IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Имаше една стара поговорка: Кат се натаковаш сам и аборта не помага ...

    [COLOR=#FF0000]Санкциите на американския президент Доналд Тръмп срещу Иран и Венецуела,...
    В средиземноморския регион, традиционно доминиран от ирански петрол, премията на моменти нараства до над долар за барел.

    Прибързана левандурска радост,наааа ви империалисти!! А не виждаш,че цените на руският петрол
    и то най-вече уралският падат! Е,пак ще има да правите бомби и да се заканвате да унищожите свободният свят-проклетата Америка! Ама май само своите си хора убивате, физически директно и
    последващото слабо здравеопазване,нисък стандарт,та да пият мужиците и антифриз...



    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

    Коментар


    • Имаше една стара поговорка: Кат се натаковаш сам и аборта не помага ...

      Санкциите на американския президент Доналд Тръмп срещу Иран и Венецуела, без умишлено да търсят този ефект, увеличиха търсенето на руски петрол и дадоха стимул на приходите за износителите в страната.

      Руските петролни компании са получили най-малко 905 млн. долара като допълнителни доходи за периода между ноември и юли, показват данни, събрани от Bloomberg.
      Изчисленията се основават на разликите в спреда на нефта от Урал и международния бенчмарк Брент в рамките на този период спрямо петгодишна средна стойност.

      Санкциите дават тласък на търсенето за руската суровина на фона на свиване на производството в страните от ОПЕК и техните партньори, сред които и Русия. В резултат на това уралският петрол редовно се търгува с премия спрямо сорта Брент.

      „Има недостиг на конкурентен по-тежък и по-серист суров петрол в момента в резултат на санкциите срещу Иран и Венецуела, но и заради настоящото споразумение за съкращение в производството на ОПЕК+“, посочва Констанса Рангелова, анализатор на JBC Energy.

      Изчисленията не взимат предвид цялостните ефекти върху цените на сорта Брент от политиките на американския президент, нито споразумението на групата ОПЕК+, а само промяната в съпоставянето на цените.

      САЩ обявиха въвеждането на санкции срещу Венецуела в края на януари и отмениха оставащите изключения за купувачите през май. Мярката създаде недостиг на тежък, серист петрол, какъвто двете държави изнасят – разновидност, наподобяваща тази в Русия. И макар този вид петрол да се смята, че е с по-ниско качество, някои рафинерии са построени специално за преработката му и преминаването към други сортове ще е прекалено скъпо за тях.

      Сортът от Урал обикновено се търгува при по-ниска цена от Брент. През последните пет години барел от руската суровина беше средно с долар по-евтин от бенчмарка в Средиземноморието и с 1,63 долара спрямо цената му в Северозападна Европа, посочва говорител на компанията за данни S&P Global Platts.

      Разликата се сви миналия ноември, след като Тръмп наложи ограничения върху покупките на ирански петрол, показват данните на Bloomberg. От началото на 2019 г. постепенно разликата в посока надолу се превърна в премия за сорта от Урал в Северозападна Европа, която достига до 0,86 долара за барел.

      В средиземноморския регион, традиционно доминиран от ирански петрол, премията на моменти нараства до над долар за барел.
      Last edited by markov; 22.08.2019, 23:19.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

      Коментар


      • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

        Плащат ми,даже неприлично много,а вие как сте с копейките!..
        Ти кажи, тия дето ти плащат защо запалиха Нотр Дам

        Коментар


        • Лорде, ти го гръмна със сапа на мотиката!

          Между другото кагебе има една киселина (много стара разработка - от поне 40 години) под формата на прах която като се поеме от жертвата дава симптоми на смърт от инфаркт.И едва след 10 -я ден избиват петна по тялото, които опровергават първоначалната версия.Ама и тогава има много условности и никви доказателства.....
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

            Добре си описал нещата от кухнята. Теб вече те бяха изпратили от ДС във Франция да мътиш водата на империялистите, но използввайки факта, че няма да си признае водещия ти офицер или вече не е между живите, използваш да си отмъщаваш за дето те е унижил, като куче.
            Виж как ги знаеш нещата Лорде.
            Но нима се учудвате все още защо не ви обичат, да не кажа и нещо по-лошо?

            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение


              Имаха щот добре им плащаха....Сега за жълти стинки си продават задниците, хеле пък симпатягата в америка....
              Но за една чорба с боб и половин наденичка, кво ли не прай емигранта...
              Плащат ми,даже неприлично много,а вие как сте с копейките!..
              Last edited by X_Y; 22.08.2019, 21:52.
              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

              Коментар



              • ​Днес, 20:12
                Този коментар от Имхотеп е изтрит от X_Y
                Причина: Не обиждайте!​​​​​​
                Що?

                Що те могат а аз не?
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  "КОЙ" създаде ВИС, СИК и Мултигруп

                  Тодор Живков е свален от власт на 10 ноември 1989 г. На негово място стъпва в длъжност председател (президент) Петър Младенов, заменен по-късно от лицето Жельо Митев Желев. Когато Андрей Карлович Луканов е “избран” за министър- председател на Република България, по негово нареждане са раздадени на 103 българи по 100 000 000 лева. Асен Мичковски е човекът приносител, активист в раздаването на парите. Появяват се “Мултигруп”, “Трон”, “Евроенерджи”, “Литекс”, Първа частна банка; никнат една след друга фирми за охрана: “Ипон”, “ВИС1”, “Скорпио”, “Секюрити”, “Делта”, “Гардения”; създават се популярните банки, финансовите пирамиди, започват да се изнасят пари с куфари в чужбина. На улицата цари тотална анархия. Борчески бригади обикалят в градове, села и паланки и насила принуждават собственици на фирми да си плащат за охрана. Контрабандата процъфтява, хазартния бизнес също. Български и вносни проститутки, предимно от Русия и Украйна, заливат цялата страна. Израстват първите милионери, едни с дадени на готово пари, други с получени кредити, трети с контрабанда, четвърти с хазарт, пети с насилие. Горе-долу такава е ситуацията в България след преврата в края на 1989 г. и в началото на 90-те, когато новобогаташите започват да се дрогират и е открит един нов пазар – кокаинов. А по-тарикатите се заемат с търговията, вноса, износа и транзитирането на дрога в страната и извън нея.
                  image

                  Работещите канали на “Кинтекс” и СОМАТ влизат в схемите на новите босове. Но и босовете си имат началници. Дали си кредитен милионер, банкер, фараон, бизнесмен или “борец”, дали си създал мит или легенда за своето богатство, дългата ръка на ДС винаги те държи за ухото и те направлява накъде да вървиш и какви да ги вършиш. В България властта на БКП и ДС се укрепва още повече след “демократичните” промени. Задкулисните играчи, кукловодите, са така нареченият Генералски съвет в БСП, който управлява всички партии и самата държава. Генералското движение в БСП се ръководи от о.з.ген. Любен Гоцев. Той е роден в София през 1930 г., завършва Института по Международни отношения в Москва, школата на КГБ и работи през целия си живот в ДС.
                  ...
                  Добре си описал нещата от кухнята. Теб вече те бяха изпратили от ДС във Франция да мътиш водата на империялистите, но използввайки факта, че няма да си признае водещия ти офицер или вече не е между живите, използваш да си отмъщаваш за дето те е унижил, като куче.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                    Именно де , затова никои не те взема на сериозно тук.

                    Някакви колажчета, някакви копи-пасте.....това ти е нивото.

                    Жалко , много жалко ......а едно време какви тролове имаха Козяк....

                    Имаха щот добре им плащаха....Сега за жълти стинки си продават задниците, хеле пък симпатягата в америка....
                    Но за една чорба с боб и половин наденичка, кво ли не прай емигранта...
                    Last edited by X_Y; 22.08.2019, 21:19.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

                      И какъв е тоя измислен съд ... порнография като Хага ... я марш оттука !
                      Ами този същия...

                      Арбитражният съд при международната търговска палата в Женева взе решение в полза на "Атомстройекспорт" в спора с Националната електрическа компания (НЕК) на България по спиране на проекта за АЕЦ "Белене".

                      Международный арбитражный суд при Международной торговой палате (фр. La Cour internationale d'arbitrage de la Chambre de commerce internationale) — независимое учреждение для разрешения международных коммерческих споров при Международной торговой палате. Штаб-квартира находится в Париже (Франция). В состав суда входят более 100 членов из около 90 стран.

                      Содержание



                      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Россия обжаловала решение Арбитражного трибунала в Париже, взыскавшего более $3 млрд в пользу “Ощадбанка”

                        В ноябре 2018 года Арбитражный суд в Париже признал Россию виновной в захвате активов “Ощадбанка” в Крыму и взыскал с РФ $3,1 млрд.
                        И какъв е тоя измислен съд ... порнография като Хага ... я марш оттука !

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

                          Безсилието и негарамотноста не помагат! [/IMG]
                          Именно де , затова никои не те взема на сериозно тук.

                          Някакви колажчета, някакви копи-пасте.....това ти е нивото.

                          Жалко , много жалко ......а едно време какви тролове имаха Козяк....
                          Last edited by X_Y; 22.08.2019, 21:13.
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                            ..Това е бягството на слабия....защо биете негрите?...
                            Браво - тоя път съм съгласен с тебе! Макар че бягство,бягство - колко да е бягство?Класикът много добре го е казал още през 1940 г.:

                            ...„Брей, как се обърках

                            и ето ти тебе

                            бесило.

                            Не стига ти хлеба,

                            залитнеш

                            от мъка

                            и стъпиш в погрешност на гнило.

                            И чакаш така като скот

                            в скотобойна,

                            въртиш се, в очите ти — ножа.

                            Ех, лошо,

                            ех, лошо

                            светът е устроен!

                            А може, по-иначе може…“....
                            Мисли си докато дремеш! (А иначе може - по-иначе може ,но само на Теория). И друго да те питам - абе прикачи.ком как работи от чужбина,че не ми е ясно......


                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                            Коментар


                            • Россия обжаловала решение Арбитражного трибунала в Париже, взыскавшего более $3 млрд в пользу “Ощадбанка”

                              В ноябре 2018 года Арбитражный суд в Париже признал Россию виновной в захвате активов “Ощадбанка” в Крыму и взыскал с РФ $3,1 млрд.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Аз си мислех че Путин е виновен ........
                                Не, тогава той прохождаше. "Родителите" му са виновни

                                Коментар

                                Working...
                                X