IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

    ми кат не знае френски как да чете бе.....

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

      Barbi sega poglednah френски вестник, защо не пишеш че искате доколкото разбрах модернизация на ядрена централа на фламанвил и че ще струва 12милиарда и 400 милиона еврака. ИИИИИИИИИ също май нисан искат да наритат вашият човек от председателското място. ИИИИИИИ пишеш за руските пенсионери, ама пак пропускаш че ще има стачка френските пенсии, ти ще участвуваш ли в нея или ти е неудобно след като излъга за двата апартамента на шанзелизе да говориш за такова нещо. Нещо животозастраховките ви били на отрицателни нива, ама много отрицателни. За тези работи мълчиш, ама четеш всичко за руснаците, толкова ли добре плащат за негативни коментари към русия

      Въобще как започва денят ти- отваряш очи и преглеждаш руската и българската преса и ако остане време за френската, така ли я караш. Хайде да видиш че съм добър човек https://www.lemonde.fr/
      Ми кат не знае Френски как да чете бе.....сигурно във мнимата банка където е бил мним шеф са говорели само на Руски...
      Last edited by markov; 09.10.2019, 21:07.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
        vanevski , тъкмо щях да ти отговоря
        Да,вярвам,сигурно за това лелинко....

        ...македонският Дядо пълни партията си (БРСДП т.с.) със странстващи из София комити, бандити и убийци дошли от Македония и Беломорска Тракия, готови да на всякакви престъпления. Не случайно главен организатор на атентата в Св. Неделя е неговия собствен зет. От тази бандитска паплач израства БРП(к), прерастнала в БКП и изродила се днес в БСП. Това са родителите на почти цялото Политбюро на БКП след 9/9/1944 г. Георги Димитров (Гошо Тарабата) е син на кротки македонски изселници-протестанти, но още като млад е известен софийски хулиган, който отчайва родителите си.

        Горе-долу и останалите „антифашисти“ са почти 80% македонци. Всъщност, идеята на Коминтерна идва от „софийските македонци“ и се реализира с усърдната тяхна помощ. Дори и майката на Сергей Станишев, украинската еврейка Дина Станишева, през 1979 г. участва в издадения в Москва „Атлас на езиците“, в който се твърди, че македонският език е самостоятелен славянски език! Изглежда, че те са бълнували за „Велика Македония“, а са управлявали България.

        И накрая един сръбски виц от времето когато Повардарието е било Южна Сърбия или Вардарска Бановина (1917-1941): „А бре, знамо да сте сърби, ал защо говорите бугарски?“

        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

        Коментар


        • vanevski , тъкмо щях да ти отговоря

          Коментар


          • Нашта армия взе да търси солдати под дърво и камък,какво ще става че са плъзнали по градове и паланки?Такава агресивна кампания
            последните тридесет години не е имало.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

              Що бе ? Рядко се случва в тази тема , да се прочете нещо смислено и по същество !
              Ми чети лелче, аз четох, четох, четох... изчете ми се читалката вече!
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Иванчо си намери майстора,не може да вземе думата.
                Ужас. Даже не знам ние как се вмъкнахме.

                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                  Aбе Начев, земи се поспри, а?
                  Аман!
                  Що бе ? Рядко се случва в тази тема , да се прочете нещо смислено и по същество !

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                    Aбе Начев, земи се поспри, а?
                    Аман!
                    Иванчо си намери майстора,не може да вземе думата.

                    Коментар


                    • Aбе Начев, земи се поспри, а?
                      Аман!
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                      Коментар



                      • И депутатите с условия към Северна Македония за ЕС
                        Парламентът ще следи стриктно дали се изпълняват договорите

                        Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2019/10...a-za-es.425579



                        След като правителството даде зелена светлина на Северна Македония и Албания за ЕС, депутатите се готвят да приемат декларация по този повод.

                        Проектът на документа е подкрепен от почти всички парламентарно представени сили.

                        В него се посочва, че България запазва последователната си подкрепа за поставяне на реалното начало на процеса на присъединяване към ЕС на Северна Македония и Албания със започването на преговори на двете страни.
                        Още по темата
                        Кабинетът каза "Да" на Северна Македония за ЕС, но какво предстои?
                        В същото време е подчертано, че българският парламент ще продължи да следи за напредъка на изпълнението на Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество между България и Македония, както и за прилагането на Закона за малцинствата в Албания.

                        Народното събрание призовава официалните представители на Северна Македония да прилагат ефективно, без забавяне и на добра воля Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество от 2017 г., да се придържат стриктно към чл. 8 от Договора, а именно към "обективното, основаващо се на автентични и основни на доказателства исторически извори за научно тълкуване на историческите събития, да се въздържат от действия, които се свързват с опити за подкрепа и насърчаване на претенции за признаване на т. нар. "македонско малцинство" в България, включително и в международни организации като Съвета на Европа и многостранни формати.

                        С текстовете се предлага още 44-ото Народно събрание да призове официалните представители на Северна Македония да бъдат реабилитирани жертвите и репресираните от югославския комунистически режим заради българското им самосъзнание, да се придържат стриктно към установената и ратифицирана от парламентите на двете страни клауза по отношение на официалния език на Северна Македония, да прилагат изцяло договореностите, постигнати в рамките на Съвместната мултидисциплинарна експертна комисия по исторически и образователни въпроси, като същите бъдат отразени в учебните програми и материали в най-кратки срокове.

                        Вносителите предлагат още парламентът да призове югозападната ни съседка да се прекрати всякаква форма на "говор на омраза“ по отношение на България и на гражданите на Република Северна Македония с българско самосъзнание, включително в медии, надписи на паметници, паметни плочи и др.

                        С текстовете на проектодекларацията се предлага да се отправи призив и към официалните представители на Република Албания да приемат своевременно вторичното законодателство, относно прилагането на Закона за малцинствата, да гарантират в максимална степен правото на българското национално малцинство да изучава книжовния български език като майчин, да преведат преброяването на населението, съгласно на най-високите европейски стандарти.




                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

                          Начев,Начев и преди ти писах,трябва повечко да се чете....и най-вече откъде тръгва казусът от преди повече от столетие... и има ли "виновници" ,ако питаш най-вече и от двете страни....неумело водене на политика,виж например финландците....за една друга аслъя/от тур./истинска история мой превод .....преносно..

                          Ванев, днес е важен ден и нямам време за твоите идиотщини!

                          Още по-малко за другата част от поста (касаеща съвсем друга тематика), която изтрих и която видимо е приписана от неизвестен източник по познатия твоя безсрамен почин.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                            Вижте колко интересно се получава! В ситуации като днешната, никому не идва въобще в главата дори и най-смътната и транспарентна идея да каже някакъв ..
                            Пфу!
                            Начев,Начев и преди ти писах,трябва повечко да се чете....и най-вече откъде тръгва казусът от преди повече от столетие... и има ли "виновници" ,ако питаш най-вече и от двете страни....неумело водене на политика,виж например финландците....за една друга аслъя/от тур./истинска история мой превод .....преносно..


                            Една от първопричините за македонския проблем носят така наречените от Стамболов „софийски македонци“ начело с Дим. Благоев-Дядото, който още през 1916 в Народното събрание прави декларация за съществуването на кротък и трудолюбив „македонски народ“, завладян от дивите, жестоки българи. Това е далече преди Коминтерна и съвсем близко до първите сръбски „македонисти“. След това македонският Дядо пълни партията си (БРСДП т.с.) със странстващи из София комити, бандити и убийци дошли от Македония и Беломорска Тракия, готови да на всякакви престъпления. Не случайно главен организатор на атентата в Св. Неделя е неговия собствен зет. От тази бандитска паплач израства БРП(к), прерастнала в БКП и изродила се днес в БСП. Това са родителите на почти цялото Политбюро на БКП след 9/9/1944 г. Георги Димитров (Гошо Тарабата) е син на кротки македонски изселници-протестанти, но още като млад е известен софийски хулиган, който отчайва родителите си.

                            Горе-долу и останалите „антифашисти“ са почти 80% македонци. Всъщност, идеята на Коминтерна идва от „софийските македонци“ и се реализира с усърдната тяхна помощ. Дори и майката на Сергей Станишев, украинската еврейка Дина Станишева, през 1979 г. участва в издадения в Москва „Атлас на езиците“, в който се твърди, че македонският език е самостоятелен славянски език! Изглежда, че те са бълнували за „Велика Македония“, а са управлявали България. И накрая един сръбски виц от времето когато Повардарието е било Южна Сърбия или Вардарска Бановина (1917-1941): „А бре, знамо да сте сърби, ал защо говорите бугарски?“
                            Last edited by vanevski; 09.10.2019, 17:33.
                            Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                            Коментар


                            • Нещата отиват от зле на по-зле!
                              Отчаяни хора, които според мен иначе са със статус Б.О. вчера споделиха в един свободен разговор, на който присъствах, но от същисване не успях дори да си отворя устата, че се надяват на предстрочни избори, за да могат да гласуват за трифонов.

                              Уважаеми съотечественици, не е задължително да ми вярвате, но задължително направете усилие да се поинтересувате и формирате отговорно мнение. Трудно е, знам, но все от някъде трябва да с езапочне!
                              Мутро-чалгарската неука и емоционално неуравновесена сган, която има егото си и множество преддмети и други материални притежания, но не е успяла да задържи до себе си дори една жена и няма деца, не може и не трябва д а с е представя като някаква възможна алтернатива!
                              Руди Синапов е едно усмихващо се от постерите лице на млад човек. Той е лидерът в Пазарджик на новоучредената партия на Слави Трифонов - "Няма такава държава". Започва да ства интересно - той обаче е действащ общински съветник в Пазарджик, избран от листата на РБ през 2015 г., а в настоящите местни избори е кандидат на БСП. Докато води кампанията си за БСП, той изненадващо се оказва лидер на градската структура в Пазарджик на тайната конспиративна организация нЕма такава държава!

                              Е па нЕма!


                              Коментар


                              • Вижте колко интересно се получава! В ситуации като днешната, никому не идва въобще в главата дори и най-смътната и транспарентна идея да каже някакъв упрек към БХ и вънкЪшнЪтЪму министерка, чиято основна заслуга е случилото се. Аз сам с е залових в почти невъзможност да отговоря на този въпрос. Мигове след отминаване на бурята от емоции, когато успях условно да с е центрирам, си рекох:
                                Ама защо сега сме се захванали с Каракачанов?! Той е доста надолу по веригата в тази поредица от лица и институции, които имат отношение по този въпрос.

                                Очевиден е отговорът. Каракачанов и партията му възникнаха на основание заявяване на идеи, познаване на историята, заявяване на патриотични позиции. След пребиваването му във властта и особено след днешния ден (е, добре де, нека им се отпуснат няколко дни за едно формализиране на решение от страна на партията му и негова лична оставка от постовете), всичко беше погребано.

                                Иначе, Къде да се търсят идеи, идеологии, история, концепции, доктрини при БХ и Захариева??!
                                Пфу!

                                Коментар

                                Working...
                                X