IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts


  • Пламен ПасковСледване
    12 часа
    Лошо!
    На днешен ден лошите руски окупатори заедно с радикални български терористи и сепаратисти са изгонили законната османска власт от София. Прекъснали са присъствието, мирното съвместно съществуване, елейното, розово, благоуханно управление на вековната Османска империя, спасила и съхранила неблагодарните българи като народ.
    Империя, която, ако питате пропагандата на югоизточната комшийка, ни дарила култура, наука, образование, инфраструктура, просвета, благоденствие, човешко достойнство и лично богатство на десетки народи на няколко морета и континенти.

    Тази империя на Доброто е заменена (според СМРАД, и министерството на дезобразованието) с мракобесническата империя на Злото, която с коварни помисли за Задунайска губерния взели, та създали органите на властта, на държавата, поща, институции, въоръжили и обучили младата сепаратистка армия, та направили от раята, и от територията държава.
    Наглеците на всичкото отгоре изготвили т.н. Търновска конституция, предложили я на младия сепаратистки Парламент, и подло препоръчало Александър I Батенберг за княз на, о, ужас, България!

    Пътьом въпросните руските завоеватели оставили костите на хиляди руски окупатори, обути със задължителните миризливи казашки ботуши, както вещае днешната прогресивна атланто-ориентирана либераст-демонократична мисъл, системата на СМРАД, и дезобразование.

    Аз обаче, от името на непрогресивните, диви балкански субекти, недемонократични, неполиткоректни, не споделящи либерастките "ценности" и безценности българи, смятам иначе.

    Въпреки грантомотивирания безумен блясък в очите на (без)родните русофоби, все пак смятам, че каквито и задни (според либерастите), и предни мисли да е имал руския Цар Император: Александър II Освободител, в резултат на проведената и платена от него и руския народ 12 по ред руско-турска война се появява на картата на Европа ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ, за пореден път.

    Тоест, надмогвайки злостния вой на евро-ориентираните амерофили, СМРАД, и Министерството на дезобразованието, напомням, че тази война за нас е ОСВОБОДИТЕЛНА, а те да си я пишат в техните кондики както си искат - стратегически дълбока, плитка, колкото там им влезе в продажните кирияк-стефчовски дирници, според тайните им мераци.

    Нисък поклон, и вечна памет на руските войни-освободители, на румънските, финландски войни, и на българските опълченци, един от които е бил и моят прадядо Никола.

    Коментар


    • Руска "совершенная" техника.....///////////////Сюлеймани е убит с натискането на един бутон от 11 хиляди километра

      Путину представили новую Ладу Гранту и она не заводится

      https://www.youtube.com/watch?time_c...ature=emb_logo










      Новият лаптоп тежи 10 килограма. :lol: :lol:
      Last edited by vanevski; 05.01.2020, 21:16.
      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

      Коментар


      • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

        Заманян. Той бе посрещнат от най-висшия оперативен персонал на Иран в иракските сили за сигурност и паравоенни сили: Джамал Джафар Ибрахими, по-известен като Абу Махди ал Мухандис, човекът, който след американско-британското нахлуване в Ирак през 2003 г. създаде иракския вариант на ливанската милиция „Хизбулла“.
        Посочи поне източника си...Копи-пейст

        Нищо неподозиращият ген. Касем Сюлеймани е убит с натискането на един бутон от 11 хиляди километра, пише британският вестник The Times, цитиран от Фокус.


        Може би след 20 години, като главен ирански фактор в проблемите в Близкия Изток, той е смятал, че е непобедим. Може би той се е доверил на настояването на президента Тръмп, че няма желание за война с Иран и иска изцяло да се оттегли от региона.....


        https://lupa.bg/news/gen-syuleimani-...38712news.html
        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

        Коментар


        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          [
          Опасни американски терористи
          Барби докъде го докарахте с катедралата- до момента били похарчени 85 милиона
          Но..........

          Сумата на всички обещани дарения за възстановяването на катедралата до момента е около 922 милиона евро. "600 милиона от тези пари са от източници във Франция, а 70 милиона евро са обещани от чужбина".

          Според Жоржелен реалната сума на събраните до момента дарения е между 400 и 500 милиона евро. „Не се съмнявам, че ще успеем да съберем още повече дарения“, каза той.

          Някакви френски милионери според твоите думи бяха обещавали по 100 милиона, дали са ги дали

          Коментар


          • Преди да бъде спрян транзитът през Украйна, България е получавала около 140 млн. долара годишно от транзитни такси или близо 240 млн. лева. Единственият шанс на България да запази транзитните си позиции на Балканите, е да бъде изграден "Балкански поток", който е продължение на "Турски поток" у нас, коментира Малинов. След влизането му в експлоатация се очакват приходи от близо 400 млн. лева от транзит на синьо гориво към Централна и Западна Европа.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

            Коментар



            • Опасни американски терористи

              Коментар


              • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                От друг форум.

                Този ирански генерал беше най-охраняваният човек на света.

                Той е по-пазен и осигурен от Ким Чен Ун, Си и Путин, защото никой не знаеше къде е .

                Американците показаха, какво е да не си играеш, на котка и мишка, а когато решиш да правиш нещо в рамките на няколко часа, просто да го свършиш.

                Барби пак копи-пестваш глупости kа търкалета. Човека не е крил защото вероятно не е вярвал че Краварската наглост ще стигне такива висоти:

                Когато късно в четвъртък вечерта Сюлеймани излетя от Дамаск за Багдад, от една от ключовите столици, която Техеран оперира до другата такава, той не използва някаква тайна военна или паравоенна въздушна база. Той летя със своя личен самолет на иранския режим до основното международно летище на Багдад.

                Както той знаеше, летището е не само ежедневен маршрут за местни, чуждестранни и западни цивилни лица и войници в и извън страната, то е в съседство с военна база, споделена между иракската антитерористична служба и американските сили.

                Дори не се „опита да запази яйцата в отделни кошници“ - тоест да пътуват отделно. Пътуваше с високопоставени ръководители от Иранския революционен гвардейски корпус: бригаден генерал Хосен Джафари Ниа, полковник Шахруд Мозафари Ниа, майор Хади Тароми и капитан Вахид Заманян. Той бе посрещнат от най-висшия оперативен персонал на Иран в иракските сили за сигурност и паравоенни сили: Джамал Джафар Ибрахими, по-известен като Абу Махди ал Мухандис, човекът, който след американско-британското нахлуване в Ирак през 2003 г. създаде иракския вариант на ливанската милиция „Хизбулла“.

                Last edited by markov; 05.01.2020, 19:17.
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                Коментар


                • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Тази постъпка си е жив тероризъм.

                  Убиват хора , граждани на чужда страна , без съд и присъда ....... САЩ са най-големите терористи.


                  В продължение на 15 години той оглавява съветското външно разузнаване - Първата главна дирекция на КГБ. Генералът също обучава палестински бойци. Само през 1969 г. финансираната от КГБ организация за освобождение на Палестина конфискува 82 самолета. Самата терористична война се разгръща в края на 1968 г., когато КГБ превръща завземането на самолети в инструмент за терор.
                  Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                  Коментар


                  • Тази постъпка си е жив тероризъм.

                    Убиват хора , граждани на чужда страна , без съд и присъда ....... САЩ са най-големите терористи.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                    Коментар


                    • Има ли вече някой дето се съмнява че САЩ са терористична държава която краде убива и тормози целият свят?ма ли още някой неразбрал че генетичната утайка на човечеството живее в САЩ.Да заплашваш че ще унищожиш културни ценности си е проява на разбойничество.Алоооо международният съд в Хага кога ще привикате бае ви Дони перчема да го съдите за убийство?Или се криете путки миризливи такива.На Милошевич се дръвчехте а сега да ви видим?

                      Коментар



                      • От друг форум.

                        Този ирански генерал беше най-охраняваният човек на света.

                        Той е по-пазен и осигурен от Ким Чен Ун, Си и Путин, защото никой не знаеше къде е .

                        Американците показаха, какво е да не си играеш, на котка и мишка, а когато решиш да правиш нещо в рамките на няколко часа, просто да го свършиш.

                        Много малко хора разбират какво всъщност означава този акт.


                        Това няма нищо общо с гумената авиация срещу ИДИЛ и безкрайното търсене на Осама Бин Ладен.

                        Това е жестоко озъбване на страна с 700 млрд военен бюджет.

                        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                        Коментар



                        • Колкото и парадоксално да звучи,за Запада и Израел ислямизацията на арабските държави е по-лесно управляема и безопасна за него! Тази политика е универсален метод за „разклащане”, като по-малко управляема от арабските и мюсюлмански държави.

                          Ислямският радикализъм бавно се обръща против самите мюсюлмански държави. Още през 90-те години на миналия век в западните страни мюсюлманите са по-защитени, в социално, икономическо и дори религиозно отношение, отколкото в собствените си страни!

                          Факт е, че нито ислямските режими, нито държавите възприели модела на умерения политически ислям, са в състояние да решат икономическите и социални си въпроси! Това се признава отдавна и от светските общества там,но налаганата от Исляма непримиримост към другите религии пречи на установяване на що -годе демократични режими


                          Демокрацията в Исляма се оказва твърде опасна перспектива за интересите на Запада. По времето на Студената война тази опасност умело се използуваше от така нареченият социалистически блок! Чалмосаните вождове на ислямо-арабските държави бяха съюзници на СССР,докато не бяха избутани постепенно от тяхното пагубно за народите им влияние! Какви ли опити не правеха да въведат социализма там СССР,всичко се провали с трясък!

                          Методът на"разбъркване"в ислямските страни се прилага от САЩ предимно за БААС-ките , джамахирията и подобни! Сауди Араби е изключена!




                          Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                          Коментар


                          • "САЩ не искат по-вече заплахи!" написа Тръмп.
                            Като не иска по -вече заплахи да изтегли окупационните си войски от Близкия изток и да подпише мир с арабите и персите иначе войната ще продължи докато някой от враждуващите страни не бъде напълно унищожена.
                            Last edited by Grosss; 05.01.2020, 13:31.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Tatiana Christy
                              ·
                              Убит е един шиитски терорист в covert operation. Такива каквито е имало много БЕЗ одобрението на Конгреса. Трета световна война НЯМА да има. Истерията на левите е лицемерна и необоснована. По-добре дрон, отколкото сухопътни войски. И въобще малко разум в анализа на случилото се няма да е излишен. Справка – близкото историческо минало….
                              Ако Русия въоражи арабите каквото е и пророчеството тогава няма нужда да си цапа ръцете,мюсулманите сами ще сгазят когото трябва.
                              В Корея и Виетнам кой наби американците,след Ирак ,Сирия и Югославия много насериозно се взеха.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Tatiana Christy
                                ·
                                Убит е един шиитски терорист в covert operation. Такива каквито е имало много БЕЗ одобрението на Конгреса. Трета световна война НЯМА да има. Истерията на левите е лицемерна и необоснована. По-добре дрон, отколкото сухопътни войски. И въобще малко разум в анализа на случилото се няма да е излишен. Справка – близкото историческо минало….
                                Да, ама България, а не Францата, е в обсега на иранските ракети, дебил такъв.

                                Коментар

                                Working...
                                X