IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Че Юрий Гагарин не е бил в космоса. Това е една лъжа, тиражирана от северните варвари.

    Някой не си е научил урока по история и отново ще изяде един руски ботуш в зъбките... Европа родината на фашизма!


    Георги Димитров
    https://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%93...80%D0%BE%D0%B2

    Из заключителната реч по време на Лайпцигския процес 1933 г.

    Димитров: Aз се отнасям сериозно към съда и не мога да оставя без възражение всичко, което се каза тук. Мен ме обиждаха как ли не, това за мен е безразлично, но във връзка с мен наричаха и българския народ "див и варварски". Наричаха ме "тъмен балкански субект", "див българин". Вярно е, че българският фашизъм е див и варварски. Но българският народ, който е бил 500 години под чуждо иго, без да загуби своя език и националност, нашата работническа класа и селячество, които се борят против фашизма за комунизъм – такъв народ не може да бъде див и варварски. Диваци и варвари в България са само фашистите. Но аз ви питам, господин Председател: в коя страна фашистите не са диваци и варвари?

    Председателят (прекъсва Димитров): Вие не намеквате за политическите отношения в Германия, нали?

    Димитров (с ироническа усмивка): Разбира се не, господин Председателю. Много по-рано от онова време, когато германският император Карл V говореше, че по немски той беседва само със своите коне, а германските дворяни и образовани хора пишеха само по латински и се стесняваха от немската реч, във „варварска" България Светите братя Кирил и Методий създадоха и разпространиха древнобългарската писменост. Българският народ с всички сили и с всичкото си упорство се бореше против чуждото иго. Затова аз протестирам против нападките върху българския народ. Аз нямам основание да се срамувам, че съм българин, аз се гордея, че съм син на българската работническа класа.

    Коментар


    • Че Юрий Гагарин не е бил в космоса. Това е една лъжа, тиражирана от северните варвари.

      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Златна съветска музика! Поздравявам форумците с настъпващия ден на космонавтиката

        Время, вперед! К 50-летию полёта в космос Юрия Гагарина
        https://www.youtube.com/watch?v=UDODu16q48I
        Още едно предложение за Деня на космонавтиката. Честит празник!

        Земляне - Трава у дома
        https://www.youtube.com/watch?v=jpne8fCwFJ8

        Коментар


        • https://www.lentata.com/page_14359.html
          Валентин Вацев: Българският политически елит загуби мяра! Скоро ще загуби и своята легитимност!

          Коментар


          • https://www.youtube.com/watch?v=ZE7OfU71Sbk

            Чудя се дали не си е оставил нещо интересно като застраховка което едва сега може да види бял свят... ?

            Коментар


            • Премиерът Борисов в Дубровник: Партньорството между ЕС и Китай е фактор на мира, просперитета и устойчивото развитие 12.04.2019 / 13:37


              Дубровник/София, 12 април /БТА/ "За всички нас, които принадлежим към голямото европейско семейство на страни членки или такива, които вървят по пътя към ЕС, е от особено значение задълбочаването на всеобхватното стратегическо партньорство между ЕС и Китай като фактор на м..."

              Помните посещението на През. Си в Париж, където той беше на гости на През. Макрон, но срещна там тройката Макрон, Меркел, Юнкер.
              Позволих си да спекулирам, че европейците са обърнали внимание на Китай да не прави опити да дели Европа.
              Причината е проста - Европа вътрешно е разделена и по оста север-юг и по оста изток-запад и възможностите за вклиняване са много. Разбираемо е, че водещите европейски страни ще гледат с ревност на тези процеси и ще правят опити да реагират.
              Германия и Франция започнаха да издават сигнали, че са изнервени и започват да пипат грубо - пакетът Макрон си е една грубиянска и недоизмислена работа, но може и да е обмислено недомислена.
              Нима не знаят, че това ще отблъсне ред страни?! Дори не става дума за Брекзит. Ето, една Полша издава деликатно сигнали, че в хипотезата на някаква бъдеща дезинтеграция в Европа, тя охотно ще отиде в американска орбита.

              При тази картина, наистина ли вярват, че в рамките на следващия изборен период ще могат сериозно да поставят въпрос за някакво федерално бъдеще на Европа?! А може и там вече да са се оформили възгледи и намерения, че голямата федерална Европа е мираж. Не може да се изключи, че ще намерят някаква форма, при която ЕС формално ще продължи да съществува, но "първата скорост" ще са страни, които ще тръгнат на федерализация и ще преоформят участието си в ЕС. А посланието към останали може д а бъде: искате да си говорите и да се сближавате с Китай. Ваша воля - оставете се в прегръдката на Китай и тогава ще видите, как се правят нещата по китайски

              Има много сигнали, че Европа губи технологичестката надпревара.
              Демографската картина е неотрадна.
              Китай изглежда е готов на всичко, нжо няма да допусне загубване на войната. Коя война?!

              По-долу един семпъл, но прегледен материал.


              Неизбежната война Китай – САЩ: Ще е на терена на технологиите
              Ако се вярва на последните новини, Европа ще е само наблюдател

              Прочети още на: https://www.dnes.bg/world/2019/04/12...logiite.407042

              Last edited by nachev; 12.04.2019, 15:16.

              Коментар


              • /Поглед.инфо/ В мрежата се появи видеозапис на тренировъчната битка между френски изтребител „Рафал” и американски F-22 „Раптор”, в който френският самолет триумфира.

                Записът е направен от гледна точка на прицелно-навигационния комплекс на „Рафал”. На маневрите американският боен пилот допуска няколко грешки, което позволява на френския изтребител да заеме благоприятна позиция за атаката. В истинска битка F-22 би бил унищожен, тъй като „Рафал” има възможността да удари опонента си с ракети два пъти за 45 секунди.

                При това „Рафал” се отнася към изтребителите четвъртото поколение, F-22 - към петото.

                Коментар


                • A be какво става в Бг- нещо нетърпимост се проявява май, а??



                  Димитър Георгиев Бико
                  13 часа
                  #Габрово
                  "Днес през целия ден интернетът на всички доставчици в града беше спрян под претекст, че има профилактика на предавателните устройства. " - Epicenter
                  #ЕрдогановиТактики Савин Хаджиевадо За Bсички Българи в Германия

                  14 часа ·

                  Браво! Явно тук има цензура! Публикувате всякакви простотии, но това , че един град се разбунтува срещу ромската престъпност е табу?! Явно и вие сте като власниците-разчитате на тях. А когато се пускат турски маанета и чат на турски? Бъдете здрави! Всичко се връща!

                  Брутален Мачо Савин Хаджиева Не е политическа, а расистка тематика!Всичко, което се случва в Габрово е расизъм!Целия свят в момента знае, че в България-българите искат да линчуват всички цигани!И както виждам, доста българи в чужбина, подкрепят идеята за изселване на циганите от България.За мен е пълна глупост!!!
                  Last edited by Andi11; 12.04.2019, 16:16.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                    Кво става бе Кравария развя белия байряк.Вчера си признаха че не могат да спрат СП2 днеска си признават че С400 и Ф35 не могли да оперират в едно въздушно пространство....Ха ха ха па и руснаците щели да им научат свръхсекретните технологиии...Боли ги братята руси чепа за американските технологии те и без да ги знаят могат да ги свалят...Самолета е средство за война с туземци.Требе и ние да си купим С 400.За два милиарда и пиле не мое прехвръкне
                    Абе, те Ф35 и С400, могат да оперират - при това, безопасно -в едно въздушно пространство. Могат. Ама, когато служат на един стопанин. И аз разбирам краварите, дето се шашкат. Ревност. Да не би, някой да им разбере тайните. Пък и играят театро на рашките, т.к. се знае, че комшиите веднага, получат ли С400, ще им снесат, каквото искат. Не е за вярване Реджеп Тайип. И Тръмпоний не е.
                    ...А, дали Путин пасе трева, ще разберем, като се оборудват комшиите.
                    Тра-ла-ла, тра-ла-ла!
                    -Лека нощ, деца!
                    Last edited by Pyramid; 12.04.2019, 05:34.

                    Коментар


                    • Кво става бе Кравария развя белия байряк.Вчера си признаха че не могат да спрат СП2 днеска си признават че С400 и Ф35 не могли да оперират в едно въздушно пространство....Ха ха ха па и руснаците щели да им научат свръхсекретните технологиии...Боли ги братята руси чепа за американските технологии те и без да ги знаят могат да ги свалят...Самолета е средство за война с туземци.Требе и ние да си купим С 400.За два милиарда и пиле не мое прехвръкне

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                        Викаш вече подготвят новите декори ...
                        голем зор ... нема га Кубрик веке , зер само той знаеше пътечката за луната ...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                          НАСА си постави за цел да изпрати астронавт на Луната през 2024 г.

                          ...отново ... ... голем зор да намерат пътя дотам ...пак !
                          Викаш вече подготвят новите декори ...
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • НАСА си постави за цел да изпрати астронавт на Луната през 2024 г.

                            ...отново ... ... голем зор да намерат пътя дотам ...пак !

                            Коментар


                            • 30 години Жан-Клод Юнкер не се промени

                              Боян Чуков, Фейсбук:

                              За 30 години Жан-Клод Юнкер, Европеецът не се промени.

                              Той само се издигна като ниво (служебно) и градус (алкохолен).

                              Един министър сподели наскоро: „Когато квесторът му донасяше чаша вода в средата на заседанието на Съвета на министрите, всички знаехме, че това е джин“.

                              Неговите другари, комисарите го пазеха.

                              Комисарят Пиер Московиси, обладан от емпатичен ентусиазъм се закле, че погълнатият алкохол „никога не е бил пречка на Юнкер да бъде функционален“.

                              Забележка: Това е откъс от излязлата преди дни книга на издателство Fayar -„J’ai tire sur le fil du mensonge et tout est venu“ на френския политик Филип дьо Вилиер. Цитатите в кавички са от статията на Jean Quatremer от 21 юли 2018 г. във вестник Liberation.


                              Капитанът на гемията Европа е фиркан нонстоп !

                              Коментар


                              • ОТ НЕЩАТЕН СЪТРУДНИК НА ДС.
                                ДО НЕЩАТЕН СЪТРУДНИК НА НС.
                                ЩО Е ТО?

                                Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2019/04...glupost.407306

                                Коментар

                                Working...
                                X