IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

    Ако е вярно изнесеното от прокуратурата , този път сороспийте ги хванаха със яко събути гащи.

    Още от самото начало като гледах как началника защитаваше келеша и отказваше всякакво съдействие ми беше многууу съмнително......
    Ами не си прав, ако дойда и попитам за твоите клиенти, ти ще ми кажеш ли данни за тях? Същото е и тук, по същата логика и банката не плаща на онзи футболист четирите милиона, чака да мине съда и тогава. Като иска властта да разбие системата и да вземе данните, но хората ще кажат, ние не дадохме паролите, властта е виновна, ако има изтичане на ваша информация

    Коментар


    • Martin Aleksandrov

      6 часа · Castets, Франция ·

      В момента съм във Франция! Търся си сериозна работа (НЕ робска!!) Имам много добра компютърна грамотност, владея английски език на много добро ниво, шофьор съм на 21 години в момента съм на работа в голяма база на верига магазини Имтермарше. Искам да сменя работата, защото не ме устройват парите 10.03 на час... Ако имате нещо за мен Лс..

      — в/ъв ITM LAI Ets Castets.


      Записване
      ITM LAI Ets Castets
      Складово съоръжение · Castets, Франция

      Коментар


      • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

        И кои са тези "сороспии"? Сорос като вас мрази Америка и е левичар,както и ти си писал,че си от семейство с леви убеждения!..........
        За сорос ме боли фара.

        Сороспий / соросойди в България има едно определено значение , ще ти го обясня с цитат:

        Думата „соросоид“ е неологизъм, възникнал през епохата на така наречения преход към пазарна икономика. На днешно време в страните от Източна Европа, Азия, Африка и Латинска Америка, под понятието „пета колона“ се разбира неправителствени организации, финансирани предимно от Джордж Сорос. От там идва и терминът „соросоид“ – слуга на Сорос, колаборационист, предател, който е в услуга на американската доктрина за Нов световен ред.

        Терминът „соросияда“ означава мероприятие на НПО, финансирани от Джордж Сорос – протести, демонстрации, шоу, които имат за цел да дестабилизират държавата.

        По какво се познава соросоидът?

        Соросоидът е коварен, мръсен, подъл. Външно соросоидът е с изцъклени, алчни очи, с лека лицемерна усмивка, както старите майстори са рисували „Почистването на храма“ – търговците и ченчаджиите, които Исус Христос изгонва от храма.

        Соросоидът обикаля обществени места за да слухти, да разпространява лъжи и да очерня руската култура. За да го приемат на сериозно, соросоидът лъже, че дядо му или баба му били руски белогвардейци.

        Соросоидът е нахакан, с позитивно мислене. Той разказва за негови познати отличници, които били толкова надарени, че получили стипендия да учат в Harvard University.

        Соросоидът е винаги готов да избърше задника на американците, когато някой от техните вождове се изпусне на обществено място да разкаже за политиката на САЩ спрямо останалия свят. Това са например случаи, като този на Виктория Нюланд на пресконференция на 13.12.2013 г. или лекцията на Джордж Фридман пред Чикагския съвет за глобални отношения на 04.02.2015. Соросоидът твърди, че превода бил неточен и манипулативен или даже, че бил лъжа.

        Соросоидът съчинява антибългарски стихове и мъдрости, които публикува по форумите и социалните мрежи, като цитат на личности от българската история.

        Да си соросоид не е занаят, а призвание.

        Изгонване на фарисеите от храма

        „Петата колона“ на днешно време провежда Цветните революции, разпространява всякаква дезинформация, подклажда етнически и религиозни конфликти и национални разногласия, разделя обществото на малцинства и подклажда конфликти между тях, пропагандира джендър теорията, организира гей-паради и пр. подривна дейност.

        В държавите с американски марионетни правителства, като например всички Източно-Европейски страни, соросоидите организират протести срещу демократично избрани политици и правителства, за които американците се опасяват, че биха могли да не са достатъчно лоялни към САЩ.

        На тези протести соросоидите развяват националното знаме, въпреки че прекрасно знаят, че са национални предатели. Соросоидите са колаборационисти с поробителя на собствения си народ.

        Целта на Джордж Сорос и неговите подчинени – соросоиди, е да дестабилизират държави, които не са отдали благата си на западни корпорации. Но държавите, интегрирани в НАТО/ Евросъюза, соросоидите също целят да дестабилизират, за да имат тези държави постоянно вътрешни проблеми и да не се опълчат срещу задокеанските си окупатори.

        Антоним на соросоид е путиноид

        „Рубладжия“ или „путиноид“ е термин от политическия жаргон на прехода. „Рубладжия“ или „путиноид“ означава човек, на когото промиването на мозъка през годините на демокрация, не е довело до очакваните резултати.

        „Рубладжия“ или „путиноид“ е човек, който не издига в култ лъскавите западни стоки и не споделя евро-атлантическите ценности.

        По време на Турското робство се е наричал гяур – „неправоверен“, човек който не слага фес (طربوش) на главата си и не изповядва мохамеданската вяра.

        Разликата между руските и американските мекерета

        Соросоидът съчинява антибългарски стихове и мъдрости, които публикува по форумите и социалните мрежи, като цитат на личности от българската история и култура.

        По време на комунизма също имаше партийни функционери, макар и не толкова много, колкото клакьори има на днешно време. Пропагандистите възхваляваха Русия, също както днес при демокрацията има соросоиди, които възхваляват САЩ. Но при комунизма руските мекерета не са очерняли българската нация и личности от българската история. Докато на американските мекерета основната им задача е, да очернят всичко българско, да създават на българите комплекс за малоценност.

        Един ден от дневника на български демократ:

        8:00 – Бях в сутрешния блок на БТВ. Плюх по Русия и изразих подкрепата си за евроатлантическите ценности.

        10:00 – Участвах на конференция, посветена на нарушаването на правата на ромите. Представих тезата си, че българинът е безкрайно нетолерантен спрямо онеправданото ромско малцинство.

        12:00 – Усвоих един пари от „Отворено общество“ по проект за утвърждаване на евроценностите в България.

        14:00 – Заедно с други демократично мислещи граждани развяхме знамето на дъгата пред руското посолство в знак на протест срещу приетия от руската Дума закон, инкриминиращ пропагандата на хомосексуализма.

        16:00 – Написах статия за мирното културно съвместно съжителство в годините на Османското присъствие.

        18:00 – Участвах на събрание на демократично мислещи граждани . Изложих позицията си, че трябва да спрем двата останали комунистически реактора в Козлодуй.

        20:00 – Заедно с други демократи палихме свещи срещу надигащата се ксенофобия.

        22:00 – Боядисах паметника на Цар Освободител.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

        Коментар


        • Само да попитам, уважаема модерация, (за да не повтарям грешките) - защо ме изтрихте ?!
          Ако не искате да пишем, или сме ви неприятни, просто кажете,
          да знаем - ще се съобразим, няма проблем
          (ps, отнасям се уважително към каквито и да е щения, но не разбирам с какво сме уронили престижа на форума или друго)
          Last edited by precakanoto; 02.08.2019, 20:25.

          Коментар




          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Някой да е чул че нещо, някъде е паднало??
            Чухме, рублата паднала. Саккции.
            Няма страшно, мужиците казват: "санкциите са без ефект за нас "

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

              Сигурно е така.
              Обаче много допада на определени ъъъ. хора, така да се каже. В комунизма и социализма винаги се стига до това, една личност да казва кое е добре и кое зле. Личното му виждане е виждане на всички. Ако някой не е съгласен... е то тогава той е враг и е редно да се отстрани. Както е казал един от вашите другари - йест челавек - йест праблем. Нйет челавек - нйет праблем...



              Ако сега върнем още по-назад можем да се запитаме защо Рим премахва демокрацията и републиката като форма управление и въвежда
              имперското начало при управлението на Август.Руснаците още от създаването си имат имперска форма на управление и демокрацията им е
              непозната и непонятна дори и днес.
              Хубаво би било да осмислиш това което си написал.
              Понеже претендираш че знаеш, кажи моля, коя година Август е суспендирал демокрацията?
              Виж календара и кажи коя година е сега.
              За руснаците е ясно че живеят във времената на същия този Август, но какво общо има това с белите хора? Поради каква причина ние трябва да се съобразяваме с вашите вождове?
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение


                Ако си чел историята трябва да знаеш ,че комунизмът е измислен и реализиран на практика от евреите-хазари,точно от хора подобни
                на Джордж Сорос и сие.Жалко ,че Коба не им видя сметката а трепеше други ,който му падне.
                Сигурно е така.
                Обаче много допада на определени ъъъ. хора, така да се каже. В комунизма и социализма винаги се стига до това, една личност да казва кое е добре и кое зле. Личното му виждане е виждане на всички. Ако някой не е съгласен... е то тогава той е враг и е редно да се отстрани. Както е казал един от вашите другари - йест челавек - йест праблем. Нйет челавек - нйет праблем...

                [/QUOTE]

                Ако сега върнем още по-назад можем да се запитаме защо Рим премахва демокрацията и републиката като форма управление и въвежда
                имперското начало при управлението на Август.Руснаците още от създаването си имат имперска форма на управление и демокрацията им е
                непозната и непонятна дори и днес.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

                  Ако си чел историята трябва да знаеш ,че комунизмът е измислен и реализиран на практика от евреите-хазари,точно от хора подобни
                  на Джордж Сорос и сие.Жалко ,че Коба не им видя сметката а трепеше други ,който му падне.

                  Ако си чел историята трябва да знаеш ,че комунизмът е измислен и реализиран на практика от евреите-хазари,точно от хора подобни
                  на Джордж Сорос и сие.Жалко ,че Коба не им видя сметката а трепеше други ,който му падне.
                  Сигурно е така.
                  Обаче много допада на определени ъъъ. хора, така да се каже. В комунизма и социализма винаги се стига до това, една личност да казва кое е добре и кое зле. Личното му виждане е виждане на всички. Ако някой не е съгласен... е то тогава той е враг и е редно да се отстрани. Както е казал един от вашите другари - йест челавек - йест праблем. Нйет челавек - нйет праблем...

                  Last edited by Имхотеп; 02.08.2019, 20:07.
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

                    И кои са тези "сороспии"? Сорос като вас мрази Америка и е левичар,както и ти си писал,че си от семейство с леви убеждения! Отделен е въпросът,че комунистите не можете да гарантирате на хората достоен живот ,а само бедност и мизерия! Ама имало безплатно еди какво си,НЯКОЙ Е ПЛАТИЛ,овцете в кошарата също "Безплатно" ги хранят и лекуват ,но са изкарвани със сопата..... Сега разбирам каква чудовищна експлоатация е имало,като виждам как живеят при истинският,а не мутренският капитализъм и как са им защитени правата!..
                    • разпространение на идеята за Америка като репресивен световен жандарм;
                    • подкрепа на всякакви леви кандидати за всякаква власт в САЩ;
                    • противопоставяне на всички мерки за сигурност в САЩ след 11 септември, особено срещу „Патриотичният акт”;
                    • подкрепа за отваряне на границите, за безконтролна имиграция в САЩ и за обезсилване на действащите имиграционни закони;
                    • рязко увеличаване на социалните помощи и програми за сметка на рязко увеличаване на данъците;
                    • поставяне на външната политика на САЩ под контрола на ООН;
                    ..Както се вижда, целите на „Отворено общество” са в съзвучие с идеите на крайната левица и на самия милиардер, който вярва в нея.



                    Тук трябва да бъдат обяснени две любопитни противоречия. На мнозина словосъчетанието „милиардер-левичар” може да се стори неподходящо. Но делата на Сорос доказват именно това. Доказателство са и безбройните милионери в бившия социалистически лагер, включително в България – почти всички са от комунистически произход.



                    [/QUOTE]

                    Ако си чел историята трябва да знаеш ,че комунизмът е измислен и реализиран на практика от евреите-хазари,точно от хора подобни
                    на Джордж Сорос и сие.Жалко ,че Коба не им видя сметката а трепеше други ,който му падне.
                    Last edited by Grosss; 02.08.2019, 18:44.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                      Ако е вярно изнесеното от прокуратурата , този път сороспийте ги хванаха със яко събути гащи.

                      Още от самото начало като гледах как началника защитаваше келеша и отказваше всякакво съдействие ми беше многууу съмнително......
                      Ми то "сороспийте" сте вие, съчетавайки с мурзилстване...
                      Ванката ти го е обяснил добре, поведението ти обаче показва че си обикновена сороспия.

                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                        Ако е вярно изнесеното от прокуратурата , този път сороспийте ги хванаха със яко събути гащи.

                        Още от самото начало като гледах как началника защитаваше келеша и отказваше всякакво съдействие ми беше многууу съмнително......
                        И кои са тези "сороспии"? Сорос като вас мрази Америка и е левичар,както и ти си писал,че си от семейство с леви убеждения! Отделен е въпросът,че комунистите не можете да гарантирате на хората достоен живот ,а само бедност и мизерия! Ама имало безплатно еди какво си,НЯКОЙ Е ПЛАТИЛ,овцете в кошарата също "Безплатно" ги хранят и лекуват ,но са изкарвани със сопата..... Сега разбирам каква чудовищна експлоатация е имало,като виждам как живеят при истинският,а не мутренският капитализъм и как са им защитени правата!..

                        Милиардерът левичар

                        Основните цели на „Отворено общество” в САЩ и в глобален план са:
                        • разпространение на идеята за Америка като репресивен световен жандарм;
                        • подкрепа на всякакви леви кандидати за всякаква власт в САЩ;
                        • противопоставяне на всички мерки за сигурност в САЩ след 11 септември, особено срещу „Патриотичният акт”;
                        • подкрепа за отваряне на границите, за безконтролна имиграция в САЩ и за обезсилване на действащите имиграционни закони;
                        • рязко увеличаване на социалните помощи и програми за сметка на рязко увеличаване на данъците;
                        • поставяне на външната политика на САЩ под контрола на ООН;
                        ..Както се вижда, целите на „Отворено общество” са в съзвучие с идеите на крайната левица и на самия милиардер, който вярва в нея.



                        Тук трябва да бъдат обяснени две любопитни противоречия. На мнозина словосъчетанието „милиардер-левичар” може да се стори неподходящо. Но делата на Сорос доказват именно това. Доказателство са и безбройните милионери в бившия социалистически лагер, включително в България – почти всички са от комунистически произход.




                        [/QUOTE]
                        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                          [h=1]Адв. Михаил Екимджиев за делото по хакерската атака: ..............
                          Ако е вярно изнесеното от прокуратурата , този път сороспийте ги хванаха със яко събути гащи.

                          Още от самото начало като гледах как началника защитаваше келеша и отказваше всякакво съдействие ми беше многууу съмнително......
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Адв. Михаил Екимджиев за делото по хакерската атака: Това е риалити формат!

                            Ако ВСС и президентът допуснат Гешев да стъпи в длъжност, цялата прокуратура ще добие този формат на бурлеска, на абсурд…



                            Звуков файл

                            http://bnr.bg/post/101151370/adv-mih...realiti-format


                            Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                            Коментар



                            • Дъщeрятa нa Цвeтaн Цвeтaнoв Гeргaнa e рeшилa дa нaпуcнe впeчaтлявaщaтa cи длъжнocт кaтo млaдши aнaлизaтoр към Cвeтoвнaтa бaнкa във Вaшингтoн. Вeчнo уcмихнaтaтa гocпoжицa oт гoдинa и пoлoвинa рaбoти cъc зaвидeн уcпeх в инcтитуциятa нa Криcтaлинa Гeoргиeвa, нo e рeшилa дa ce oткaжe oт кaриeрaтa cи тaм, зa дa oтидe при cинa нa Кoрнeлия Нинoвa, пишe Cтaндaрт. Рaзбирa ce, нe cтaвa въпрoc зa рoмaнтичeн трaнcфeр, a зa прoфecиoнaлeн. Гeргaнa e пoлучилa някoлкo oфeрти oт чacтния ceктoр c възнaгрaждeниe, мнoгoкрaтнo нaдвишaвaщo нacтoящaтa ѝ зaплaтa в CБ. В мoмeнтa зa cвoятa длъжнocт тя пoлучaвa зaплaтa oт oкoлo $4500 нa мeceц, дoкaтo гoлeмитe финaнcoви кoмпaнии ѝ прeдлaгaт cуми мeжду $15 и $30 000.

                              Коментар


                              • Някой да е чул че нещо, някъде е паднало??https://www.latimes.com/california/s...ear-china-lake

                                Коментар

                                Working...
                                X