Първоначално изпратено от nachev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеА по съществото имаш ли нещо против?
"В България предстои избор на главен прокурор, с практически неограничени правомощия и седемгодишен мандат, без възможност за предсрочното му прекратяване. Единственият кандидат за тази позиция атакува в своята програма принципа на разделение на властите и заплашва независимостта на съда. Този предизвестен избор ще бъде знак за институционална криза“. Това заявява българският евродепутат Радан Кънев в свое изказване в Европейския парламент.
В същото време сме свидетели и на безпрецедентен натиск върху медиите, смята той.
„Аз съм силно разтревожен, че България ще пропадне в беззаконие. И тази тревога не трябва да е само българска, но и общоеврпейска“, казва Кънев.
Коментар
-
ГЕРБ: Да изолираме Скопие е най-лошият вариант
Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2019/10...variant.425724
Лъжете! Срам ви е да признаете истината.
Гърция можеше почти 30 години да стои на категорични позиции и да си брани националния интерес и историята, а вас са ви взели на дистанционно управление от днес за утре. Дори не ви удостоиха с посещение на място, указанията (разпорежданията) бяха дадени по телефона.
И какво стана?! Напомних, че в бивша Югославия се играеше много качествен баскетбол. Нещо е останало дори при братята северомакедонци, които с приспивно тупане на топката си направиха играта, докато нашите наивни академици и външнополитици дремаха. За пореден път ни направиха за смях.
Мразя да познавам!
Мразя да съм прав!
Срам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Боко си го е харесал и избрал ,ти нещо против ли имаш? Като захапят твойте хора кокала ще е много убав по твойте разбирания.Пък и кой му пука де те боли и де те сърби,той ще е и точка.
Иначе, в конкретния случай определено възразявам срещу начина на извеждане на акцент при ползване на подвеждащо заглавие, което звучи леко приповдигнато, почти еуфорично. Това създава съвсем различна нагласа и очакване за отразеното събитие.
Ако трябва да съм напълно откровен, по никакъв начин не очаквам, че някой от зложелателите и недобронамените ще си направи труда да отвори подаден от мен линк. Все едно аз да отворя техен?? Няма да го направя защото очаквам някаква мръсотия, номер, поражение или сходни.
Очаквам ярки, убедителни и смислени тези. Такива няма. Има Чичолина. Американската Чичолина не ми е интресна.
Отношението ми по същедство е ясно. Казвал съм го пряко, казвал съм и с езоповски език. Ако исках да изпея ода за възхвала, щях д апусна линк към герберски сайт.
Текстът на материала е съвсем друго нещо, но за него въобще не идеше реч. Там отношение и мнение има.
Голям, ползвах твоята реплика за отговор. Дано не т е притеснява. Ама какво да правя, като аз съм в игнорлистата на респондентите, а те са в моята
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
Много точно слово,злото за България иде от руският
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеА по съществото имаш ли нещо против?
"В България предстои избор на главен прокурор, с практически неограничени правомощия и седемгодишен мандат, без възможност за предсрочното му прекратяване. Единственият кандидат за тази позиция атакува в своята програма принципа на разделение на властите и заплашва независимостта на съда. Този предизвестен избор ще бъде знак за институционална криза“. Това заявява българският евродепутат Радан Кънев в свое изказване в Европейския парламент.
В същото време сме свидетели и на безпрецедентен натиск върху медиите, смята той.
„Аз съм силно разтревожен, че България ще пропадне в беззаконие. И тази тревога не трябва да е само българска, но и общоеврпейска“, казва Кънев.Last edited by Grosss; 10.10.2019, 19:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеМедии четем всякакви, правилни, неправилни, удобни, неудобни ...
Вижте, моля, какъв акцент е изведен в заглавието!
Да се ненагледаш! Радан Кънев във възторг от словото си в Европарламента срещу Иван Гешев
По същество на въпроса - нито стон!
„Аз съм силно разтревожен, че България ще пропадне в беззаконие. И тази тревога не трябва да е само българска, но и общоеврпейска“, казва Кънев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеМедии четем всякакви, правилни, неправилни, удобни, неудобни ...
Да се ненагледаш! Радан Кънев във възторг от словото си в Европарламента срещу Иван Гешев
152 г. след смъртта на Раковски да помним завета му: Вечни мъки ни чакат в железните нокти на Русия
....руските войски, още по-свирепи и по-немилостиви от Турците, опустошавали са лозя, ниви, грабили овце, говеда и горили Българските градове и села! А кога са се връщали, или победоносци, или победени, карали и отвличали са насила по няколко хиляди български домородства и заселвали са ги в обширните си пустини! От тях времена се нахождат чак в Харковската губерния множество заробени Българи, които още не са си изгубили съвсем езика; тия са днес крепостни роби, които ги продават притежателите им (спахии) един другиму си като овци и говеда! (...)
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Медии четем всякакви, правилни, неправилни, удобни, неудобни ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Че то такова чудо къде има?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Turkish forces advance in northern Syria after Trump turns his back on the Kurds
Източникът е железен, не е: Говорит Москва
Така им се пада на кюрдите, които са били пас през ВСВ.
Тръмп: Кюрдите не са ни помагали във Втората световна война!
Вашингтон пък дал много пари, за да им помага
Прочети още на: https://www.dnes.bg/blizak-iztok/201...a-voina.425669
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЗащото искат всеки ден да лапат хайвер с шампанско и да обикалят света по 2 месеца в годината
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБарби, за манифестацията стягаш ли се, остави руснаците, кажи защо на френските пенсионери не им стигат парите
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМного плоско бе Барби, Руснаците са лоши , много лоши.....пък Краварите , Ингилизите , Франсетата викаш са самите ангелчета .....направо Алтруисти.
Нале .....
Коментар
Коментар