Интересно е обаче че гомнетата си ги дъвчете с удоволствие, но не ви и минава през ума да бойкотирате всичко американско?
                Ми като сте толкова големи мурзилки, направете един бойкот, използвайте само пиздостански ресурси?
                Че кой иска да ходи тук

                Коментар



                • Разни комоняги се опитаха да излъжат, че уж от 2020г. Европейският съюз щял да ни спре парите от фондовете на ЕС. Естествено е, че никой интелигентен човек няма да се хване на такава комунистическа пропаганда.
                  Наскоро медия съобщи, че Парламентът на ЕС е приел регламент, според който през 2020-2027г. България ще получи от фондовете на ЕС 18 милиарда лева и по този начин отново беше разобличена поредната лъжа на комонягите, че уж догодина щели да ни спрат парите от фондовете от ЕС.
                  https://www.bgfermer.bg/Article/7297009

                  [/QUOTE]

                  Спри се бе главанак- парите са само предложение на някакъв гербаджия.

                  Иначе ето ги по добрите условия

                  Срам за Америка!

                  Порутени улици, износени мостове, пробити тръби, пропукани бентове - така изглежда инфраструктурата на Америка. В тази страна на всяка крачка нещо се тресе, пука или разпада - досущ като в Третия свят.
                  В тази страна на всяка крачка нещо се тресе, пука или разпада: порутени улици, износени мостове, пробити водосточни тръби. Да не забравяме и архаичната енергоснабдителна мрежа. Съюзът за сигурността на бентовете е включил 10 000 от 85-те хиляди бента в САЩ в черния списък. "Те представляват истинска заплаха за живота на милиони хора", казват от там. Колко сериозно е положението, пролича след последните природни катастрофи, споходили страната. Да вземем например тежките наводнения в Ню Орлиънс от 2005 година след урагана Катрина. Виновни за тях бяха именно некачествените диги. Съвсем наскоро пък - през май тази година, рекордни дъждове извадиха Мисисипи от коритото й. Щетите възлизат на милиарди долари. А през август 2007-ма, насред най-натовареното движение, в Минеаполис се срути мост. Причината: тежки недостатъци на конструкцията. Най-пресният пример е от месец юни тази година: 3 милиона души останаха без ток след бурята в столицата Вашингтон и щатите наоколо.

                  Едно е ясно: Америка трябва да инвестира в инфраструктурата си много повече, отколкото заделя в момента. За сравнение: докато в Европа 5 процента от БВП се изливат в инфраструктурата, а в Китай дори цели 9 процента, американците заделят едва 2,4 на сто.


                  https://www.dw.com/bg/%D1%81%D1%80%D...%B0/a-16084272
                  Last edited by v_tin; 27.02.2019, 00:40.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

                    ти де живееш там ...я прати едно селфи да ти видим суратя ...ама без перуката ......нали са те "оправили" вече в страната на любовта ...и демокрацията ...


                    Убавеццццццццццццццццццццццц- същи гърга питич

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                      Пак халюцинации и пак бъркаме желаното с действителното.Минавали са и силни ветеове по нашите земи но всичко приключва без жертви а само с някой повреден покрив.не разбирам обаче какво търсиш в български форум след като си изменник и предател.
                      Е как какво- агитира и други да станат като него продажници

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                        Ко мо не та та продължават да лъжат, че уж почти всички хора в САЩ живеели в бараки. Естествено, че вече никой не вярва на лъжите на ко мо не та та. Сега жилищните условия на хората в САЩ като цяло са доста по-добри в сравнение с Русия.
                        В един друг форум писаха, че според Росстат в края на 2017г. само 70 % от жилищната площ в Русия се пада на жилища, в които има вана или душ, което на практика означава, че 30 % от жилищната площ в Русия се пада на жилища, в които няма баня.
                        Според американски данни през 2017г. в над 99,6 % от жилищата в САЩ е имало баня.
                        Стандартът на живот на хората в САЩ като цяло е много по-висок в сравнение с Русия.
                        Според оценка от изследване на швейцарската банка "Креди Сюис" към средата на 2018г. средното нетно богатство на един пълнолетен жител на САЩ е било 403 974 щатски долара, а средното нетно богатство на един пълнолетен жител на Русия е било само 19 997 щатски долара, което означава, че според тази оценка средното нетно богатство на един пълнолетен жител на САЩ е над 20 пъти по-голямо в сравнение със средното нетно богатство на един пълнолетен жител на Русия.
                        Според публикация в медия през януари 2019г. процентът на безработица в САЩ е бил само 4 %. Според същата публикация процентът на безработица в Русия е бил по-голям в сравнение със САЩ. Хората в САЩ като цяло са доста трудолюбиви и затова огромна част от хората в трудоспособна възраст в САЩ ходят на работа. Средната заплата в САЩ е много по-висока в сравнение с Русия.
                        Хората в САЩ като цяло са много по-богати в сравнение с хората в Русия, Северна Корея, Куба, Китай.

                        Ко мо не та та лъжат, че аз съм имал партия, която не влязла в парламента. Аз никога не съм бил член на партия.


                        Според медии един политик е казал, че излизането на БСП от парламента е отказ от парламентаризъм.
                        Нека никой никога да не гласува за комунисти.
                        Нека никой никога да не гласува за БСП.
                        https://atlas.media.mit.edu/en/profile/country/usa/- za говедария

                        https://atlas.media.mit.edu/en/profile/country/rus/- за русия

                        И следващия път да не вярваш толкова много на форуми в които пише че при едните заплатите са 20 пъти по високи, а и да не забравиш да почерпиш. Кажи на креди сюис да се гръмнат или да се онождат в шоколадовия цех

                        Коментар


                        • Ванчо, добре заработи днес - три лъжи за половин ден по трийсет цента всяка.На едната надника й е спорен понеже е неграмотно клише с липса на познание за елементарната математика!Но айде да не издребняваме....

                          Инвестора (т.е Блумбърг) са написали Истината:

                          https://www.investor.bg/sasht/337/a/...n-vryh-277800/

                          И дори данните им са верни:

                          http://www.usdebtclock.org/

                          А американците са толкова залинели и мързеливи през последните 100 години,че отдавна са забравили какво е "Американска мечта".Добре е,че има такива като Димитър Маринов да им го припомнят което е за техен срам и наша гордост.
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                          Коментар


                          • Опитаха да ви излъжат, че уж 95 % от хората в Русия живеели в жилища, в които има прекаран водопровод. Това е поредната лъжа на ко мо не та та. Писах вече, че според данни от Росстат в края на 2017г. само 82 % от жилищната площ в Русия са се падали на жилища, в които има прекаран водопровод.
                            Според данни от САЩ през 2017г. в над 99,6 % от жилищата в САЩ е имало прекаран водопровод и следователно е имало течаща вода.

                            Не много отдавна в руска медия бяха публикувани данни, според които десетки милиони хора в Русия нямат тоалетна в жилището си.
                            http://www.opengaz.ru/u-35-millionov...ualet-na-ulice

                            Според данни от САЩ през 2017г. в над 99,6 % от жилищата в САЩ е имало тоалетна с течаща вода и баня.

                            Аз винаги пиша истината.
                            Last edited by mibova; 26.02.2019, 21:02.

                            Коментар


                            • Изборите за Европарламент - братоубийствена ежба, която може да предизвика сътресение в Европа

                              "Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер бе толкова слисан, след като унгарският премиер нападна имиграционната му политика, че на всеослушание измърмори "Не мога да повярвам на това, което чета". Когато партията на Орбан по-късно го направи обект на злостна предизборна агитационна кампания с плакати, Юнкер отново бе изумен и каза: "Наистина не може да направиш нищо срещу лъжите".

                              „Героите“ на тези плакати са две фигури: на преден план е председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, а зад него стои милиардерът Джордж Сорос. Внушението, което се прави е много ясно: ако вярвате на Юнкер и Брюксел, това означава, че подкрепяте Сорос, който крои заговори как да унищожи християнска Унгария."

                              Юнкер да не се чуди , ами да заминава в клиника за алкохолици да си лекува ишиаса ... некрологът Сорос , най добре ше направи ако оттърве света от присъствието си !

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                                Никой интелигентен човек не би повярвал на комунистическите измислици, че уж всички жилища в САЩ са бараки. Живял съм известно време в САЩ и съм посетил домовете на доста хора в САЩ и мога да кажа, че твърденията на ко мо не та та, че уж всички жилища в САЩ са бараки, са лъжи.
                                Аз винаги казвам истината.
                                Доходите на хората в САЩ като цяло са доста по-високи в сравнение с Русия и затова едва ли някой интелигентен човек ще се изненада от факта, че хората в САЩ общо взето живеят при по-добри жилищни условия в сравнение с хората в Русия.
                                В един друг форум вече писаха, че според данни от Росстат в края на 2017г. само 82 % от жилищната площ в Русия се падат на жилища, в които има прекаран водопровод, което означава, че 18 % от жилищната площ в Русия се падат на жилища, в които няма прекаран водопровод и няма течаща вода.

                                Разни комоняги се опитаха да излъжат, че уж от 2020г. Европейският съюз щял да ни спре парите от фондовете на ЕС. Естествено е, че никой интелигентен човек няма да се хване на такава комунистическа пропаганда.
                                Наскоро медия съобщи, че Парламентът на ЕС е приел регламент, според който през 2020-2027г. България ще получи от фондовете на ЕС 18 милиарда лева и по този начин отново беше разобличена поредната лъжа на комонягите, че уж догодина щели да ни спрат парите от фондовете от ЕС.
                                https://www.bgfermer.bg/Article/7297009

                                Ко мо не та та лъжат, че съм бил застреляняк. Никога не съм бил застреляняк.
                                Питанков, на руски се казва „домА” . 82% имат водопровод. Да, обаче, в тези „82%”, живеят над 95% от населението.Щото, „дом” и „дом”, едното еднофамилно, на село, другото - блок със 100 апартамента. Все „домА”.
                                И после, на село, дори и да няма водопровод (от съсед до съсед, километри) ѝ природата по-чиста, и въздухът, и предаването на зарази усложнено (щото далече, бе!). Накратко, твоята „истина” я знаем. Не вАжи. Пий си хапчетата.

                                Коментар

                                Working...
                                X