IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

А е ФАки, гледам че по говедарско продават малко по евтини лодки, меракандисал съ,м се да си купя една, ще удариш ли едно рамо за такова нещо- ще я купиш и ще ми я пратиш в германия- бремерхафен или роемонд холандия- нещо около 10м дълго
    То всичко е по-еФтино. Но не мога да правя сделки с пиздо-фенове.
    Санкции, нали разбираш,
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

А е ФАки, гледам че по говедарско продават малко по евтини лодки, меракандисал съ,м се да си купя една, ще удариш ли едно рамо за такова нещо- ще я купиш и ще ми я пратиш в германия- бремерхафен или роемонд холандия- нещо около 10м дълго
      Ми нали решихме, че ще бяга от торпедото с лодка - така сам ще ти я докара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнение
        Доколкото разбирам, залогът в Спортингбет трябва да е, че партията, за която ще гласува Имхотеп, няма да спечели.
        Да събирам ли вече долари, v_tin?
        Не разбирам какво искаш да събираш и защо, уФФФ СИГУРНО Е ЗАЩОТО МИ СЕ СПИ. Сори за големите букви. Хайде лека нощ, тоивам да спя с кучката

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ми за всичко лъжеш. Освен ако не е някой линк.

А пет евро нямам.

Коментар

• Доколкото разбирам, залогът в Спортингбет трябва да е, че партията, за която ще гласува Имхотеп, няма да спечели.
            Да събирам ли вече долари, v_tin?

Коментар

За кое лъжа? А 5 евро имам до заплата- тях ще заложа. Ако не приемат по 5 , ще дадеш ли на заем още 5?
              Ми за всичко лъжеш. Освен ако не е някой линк.

А пет евро нямам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Първо, лъжеш, което е нормално.
                Второ да те питам, откъде смяташ да вземеш пет евро че да ги залагаш?
                За кое лъжа? А 5 евро имам до заплата- тях ще заложа. Ако не приемат по 5 , ще дадеш ли на заем още 5?

Коментар

Защо кутия на пандора- нормален въпрос, ако иска отговаря, ако не иска не отговаря. Какво толкова. На предните избори каза че ще гласува за 2 дами- баба цеца и баба клиторка- и двете загубиха. А аз искам да заложа 5 евро в спортингбетсрещу прогнозата на имхотеп. Идеята е че той каквото е казал не става, а се случва обратното. Гаранция ще спечеля
                  Първо, лъжеш, което е нормално.
                  Второ да те питам, откъде смяташ да вземеш пет евро че да ги залагаш?

Коментар

Не разбирам- защо ще иска- да заложи и той за своята си прогноза. Разсъжденията ти са малко като на инкасатор от енергото- имате достъп до мрежата платете- и имаше една бележка- 00кв консумация- 5 лв достъп до мрежата
                    Хе-хе, точно така!

Коментар

А е имхотеп, ако има утре избори ти за кого ще гласуваш- за българските партии питам, за говедарските не ме интересува
                      Еха, лукс: ше гласува хем за щатски, хем за български партии.
                      Струва ми се, че там ще гласува за републиканската.

Коментар

Ще ти иска процент от печалбата и - с право
                        Не разбирам- защо ще иска- да заложи и той за своята си прогноза. Разсъжденията ти са малко като на инкасатор от енергото- имате достъп до мрежата платете- и имаше една бележка- 00кв консумация- 5 лв достъп до мрежата

Коментар

Защо кутия на пандора- нормален въпрос, ако иска отговаря, ако не иска не отговаря. Какво толкова. На предните избори каза че ще гласува за 2 дами- баба цеца и баба клиторка- и двете загубиха. А аз искам да заложа 5 евро в спортингбетсрещу прогнозата на имхотеп. Идеята е че той каквото е казал не става, а се случва обратното. Гаранция ще спечеля
                          Ще ти иска процент от печалбата и - с право

Коментар

Не отваряй кутията на Пандора с този въпрос, моля те. Ще се избиеме тука и накрая модературата ще ни изпобани

Коментар

А е имхотеп, ако има утре избори ти за кого ще гласуваш- за българските партии питам, за говедарските не ме интересува
                              Не отваряй кутията на Пандора с този въпрос, моля те. Ще се избиеме тука и накрая модературата ще ни изпобани

Коментар

Аз не крия вота си.
                                Но това, което отбелязах, създава много добра възможност за контролиран от някого вот - най-вече на циганите и турците, а пък и на други социални групи. Този вот изкривява истинската представителност на така наречената демокрация, изкривява, съответно, и значението на твоя вот, суверене, и се оказва, че не ти си суверенът, а чичко контрольор.
                                Добро утро- не е важно кой как гласува, важно е кой брои гласовете

Коментар

Working...
                                X