IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    "Въпреки пропагандата „МиГ-35 няма.
    Ми кво да правиме с десетките статии, като тази в уважаван американски блог:
    https://nationalinterest.org/blog/bu...who-wins-48722

и със стотиците видеа на Миг-35 в Тубата??

Струва ми се, че не си наред или поне шефовете ти не са.

Коментар

БРЮКСЕЛ РАЗМАХА ТОЯГА ЗА ЕЛИТА НИ
      *** Иска присъди за високопоставени лица и политици, предупреждава за орязване на еврофондовете за България.

Вчера Еврокомисията публикува годишните си доклади за икономиката.
      В този за България тонът е много остър спрямо досегашната мека дипломация на Брюксел.
      https://ec.europa.eu/info/sites/info...ulgaria_en.pdf

В него за първи път е отделено място на корупцията и прането на пари у нас. Записана са препоръки за справяне с тях и предупреждение, че ако не бъдат изпълнени, финансирането за България чрез еврофондовете ще бъде орязано!
      "Корупционният риск трябва да бъде адресиран по-добре, тъй като той е предпоставка за прането на пари.
      Българските власти трябва да покажат конкретни резултати и стабилен списък от случаи с окончателни присъди по корупционни случаи, свързани с високопоставени лица"
      Препоръките са:
      1. по-висока събираемост на данъците, особено за горивата, както и за труда;
      2. по-добър банков надзор. Иска се намаляване на дела на кредитите за свързани лица и дела на големите кредити за тях;
      3. в небанковия сектор остро се поставя въпроса за автомобилното застраховане и неговите недостатъци: проблемите със „зелената карта”, системата „бонус-малус” за цената на „гражданската отговорност”, обезщетенията при инциденти;
      4. според Брюксел лошо е уредена търговската несъстоятелност – тя реално почти не работи въпреки задължнялостта;
      5. иска се решително подобряване на управлението на държавните предпрития и спиране на корупцията в тях;
      6. критикуват се недостатъчните инвестиции в инфраструктурата (вкл. транпорта и гордостта на Борисов - магистралите);
      7. изисква се повече финансиране за дравеопазването и мерки за подобряването му;

Ти първо кажи защо американските ни бойни товарищи искат за 7 техни пикливи самолета цели 3 милиярда лева?

Коментар

Российский турист в Таиланде

И в Тайланд руските туристи са "най-желаните", и знаят как да разговарят с тях
        И ти с такива клипове си вдигаш самочувствието, значи. Тоя дето раздава тупалките си ти. Сигурно имаш нужда. На всички е ясно, че като си анонимен, платен писач във форуми, живота ти не се е развил по най - добрия начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
          Не разбрах какво стана с парижките апартаменти на Джамбазки.

Некой ако знае?
          Че не ми се рови из тоя лъжлив тъпанарски нет да намеря истината.
          Питай барбата , той чете вестник Дума и е добре информиран по темата....
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Си Дзинпин е три дена на гости при Валодя.

Май заплашва чичко Тръмп с по-близки връзки с Русия?

https://www.scmp.com/economy/global-...ies-counter-us

Коментар

Не разбрах какво стана с парижките апартаменти на Джамбазки.

Некой ако знае?
              Някой друг тарикат по-голям си го е харесал.

Коментар

• Не разбрах какво стана с парижките апартаменти на Джамбазки.

Некой ако знае?

Коментар

Американските войници в Афганистан продължават да охраняват полетата опиумен мак.
                  Не да ги унищожават - охраняват ги.
                  90% от световното производство на опиумен мак, от който се прави хероина, е в Афганистан.

Тук пък охраняват афганистанската марихуана.

това е безспорен факт
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Имхо, виж от кои сайтове са снимките, сериозни са.

Освен това тука съм пускал обширен обзор по темата, само че не е от скоро.

Коментар

Ми ше верваш, я.

Човек, ако не верва на очите си, е тежък психиатричен случай.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Старомодният Тръмп

Доналд Тръмп:

“Наречете ме старомоден, но аз се радвам, че майка ми беше жена.”

"Модерните" пък какви ли майки имат ...а , барабов ?

Коментар

200 млн. $ на самолет е ценови таван
                          Ако сте умни, ще ви го дадат по-евтино
                          я ни светни какво значи да сме умни според твоята гледна точка ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Верваме ти ета орел, нема как иначе,

Ми ше верваш, я.

Човек, ако не верва на очите си, е тежък психиатричен случай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Това е за ВМС, СВ и ВВС.

Коментар

Американските войници в Афганистан продължават да охраняват полетата опиумен мак.
                                Не да ги унищожават - охраняват ги.
                                90% от световното производство на опиумен мак, от който се прави хероина, е в Афганистан.

Тук пък охраняват афганистанската марихуана.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X