IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от markov

    Няма луд които да се хване да опровергава десетките ти копи-паст които сипеш тук на килограми.

    Ако си положил усилието да напишеш пет собствени реда да ти отговори човек ...ама на спаменето ти няма смисъл .


    Безсилието и негарамотноста не ти помагат! Клинчиш от разумни отговори с общи отговори,защото нямаш стойностна защита на схващанията си! Това е бягството на слабия....защо биете негрите?

    С тоя по-долу много си приличате




    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

    Коментар


    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      "КОЙ" създаде ВИС, СИК и Мултигруп

      Аз си мислех че Путин е виновен ........
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

      Коментар


      • "КОЙ" създаде ВИС, СИК и Мултигруп

        Тодор Живков е свален от власт на 10 ноември 1989 г. На негово място стъпва в длъжност председател (президент) Петър Младенов, заменен по-късно от лицето Жельо Митев Желев. Когато Андрей Карлович Луканов е “избран” за министър- председател на Република България, по негово нареждане са раздадени на 103 българи по 100 000 000 лева. Асен Мичковски е човекът приносител, активист в раздаването на парите. Появяват се “Мултигруп”, “Трон”, “Евроенерджи”, “Литекс”, Първа частна банка; никнат една след друга фирми за охрана: “Ипон”, “ВИС1”, “Скорпио”, “Секюрити”, “Делта”, “Гардения”; създават се популярните банки, финансовите пирамиди, започват да се изнасят пари с куфари в чужбина. На улицата цари тотална анархия. Борчески бригади обикалят в градове, села и паланки и насила принуждават собственици на фирми да си плащат за охрана. Контрабандата процъфтява, хазартния бизнес също. Български и вносни проститутки, предимно от Русия и Украйна, заливат цялата страна. Израстват първите милионери, едни с дадени на готово пари, други с получени кредити, трети с контрабанда, четвърти с хазарт, пети с насилие. Горе-долу такава е ситуацията в България след преврата в края на 1989 г. и в началото на 90-те, когато новобогаташите започват да се дрогират и е открит един нов пазар – кокаинов. А по-тарикатите се заемат с търговията, вноса, износа и транзитирането на дрога в страната и извън нея.
        image

        Работещите канали на “Кинтекс” и СОМАТ влизат в схемите на новите босове. Но и босовете си имат началници. Дали си кредитен милионер, банкер, фараон, бизнесмен или “борец”, дали си създал мит или легенда за своето богатство, дългата ръка на ДС винаги те държи за ухото и те направлява накъде да вървиш и какви да ги вършиш. В България властта на БКП и ДС се укрепва още повече след “демократичните” промени. Задкулисните играчи, кукловодите, са така нареченият Генералски съвет в БСП, който управлява всички партии и самата държава. Генералското движение в БСП се ръководи от о.з.ген. Любен Гоцев. Той е роден в София през 1930 г., завършва Института по Международни отношения в Москва, школата на КГБ и работи през целия си живот в ДС.
        ...
        Last edited by RUBLA; 22.08.2019, 14:22. Причина: Забранен линк.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

          Че те са предпочитали да бъдат при Хитлер! В Германия е било,частна собственост,църквата не е била тероризирана с избити свещеници,и взривявани църкви,Това малко ли е?

          https://makeagif.com/gif/-UvI2wu?ori...e=2&position=4
          Възхваляването на Хитлеристкия режим в много държави е наказуемо със затвор ....така че умната, да ни ти пращаме цигари някъде в гуантанамо.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

          Коментар



          • Коментар


            • Веднъж поставих въпроса, някой го изтри: Гренландия. Щатите изведнъж, се сърдят на Дания, че не обмисля дори продажба.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Ванка пак вадиш тенденциозно някакви неща от историята.

                ..
                Та много ми е интересно къде е бил повика им за свобода докато Хитлер ги е държал под контрол ?
                Че те са предпочитали да бъдат при Хитлер! В Германия е било,частна собственост,църквата не е била тероризирана с избити свещеници,и взривявани църкви,Това малко ли е?

                https://makeagif.com/gif/-UvI2wu?ori...e=2&position=4
                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                Коментар


                • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

                  Писал съм и друг път....

                  Чехите още през зимата 1919 - 20 г. на финала на руската гражданска война си тръгват с цели ешелони претъпкани с плячка!Поемат пълен контрол на Трансибирската жп- линия и докато не си извозят награбеното никой не може да припари до магистралата без значение болшевики или бели.Милиони обикновени руснаци умират от студ и глад само защото чехословаците имат да "возят" и забраняват всякакъв външен достъп преди да си свършат работата.С най-голям дял е разбира се златото на Колчак (част от него прибират и японците и много малка част успяват да вземат болшевиките) което не е негово, а е от златния запас на Руската им..ви разлики).

                  Ти сега приказки по картинка ли ни представяш! Клъвнал си тук-таме,ама и толкова си схванал! Ах,колко са лоши чехословаците,а добрите чекисти подсмърчали край тях и гладували! Смешки за наивници! Че после видите ли,така Чехия забогатяла,че даже и против правоверните са воювали! Е,как да не им отненем пражката пролет,и правото да бъдат свободни от мракобесният комунизъм! Правильна,так делат!

                  Чешките батальони,около 40,000 щика са били блокирари около Иркутск,/знаеш ли къде е това,заради/ болшевишката блокада на Западна русия.Чехите обаче искат да се приберат в родината си и затова, когато влакът със златото пристига в Иркутск, те пленяват Колчак и съкровището и го предават на Червената армия като откуп срещу позволението да си заминат от пристанището във Владивосток.И други такива случки са се случвали после,но не му е тук местото.....пък и много не ни касае! И никаква грабежи не е имало от тях,при вся власт советом,как да стане,те просто са искали да си вървят....

                  По долу показвам таблица за руското злато при определени години!

                  При Сталин се вижда как се е повишило количеството....ами и с грабежи

                  https://www.vesti.bg/lyubopitno/kak-...moskva-6094230

                  В днешно време едни други баламурници си дадоха златото на "съхранение" Ами то и името на президента им едно такова ......мъдурко ....а дали ще си го получат някога?

                  Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Чехия е присъединена към Германия без никаква съпротива и цялата и индустриална мощ е впрегната в услуга на Хитлеристка Германия.
                    Писал съм и друг път....

                    Чехите още през зимата 1919 - 20 г. на финала на руската гражданска война си тръгват с цели ешелони претъпкани с плячка!Поемат пълен контрол на Трансибирската жп- линия и докато не си извозят награбеното никой не може да припари до магистралата без значение болшевики или бели.Милиони обикновени руснаци умират от студ и глад само защото чехословаците имат да "возят" и забраняват всякакъв външен достъп преди да си свършат работата.С най-голям дял е разбира се златото на Колчак (част от него прибират и японците и много малка част успяват да вземат болшевиките) което не е негово, а е от златния запас на Руската империя до 1917 г.Благодарение на това руско злато Чехия не усеща Депресията от 1929 - 33 и успява да изгради силна икономика на фона на цяла Европа и дори да, да участва на Източния фронт!

                    Е как такова поведение може да бъде оставено безнаказано!?

                    Отделно,че и онзи Дубчек беше троцкистки елемент и това ясно се доказа през 1989 с разпада на ЧССР на Чехия и Словакия!

                    Но чехите са лицемери и наглеци - нито за откраднотото злато признават,не се репчат на руснаците,подмазват се на запада (още от времето на Мадлин Олбрайт която е родена в Прага) и така си я карат ден-за ден - да видим докога!

                    ПС:За Япония е подобна историята - Курилите,Договора от 1956 и да се върне руското злато от Банк ъф Токио Мицубиши за 10 млрд. долара по цени от 1990 г. (отделно лихви и курсови разлики).
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                    Коментар


                    • Ванка пак вадиш тенденциозно някакви неща от историята.

                      Да видим как Чехия, Словакия и Унгария са се озовали в Руската сфера на влияние след ВСВ ?

                      Чехия е присъединена към Германия без никаква съпротива и цялата и индустриална мощ е впрегната в услуга на Хитлеристка Германия.
                      А Словакия и Унгария през ВСВ са съюзници на Хитлеристка Германия и дори имат войски на източния фронт.
                      Логично е било да бъдат наказани за причинените щети на народите на СССР.....

                      Та много ми е интересно къде е бил повика им за свобода докато Хитлер ги е държал под контрол ?
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                      Коментар


                      • Пак лъжи и елементарна пропаганда! И е ясно,че за казарма само си чувал и гледал клиповете в софийското метро

                        Свързочната техника никога не се движи с активирано оборудване (вдигнати антени - според терминологията на онзи от фейсбоклука) и отделните подразделения не осъществяват комуникация по между си по време на движението.На место всичко се охранява и се стреля на поражение - тия как са чупели е неква фантазия.За цивилен е трудно да различи кашишки от свързочен БТР пък камо ли да му начупи антените с камъни или цвекло(бати тъпотиите...),станция средна мощност от товарен военен камион и т.н.И за топографските карти е някаква примитивна лъжа - за руснаците с хеликоптера дето отишли,също измислица защото такива прелети се правят в само при зачистена ситуация.Както примерно полета на Путин с МИ - 8 от Марсилия до коптора на Макароня - целия трафик блокиран и пространството се гледа от Хмеймим, а при нужда се стреля поне от три места ....
                        Last edited by SPART; 21.08.2019, 22:50.
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                        Коментар


                        • Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                          Коментар


                          • Германия обяви, че е против връщане на Русия в Г-8

                            Голем праз !

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Ванчо,виждам че ти е скучно и тъпо и никой не ти обръща внимание...Това е защото си невежа в Политиката и Историята! Иначе нямаше да коментираш праШките събития след като не им знаеш Корена,който е като на унгарските.но днес Чехия и Унгария водят много по правилна политика спрямо Русия и запада,отколкото България!

                              Иначе поздравление за БНА и контигента ни начело с полковник Атанас Семерджиев за участието им в кампанията!
                              Щото сте много умни,затова ли и русия и българия по бедност са в калта! Какво добро сте допринесли...

                              Убиваха безпощадно и безнаказано. Защото в подкрепа на убийците стоеше – студена и мрачна – могъщата 12-та армия на III Украински фронт, а българската армия пратиха в най-българската земя – Македония срещу напускащите я германски части, но не за да я освободят, а за да я предадат на сърбо-комунистическите българоубийци от Белград и Скопие. Убиваха свещеници и учители, офицери и администратори, селски труженици, орачи и лозари, убиваха младежи, закърмени от родителите си с любов към Родината. Убиваха чедата на България, за да потъне в черна скръб за десетилетия. За да всеят страх и ужас в осиротелите семейства, за да не дръзне никой да издигне глас на протест, когато веригите на най-черното робство в историята на страната ни задушат в умовете и сърцата на хората всеки порив към истина, правда и свобода




                              .
                              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                                Петър Гергов БЛАГОДАРЯ ТИ , че ни напомни на всички нас , защо не сме като чехите и като унгарците . Защото бяхме подлоги на СССР . Някой да е чел или чул по някоя ТВ да го съобщят макар и в телеграфен стил ?!
                                https://m.facebook.com/story.php?sto...00025481673587
                                Maj това е по интересно
                                ЕС за чумата в Странджа: Слаб щам, не узнахме вида, но нямаше значeние

                                Чумата по свинете отдавна измести като тема страстите в Странджа, но един голям въпрос остан неизяснен от тогава – как така стадото на Ани Петрова от Болярово оживя. Да припомним: изследванията установиха чума в овцете й, тя не повярва, не пусна ветеринарите да евтанизират. Стадото оцеля, Петрова загуби едва 7-8 животни, за които твърди, че са умрели от преяждане

                                Но защо стадото на Ани в крайна сметка е живо?
                                Ами защото заразата, очевидно, е била доста лека.
                                Възможно ли и е чума да се преболедува? Да, колкото невероятно да звучи

                                По правилата на съюза на 21.08.2019 в 10:24
                                се избиват животните на конкуренцията, за да се отворят пазарите за правилните производители. Както знаем, в Западна Европа няма чума. Там цари ред и чистота. Чумата по свинете и дребния домашен добитък идва от Изток - Китай, Русия, и се установява в Източна Европа. И който не е разбрал що е "пазарна икономика" е крайно време да проумее, че това понятие е от учебниците по икономика, без връзка с живия живот.

                                висок на 21.08.2019 в 18:06
                                Ся, чума реално нямаше, но имаше чумни антитела в пробите от козите в Странджа. Това се дължи на ваксинацията на животните с античумна ваксина, което е забранено у нас и в ЕС, но е изрично условие за внасяне на животни в Турция за Байряма!!! Нашите тарикати си ваксинираха животните за да ги продадат на турските прекупвачи.... Никой от властта не го призна, защото за нарушение правилата на ЕС щеше да сме под карантина и целия млеко и месо преработвателен сектор нямаше да може да изнася за ЕС!

                                Коментар

                                Working...
                                X