IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Още съвсем мъъъничко и ваневски ще се сподоби!
    Интелектулаен елит, самотен на високия връх, далеч, далеч от тълпата. Очите ми се навлажняват...

    Същи Васисуалий Лоханкин (и неговата роля в руската революция)!
    Като него редом с тежките книги със златни заглавия (при ванко - копипейстцитатите) той се чувства някак по-извисен, по-чист. Е, четивото му са илюстровани журнали, главно картинките.

    Елит, елит!


    Не много свързано с горното: медиите рязко замълчаха за Венецуела и вие двамцата с бараброна - също, в удивителен синхрон. Май диригентската палка на концертите ви е една и съща?
    А колко се вълнувахте от венецуелския народ, страдащ под петата на тирана...

    Коментар


    • Начев,гледам много се вълнуваш,типично е за по-податливите за манипулации личности,затова бих ти препоръчал "настолната" книга на вашия идеолог и учител ленин,той е доста близо до вашият манталитет за терор и диктатура! Чел съм,че същият си е водил бележки по празните полета на книгата,толкова е бил възторгнат- затова и разстрелите са били нещо обикновено за "революционерите"тогава! Ама така е ,като е имал и сексуални отклонения галеният любовник на другият "другар" зиновиев! Злото не ходи само!

      Гледах и лумпените-атакисти поповод поредните изцепки на бялата златка/ВС/,той май бил от катунарите по ямболско,сгафен за далавери от милицията преди и последствие вербуван....абе ваш човек....

      Та книгата е "Психология на тълпите" от Густав Льобон,има я в читанката....

      Ето един мъничък откъс...

      "Само защото принадлежи на тълпата, човекът слиза с няколко стъпала по стълбата на цивилизацията. Взет сам за себе си, той вероятно е бил културен човек; в обкръжението на тълпата се превръща в инстинктивно създание, тоест във варварин. Неговите черти са стихийността, невъздържаността, жестокостта и възторзите и подвизите на примитивните създания. До тях той се доближава и с лесната впечатлителност пред думи и образи, както и със склонността да бъде докаран до деяния, накърняващи най-явните му интереси. Човекът в тълпата е песъчинка сред много други, които вятърът издухва на воля.

      Затова виждаме съдебни заседатели да издават присъди, които всеки отделен заседател не би одобрил, парламенти да приемат закони и мерки, които всеки от съставящите ги членове не би одобрил сам за себе си. Взети поотделно, хората от Конвента са били буржоа с кротък нрав. Събрани в тълпа и поддали се на влиянието на няколко водачи, те не се поколебали да изпратят на гилотината най-явно невинни хора; и противно на всички интереси се отказали от имунитета си и сами се обезглавили."

      Между другото името на "партията" ви атака идва нацисткия вестник на Гьобелс„Атака“ (на немски: Der Angriff) е германски нацистки вестник, излизал в периода 19261945 г. Печатен орган и на Берлинската националсоциалистическа германска работническа партия.

      Вестникът е основан и започва да излиза след назначението на Йозеф Гьобелс за гаулайтер (управител) на Берлин.

      То и похватите на бандата ви са като като щурмоваците тогава...

      Линк няма да давам,търси я сам


      .https://makeagif.com/gif/-73y8od?ref=kASENH


      https://www.youtube.com/watch?v=z7NZF1LpLDU




      Last edited by vanevski; 06.10.2019, 05:01.
      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

      Коментар


      • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
        За моите приятели 4i4o и Бат Райко, който ме вдъхновиха с последните си включвания. Частично вече изтрити, за съжаление! Жалко за непрозрелите, но облечени във власт!




        Мъка и мизерия!...




        Мизерия на духа, бедност, безверие и отчаяние на социалния взор, нравствена и обществена безпътица.

        !


        "Горките" Словения,Швейцария,Финландия все малки страни как пък на тях никой не пречи и не искат да ги унищожат? Как все ние сме виновните? Горко,на българите,все с лоши "другарчета" играят! Хак им е!

        https://makeagif.com/gif/-orMKz7?ori...n=5&ref=kASENH

        https://makeagif.com/gif/-URmpue?ori...n=4&ref=kASENH
        Last edited by RUBLA; 06.10.2019, 10:33. Причина: Пишете на кирилица!
        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

        Коментар


        • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

          Начев , отвратителните правят всичко , за да си отидат отвратените ...
          Мажната, ти отвратен ли си?

          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
            За моите приятели 4i4o и Бат Райко, който ме вдъхновиха с последните си включвания. Частично вече изтрити, за съжаление! Жалко за непрозрелите, но облечени във власт!

            Нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено!
            Начев , отвратителните правят всичко , за да си отидат отвратените ...

            Коментар


            • За моите приятели 4i4o и Бат Райко, който ме вдъхновиха с последните си включвания. Частично вече изтрити, за съжаление! Жалко за непрозрелите, но облечени във власт!




              Мъка и мизерия!
              Откакто свят светува!

              Свободата н а мисълта и дързостта да бъде заявявана, неподдаването на манипулации и умишлено изкривяване на истината от страна на белия, образован, хетеросексуален мъж, постигнал известна независимост, който изразява ярко неприемане на лъжата, двуличието, лицемерието, посредствеността, маскираната с думи, джунджурии и ярки цветове обществена безпътица, дразни , ядосва и подлудява сценаристите и режисьорите на модерния социум .

              Често изричаната от него истина се оприличава с интелектуални лиготии и глезотии.

              Нищо ново под слънцето!
              Мисълта винаги е дразнела властниците и заблудените им или директно купени наместници и пълномощници сред хората.
              Едно време, онези с каскетите викаха, че интелигенцията е гнила, че трябва да сме бдителни срещу разрушителното и влияние и проявление и да се борим срещу вредните последици!
              Днеска каскетаджиите могат да се радват на достойни наследници, заместници и последователи. Наследниците днес са делеч по-прикрити, сръчни, лукави и специално подготвени. Ама не са мръднали и на сантиметър що се отнася до разбирането на обществените смисли.




              Мислещият може да прозре и разбере, следователно той е потенциално опасен, вреден.

              Смяната на епохите, смяната на формите на проявление, ползваната лексика не променя с нищо същността. Тя си остава същата. Важното е да с е вземе, да с е загради, да се запази и гарантира взетото. Най-добре е да се вземе много, колкото се може повече. Няма значение за средстава. Няма значение за последиците. Ако трябва ще се купят всеядни и безкритични клакьори, но които ще бъдат подадени привидно веодушевляващи и правилни по съдържание лозунги. Ако не стане, ще се оправяме по друг начин. Желаещи да изпълняват щедри поръчки от всякакъв вид – бол.




              Мизерията на духа е всеобхватна. Някои в нашата страна си представят, че единственото вярно и възможно съществуване на съвременния българин е да се поставиш в орбитата на един от двамата Биг Брадъри, да бъде аватар на войнстващия му интерес. Да - интерес, макар и облечен в лъскави и претенциозни приказки за ценности! Без изключение! Дори днес тук с е чуват подобни завки, които ме остават смаян и изненадан. Е, интелигентно и леко разсеяно изречени такива едни, ама! Друг един, по-първичен и груб в израза с и колега, преди време с е обърна в пряка реч към мен и със самодоволството н а един откривател от ранга на Галилей каза почти дословно: Важното е да се самопределиш! Не бъди такава страхлива путчица и се определи най-накрая!

              Разбирате ли крайната и безумна дилема – да наместиш филията и фобията някъде там в съзнанието си по отношение на външни субекти и да построиш цялото социално и политическо мироздание около тези крайни императиви.

              Разбирате ли крайната и безумна дилема, сведена до избор между две уж алтернативи, в които обаче практически ние колективно отсъстваме.




              Мизерия на духа, бедност, безверие и отчаяние на социалния взор, нравствена и обществена безпътица.


              Нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Прочетено пак там:
                "В Китае высмеяли российские гиперзвуковые ракеты, на фоне демонстрации собственного вооружения
                Всички се смеят на руснаците, дори ти им се смееш- така че защо китайците да не им се смеят. Нали казаха че рублите не са пари, какво толкова. Само че след това искат техни стоки и да правят бизнес с руснаците. Как смяташ, дали и наполеон им се е смял. Преди попитах , но отговор не получих- кой е платил гробницата на наполеон, да попитам ли пак или сам ще се досетиш. Всъщност чувал ли си за това нещо- силно ме съмнява

                Коментар


                • Шеф от "Газпром": България ще получава газ от "Турски поток", ако е готова

                  да ни е честито ...друго си е да иде от турция ...а то направо от Русия ...

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Американский военный самолёт попал в прицел иранского истребителя
                    http://avia.pro/news/rossiyskie-s-40...ukovuyu-raketu
                    Прочетено пак там:
                    "В Китае высмеяли российские гиперзвуковые ракеты, на фоне демонстрации собственного вооружения.

                    Китайское информационное издание «SINA» опубликовало статью, в которой утверждается, что заявление российского лидера о том, что Россия является первой в мире страной, разработавшей, создавшей и испытавшей гиперзвуковое оружие, не соответствуют действительности. Как отмечают журналисты, в КНР работы над ракетой начались сравнительно недавно, однако китайским военным впервые в мире удалось разогнать боевой блок ракетного комплекса до гиперзвуковой скорости, и на сегодняшний день российские технологии, по сравнению с технологиями КНР, являются крайне отсталыми.“

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Имхотеп

                      Mi to zaщо имаш виза? Явно си целувал там квот' ти подадат. Та интересно е за какво му е на един руски трол американска виза?

                      Визата ми е дадена доста отдавна- всъщност това ми е третата виза, след първото- второто ми ходене нямах твърде желание да ходя отново, но се налагаше. Визите са моряшки- мисля че мога да стоя в говедария около 3 месеца- не съм сигурен, може да са 30 дни в годината без да правя нищо и да се шматкам нагоре-надолу. След първата само минаваш на прозорчето- здрасти-здрасти и чао. На първата говедарите ги интересуваше повече дали жена ми и децата остават в бг- явно ги приемат за заложници че ще се върна. Имах 2 предложения да остана- едното от българи, другото от турци, благодаря, видях такава мизерия като в бг, защо ми е да сменям едната с друга

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Друго ако няма в тази държава партии бол......куцо, кьораво и сакато се занимава с политика.Днес бе учредена нова такава наречена
                        "Няма такава държава" .Така де щом един пожарникар може що един шоумен да не може https://www.vesti.bg/bulgaria/partii...minuti-6100473
                        Явлението "Плевелиев" в политическия живот на България , отключи портите за всяка случайна / и не случайна / измет , засилила се към управлението на държавата ...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Допуснал си няколко "печатни" грешки
                          "математик" да се чете като "Ph.D. Computing Science"
                          "фортранаджия" да се чете като "ползващ Scala, Java, Prolog, C#, Go, Haskell etc"
                          Ааа, ползваш или използваш....

                          Ph.D - to ти е било кът на мутрата - Влиянието на дължината на маркуча в/у силата на струята на водата при гасенето на пожари.....
                          Та и твоето - Използването на компютърните науки в развитото соц общество.....

                          Коментар


                          • И аз мярнах някъде че момчето на което не му стигаха парите като депутат потропва за премиерски жезъл

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

                              Ти пък кога си сменял големия брат и за какво ти е американска виза?
                              Визата не е за мен, аз си имам виза, попитах защото се получава че целуват зад.......... на говедарите без онези да са допринесли с нищо за България, нямат сигурно инвестирана една стотинка в Бг, но всички им целуват каквото им се подаде

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
                                Война. В ход е истинският заговор за окупиране на държавата

                                https://www.frognews.bg/glasat-na-ja...darjavata.html
                                Супер, попаднах на един материал, който има доста сходен тон с постнатото от теб.
                                Имаше една приказка: Дереджето е майка плаче!

                                Капакът, върху който седи Борисов

                                Коментар

                                Working...
                                X