IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Е.Гиндев Нова Зора.....

    ." Съдбата на комунистическата идея в България и в другите постсоциалистически страни ще бъде тъжна и сложна.Да се говори по този въпрос може дълго и много сериозно. Затова се обръща внимание на две поведенчески причини, които изиграха решаваща роля за обществените настроения.

    1.БКП в очите на много членове, симпатизанти и обикновени граждани се оказа исторически лъжец, а БСП –продължител на лъжата. БКП почти 100 години убеждаваше народа , че ще го води към социализъм и комунизъм, положи на олтара към тези цели живота на своите най-честни и светли хора и, в края накраищата, доведе България до най-дивия и страшен капитализъм, какъвто не е имало на тези земи. Такава постъпка не се прощава лесно.

    2. След като капитулира в историческата битка, БКП се разоръжи идейно, изостави членове и симпатизанти на произвола на победителите, трансформира се в БСП и лиши членската маса от нравствени и мирогледни стожери. Тя обяви, че хиляди и хиляди българи са се борили и умирали напразно, напразно са се трудили и безсмислено са пропиляли живота си, и напусна бойното поле на историята.◀

    Бивши ръководни „комунисти” станаха баш капиталисти, алчни и неподбиращи средства за своя личен интерес. Те първи изпратиха децата си да учат и живеят на Запад, те първи задействаха наследения от социализма властови ресурс за непосредствено обогатяване. Тяхната метаморфоза още продължава и това прави отвратително впечатление. Подобни настроения заедно с привнесени от Запад идеологически предразсъдъци тежат като воденичен камък върху всички опити за обединяване на „левите” сили, изтискват последните жизнени сокове от членове и симпатизанти, деморализират изтерзаните радетели за отстояване на социални и национални интереси.

    В „лявото” пространство никой не говори за социализъм, говори се за някаква „социална справедливост” - тъмно, мътно и неясно понятие, което всеки тълкува в собствен интерес...."
    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

    Коментар








    • https://www.youtube.com/user/NavalnyRu/videos

      Коментар


      • AMK vate, skoро и в Германия.

        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

        Коментар


        • САЩ ще отнемат зелените карти на имигранти, получаващи социални помощи

          Правителството на САЩ обяви вчера, че предприема една от най-драстичните стъпки за ограничаване на законната имиграция, предаде Асошиейтед прес.

          Ще бъдат отнемани зелените карти на много имигранти, които използват федералната и щатска програма за подпомагане на хората с ниски доходи в сферата на здравеопазването ("Медикейд"), купони за храна, ваучери за жилище и други форми на социални помощи.

          Федералният закон и сега задължава лицата, искащи да получат постоянно жителство или да легален статут, да докажат, че няма да бъдат в тежест за САЩ или "обществено бреме", както е използваният от правителството термин.


          Дали някой няма да се върнат като намазани пехливани

          Коментар


          • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Даже Илон Мъск си призна че може само да целува ръка на руснаците.В областа на аеродинамиката, реактивното движение и ракетните технологии Русия е на свтлинни годинни пред щатите.
            Илон Мъск: "... Так что мы действительно меняем мир. Русские говорят, что они сделают ракету, которая побьёт SpaceX, это забавно [смеётся]. Это забавно, потому что они работали над Ангарой 22 года и запустили её один раз. И тут внезапно они собираются выйти с дешёвой ракетой."

            Вадим Лукашевич:
            :
            "Ариан" выводит около 20 тонн, наш "Протон" – 20–22 тонны. Наша "Ангара", летавшая в нормальном состоянии всего один раз, – порядка 26 тонн. Самый тяжелый американский носитель "Титан" – это где-то 30 с небольшим тонн. Маск выводит на низкую орбиту порядка 55–63 тонн, то есть это сверхтяжелая ракета.


            https://www.svoboda.org/a/29056604.html
            Last edited by barbaron; 13.08.2019, 12:12.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              [B][COLOR=#0000FF]Сотрудники Российского федерального ядерного центра –
              Всероссийского научно-исследовательского института экспериментальной физики,
              Ами човека ти го е написал- изпробвали са установка със закачени датчици на радиоизотопи/ или каквото е било там/ Какво неясно има? Това че перчема и разни други покрай него им се искат разни работи- ами все още не са достигнали до ядрения двигател на ракетата нито руснаците, нито мъск. За гасударството говедария дори не споменавам, те в този си живот няма да достигнат нищо, всъщност ще достигнат печатницата, добре че е бил гутенберг

              Коментар


              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                Симеон Димитров
                Я посочете кои са тези изтоници в Русия, защото според закона за разпространяване на невярна или фалшива информация съответният източник подлежи на 15 години затвор и конфискация на всичко което има.Росатом никога не е твърдяла че са изпитвали ядрена ракета.
                Сотрудники Российского федерального ядерного центра –
                Всероссийского научно-исследовательского института экспериментальной физики,
                погибшие на военном полигоне под Северодвинском, пытались предотвратить взрыв,
                сообщил директор центра Валентин Костюков.
                По его словам, предварительный анализ случившегося показывает, что сотрудники атомной корпорации «боролись за то, чтобы взять ситуацию в руки».

                «К сожалению, это не удалось», – приводит его слова
                РИА «Новости» со ссылкой на «Канал-16».
                Костюков пояснил, что произошел ряд «трагических случайностей».


                В госкорпорации "Росатом" заявили, что взрыв 8 августа под Северодвинском произошел во время испытания ракеты с радиоизотопным элементом в двигателе. В результате взрыва погибли пять сотрудников "Росатома", еще трое получили травмы и ожоги различной степени тяжести.

                "Испытания ракеты проходили на морской платформе. После завершения испытаний произошло возгорание топлива ракеты с последующей детонацией", - говорится в сообщении ведомства.

                Last edited by barbaron; 13.08.2019, 11:50.

                Коментар


                • Симеон Димитров Даже Илон Мъск си призна че може само да целува ръка на руснаците.В областа на аеродинамиката, реактивното движение и ракетните технологии Русия е на свтлинни годинни пред щатите.За сметка на това последните са майстори на фалшифицираните филови подвизи,Например качването на Луната.Три поредни експедиции - Японска,Китайска и Европейска не откриха никави следи от пребиваването на САЩ на луната. Освен тва след публикуване на технологиите използвани на луната прави впечатление скафандрите използвани от американците. Всяка експедиция на Аполо трае по седмица.Само че американските скафандри нямат система за отделяна на продуктите от жизнедейността.Т.е. излиза че астронафтите на НАСА са срали една седмица в скафандрите. и накрая са се прибрали с тях.Освен това от всички съвремнни полети се знае че космонафти били в безтегловност дори няколко часа при връщането си на земята не могат да се изправят дори сами, а всики приводнили се по програмта Аполо с бойна стъпка маршова докладват едва ли не бегом на ръководителя на полетите за извършените изследвани и изглеждаха като токущо излезнали от бара , а не от борда на космичеси кораб бил в безтегловност. Впрочем и до ден днешен американците нямат скафандри годни да понесат космическат радиация.На МКС ползват руските скафандри "Орлан-2". Изобщо къде са им технолгиите позполили на Аполо да стъпят на луната.Били изгоряли при пожар,ракетата Сатурн и били изгубили чертежите и прочее холивудски пръдни.Е това е американската технология. Пунт, пластика и лъжи.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение


                    Симеон Димитров
                    Я посочете кои са тези изтоници в Русия, защото според закона за разпространяване на невярна или фалшива информация съответният източник подлежи на 15 години затвор и конфискация на всичко което има.Росатом никога не е твърдяла че са изпитвали ядрена ракета.Ако това беше ядрен взрив,не 10 или 15 , а 2000-3000 и близкия град щяха да са история.Само че не са.Взривила се е енергетична установка работеща на течно гориво (детонационен двигател) който е следен с апаратура излъчваща радиоактивни изотопи.Ако овцете в редакцията не занята така се проверява за шупли в метала. Налягането в камерата на детонационния двигател е 100 пъти по висока от "невъзможното" налягане на камерите на сегашните ракетни двигатели (РД-180 например), и взрив не трябва да се изключва. Най малкия дефект в структурата на горивната камера може да доведе до разрушаване. Точно това се е случило, а уредите работещи с изотопи са били прикрепение към машината и при взрива са разпръснали слабо радиоактивен материал, който бързо бива деактивиран. Никакви ядрени взривове, никакви чернобили.Вьв Фукошима все още горят и тлеят 3 реактора 2 пъти по голями от този в Чернобил,Някой да сте чули да говори за това? Свободанта преса на запад?....Хахахахаха...
                    Е сега пък ти.....Фокушима. Иначе ме кефи барбарона-ванката само копи-паст на рускоезични писания. Сигурно друг език не знае.....
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение


                      Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение


                      Хубаво че ги четеш денонощно тези произведения ама не ни ги навираи във форума бе...стана досадно отдавна.
                      Нещо от Клара Цеткин или Роза Люксембург да имаш под ръка ???
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Ученые-ядерщики признали «мини-Чернобыль» в Белом море
                        Об этом, в частности, свидетельствуют и спутниковые снимки

                        Симеон Димитров
                        Я посочете кои са тези изтоници в Русия, защото според закона за разпространяване на невярна или фалшива информация съответният източник подлежи на 15 години затвор и конфискация на всичко което има.Росатом никога не е твърдяла че са изпитвали ядрена ракета.Ако това беше ядрен взрив,не 10 или 15 , а 2000-3000 и близкия град щяха да са история.Само че не са.Взривила се е енергетична установка работеща на течно гориво (детонационен двигател) който е следен с апаратура излъчваща радиоактивни изотопи.Ако овцете в редакцията не занята така се проверява за шупли в метала. Налягането в камерата на детонационния двигател е 100 пъти по висока от "невъзможното" налягане на камерите на сегашните ракетни двигатели (РД-180 например), и взрив не трябва да се изключва. Най малкия дефект в структурата на горивната камера може да доведе до разрушаване. Точно това се е случило, а уредите работещи с изотопи са били прикрепение към машината и при взрива са разпръснали слабо радиоактивен материал, който бързо бива деактивиран. Никакви ядрени взривове, никакви чернобили.Вьв Фукошима все още горят и тлеят 3 реактора 2 пъти по голями от този в Чернобил,Някой да сте чули да говори за това? Свободанта преса на запад?....Хахахахаха...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                          Абе мозъчно увредени хора.
                          Когато Луканов фалира държавата, седесето бяха виновни.
                          Кога Виденов я фалира, пак седесето бяха виновни.
                          Сега, двайс години по-късно, познайте кои са виновни - седесарите, соросоидите, сороспиите, и от 2014 - еврогеевете и САЩ,



                          ...кой разбирал от мозъчни увреди.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
                            Какво признава - че има радиоактивно изтичане?
                            Че жертвите са вследствие на радиоактивност?
                            Не "признава" такова нещо, не лъжи..
                            Ученые-ядерщики признали «мини-Чернобыль» в Белом море

                            Инцидент на Северном флоте России в пятницу, повлекший гибель пяти человек и спровоцировавший кратковременный скачок радиации в Северодвинске, стал результатом взрыва ядерного мини-реактора в ходе испытаний в интересах Минобороны.

                            Об этом сообщил научный руководитель Всероссийского научно-исследовательского института экспериментальной физики (РФЯЦ-ВНИИЭФ) в Сарове Вячеслав Соловьев, выступая в эфире местного телевидения («Канал-16»).

                            Эти учения проводятся в рамках научной программы Саровского ядерного центра, цитирует Соловьева «Фонтанка». Речь идет о «создание малогабаритных источников энергии с использованием радиоактивных делящихся материалов», - уточнил он.

                            Западные специалисты между тем уверены: весь комплекс информации, доступной на текущий момент, говорит о том, что авария могла произойти при испытаниях ракеты с ядерным двигателем «Буревестник» - одного из шести видов «чудо-оружия», представленного публике президентом Владимиром Путиным в ходе послания Федеральному собранию в марте 2018 года.

                            Об этом, в частности, свидетельствуют и спутниковые снимки

                            Коментар


                            • Абе все се чудя,дали нашите крадливи управници са си взели превантивни мерки,срещу каушите,зер гаранция Франция,ето Тодоров/хакерите/,как ги окаушиха,човека от Канада се върна спокоен,ама а де.... Ето препоръчително за такива случки,безплатно.....

                              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                                Казва се чужбина- чужда чужбина е като не, не или да да- двойно потвърждение на или отрицание. И в двата случая е неправилна фигура. Оправи си българския и пак заповядай

                                Всъщност фигурата наистина че е неправилна, но се ползува от хора................ с не дотам добро образование
                                Е Вате,ние сме "кулашки"чеда,не сме били във ВПШ/АОНСУ че да стигнем да "върховете на познанието и световната истина"! То и до университет "другарите" не ни допускахте,та си останахме "прости"

                                Ама в този ред на мисли за такива като вас-"възвишените",при маите им викали дългоухи, е двойно чужбина,първо идеологията,която ненавиждате и второ все пак не е родината..... жив и здрав ...
                                Last edited by vanevski; 13.08.2019, 03:04.
                                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                                Коментар

                                Working...
                                X