IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • https://www.facebook.com/okodavidi/v...UzNDkwNzA0ODg/
    препоръка е

    Коментар


    • Чак такава нагла крадлива коалиция като тая на герберите и седесето досега не е имало.А оня нещастник дет тежи 150 кила без гащи направо избива рибата.Все си мисля че не мое чак толкова гнусно да е ама политиците винаги ми показват колко са добри.Отврат пълен отврат и гнус

      Коментар


      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        https://www.segabg.com/hot/trump-rus...leze-venecuela коментар 12- зип- някой има ли някаква информация за такива неща
        Вчера четох някъде че Венецуела съгласно договора за военно сътрудничество с Русия от 2000г. е предоставила базата си на някакъв техен остров за постоянна Руска база в Карибския регион. В резултат САЩ подскачат като настъпена госпожица.
        Мисля че Краварите го усещат по същия начин както Руснаците усещат Американските напъне да имат военни в Украйна.....
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

        Коментар


        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          https://www.segabg.com/hot/trump-rus...leze-venecuela коментар 12- зип- някой има ли някаква информация за такива неща
          Как си обяснявате постоянните големи аварии на токоснабдяването във Венецуела?

          Коментар


          • https://www.segabg.com/hot/trump-rus...leze-venecuela коментар 12- зип- някой има ли някаква информация за такива неща

            Коментар


            • Пазарният регулатор на Европейския съюз наложи рекордна глоба на рейтинговата агенция Fitch в размер на 5,13 млн. евро за нарушаване на правилата, целящи избягването на конфликт на интереси, съобщава Ройтерс.

              Европейският орган за ценните книжа и фондовите борси съобщи в четвъртък, че в периода между юни 2013 г. и април 2018 г. 20% от подразделенията на компанията във Великобритания, Франция и Испания са били индиректно собственост на един човек чрез компания във Франция.


              Да чакаш от мошенник истина- майко мила, или още жива да не бях. Я да чуем барбарон и импотент какво ще ни излъжат относно рейтингите

              Коментар


              • А да и по повод снощното ми писание сега се сетих че преди около 3-4 седмици мина някаква информация че пиндосите оглеждали атия- очаквам в близко време да я вземат, любопитно ми е тогава какво ще стане с разни договори които са подписани от сулю и пулю за някакви 20 дни пребиваване Само като информация поляците поискаха и получиха 2 милиарда долара наем за базите на нато в полша, България ще получи това което получава нашия пиндостанец вечер

                Коментар


                • Това не меше заяждане, а беше въпрос. В друг форум има един който се казва мутра, но му викат мутрев. Същият беше употребил абсолютно същите думи по адрес на цвинокио. Затова попитах, но не съм очаквал да получа отговор- както и да е

                  Коментар


                  • Александър Йорданов преди 6 месеца: Борисов е селски хитрец

                    Бойко Борисов: Гарантираме подкрепа на Александър Йорданов в листата ни

                    Да не говори за антон тодоров - шайката и онзи с очилата биков май се казва
                    Eто ги четирима тарикати които ще си пробиват път със зъби и лакти. За съжаление трябва да си част от системата за да промениш нещо- справка колко независими представители има в парламента. От друга страна ако си част от системата ще ти кажат - ти си приел да бъдеш част от тази система, ако не ти харесва -напусни и се започват едни жалби за предадени интереси, как еди кой си не изпълнявал партиините поръчения и други такива. Какъвто народа такива и управниците- на се наядоха тези горе мама им да е...........Ама аз ако бях там още повече щях да крада- това е мисленето на човека- същото е на бойко- все още сме запазили някакви контакти с бг - миналата година се видяхме с наш познат- има 3 5етажни блока във варна и ги дава под наем, но има също и цех за ароматизатори. Вътре работели по неговите думи около 10 човека- натиснали го гербаджиите да им прехвърли цеха- не да го продаде , а да го дари на някакъв мераклия. Преди 1 месец жена ми се чула с неговата жена- продал цеха на някакъв човек, иска да продава поне единия блок и да се мести в германия- миналата година ни разпитваха за цени на имоти изисквания и други такива. Така че това е положението, който миска да остава, който иска да хваща първият полет за луната, марс или къде да е

                    Коментар


                    • Съфорумници, недейте така! Постовете стават все по-дълги и все-по скучни.
                      Задайте български теми и да почваме.
                      Примерно:
                      1. Роми
                      2.Армия
                      3.Образование
                      4.Кметове
                      5.Здравеопазвани - е как можах да го забравя
                      6.Пътища
                      7. Данъци

                      и т.н и т.н
                      Last edited by aleks262; 28.03.2019, 12:33.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                        Начев, прочетох ти статията още първият път.
                        Е, разгеле! Ако трябваше да се изкажа по проблемите, които ти си засегнал, със сигурност щях да ползвам други думи, но смислово вероятно отликите нямаше да се драстични.

                        Има нещо, на което бих искал кратко да се спра. Многократно съм изказвал недоволство от някои европейски подредби и практики, но въпреки всичките си кусури, европейската ни принадлежност е и остава без смислена алтернатива. За съжаление нашата страна и народ няма условия и потенциал да излъчи без чужда намеса качествени, просветени и национално-отговорни, амбициозни патриотични елити, които биха осигурили обществена среда, на чиято основа нацията да се събере, сплоти и мотивира и да търси свой относително самостоятелен път към бъдещето.
                        Защо това е така, това е дълъг , сложен и много тъжен разговор. Няма да го водим.
                        Виждаш какво е положението - един асансьор, който ти влиза в хола и ... държавният мъж е готов да ритне всичко.

                        Връщам се на безалтернативната европейска принадлежност. Основният проблем е, че ЕС в този му вид е вече мъртъв, но поради важни причини не искат да ни го съобщят официално.
                        Тоест, бъдещата европейска принадлежност иманентно включва в себе си отговори на няколко съдбовни и стратегически въпроси. Директно спекулирам и заявявам, че въпросите ще бъдат поставени ребром в най-близко бъдеще. Времето изтича и няма възможности за пилеенето му. Ти споделяш, че Германия и Франция няма да ни питат (народа ни), ще се опитват да командорят грубо, пък ние ще се задълбочим в размисъл, по какъв алтернативен път да поемем.

                        Опасенията ми са, че реалистичен алтернативен път няма.
                        Опасявам се, че скоро и съвсем прямо и директно ще се постави въпроса за преформатирането на Европа. Не мога да знам, дали отново ще върнат на дневен ред темата с конституцията на Европа или отново ще се търси потенциално решение на договорна основа. Доколкото всичко това ще означава драстични обществени и социално-икономически промени, подозирам и провиждам референдуми, че да няма после хък-мък и бягане по тъча. Номинираните и пожелалите участие ще потънат в здравата прегръдка на доминаторите, а останалите ще поемат към здрача.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                          Самото заглавие е подвеждащо и манипулативно.
                          Пазара на Газ в Европа е над 500 милиарда и ежегодно нараства. Норвегия покрива 20 % от пазара на газ в Европа. Газпром задоволява около 40 % от него , като делът му въпреки всичките заклинания постоянно расте по няколко причини:

                          - Находищата в северно море не могат да увеличават добивите защото полека лека се изчерпват. Добивите в северно море започват на намаляват всяка година.

                          - Манипулациите на тема Азерски газ , газ дето щял да се добива в Израел и т.н. Дори да се реализират в пълен обем капацитета на находищата и съоръженията за пренос е такъв че няма да успее да компенсира дори спада на добивите в Северно море или ежегодния ръст на консумацията на газ в Европа.

                          - Шистовия газ. Според прогноза на EK BTEЧHEHИЯ ГAЗ ĸъм 2023-тa гoдинa щял дa дocтигнe пaзapeн дял САМО oт 1,6% oт пoтpeблeниeтo нa Eвpoпa.

                          Извод : Въпреки всички заклинания газа от Газпром няма алтернатива за ЕС .......следователно чакам цената на акциите на Газпром да стане сгодна - под 4 евро и купувам без да се замисля.
                          Към края на годината се очаква да заработят два нови газопровода:
                          - Северен поток 2
                          - Силата на Сибир към Китай.
                          Да, манипулативно заглавие! Но пък статията дава ценна информация за газовия баланс на Полша.
                          Следваше да ми се гласува малко повече доверие - ерго, че не го публикувам текста за да ви дразня, а поради съвсем други съображения.
                          И ако има някакво, па макар и ефимерно уважение, да се направи опит да се разбере за какво основно пиша и къде се отклонявам в мислите си за илюстриране на съдбата на други страни.
                          Аз си мислех, че има по-важни въпроси, но темата за газта и тя е важна, тъй че - нека поговорим.

                          Всички знаете, че бях привърженик на ЮП. Просто е - България има необходимост от газ сега и на конкурентни цени, руската газ е тук, а всичко друго днес са фантасмагории и фентъзи разкази по картинки. Инвестицията щеше да е за сметка на външен заем. Гаранатирани доставки, гарантирани транзитни такси, финансово натоварване - нула.
                          Е, щяха да ни работят с цените, но то няма пълно щастие.

                          При ТП отношението ми е различно. Заявявал съм отношението си за Турция. Други мои приятели във форума очевидно не мислят така. Грую е измислил унизителни прякори на всичките ни съседи и други страни, които по обективни причини имат огромна роля в историята ни, но никога и по никакъв повод не съм го чул да каже лоша и обидна дума за Турция и предходните и. За мен кран в ръцете на султана е нещо много опасно и неприятно. Но, поради обективна липса на смислена алтернатива, приемам връзка на ТП с нашата газопреносна мрежа и толкова. Бойковските глупости за хъбове са ми додеяли смъртоносно. Хъб смислово и практически и с икономически смисъл може да бъде назовано място, където има възможности за съхранение на голямо количество газ. Просто е - при необходимост реагираш на потребности н а пазара и си гониш интереса. Нашият "хъб" се очертава като тотално изсмукана виртуална точка за ужкимско маршрутизиране, което е пълна безсмислица. Усещам как му се присмиват на Бойко, което значи, че се смеят и на България, но мога само да скърцам със зъби. Ние да строим газопровод с наши пари, че да може Газпром да продава на Сърбия?! Баста! Това, откровено и субективно казано, е извън финансовия смисъл и не го разбирам.

                          ЛНГ - абсолютно прав си, обемите там са осъдени да си останат скромни. Ако американците искат да субсидират цената заради полските си приятели, можем ли нещо да кажем на поляците. Очевидно не - поляците ще направят това, което им е изгодно. Може да се спекулира, но цялото проектно количество от ам. ЛНГ вероятно ще се консумира в Полша и Прибалтика на специални цени. Колкото по-зверски русофоб си и - толкова по-специална цената.
                          Ако искат да купуваме и ние лнг на цена газпром + 70 %, баста.Само "идеологическата и ценностната правилност" не са достатъчни.
                          Не е срамно да можеш ад си формулираш ясно интереса и да го следваш.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

                            Статията е от днешна дата 27.03.2019 г.

                            Moжe ли Πoлшa дa измъĸнe Изтoчнa Eвpoпa oт xвaтĸaтa нa "Гaзпpoм"? С оглед на нашите условия източникът (сайтът) е приличен и информацията може да се вземе под внимание.
                            Ето още веднъж линк. И преди го постнах, въобще не разбирам, какво точно не ти е ясно. Да, заглавието е провокативно и това е нарочно, но пък ние не сме от вчера, я!

                            Към настоящия момент потреблението на Полша е 17 млрд.
                            Колко би пораснало и как ще подобри енергийната ефективност към момента на пускане на норвежкия тръбопровод, сега не можем да знаем.
                            Предполагаме, че ще стане 20 млрд.
                            Доставки:
                            - от Норвегия - 10 млрд.
                            - собствено призводство 4-5 млрд.
                            - през интерконектори Германия и Чехия - 2 млрд.
                            - LNG - 3- 4 млрд.

                            Ако приемем, че САЩ решат по политически причина да доставят на Полша по-евтина газ в сравнение с цената на Газпром, за какви пари става дума. Очевидно тези средства ще са за сметка не на производителите на газ, а за сметка на ам. бюджет, под една или друга форма.
                            Можем ли да приемем, че 20 % (за които се говори) в абсолютно изражение правят примерно 50 щ.д.
                            Ерго, при субсидиране с по 50 щ.д. на всеки 1000 м3 и при обем на годишните доставки от порядъка на 4 млрд. м3, американската помощ ще възлиза на 200 млн. щ.д.

                            Момчета, осъзнайте се, става дума за една напълно смешна и неподлежаща на коментар сума. Та това е цената на един самальот.
                            Помните ли разчетите ми за цената на ф16 за Полша. При това това беше цена при осигурено държавно финансиране и разсрочено във времето за 10 г., допълнително индустриално партньорство, което включваше дори и невоенни отрасли.
                            И пак беше около 73 млн. щ.д.

                            А помнинте ли как др. Нюланд, когато фъкъше ЕС, призна между другото, че за някакъв ограничен отрязък от време Украйна е струвала на САЩ над 5 млрд. щ.д., които изтекоха в канала почти без следа.

                            И честно да си кажа, аз въобще не разбирам за какво става дума. Може би трябва да припадам от възторг само при споменаване на името Газпром. Не виждам как може да стане това. В главата ми съвсем друга подредба на приоритетите. И ме вълнуват други интереси, не тези на Газпром.

                            Да не говорим, че в моите скромни постове от днес се намекваше ОСНОВНО и НАЙ-ВЕЧЕ за коренно различни проблеми. Проблеми, които касаят средно и дългосрочни стратегически въпроси пред България. Въпроси, свързано с потенциално предстоящи нови съдбовни избори.
                            Вие се вторачихте в интереса на Газпром, а Макс дори видимо го е ужилила и оса.
                            Защо?! Защо бе, Макс, ти въобще не обърна внимание за какво пиша?! Само при споменаване на заместване на газпромски бизнес и ... все едно показаха алено червено на ядосан бик.
                            Не пишех за това! Пишех за страни направили своя стратегически избор и за други, които предстои да го правят.

                            Газта беше спомената абсолютно мимоходом по повод на Полша. Причината беше, че Полша е направила своя избор. Аз, апропо, въобще не коментирам избора (правилен или неправилен) на Полша, а само факта на неговото съществуване.

                            Вие какво искате (В.тин, извинявай, аз малко смесено отговарям повече на Макс, който заяви, че изчезва и ньяма да говорим) - България да заеме във външната политика на САЩ мястото, което имат Израел и Полша. Това не може да стане, няма как да стане.

                            Повдигнах съвсем други въпроси, прочетете, развълнувайте се за България. Манете го тоя Газпром.
                            Европа е пътник. Трябва да направи много решителни, резки, крайни ходове.
                            Ходовете трябва да с ауспешни. Иначе всички излишни ставаме.
                            Големите в Европа издават сигнали за пътя, който са избрали.
                            Вие, младежи, които се се разжалили за Газпром, кажете по-добре, съгласни ли сте за път към бъдещето, в което България вече я няма?!

                            Моята е лесна, аз съм се наредил на опашка за билет за Луната, ама задължително от Върджин, щото оня с тупето не мога да го понасям.
                            Вие, младежи, трябва да се подготвите да участвате в процеса н авзимане на съдбоносни решения. Когато дойде моментът аз вероятно съзнателно няма да участвам в избора, защото бъдещият живот ще го живеете вие и е редно решенията да с а ваши.

                            Е, поговорихме си.

                            Само дето не говорихме по повдигнатата от мен голяма тема, а по темата за вашите газпромски емоции.
                            Масово хората в нашата страна още дори бледо не могат да осъзнаят какво се случва.
                            Жалко! Но пък Емоциите са важни колкото мислите понякога, а понякога дори и повече.
                            Може и аз да съм крив!
                            Лошо няма!
                            Начев, прочетох ти статията още първият път. Газпром мен ме вълнува дотолкова доколкото е някакъв работодател- условно казано в бг. За жалост това което правят говедарите за полша не го правят и няма да го направят за българия- имам предвид подпомагането- но все пак полша е фронтова страна, аз съм пускал тук линкове че се оформя фронтови пояс между европа и русия- полша е на първа линия и надолу украйна, бг, турция от другата страна грузия и така нататък. В тези държави се нагнетява напрежение за руската заплаха- в действителност руснаците си имат проблеми и не мислят да нападат никого. Такова напрежение не съществува в германия или франция. Много отдавна газпром не прави политика , а само бизнес, но това не искат да го разберат нашите умници включително форумни такива. Относно определението вече са ни определили и определено не сме в руският отбор. Говедарите прилагат анаконда с цел да удушат русия и не е далеч времето когато ще се пробват и военно- може си в рамките на 30 години. Какво ще стане- не знам, само знам че руснаците няма да се поколебаят да ни изпукат няколко ракетки и никакви братя няма да помогнат. Така като се замисля, ако европа успее да се откачи от пиндостан света в нашата част ще рахатяса- а дано, ама надали. Поляците са техният троянски кон в европа и за съжаление са много вресливи, а на брюсел това не му харесва и ще им правят/ респективно на говедарите/ отстъпки. Докога - не се знае. Вече не помня какво стана с икономиките, нали направихме някакъв безмитен закон с канада, какво стана с него. Ето ти на още едно обвързване. Германия и франция искат да командуват играта- това е нормално- най големите икономики, но в даден момент на малките донори ще им писне и щр търсят развитие- накъде ще поеме бг не се знае. За момента БХ играе добре играта- пуска фъндък на руснаците и на говедарите, следващото правителство- ????????????????За съжаление никой няма да пита народа какво иска - дори и да го питат, той няма необходимата информация и няма откъде да я намери. А както казва БХ началниците ще натиснат тук- там- къде пара, къде апартамент и хоп- вече са те определили и мен и теб. Всъщност дори не мисля че трябва да има такъв натиск- БХ излезе че има 3 милиарда долара- ЦВ- се говори за милиард, на нинова сина в говедария на престижна работа- не мисля че ще го жертва заради българия, дебелия войвода ще си купи още един апартамент срещу народното събрание и така ще си продължи. Както пише захари стоянов- и да скачаш, когато юлара е добре сложен и натегнат, мърдане няма.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

                              Статията е от днешна дата 27.03.2019 г.

                              Moжe ли Πoлшa дa измъĸнe Изтoчнa Eвpoпa oт xвaтĸaтa нa "Гaзпpoм"? С оглед на нашите условия източникът (сайтът) е приличен и информацията може да се вземе под внимание.
                              Самото заглавие е подвеждащо и манипулативно.
                              Пазара на Газ в Европа е над 500 милиарда и ежегодно нараства. Норвегия покрива 20 % от пазара на газ в Европа. Газпром задоволява около 40 % от него , като делът му въпреки всичките заклинания постоянно расте по няколко причини:

                              - Находищата в северно море не могат да увеличават добивите защото полека лека се изчерпват. Добивите в северно море започват на намаляват всяка година.

                              - Манипулациите на тема Азерски газ , газ дето щял да се добива в Израел и т.н. Дори да се реализират в пълен обем капацитета на находищата и съоръженията за пренос е такъв че няма да успее да компенсира дори спада на добивите в Северно море или ежегодния ръст на консумацията на газ в Европа.

                              - Шистовия газ. Според прогноза на EK BTEЧHEHИЯ ГAЗ ĸъм 2023-тa гoдинa щял дa дocтигнe пaзapeн дял САМО oт 1,6% oт пoтpeблeниeтo нa Eвpoпa.

                              Извод : Въпреки всички заклинания газа от Газпром няма алтернатива за ЕС .......следователно чакам цената на акциите на Газпром да стане сгодна - под 4 евро и купувам без да се замисля.
                              Към края на годината се очаква да заработят два нови газопровода:
                              - Северен поток 2
                              - Силата на Сибир към Китай.
                              Last edited by markov; 28.03.2019, 09:27.
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                                Не знам къде го четеш тези работи, по принцип отдавна говорят за тези 30% включително и капацитетите тук, само дето ЕС обявява че цената на бг и полша е една и съща за битови потребители- 4 евроцента, да не говори, къде е полша, къде е българия. Така че си мисля че е станало като с литовци-латвиици преди 2 години
                                Статията е от днешна дата 27.03.2019 г.

                                Moжe ли Πoлшa дa измъĸнe Изтoчнa Eвpoпa oт xвaтĸaтa нa "Гaзпpoм"? С оглед на нашите условия източникът (сайтът) е приличен и информацията може да се вземе под внимание.
                                Ето още веднъж линк. И преди го постнах, въобще не разбирам, какво точно не ти е ясно. Да, заглавието е провокативно и това е нарочно, но пък ние не сме от вчера, я!

                                Към настоящия момент потреблението на Полша е 17 млрд.
                                Колко би пораснало и как ще подобри енергийната ефективност към момента на пускане на норвежкия тръбопровод, сега не можем да знаем.
                                Предполагаме, че ще стане 20 млрд.
                                Доставки:
                                - от Норвегия - 10 млрд.
                                - собствено призводство 4-5 млрд.
                                - през интерконектори Германия и Чехия - 2 млрд.
                                - LNG - 3- 4 млрд.

                                Ако приемем, че САЩ решат по политически причина да доставят на Полша по-евтина газ в сравнение с цената на Газпром, за какви пари става дума. Очевидно тези средства ще са за сметка не на производителите на газ, а за сметка на ам. бюджет, под една или друга форма.
                                Можем ли да приемем, че 20 % (за които се говори) в абсолютно изражение правят примерно 50 щ.д.
                                Ерго, при субсидиране с по 50 щ.д. на всеки 1000 м3 и при обем на годишните доставки от порядъка на 4 млрд. м3, американската помощ ще възлиза на 200 млн. щ.д.

                                Момчета, осъзнайте се, става дума за една напълно смешна и неподлежаща на коментар сума. Та това е цената на един самальот.
                                Помните ли разчетите ми за цената на ф16 за Полша. При това това беше цена при осигурено държавно финансиране и разсрочено във времето за 10 г., допълнително индустриално партньорство, което включваше дори и невоенни отрасли.
                                И пак беше около 73 млн. щ.д.

                                А помнинте ли как др. Нюланд, когато фъкъше ЕС, призна между другото, че за някакъв ограничен отрязък от време Украйна е струвала на САЩ над 5 млрд. щ.д., които изтекоха в канала почти без следа.

                                И честно да си кажа, аз въобще не разбирам за какво става дума. Може би трябва да припадам от възторг само при споменаване на името Газпром. Не виждам как може да стане това. В главата ми съвсем друга подредба на приоритетите. И ме вълнуват други интереси, не тези на Газпром.

                                Да не говорим, че в моите скромни постове от днес се намекваше ОСНОВНО и НАЙ-ВЕЧЕ за коренно различни проблеми. Проблеми, които касаят средно и дългосрочни стратегически въпроси пред България. Въпроси, свързано с потенциално предстоящи нови съдбовни избори.
                                Вие се вторачихте в интереса на Газпром, а Макс дори видимо го е ужилила и оса.
                                Защо?! Защо бе, Макс, ти въобще не обърна внимание за какво пиша?! Само при споменаване на заместване на газпромски бизнес и ... все едно показаха алено червено на ядосан бик.
                                Не пишех за това! Пишех за страни направили своя стратегически избор и за други, които предстои да го правят.

                                Газта беше спомената абсолютно мимоходом по повод на Полша. Причината беше, че Полша е направила своя избор. Аз, апропо, въобще не коментирам избора (правилен или неправилен) на Полша, а само факта на неговото съществуване.

                                Вие какво искате (В.тин, извинявай, аз малко смесено отговарям повече на Макс, който заяви, че изчезва и ньяма да говорим) - България да заеме във външната политика на САЩ мястото, което имат Израел и Полша. Това не може да стане, няма как да стане.

                                Повдигнах съвсем други въпроси, прочетете, развълнувайте се за България. Манете го тоя Газпром.
                                Европа е пътник. Трябва да направи много решителни, резки, крайни ходове.
                                Ходовете трябва да с ауспешни. Иначе всички излишни ставаме.
                                Големите в Европа издават сигнали за пътя, който са избрали.
                                Вие, младежи, които се се разжалили за Газпром, кажете по-добре, съгласни ли сте за път към бъдещето, в което България вече я няма?!

                                Моята е лесна, аз съм се наредил на опашка за билет за Луната, ама задължително от Върджин, щото оня с тупето не мога да го понасям.
                                Вие, младежи, трябва да се подготвите да участвате в процеса н авзимане на съдбоносни решения. Когато дойде моментът аз вероятно съзнателно няма да участвам в избора, защото бъдещият живот ще го живеете вие и е редно решенията да с а ваши.

                                Е, поговорихме си.

                                Само дето не говорихме по повдигнатата от мен голяма тема, а по темата за вашите газпромски емоции.
                                Масово хората в нашата страна още дори бледо не могат да осъзнаят какво се случва.
                                Жалко! Но пък Емоциите са важни колкото мислите понякога, а понякога дори и повече.
                                Може и аз да съм крив!
                                Лошо няма!

                                Коментар

                                Working...
                                X