Първоначално изпратено от barbaron;n3496673
[COLOR=#0000FF
[COLOR=#0000FF
Москва: Опитът на САЩ с крилата ракета предизвиква съжаление
Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2019/08/20...jalenie.420239
Още Чърчил през 1946г. във Фултън- Мисури е казал
Цитат
От това, което съм видял от нашите руски приятели и съюзници по време на войната, аз съм убеден че няма нищо, на което те повече да се възхищават от силата и към нищо нямат по-малко уважение отколкото към слабостта, особено военната слабост. Поради тази причина старата доктрина на баланс на силите е ненадеждна.
По-късно дойде Рейгън с неговата сила да открива простото отвъд сложното. А онова, което той открива при встъпването си в длъжност е, че разведряването увековечава и е замислено да увековечи Студената война. Единствено унищожаването на разведряването може да сложи край на Студената война.
На циганина малко ако му отстъпиш и става дързък,защото го приема за слабост! Това е някакво първобитно усещане,още докато хората са били в пещерите! Редно е сега да започне втори тур гонитба и превъоръжаване! Само бой по тъпите морди ще доведат до резултата-фалит на гнусията ,но този път няма да има помощи ....
Един път стомна за вода,два пъти.... А на финала сцената е ясна и неоспорима и от мурзилките,затова сега се правят на обидени"Ама,чакай,бате,не така я мислехме....
Коментар