Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bf109 Разгледай мнение
Официалната версия според статиите е "за да избегнат криза в МВФ". За милиони няма закони.
Интерпол трябваше да я хване сега при прескока от МВФ в ЕЦБ и да я вкара в затвора.
И нямаше да има "криза" за никой
А какво стана със Строс-Кан, него ли набедиха в сексуално прегрешение?
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнениеДобре, че напомни.
Нещо стотици милиони ми се въртят из главата?
И защо не е в затвора, знаеш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bf109 Разгледай мнениеКристин Лагард взема ЕЦБ. Да ни е честита първата жена/първият осъден престъпник на този пост.
Нещо стотици милиони ми се въртят из главата?
И защо не е в затвора, знаеш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Не да се заяждам, но като знам какви са ти източниците, не ми се вярва и на една дума от това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВ заключение искам да кажа ,че светът днес се управлява от наште братчеди хазарите които сега се барат за чок евреи.Скоро се рових в историята и открих,че основното ядро на народът на кан Кубер когато бяга от аварите
и основава държавата Берзатия /днешна Северна Македония/ са берсили.Стана ми ясно тия макета що са
такива гламави и все гледат да се делят и да ни плюят.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
В заключение искам да кажа ,че светът днес се управлява от наште братчеди хазарите които сега се барат за чок евреи.Скоро се рових в историята и открих,че основното ядро на народът на кан Кубер когато бяга от аварите
и основава държавата Берзатия /днешна Северна Македония/ са берсили.Стана ми ясно тия макета що са
такива гламави и все гледат да се делят и да ни плюят.Last edited by Grosss; 02.07.2019, 19:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
Същото за хазарите казва и Шломо Занд, евреин, роден и живеещ в Израел, историк от най-високо ниво. И не само за хазарите, а и за целия еврейски... народ ли, нация ли?
Една от книгите му е "Кой и как изобрети еврейския народ?".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Тия не са истински евреи ами са по-близки до нас българите,но приели юдеизма и хоп събудили се евреи.
Една от книгите му е "Кой и как изобрети еврейския народ?".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнениеЕвреите контролират всичко.
Коментар
-
Първо, прекалено обобщаваш, особено за човек, който отдавна не живее тук.
Второ, защото така наречената демокрация освабоди и най-долните инстинкти на властта у нас, та "майка България" гони всичко читаво.
Трето, защото младите като поживеят там пет шест години, свикват, врастват и няма връщане, колкото и да съжаляват.
Твоите деца къде са, ако въобще имаш, та да коментираш?
Но дори самите мурзилки не щат да идат в Хуйлостан. Дори на туризъм.
То никой не ще да ходи там де, но това кажете защо?
Щото дори на селския децата му избегаха в Германия, не там, на север,
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Тези дето чичко Адолф ги гони до дупка,хазарските кланове.
Коментар
-
Хора несъстоятелни, несамостоятелни, свикнали да се дават отзад-отпред за пари и удобства.
Все по-ясно става, че така наречените политици не са водещите фигури, щото са глупаци и слабаци до немай къде.
Тогава кои са водещите западния свят фигури?
Коментар
Коментар