IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Snimka от вчера в касел- раздаване на безплатна храна на центъра
    Last edited by v_tin; 22.04.2019, 01:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Листата на ВМРО е прекрасна социологическа извадка на българския ксенофоб, хомофоб и расист и на това как външният вид е огледало на вътрешния!
      Страхотен отговор защо Франция не притежава стратегически бомбардировачи способни да достигнат Австралия
      Иначе Рус е слаба, да се надаме
      Last edited by 13ADROL; 22.04.2019, 00:23.

Коментар

• Листата на ВМРО е прекрасна социологическа извадка на българския ксенофоб, хомофоб и расист и на това как външният вид е огледало на вътрешния!

Коментар

• Да, но Франция няма такъв, ето, че ми отговори. А наскоро руските вдигнаха по тревога австралийските ВВС

Коментар

• Коментар

Още едно въпросче Барби, Франция притежава ли стратегически бомбардировач, който да облети Австралия или вашата Нова Каледония?

Коментар

Демек Россия е смешна като враг на НАТО. Защо тогава Р8 Посейдон непрекъснато облитат границите и? Имаш ли идея?

Коментар

• Коментар

• Апелирам в тази тема да пишат само доказани инвеститори, а не ботове. Ето, давам пример: Аз съм инвестирал в НИ, атери, монбат, софарма, бфб, соди, злато и сребро. Нека другите списващи в темата да кажат в какво са инвестирали или само пишшат небивалици, като Информ. Да съобщят от каква позиция на инвеститор пишат, та да стане ясно кого и какво защитават

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение

Другарко маркова най-накрая ще ставаш РАДОМИРСКА СНАХА благодарение на Истанбулската Конвенция...

ха....то можело да говори бе .....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение

Другарко маркова най-накрая ще ставаш РАДОМИРСКА СНАХА благодарение на Истанбулската Конвенция...

Какво точно имате предвид? Рядко влизате в диалог за това питам. Нерви ли нещо? Разкрития...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                          ....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Според мен там пътят е само един федерализация .....със сериозна автономия.

Иначе няма да има мир.
                            Дано Зеленски не се поддаде на крайно десните.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov

Еи сладур и аз те харесвам, чисто сексуално .....
                              Хайде сега да не се бием за тази секси фигура. Мисля съм гърди напред за сърцето му, предвид, че го разбрах, че работи в банка по програма. Програмира или по точно громи капитализма и Россия

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Повече ме притеснява Путин да не се поддаде на настроенията и да предаде Донецк и Луганск на консенсусния Зеленски, а после фашагите да ги сринат. Макар, че не вярвам да е толкоз наивен. Москва отдавна не вярва на сълзи
                                Според мен там пътят е само един федерализация .....със сериозна автономия.

Иначе няма да има мир.
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X