IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Живях бе човек, живях поне година на остпаркщрасе, почти у центъра на Франкфурт - където се определя курса на еврото, видях ви "и жилото и меда". С тез глупости, които ги говориш и зарибяваш народеца, какво да ти кажа, -един ден, чисто и просто ще си заминеш безметежно из канадските ширини и нищо полезно от това. Ти май чувстваш че не си българин вече, май си обикновен българомразец, завистник, може и доносник, може и всякакъв но дезертирал и абдикирал. Защо така, си продаде душицата!? Не ни давай акъл поне на тез които все още браним територията!!! Стой си там на уреденото и на топлото и вегетирай по канадски, какво те е еня за нас, които милеем за хората !
    Аре жив и здрав и нема нужда да се обясняваме повече.
    Мозъкът ти тогава и сега е увреден! Не ми пиши за българомразство,вижте докъде докарахте страната! А власта,като махнеш Фильо си е била на комунистите,вече трийсетина години! Костов е внедрен от карлович,той твърде услужливо им се отплати,приватизации,лустрация нямаше...
    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

Ти живял ли си насам? Пусни си филм ютуб как живеят обикновените хора тук! Аз виждам и двете страни,освен ако не си бил в някое гето на Запад!

И кой се е борил за комуналка в БГ,аз не,!
      Живях бе човек, живях поне година на остпаркщрасе, почти у центъра на Франкфурт - където се определя курса на еврото, видях ви "и жилото и меда". С тез глупости, които ги говориш и зарибяваш народеца, какво да ти кажа, -един ден, чисто и просто ще си заминеш безметежно из канадските ширини и нищо полезно от това. Ти май чувстваш че не си българин вече, май си обикновен българомразец, завистник, може и доносник, може и всякакъв но дезертирал и абдикирал. Защо така, си продаде душицата!? Не ни давай акъл поне на тез които все още браним територията!!! Стой си там на уреденото и на топлото и вегетирай по канадски, какво те е еня за нас, които милеем за хората !
      Аре жив и здрав и нема нужда да се обясняваме повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Амиииииии май не съм Бг патриот, избягах и отидох на лекото и мекото. Но все пак ми бягат за бг на месец около 200-250 евро, които отиват по разни фирми -доставчици. Ти какво си направил повече от мен, не видях отговор на въпроса си кога се махна от Бг, барби казваше че по времето на най голямата сила на ДС е напуснал Бг като пич, без да цунка нищо. Та ти кога напусна, за да преценим и за теб какъв си
        Абе ти си отишъл млад там,а се завираш в апартаментче някакво! Моите вече втори къщи имат,малкия сега-на ход е,в милионен град! Инженери-в бг щяха да са на 700,или бакшиши! Ама пак учиха,изравняваха! Бгобразованието не важи тук. Барби е бил млад тогава,евала! Аз останах сам като млад,и не можех да изоставя децата си! Бяха на 4 и 1 години!

Коментар

Но всички се борихте за комуналки някога, да прецакате ближния...
          защо бе човече, защо си продадохте душите за комуналки,
          Аре поне се спрете с плюенето, че зарад вашето крадене сме на това дереже.!
          Липсват ти някои немалки познания, за да можеш да сравниш жилфонда от преди 50г. със сегашния на запад. Такова сравнение е като ябълки не с дюли, а с ядрена бомба. Много ви се разбягват понятията, дискусията се обезсмисля

Ти живял ли си насам? Пусни си филм ютуб как живеят обикновените хора тук! Аз виждам и двете страни,освен ако не си бил в някое гето на Запад!

И кой се е борил за комуналка в БГ,аз не,!

Коментар

Как се живее в комуналка

Те са остатък от съветската епоха: комуналните жилища в Русия. Нашият репортер Юрий Решето посети едно такова жилище в Санкт Петербург и установи, че в него живеят 16 семейства.

Извинявам се за израза, който ще използвам, но това е първото ми впечатление: стълбището смърди! Ако обаче човек превъзмогне това начално предизвикателство и се качи на третия етаж в западналата постройка в югендстил, ще попадне в същински рай. Само че рай на гласовете и настроенията, рай на хората и мненията, на ястията и слуховете. Това е раят на комуналките на проспект Лиговски № 3 в руската метрополия Санкт Петербург. Комуналното жилище обхваща целия етаж. От двете страни на 12-метровия коридор са разположени малки стаи - всяка от които с големина по 10 кв. м. В края на коридора са банята и тоалетната. И една кухня за всички: за 16 семейства, за мъже и жени, за стари и млади.

Коридорът е тъмен, мазилката по стените се лющи. Половината от крушките са изгорели. В края на коридора обаче се долавя лъч дневна светлина - от кухненския прозорец. Именно кухнята е командната централа и мозъкът на комуналката.
            Но всички се борихте за комуналки някога, да прецакате ближния...
            защо бе човече, защо си продадохте душите за комуналки,
            Аре поне се спрете с плюенето, че зарад вашето крадене сме на това дереже.!
            Липсват ти някои немалки познания, за да можеш да сравниш жилфонда от преди 50г. със сегашния на запад. Такова сравнение е като ябълки не с дюли, а с ядрена бомба. Много ви се разбягват понятията, дискусията се обезсмисля
            Last edited by precakanoto; 17.08.2019, 14:48.

Коментар

• [QUOTE=v_tin;n3495576]
              Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

https://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%B0%D...%B0/a-19547398

Как се живее в комуналка

Те са остатък от съветската епоха: комуналните жилища в Русия. Нашият репортер Юрий Решето посети едно такова жилище в Санкт Петербург и установи, че в него живеят 16 семейства.

Путин нали нареди още миналата година да се съборят комуналките и по него време импотент и барбарон подскачаха че нямало къде да живеят хората.

Така че сега тази статия ми е малкоооооооо ..... тъпа
              Прекрасно! И къде живеят сега комуналковците? В неговите палати ли ги прибрал?

Коментар

• Амиииииии май не съм Бг патриот, избягах и отидох на лекото и мекото. Но все пак ми бягат за бг на месец около 200-250 евро, които отиват по разни фирми -доставчици. Ти какво си направил повече от мен, не видях отговор на въпроса си кога се махна от Бг, барби казваше че по времето на най голямата сила на ДС е напуснал Бг като пич, без да цунка нищо. Та ти кога напусна, за да преценим и за теб какъв си

Коментар

Ти и барби се биете в гърдите че сте патриоти. Всъщност барби може да кандидатствува и за десидент -руснак, на няколко пъти обяснява как е запознат с руската преса и действителност

Аз никога не съм казвал че съм патриот и че трябва да слугувам на този или онзи- за мен е правилото- уби бене -уби патрия. Та не отговори на въпроса - и теб ли те изгониха комунистите или ти сам напусна/ всъщност кога напусна бг
                  Да бе,ти не си бгпатриот! Ти си руски "патриот"! Я какъв :хубав" аватар имаш!

Коментар

• [QUOTE=vanevski;n3495575]

Как се живее в комуналка

[Извинявам се за израза, който ще използвам, но това е първото ми впечатление: стълбището смърди! Ако обаче човек превъзмогне това начално предизвикателство и се качи на третия етаж в западналата постройка в югендстил, ще попадне в същински рай. Само че рай на гласовете и настроенията, рай на хората и мненията, на ястията и слуховете. Това е раят на комуналките на проспект Лиговски № 3 в руската метрополия Санкт Петербург. Комуналното жилище обхваща целия етаж. От двете страни на 12-метровия коридор са разположени малки стаи - всяка от които с големина по 10 кв. м. В края на коридора са банята и тоалетната. И една кухня за всички: за 16 семейства, за мъже и жени, за стари и млади.

Коридорът е тъмен, мазилката по стените се лющи. Половината от крушките са изгорели. В края на коридора обаче се долавя лъч дневна светлина - от кухненския прозорец. Именно кухнята е командната централа и мозъкът на комуналката.

/QUOTE]
                    Путин нали нареди още миналата година да се съборят комуналките и по него време импотент и барбарон подскачаха че нямало къде да живеят хората.

Така че сега тази статия ми е малкоооооооо ..... тъпа

Коментар

+
                      "..ключ из квартире, где деньги лежат?"
                      ... отвратителни комуняги,
                      раздадоха повсеместно ведомствени жилища..жилфонд...грозно...

Как се живее в комуналка

[QUOTE][Извинявам се за израза, който ще използвам, но това е първото ми впечатление: стълбището смърди! Ако обаче човек превъзмогне това начално предизвикателство и се качи на третия етаж в западналата постройка в югендстил, ще попадне в същински рай. Само че рай на гласовете и настроенията, рай на хората и мненията, на ястията и слуховете. Това е раят на комуналките на проспект Лиговски № 3 в руската метрополия Санкт Петербург. Комуналното жилище обхваща целия етаж. От двете страни на 12-метровия коридор са разположени малки стаи - всяка от които с големина по 10 кв. м. В края на коридора са банята и тоалетната. И една кухня за всички: за 16 семейства, за мъже и жени, за стари и млади.

/QUOTE]

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski

Ами вате,ти какъв го държиш по немско. Патриот а!! На врага слугуваш!
                        Ти и барби се биете в гърдите че сте патриоти. Всъщност барби може да кандидатствува и за десидент -руснак, на няколко пъти обяснява как е запознат с руската преса и действителност

Аз никога не съм казвал че съм патриот и че трябва да слугувам на този или онзи- за мен е правилото- уби бене -уби патрия. Та не отговори на въпроса - и теб ли те изгониха комунистите или ти сам напусна/ всъщност кога напусна бг

Коментар

И тебе ли ванчо те прогониха лошите комунисти, всъщност ключа от панелката върна ли на някой комунист
                          +
                          "..ключ из квартире, где деньги лежат?"
                          ... отвратителни комуняги,
                          раздадоха повсеместно ведомствени жилища..жилфонд...грозно...

Коментар

Тези деца можеше да са в България и да танцуват там,но комунистическата чума прогони родителите иO]
                            И тебе ли ванчо те прогониха лошите комунисти, всъщност ключа от панелката върна ли на някой комунист

Коментар

• Тези деца можеше да са в България и да танцуват там,но комунистическата чума прогони родителите им!

https://vimeo.com/272069977

Комунизмът и чумата!! 1.46 минута

Last edited by vanevski; 17.08.2019, 13:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

То и у нас така, по принцип. И на Путин рейтингът е паднал. На 75% от 76.
                                Про това положение, 5- ти мандат, най-рано, след 2030-та. Абе,зле са. Потъват. Днес-утре, максимум, в сряда. Питай Балби.
                                Малко е при тирания 75! При тато беше 99.9,ама така беше зяпнал ,като го свалиха! А пут.ин ще го изнесат увит в килим и с краката напред! Така че и тук греда! Ама щом ви се живее да газите кучешки л///а и да ви хапят,кой съм аз да ви преча? И да ви крадат по етажите даже,мизерен живот,ОК ! То бития и оня....насита нямали!

Но когато дойде на власт вашата партия разбрах, че аз и много други хора сме фашисти, така ни именуваха онези, които казваха за себе си, че са комунисти. Те ни се заканваха, че ще ни изтребят, биеха и псуваха на фашистка майка. Вие, откакто взехте властта, започнахте да делите хората на фашисти и комунисти, а аз след като не съм комунист – значи съм фашист. Толкова разбирате вие, толкова разбирам и аз. Според вашите разбирания фашисти са тези, които са добри стопани, не пиянстват, не крадат, не пребиват хората за нищо, не закачат чуждите жени, а работят от тъмно до тъмно. А комунистите са тия, дето не им се работи, които крадат, които пребиват имотните, за да им вземат имота, а нямат нищо, защото никога през живота си не са работили. Те са тези, които псуват, бият, пиянстват и викат, заканвайки се: „Смърт на фашистите!”. Ето това разбирам аз под думата „фашист”.
                                https://vimeo.com/325928839
                                Last edited by vanevski; 17.08.2019, 13:59.

Коментар

Working...
                                X