IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Аз никога не съм бил член нито на БКП, нито на БСП.
    Баща ми никога не е бил член нито на БКП, нито на БСП.
    Почти всички мои познати ще гласуват на предстоящите избори за ГЕРБ.

    Коментар


    • Да ви напомня, че преди няколко месеца медия съобщи, че лидерката на БСП София Анна Янева е обвинена от Специализираната прокуратура за умишлена бестопанственост, а освен нея прокуратурата е повдигнала обвинение и на члена на БСП Румен Овчаров. Анна Янева, Румен Овчаров и Пламен Стефанов Евтимов са обвинени за умишлена безстопанственост, от която са последвали щети в размер на повече от 24 милиона лева.

      Един мой познат наскоро заяви, че вече никой няма да гласува за БСП, защото хората са разбрали, че комунистите са престъпници.

      Нека никой никога да не гласува за БСП.

      Коментар


      • Пълно ку-ку.

        Коментар


        • Преди няколко месеца медия съобщи, че на 22.01.2019г. Специализираната прокуратура е привлякла като обвиняема депутатката от БСП Елена Йончева за пране на пари в размер на 333 000 евро, извършено в периода 13.06.2012г. до 06.11.2014г. в съучастие с още едно лице - Б.М., като Елена Йончева е извършител, а Б.М. е неин помагач.
          Да ви припомня, че обвинената в пране на пари Елена Йончева е водачка на листата на коалицията около БСП на предстоящите избори за Европейски парламент.
          Според обвинението на прокуратурата в инкриминирания период от време същата Елена Йончева в качеството си на длъжностно лице - управител на
          "Офроуд" ООД е получила по открити в "КТБ" АД две банкови сметки сумата от 333 000 евро и е спомогнала да бъде преобразувано това имущество в лично, като е знаела, че то е придобито чрез престъпление - длъжностно присвояване. Деянието е извършено в изпълнение на решение на организирана престъпна група, като имуществото е в особено големи размери и представлява особено тежък случай.
          Процесът по призоваване на Елена Йончева в качеството и на обвиняема е стартирал на 11.01.2019г., когато е била търсена от призовкар на Следствения отдел на специализираната прокуратура на известните и адреси в София, включително и на адреса на нейната майка, но не е била открита. Майката на Елена Йончева е заявила, че не знае къде живее дъщеря и.
          На 13.06.2012г. и 22.06.2012г. от сметката на офшорно дружество "Далий трейдинг лимитид" по две сметки на търговското дружество "Офроуд" са получени парични средства в общ размер 333 000 евро с левова равностойност 645 423,90 лева като на първата дата са получени 161 100 евро, а на втората дата са получени 171 900 евро.
          Специализираната прокуратура е събрала доказателства за произхода на преведените парични средства от "Далий трейдинг лимитид" на "Офроуд" ООД. Установено е, че това са средства, собственост на КТБ АД, които са присвоени от 3 длъжностни лица от КТБ АД, на които предстои повдигане на обвинение. От извлеченията от различни банкови сметки е установено, че тези парични средства са били преведени от КТБ АД в полза на 5 фактически контролирани от Цветан Василев търговски дружества, сред които е и "Далий трейдинг лимитид".
          В периода от 13.06.2012г. до 06.11.2014г. същата Елена Йончева, която единствено е имала право да се разпорежда с банковите сметки на "Офроуд" ООД е изтеглила всички преведени по сметката на дружеството парични средства.
          Същата Елена Йончева е извършвала преводи, а освен това всеки месец тя е нареждала и теглила в брой и определената от самата нея собствена заплата като управител на "Офроуд" ООД в размел на по 12 720 лева месечно.
          Събраните доказателства са обосновали извод, че Елена Йончева е знаела за престъпния произход на средствата и че са предмет на длъжностно присвояване.
          https://www.prb.bg/bg/sp/news/publik...ob-sht-enie-14

          Един мъдър човек наскоро каза, че никой не трябва да гласува за БСП, защото БСП е мафия.

          Нека никой никога да не гласува за БСП.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
            ми ние пък ше гласуваме за БСП ... какво ше направиш ?
            Кеф Така още по-бързо ще скапете територията "българия" и най-после народа ще се събуди

            Коментар


            • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

              ми ние пък ше гласуваме за БСП ... какво ше направиш ?
              Ще се гръмне в коляното с макаровеца на партийния секретар-баща му

              Коментар


              • [QUOTE=Ivan2015никой никога да не гласува за БСП и винаги всички да гласуваме против БСП.[/QUOTE]

                ми ние пък ше гласуваме за БСП ... какво ше направиш ?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                  ... празни приказки...



                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                  Коментар


                  • https://www.youtube.com/watch?v=eCNEEeCH5w8
                    Валентин Вацев: България е геополитическото сърце на Балканите

                    Разговор на Александър Симов с геополитическия анализатор Валентин Вацев за това има ли български партии, които са в състояние да предложат програми за модернизация на страната и как се отнася към идеите във „Визия за България“, както и за промяната в руската геостратегическа линия, кога дойде краят на идеята за конвергенция, какво е стратегическото значение на Крим за Русия и защо той няма как да бъде предаден обратно, както и защо България е геополитическото сърце на Балканите, кои държавници са го знаели и защо днес имаме елит, който няма представа от това.

                    Коментар


                    • https://www.youtube.com/watch?v=pVeErrb2h-M
                      Валентин Вацев: Жълтите жилетки са един от кълновете на новото ляво в Европа

                      Разговор на Александър Симов с геополитическия анализатор Валентин Вацев за политическите искания на жълтите жилетки и тяхната конкретна програма, какви са техните 25 искания и защо те представляват едно модерно ляво мислене за света, приложими ли са тези идеи и у нас, какво може да научим за състоянието на Франция от тях и защо побоят над братовчеди няма как да бъде наречен политика.

                      Коментар


                      • "Това остана в страни от новините – президентът Радев награждава Съюза на българските журналисти с почетен президентски плакет. Не се знае за какво точно, след като СБЖ няма нищо общо с журналистиката, а шефът му е ДС -доносникът Снежана Тодорова, агент „Виолета,“ която е путинска подлога и рупор на политиките на уродливия, противен, човеконенавистен гном. Въпросният агент Виолета величае руските медии и плюе европейските (както цитирах наскоро нейните изяви в руските медии, лижещи подметките на джуджето-диктатор.) И се пита за какво точно се награждават тези двамата – защото и доносникът Виолета награди президента с подобна прохосъбирачка. Явно се награждават за добре свършена слугинска работа на Путин, защото това става в присъствието на казионния председател на руските "журналисти" -- Соловьев."

                        Коментар


                        • Преди изборите в целия съюз, които са от 23 до 26 май, експертите откриха огромна мрежа от автоматизирани профили в социалните медии, за които се твърди, че са контролирани от руски играчи, които подхранват екстремистки възгледи като умножават съдържанието, създадено от крайнодясната “Алтернатива за Германия”, както и от различни поддръжници на напускането на ЕС в Обединеното кралство.

                          Целта на тези усилия според анализа е да се преекспонират проблемите, които са предмет на разделение в европейските страни, за да се подкопаят демократичните институции и да се създадат вътрешни напрежения по начин, който в крайна сметка благоприятства руската държава.

                          Във Франция например Отвореното писмо, публикувано от френския президент Еманюел Макрон през март, което имаше за цел да съживи европейския проект, се превърна в основна цел на дезинформацията, подкрепена от Русия. Веднага след публикуването на писмото дейността, свързана с тези автоматизирани профили в социалните медии, се е повишила с почти 80%, най-вече в посока насърчаване на местни идеи и съдържание, които дискредитират проевропейската позиция на Макрон.

                          По подобен начин във Великобритания, където политическите разделения са големи, тъй като страната гласува за излизане от ЕС през 2016 г., спонсорираната от Русия дейност остава постоянна в подкрепа на продължаващите въпроси относно това дали Великобритания ще участва в предстоящите избори за ЕС. По време на неотдавнашния дебат за това дали британските законодатели трябва да приемат споразумението за Brexit, договорено от Тереза Май, подкрепените от Русия акаунти насърчаваха както анти-, така и про-брекзит позиции, за да насъскат разделението сред местните избиратели според анализа.

                          Повече от една четвърт от подкрепеното от Русия съдържание е съсредоточено върху най-голямата европейска икономика, в която крайнодесните успешно провеждат кампания с антиимиграционни и анти-ЕС послания. Ангела Меркел, която скоро ще се оттегли като лидер на страната, също се ползва със специално внимание от подкрепяните от Русия социални медийни групи.

                          Коментар


                          • Се ми се ще да питам се-десарчетата и костовисчета (у нас и по света) защо техните икони - американските демократи - станаха по-големи комуняги от комунягите на Тато.

                            Но, понеже знам, че в главите им освен лозунги друго няма, не ги питам.

                            Коментар


                            • Вие, които искате Европа, обединена с Африка и Азия - няма да гласувам за Вас!

                              Ирини Зикидис, Фейсбук:

                              Холандският министър на правосъдието Марк Харберс е подал оставка след скандал с доклад за бежанците.

                              Министърът е обвинен, че умишлено е омаловажил и "замел под килима" голям брой тежки престъпления като сексуални нападения и убийства, извършени от кандидати за убежище в Холандия.

                              Не е тайна, че медиите, контролирани от либералните правителства, отдавна манипулират информацията за престъпленията, извършени от "бежанците" или ако трябва да сме политически некоректни, но пък обективни - икономическите мигранти от Африка и Азия.

                              Достатъчно е да си спомним едноседмичното медийно затъмнение по темата с новогодишното сексуално насилие над жени в Кьолн, когато немските медии са получили инструкции от правителството да мълчат за един от най-потресаващите и позорни случаи на организирани атаки над жени.

                              Нека си спомним стотиците изнасилвания и убийства в Германия, когато престъпниците бяха представяни като "жертви на амок" и "тежки душевни травми", а протестиращите срещу ужасяващото насилие стигматизирани като крайни нацисти, неудачници в секса.

                              Нека си спомним съвсем прясното убийство на британски професор, заклан в Париж от пакистанец за "обида на Мохамед", което беше отразено с по няколко думи едва от две френски медии.

                              Нека си припомним как бяха отразени атаките в Нова Зеландия (убити 50 молещи се мюсюлмани) и Шри Ланка (убити 300 молещи се християни) - единият атентат дъвкан по медиите с месец, а другият претупан за една седмица.

                              Нека си припомним факта, че за миналата година във Франция са нападнати, подпалени и вандализирани 875 църкви, за което медиите мълчат.

                              Разбира се, българският медиен слугинаж далеч надхвърли безгръбначието на западните си колеги.

                              Нека си припомним как докладът на немската полиция, посочващ алжирци, мароканци и пакистанци за извършители на най-тежките престъпления в Германия, беше манипулиран в българския си превод, и престъпниците подменени с грузинци и сърби, а насилените в Кьолн жени бяха обявени за "преджобени с танцувални движения".

                              Нека си припомним и знаменития Фейсбук статус с фейк статистика, в който ни се обясняваше, че проблем с престъпленията няма.

                              Няма бе, няма.

                              Всичко е ток и жица, тук-таме някоя изнасилена, а друг заклан, голям праз.

                              И днес някакви елитарни партийки ме убеждават да гласувам за тях, защото са "проевропейски и продемократични".

                              Абе, титани на либералната мисъл.

                              Обединена Европа е НАЙ-ДОБРОТО, което някога се е случвало на България.

                              Само че вие не искате обединена Европа, а Европа, обединена с Африка и Азия, а това автоматично ви прави АНТИевропейци.

                              Освен това сте и престъпници, защото не само пуснахте рака в Европа, ами и с глупостта си сте на път да върнете кафявата чума.

                              Защото причината властта изобщо да попадне в ръцете на крайнодесни корумпирани политици, готови да се продадат на Русия, Китай или Търну Мъгуреле е ваша и само ваша.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

                                Щото си мисли или вярва, че някой го е прогонил....а в действителност проблема е в неговата глава. Оттам е жлъч и безмислените и объркани коментари, ......абе не е лесно.....
                                Бе то хубаво, но пък резултатите показват че България е най-бедната държава в ЕС.
                                Дали пък не грешите в някои от заключенията си?
                                Все пак в България всичко се движи (а не развива) по законите на строг тъмничен пандиз - който може да гепи там квот' има. Ми самият ти замалко не беше преметнат да загубиш парите си в полза на една персона тук?

                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X