IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • С настъпващите празници на всички форумци! Пожелавам искрено здраве и късмет!

    Стас Михайлов, Григорий Лепс и друзья - Самый лучший день (Роза Хутор. Рождество 2015) HD
    https://www.youtube.com/watch?v=tdMxQfwvFP4


    Една молба към шорошоидите, Моля по усърдно да плюват Русия, все пак няма лоша реклама... Русия надежда за нормалните хора!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

      [ATTACH=CONFIG]n3528406[/ATTACH]
      Капитализъм- какво да се прави, където е най ниска цената, там отиват парите. Само не разбрах защо даваш за пример блиц, например инвестора сървъра преди беше в севлиево или така показваше. Като какъв даваш блица- от там може да научиш че е станало земетресение някъде или че хиляди австралийци са на плажа и бедстват. За друго не става

      Коментар


      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        А бе къде бега факи- да отиде да отчете българите в говедария че гледай иначе какво става


        Треньорка на мажоретки прави маратонски секс с ученици
        Click image for larger version

Name:	Untitled.png k.png
Views:	1
Size:	19.1 КБ
ID:	3528406

        Last edited by RUBLA; 31.12.2019, 20:51. Причина: Забранен линк!
        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

        Коментар


        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          В Сирии в 2019 году погибло 3 тыс. 364 мирных жителя, в том числе 842 ребенка и 747 женщин.

          По данным правозащитников, большая часть сирийцев погибла от
          ударов армии режима Башара Асада и его союзника России
          • .В частности, жертвами армии режима Асада и проиранских группировок в Сирии стали 1 тыс. 497 человек, в том числе 333 женщины и 371 ребенок.
          • В результате ударов ВКС России погибли 452 мирных сирийца, в том числе 119 женщин и 112 детей.
          Таким образом, жертвами армии режима Асада и его союзника России в целом стали 1 тыс. 949 сирийцев.
          https://www.youtube.com/watch?v=tYOzJgTOBO0- хората които виждаш само на кино

          Коментар


          • Biliana Ambareva:
            "Преди седмица прочетох пост на Yanko Gochev, в който беше даден линк за групата "Българи за напускане на ЕС и НАТО" Господин Гочев спомена, че си чисти листата от членуващите в там. Аз пък реших да се включа в нея с единственото желание да си правя гаргара! Но се случи чудо! За има няма една седмица научих толкова полезни неща и сега ще посрещна 2020 като нов човек.

            Научих, че всеки уважаващ себе си човек е русофил.
            А всеки русофил има "изконното право" да се самоотъждествява с "народа".
            Той говори и решава от името на народа! Неговата "мъдрост" е "народна мъдрост"! Неговото мнение е "народно", сиреч меродавно! Това е остатъчна форма отпреди 75 години, когато 500 души се измъкнаха изпод шумата и се самоотъждествиха с народа с помоща на съветската армия.
            Русофила винаги е жертва или на "поробители" или на системата.

            Него все или са го "клали" или са му "смукали кръвта"! Най-много са го клали турците и му държи дикиш вече 140 години.
            Бойко Борисов е "ибрикчия", щото се среща с Ердоган. Путин и той се среща, ама тва е "дипломация", щото Путин е велик! Русофила най-обича и уважава Левски и Ботев. На 5 ракии може да изрецитира "Жив и той, жив е там на Балкана...".... и спира до тук. Много го боли, че "краварите и Сорос" искат да му вземат "робството" и му "сменят историята", от която той е запомнил само, че "братушките са наши двойни освободители". Сега "краварите" изкараха и Ботев соросоид... Защитава МОЧА, щото Русия ни е "освободила от турско робство", а тва МОЧА нали все пак е руски паметник... Америка е лоша! "Краварите" са избили индианците и бомбардираха София. Америка разпалва войни в цял свят. Русия и тя, ама нейните са освободителни. Америка все още принадлежи на индианците, обаче Крим си е изконно руска територия! Англия е още по-лоша, щото Чърчил искал да сади картофи на мястото на България, ама Сталин не му разрешил. Ако не беше "човеколябивия" Сталин да спре бомбардировките и да тропне с крак на Чърчил, сега София щеше да е картофено поле! Русофилът е задължително соц носталгик. Едно време кво време беше.... Септември беше май.... живота песен. Най го е яд за хубавото соц. образование, обаче в 5 реда прави 10 правописни грешки. Въпреки това, той се смята за неоснователно подценен, щото при сегашната "демокрация" взима само 500 лева заплата, въпреки блестящите си знания, умения и грамотност! По соца е бил шофИор и си е живял много добре. Не, не, той бензин и нафта не е крал, просто му е било много хубаво със 120 лева заплата и "всичко си е имал". Това, че е "недооценен" и за капак няма и от къде да крадне, не само адски го комплексира, но го прави и агресивен. Същият претендира за "европейска заплата", но иска България да напусне ЕС и НАТО, щото тия заплати ще дойдат от дружбата ни с Русия. Ще изнасяме пак буркани с домати за "братушките" и икономиката ще цъфти! А пък Америка ги е яд, щото руската икономика е във възход, а американците имат "външен дълг". Разликата между външен дълг и бюджетен дефицит е НЕВЪЗМОЖНО да бъде обяснена на тая порода - убедих се след няколко опита.

            Русия може да не произвежда коли, може да има един единствен самолетоносач, който се самозапали, танкове дето се чупят на Червения площад по време на парад, обаче това изобщо не и пречи да бъде най-силна и най-велика! ДОКАЗАТЕЛСТВО - ако не беше така, Тръмп щеше да ги нападне и да им вземе природните ресурси! Ааа, видиш ли ти?! Представата му за руска култура се свежда до факта, че когато Америка още не била държава, в Русия вече били построили Болшой театър. По време на спор не спорете с факти от руската преса - русофила "не понимает". Белене пак трябва да го отворим и да набутаме там всичките дето "докараха демокрацията" барабар с "народните изедници". БСП е единствената "честна партия". Русофила е заклет "православен българин". Той стъпва в църква по Великден и не е отварял Библия в живота си. Запада открай време е заклет враг на православието. Мечтата на саксонци, католици и кравари е да го затрят, а мисията на Путин и дълг на всеки русофил е ревностно го пази. Опазването от руска страна се състои в мумификацията на светци като Ленин, а в България е "древен" ритуал от времето на "Балкантурист", в който се играе хоро в ледени води задължително с "православна носия", цървули и минимум на кило ракия.

            Хората се делят на два вида - "нормални" и русофоби. Русофобията е необяснимо явление, защото Русия е мощна, страшна и непобедима, та как да не я обичаш? И никой няма право да се страхува от нея, въпреки че тя "плаши" света със свръх модерни оръжия. Русия трябва САМО да се обича, щото ако не я обичате и ви хрумне да водите изгодна вам политика, ще ви прати една ракета и ..... Ако Русия ни нападне, това ще е само по наша вина, защото сме предатели и никой "истински българин" няма да вдигне пушка срещу Русия! Всеки патрЕот я обича повече от България, щото ако не беше тя, щяхме да ходим с фесове и шалвари! За една седмица научих толкова много, направо помъдрях!"


            Ето накуп всичко, което червената сган изписа в темата "Политика"

            Коментар



            • В Сирии в 2019 году погибло 3 тыс. 364 мирных жителя, в том числе 842 ребенка и 747 женщин.

              По данным правозащитников, большая часть сирийцев погибла от
              ударов армии режима Башара Асада и его союзника России
              • .В частности, жертвами армии режима Асада и проиранских группировок в Сирии стали 1 тыс. 497 человек, в том числе 333 женщины и 371 ребенок.
              • В результате ударов ВКС России погибли 452 мирных сирийца, в том числе 119 женщин и 112 детей.
              Таким образом, жертвами армии режима Асада и его союзника России в целом стали 1 тыс. 949 сирийцев.

              Коментар


              • A be някой знае ли защо говедарите бомбят еднакво добре свои и чужди, преди малко са изпукали саудитите

                Коментар


                • Доколкото разбирам баткопак е изпукал някоя сватба и някой летец си е взел дипломата. Хубавото е че са им се озъбилии са потрошили посолството в ирак

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

                    Защо на запад са хубави пътищата? Една от причините е следната: Имам познат, който работи в Италия, пътни строежи и ремонти. Той казва, ремонта на една дупка със себестойност 30евро се продава за 300евро. Около 20-30% остава в бизнеса... лъвския пай се заграбва от общински, регионални, областни и т.н. власти, законно и незаконно... пътища, водопроводи, озеленяване и т.н..... блага работа

                    Пп. Навярно си спомняш в романтичните времена как се възмущаваше Каролев от така наречения "предизборен асфалт"... ние просто сме ученици в областа на краденето на обществени средства и корупцията в сравнение с Батко
                    Бих казал че доста бързо учат https://www.facebook.com/grigor.lilo...9022750213648- григор лилов за язовира и четете коментарите

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      [v

                      Като не пожеш да четеш и мислиш, гледай и слушай
                      Клипчета на сганта плюеща родината си не ми се слушат нито гледат. Пускайте си ги в кръжока "Путин- смисълът на моят живот"

                      Хайде от мен да мине да ти дам още 5 цента


                      Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Боян Чуков: Руснаците показват архивни документи, че Полша още от 1934 г. е в сговор с Хитлер
                      Сега барби ще отиде да се окъпе в студена вода



                      Принадлежността на Боян Чуков към бившата Държавна сигурност е установена от Комисията по досиетата през април 2007 г. при проверката на кандидатите за евродепутати.
                      През 1981 г. Боян Чуков става член на
                      БКП. През 1982 г. завършва разузнавателна школа в ПГУ-ДС, а през 1982/1983 г. разузнавателна школа на КГБ в Москва.


                      Може ли да кажеш какво овщо имат документите които руснаците вадят с вестоносеца боян чуков- ами нямат нищо общо- все едно да се сърдиш на метереоложката че ти казва че ще има сняг, а ти нямаш вериги. Сърди се на поляците че са пратили 320000 човека да се бият. Интересно колко ли са се върнали- марков беше писал че румъните изпратили 160000 върнали се около 1000
                      Last edited by v_tin; 31.12.2019, 16:03.

                      Коментар



                      • За Сталина, за Путина?
                        Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Струва ми се че искаш да убиеш вестоносеца- какво е виновен който и да е бг комунист за това че поляците са вършили мръсотии. Или според теб е виновен чуков че ги разкрива
                        Като не пожеш да четеш и мислиш, гледай и слушай

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

                          пп Чух в метрото двама си говорят - съсипахме се от работа за 30% от парите по проекта !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Другото замина по направление......
                          Започвам да вярвам.....

                          пп Сега слушам БНТ - в едно село си сменили тръбите на водопровода. За 1км със собствен труд са дали 7000 лв .....!!!!!!! ( по 7 лв на метър...)
                          Бахти крадливото и гнусно управление......
                          Защо на запад са хубави пътищата? Една от причините е следната: Имам познат, който работи в Италия, пътни строежи и ремонти. Той казва, ремонта на една дупка със себестойност 30евро се продава за 300евро. Около 20-30% остава в бизнеса... лъвския пай се заграбва от общински, регионални, областни и т.н. власти, законно и незаконно... пътища, водопроводи, озеленяване и т.н..... блага работа

                          Пп. Навярно си спомняш в романтичните времена как се възмущаваше Каролев от така наречения "предизборен асфалт"... ние просто сме ученици в областа на краденето на обществени средства и корупцията в сравнение с Батко

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            .... Поляците се оказват по-големи антисемити от германците. Поляците изтребват повече полски евреи от германците. По тази причина Хитлер изгражда известните концентрационни лагери предимно на полска територия...
                            За невнимателните

                            1. Полша в края на септември 1939г. е окупирана от Германия и СССР.
                            2. путиБАЦ - поляците са по-виновни за избиване на евреите! - цап царап

                            е колко трее е тъп някой, та да се върже на тая "логическа верига"

                            Ама то има и други такива връзвания:

                            Руски самолет, го сваля руска ракета,във най-вътрешния кръг на С400, под погледа на руски съветници - путиБАЦ - ЕВРЕИТЕ СА ВИНОВНИ! - подаряваме на стрелялките С300
                            и кълват мурзилките на бастун без дъвка и влачат не са удържат
                            и гледат тъпо кат ги питаш,видя се какво дават за подарък С300, ами за С400 ?
                            Last edited by satz; 31.12.2019, 15:09.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

                              [B][COLOR=#FF0000]Х
                              И тук е тънкият момент, който използва пропагандата на Москва. Путин и сие хиперболизират едни маргинални организации, които обществото на запад категорично отхвърля и слага етикета на тяхната патология върху цели народи на Западна Европа и Северна Америка. Защото в Русия не е позволено да се пропагандира педофилията. И също така свободата на словото не е свещен принцип, а враг номер едно на властта. Както е при всяка диктатура.
                              Барби мове ли да пропангираш педофилията в париж- ако не може каке разликата между бабоебеца и путин- амиииииииииии никаква. Относно свободата на словото питай жилетките- ооооооо забравих че ти не си ги виждал независимо че протестират под прозорците ти. И докъде го докарахме- ами ако има диктатура в русия, същата диктатура я има и в париж

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                [vi
                                Принадлежността на Боян Чуков към бившата Държавна сигурност е установена от Комисията по досиетата през април 2007 г. при проверката на кандидатите за евродепутати.
                                През 1981 г. Боян Чуков става член на
                                БКП. През 1982 г. завършва разузнавателна школа в ПГУ-ДС, а през 1982/1983 г. разузнавателна школа на КГБ в Москва.
                                Струва ми се че искаш да убиеш вестоносеца- какво е виновен който и да е бг комунист за това че поляците са вършили мръсотии. Или според теб е виновен чуков че ги разкрива

                                Коментар

                                Working...
                                X