IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Peter BoyadjievtoРуската империя - главен враг на БЪЛГАРИЯ !
    ·
    "Пак Зaпадът бил виновен, за неуспешният преход в България. Като чуя тази мантра и ми се повдига вече. Пак западът виновен, че ние не сме си свършили работата. Абе какви са тези хора без грам самокритичност. Какво искат тези хора, Да седнат на масата и Западът да им беде сервитьор, а те да държат само вилицата и ножът.. Западът ли ви наложеи тези лидери седесари на които ръкопляскахте и ходехте след тях като овце. Ами забравихте ли, с какъв култ ги защитавахте, без грам самокритичност, без грам здрав разум, какво и как трябва да се направи. Само с доло комунизмът и времето е наше и това което днес е в България е много и то благодарение на всеобхватната помощ на западът във всичките ѝ форми. Какво ли не ви даде западът, ама акъл насила не се дава. Вие искате всичко наготово без да си мръднете пръста, без да дадете жертви, без да се борите. Я погледнете другите страни. Дори погледнете балтийските, които бяха под по жесток ботуш. Всички вървят напред, само вие мяукате и хленчите. Западът ли накара 2017 година тези самозвани лидери да прахосат 400 000 гласа на хора търсещи изход от батака в страната. Западът ли наложи тези мяукащи лидери като Христо и онзи бивш стражар, който колко пъти вече беше във власта. Абе осъзнайте се бе хора. Вземете се в ръце."

    Коментар


    • Tatiana Christy
      ·
      Пускам коментар в отделен пост относно моето трърдение, че обединента демократична общност отново закъснява с мобилизация за сериозен национален протест във връзка с безбройните катаклизми в резултат на управление на герб. Някои интерпретираха призива ми да се подкрепят перничани като призив за подкрепа на Копейкин и агитките му. Никога не съм казвала подобно нещо!

      И друго, когато казвам „демократичната общност“ не знам защо много партийци от ДБ си мислят, че говоря само за тях. О, неее! ДБ е много слаба ракия, за да си присвои титлата – „демократична общност!“ В тази общност влизат и други—сума-ти НПО-та, сума-ти извънпарламентарни партийки…. дето се смятат за десни и не само десни демократи. Я да видим да ги изброим – ДБГ (къде сте бе, мамини душици дето все се борите със статуквото, ама само, когато не сте в него!?) Къде са тия от ВОЛТ???—поредната отпръска на РБ? БЗНС – Ненчев? Цупим ли се още??? Тези новите смешници – КОД – с Петър Москов и сие, консерватори? Движение 22? Татянка Дончева веднъж не съм я видяла на улицата да протестира. Разбирам я, от студията на телевизиите е по-лесно! Манолова—новата Жана Дарк. Къде си бе, душа?

      Няма ви, няма…да организирате общонационален протест. Затова пък Копейкин вдига пушилка ей така за парлама. НПО-тата не искат партии, партиите не искат НПО-та, всеки се мисли за носителя на факела на промяната (докато не свършат парите или докато не изтрезнее след поредния запой или избори)....

      Коментар


      • Брей, голям талант се оказва Мишустин

        http://www.compromat.ru/page_30804.htm

        Коментар


        • „Специален американски самолет, който летеше над Афганистан за разузнавателна мисия, беше тактически свален от талибаните“,

          каза Моджахед. „Всички на борда, включително високопоставени служители на ЦРУ, бяха убити”, подчертава той.

          Часове след изявлението на талибаните САЩ признаха, че техен самолет е катастрофирал. „Докато причината за катастрофата се разследва, няма признаци, че катастрофата е причинена от вражески огън”, заяви полковник Сони Легет, говорител на американските сили в Афганистан.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            "Днешна българия" е литературен похват
            Авторът е имал предвид това
            уродливо чудовище,
            в което
            вие превърнахте България след 1944 г.
            То след 1989г вие я превърнайте в още по уродливо

            Коментар


            • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Каква ирония! )
              Сам приветстваше идването на власт на тези, които сега ...са ти подли
              и громеше жлъчно несъгласните
              "Днешна българия" е литературен похват
              Авторът е имал предвид това
              уродливо чудовище,
              в което
              вие превърнахте България след 1944 г.

              Коментар


              • Известна е и теорията на Монтескьо за преуспелите държави! Самата православна религия е и причина за изостаналостта на обществата там/България,Русия и др./,както и в Исляма впрочем,тези две религии са още в феодализма,където корупцията е начин на управление....

                Изостаналите общества вярват, че копирането на развитите държави наистина означава настигане на по-напредналите. Когато се научи да прави ракети и бомби, Русия си повярва че е настигнала Америка. Точно поради това думите на г-жа Тачър “Горна Волта с атомни ракети” са били, са и още дълго ще бъдат толкова болезнени за тях.

                пусни звука

                https://makeagif.com/gif/-0Lb2R3?ref=kASENH

                ББ ,не чувате!!!. - Videoclip.bg

                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                Коментар


                • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

                  Каква ирония! )
                  Сам приветстваше идването на власт на тези, които сега ...са ти подли
                  и громеше жлъчно несъгласните
                  Съни, уелкъм бак.

                  Да не се задават пак избори? Последните пак ги загубихте май?

                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                  Коментар


                  • Ето, как самите тролци гледат на нещата: Пари им дай. И се стараят

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      """Както беше избързал да каже един, „Имало е по-тежки времена, но по-подли никога!“ """
                      Сигурно е имал предвид днешна
                      българия
                      https://www.reduta.bg/%D0%B0%D0%BD%D...8%D0%B1%D1%80/
                      Каква ирония! )
                      Сам приветстваше идването на власт на тези, които сега ...са ти подли
                      и громеше жлъчно несъгласните

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                        Kомунизмът се срина така , както никоя друга идеология преди! Изчезна ,макар и не безследно! Провали се всичко това, за което са се борили обърканите тарикати, наричащи себе си комунисти! И най-радостното е, че дори и да не бяха осъдени, много от палачите получиха страшна присъда - да видят как всичко, в което вярваха фанатично, става на пух и прах, а собствените им червени наследници си обърсаха отзад с червените идеи и станаха най-първи капиталисти!
                        ..а на теб, видиш ли, не дали...

                        Коментар


                        • Kомунизмът се срина така , както никоя друга идеология преди! Изчезна ,макар и не безследно! Провали се всичко това, за което са се борили обърканите тарикати, наричащи себе си комунисти! И най-радостното е, че дори и да не бяха осъдени, много от палачите получиха страшна присъда - да видят как всичко, в което вярваха фанатично, става на пух и прах, а собствените им червени наследници си обърсаха отзад с червените идеи и станаха най-първи капиталисти!
                          Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                          Коментар


                          • Добра активност начев.
                            Според теб в коя категория попадаш според поста на ваневски?

                            Last edited by Имхотеп; 27.01.2020, 21:37.
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Tod Gechot
                              ·
                              "Стачките във Франция стихват. "CGT"- Червения синдикат на потомственият комунист Ф. Мартинес, се опитва да ги радикализира. Дори в бастиона на "държавния пролетарий" SNCF/ френските железници/, другите синдикати върнаха на работа своите работници. Трафика на транспорта постепенно се възстанови. Интересите на тези, които губят своите привилегии от ПРЕМАХВАНЕТО НА 42 СПЕЦИАЛНИ РЕЖИМА за пенсиониране, не могат да бъдат превърнати в национална кауза, още по-малко идеология! Функционерите на Мартинес започнаха да прибягват към блокади, саботажи и изнудване, за да запазят значението на батака, въпреки минорната подкрепа. Около синдикалния тероризъм, се налепиха банди от "професионални протестъри" - онази магма от "жилетки", "черни маски" и всякакви хулигани, които палят, рушат и ограбват магазините...

                              ЕДИННИЯ РЕЖИМ ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ ЗА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКАТА - беше основно обещание на Макрон в неговата предизборна кампания. Никой не се съмняваше, че той ще го изпълни. Всички пресмятаха цената, защото всяко дело има своята цена. Френския народ ще плати спокойно и достойно на несъгласните, правото да отстояват своето несъгласие. Така е тук.
                              И понеже наблюдавам напъни, събитията във Франция да се претакат през
                              българската действителност, защото хората които ги претакат, нямат никакви познания за френската, искам да отбележа:
                              Не е страшно човек да е неинформиран по дадена тема, страшното е, когато смята, че тази неинформираност не му пречи да се заеме с нея.
                              България е пълна с такива, дето първо "запрЯтат ръкави и крачоли", а после мислят."

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

                                В мига, в който забележат ..
                                Многократно съм приканвал чукчите да чуят, ама чукчите си знаят тяхното.
                                Oткъде се пръкват тези мутанти на българския народ в електронната ера и всъщност мутанти ли са те или някаква съвсем значителна част от един народ, който вече седемдесет години е подложен на негативна селекция?

                                Трол-гюме


                                Тези ще ги познаете, че са винаги първи под всеки пост, който е в ущърб на последните спуснати опорни точки. Не че те се менят много – българо-съветската дружба, путифилията, защитата на Тошо и на комунизма си остават основни, но обновяванията с Южен Поток, Хубавото Белене, русия ни освбоди, нов прочит на царствената особа и пр. циркулират без умора.

                                Тук е важно да си пръв на гюмето и веднага да издрискаш поне 5-6 поста, за да дадеш отвратителен начален тон на възможната дискусия по темата. Изобщо не е важно да си в темата, но е важно да си първи с няколко псевдонима.

                                Трол-казуист


                                При него е важно да пуска под съответния постинг няколко пъти един и същи текст с пространно изложение с множество неверни „факти“ за някого или нещо, един вид своебразен набор от неверни и преиначени постановки на събития и данни, които по естетика и стил са неотличими от ДС доносите, които четяхме в досиетата си. Това е същият жанр, като тези доноси се тиражират също под различни постинги из мрежата и се повтарят с месеци. Отново, темата на постинга е без значение.

                                Трол-копролал


                                Копролалия (копрос означава изпражнение, лалия означава говорене) е психическо разстройство проявящо се като неудържим напор да се изговарят и съответно публикуват изрази и думи с фекално, екскрементно, свързани с пубиса или с аналната област и перинеума на тялото, със секрециите, копулацията, различни перверзии и подобни теми, като се набляга също на персонални обиди, псувни, сексуални заплахи или просто струпване на купища от отблъсващи и гадостни изрази, които имат очевидната цел да предизвикат погнуса у другите участници или читатели на сайта.

                                Тролува се многократно със същия ник, под същия постинг или пък се прибягва до няколко различни, със същия копроматериал, рециклиран по различен начин. Основната цел е предизвикване на гадене, повръщане и напускане на форума от страна на нормалните хора по естетически причини. В известен смисъл наподобява тактиката на комунистическо-криминалната мафия за прогонването от страната на нормалните хора, които се задушават от миризмата и миязмите на обществения живот.

                                Тъп Трол


                                Допускам това да е най-ниско платения вариант, макар че и предишният вариант едва ли е високо платен предвид факта, че копролаленето му е естествена необходимост и би го правил дори без заплащане. Тъпият трол е обикновено неграмотен, прави груби граматични грешки и не знае смисъла на думите, които употребява. Винаги пише манифестаций, конпроментиран и на ангро, пунтуацията е много зле.

                                Но не това е основното при него, а неговата способност по един почти естествен, извиращ от ума му на оставач, на лузър и на некадърник начин, да продуцира сепли и удивително бездарни умозаключения по всички въпроси по които, поради съдба и липса на образование, той никога не би могъл публично да се изкаже.

                                При тази разновидност, борбата за нищожната тролска надница е и борба с клавиатурата и с мъчителната задача да се съставят изречения, което довежда грамотните участници, след първоначалното възмущение, до съжаление и даже до опити да му помогнат как да напише дадената дума или къде да сложи запетайките.

                                Всичките тези тролове обаче, независимо дали са субсидирани и инструктирани от тандемите Добрев-Кутев-Бабикян, от Доган-Пееф или от съветскатата хибридна фаланга Гестапото-Шаренкова-Библиотекарите, поставят един всъщност много по-дълбок въпрос:

                                Каква точно сила създава, мотивира и тласка тези хора да правят това което правят и което е по същество денонощно произвеждане на гадост и безмислие?


                                Откъде се пръкват тези мутанти на българския народ в електронната ера и всъщност мутанти ли са те или някаква съвсем значителна част от един народ, който вече седемдесет години е подложен на негативна селекция?

                                И накрая, съвсем честно, знаейки каква част от нашия народ се състоеше от куки, осведомители, вербовчици и „разузнавачи“, без да броим номенклатурите, тунеядната администрация и пр. човешки „материал“по времето на комунизма, трябва ли да се yчудваме, че те и техните наследници днес работят като тролове?


                                Last edited by vanevski; 27.01.2020, 19:05.
                                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                                Коментар

                                Working...
                                X