IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Захариева: Не може да нямам съмнения за руска връзка в информацията в "Периодико"

    Че май и дете и е направил

    Коментар


    • Захариева: Не може да нямам съмнения за руска връзка в информацията в "Периодико"

      Коментар


      • Интересна статия

        https://trud.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%80%D...9%D0%BD%D0%B0/

        Коментар


        • Mr.N Jan 18 2020, 13:42
          Ветеран



          Не съм съгласен напоследък че от Боко и чеп за зеле не става. Мисля че човека си върши работата за която е назначен доста успешно - прогони народа, изби домашните животни на хората, ликводора водата, сега гледам успешноп се е справил и с рибата.




          Човек всестранно надарен, мисля е Боко
          Last edited by RUBLA; 22.02.2020, 19:22. Причина: Забранен линк.

          Коментар


          • БХ смачка агресивно, грозно, назидателно шефа на АПИ. Пред очите на журналисти и пред камери. Защо се случи това?
            Не исках да бързам с този коментар, но днес вече получих някаква информация, която ми позволява да се ориентирам в параметрите на тази отвратителна сцена, която стана общо достояние.

            Терзийски е непозната фигура. Мълви се, че по неясно чия инициатива е бил привикан в София за да оглави АПИ след скандалите и подозренията там. Не го познаваме, но можем да съдим външно за някои неща. Това е физически доста едър мъж, който до този момент не е дал ясни доказателства за своя професионализъм, но пък дава категорични сигнали, че не се чувства уютно в София и пред камерите, в студията. От него се излъчва несигурност, а и изглежда още не е достатъчно добре ориентиран за правилата на играта в джунглата на властта. Ако във всичко казано има нещо вярно, той е идеалната мишена за агресия и унижения.

            Още преди години с ПМС сам Борисов е подписал и узаконил точния и изчерпателен обхват на републиканската пътна мрежа (РПМ). Тя е тази, която поражда ангажимент за плащане на такса чрез закупуване на винетка.
            Има някакви населени места, които се водят квартали на София (на територия на общината), но до тях се стига след преминаване през РПМ. Това е валидно за цяла България, но скандалът тръгна от София, та опредметявам с нея. Някакви юнаци там викат - не искаме да плащаме винетки, но искаме да живеем на рахат в къщите си. Това смислено значи, че те си имат в общия случай някакъв таралясник на примерно 20 и кусур години, който ползват ежедневно, но единствено и само за да ходят на работа в София. По наш местен тертип това означава - всеки таралясник вози по един задник. И е много вероятно в домакинството да има и друг автомобил за возене на жената и децата в отпуска. Нямам друго обяснение, че да има този вой срещу винетката.
            Обаче, вече всяко дете знае, че БХ много мрази викове, протести, .... а пък за номерцата да не говорим.


            Проблемът възниква не за първи път, известен е в страната. Терзийски също го знае. Твърди в интервю, че го споделял нееднократно с ресорната министърка Петя едикоя си. Вярвам му. Тя мълчи. Той е още новобранец и не знае как да слага тенекии и да се пази. Със сигурност Терзийски много добре знае, че има и друго решение, а именно - сключване на договор със съответната Община, при което АПИ срещу заплащане поема ангажимента да поддържа съответната отсечка, а тя се отписва от РПМ. Отбележете последователност - Първо договор, после отписване.
            Какво прави човекът - най-добросъвестно инициира преговори и иска подписване на договор. Доколкото още няма почти никъде подписани договори (споменаха, че няколко общини в страната все пак приели), човекът изпълнява закона.
            Изпълнявайки закона, донесе си премиерския гняв и беше грозно смачкан.
            Негов допълнителен проблем е, че после той само и собственоръчно се досмачка, като тръгна из села и паланки за да обяснява с глашатайски барабан.

            Защо няма договори? Просто е - кметовете не желаят да плащат и предпочитат да хързулнат проблема на БХ и държавата. Бойкотират. Пари няма.
            На примера на София - Терзийски аргументирал, че иска от Фандъкова 8 млн. лева за въпросните отсечки, тя предложила само 500 х. Ресорната министърка Петя едикоя си си трае. Тя се измъкна странно суха и при предния скандал с водата, където го отнесе Димов. Кметицата се назлъндисва. И двете дами не познаха премиерския гняв и публичното унижение.
            Предполагам, разбирате вече, че става дума за поредната история за насекоми.
            Да напомним все пак, комуто това е интересно. Гневът беше насочен срещу човек, който искаше да спази закона, а източникът на гнева е този, който е подписал закона. Ако утре се търси някаква изкупителна жертва - висш управленец, който е нарушил същия този закон, да вземат от сега д а се разберат - КОЙ ЩЕ Е!


            Говорим за София, но София не е България. Мултиплицирано за цялата страна излиза, че изведнъж в бъджета на АПИ ще цъфне една липса от поне 100 млн. лв., които отнякъде все пак трябва да дойдат.
            В тази връзка искам да задам един въпрос към всички (цялото население), които живеят в градовете: А вие съгласни ли сте да ви се повишат данъците, че да може кметовете на наберат необходимото доп. финансиране и да се разплатят с АПИ. Срещу което едни малко н а брой привилигировани хора да продължат да с и возят д. по един брой в барутниците и да превръщат и без това отвратителната среда в непоносима?

            Днес при Г. Любенов К1 гости Недялкова и Тодорова. Недялкова разправя: това, което зрителите не видях след грозната разправа с Терзийски е, че след напускането на мистър АПИ залата за да търси барабан, БХ изгледал строго и продължително с тежък поглед министрите, забили като ученици поглед в масата, пък рекъл: Сега, да не се окаже, че и някой от вас е направил някоя глупост?!
            Върви, че признаваЙ!

            Коментар


            • Барби не знам колко е голям Путин ,

              но явно е достатъчно голям щом ден и нощ мислиш и пишеш за него.

              Чак почнах да се притеснявам за теб, като се пенсионира Путин ти с какво ще си запълваш времето бе човек ?
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

              Коментар


              • Открити са неизвестни до днес архиви на Османската империя, от които става ясно, че Владимир Путин е заповядал лично на Шойгу руската военна полиция да залови и предаде на заптиетата Васил Левски. Грантовите НПО-та по българските земи са се опитали да защитят Дякона пред турския съд, но руските агенти в съдебната система на Османската империя са провалили благородните и хуманни усилия на соросоидите.

                Николай Маринов А "Иван Пенчовичъ", след като осъзнал какво е решил съда, поискал да си направи "хари-хири", но ножа се оказал гумен! И както често се случва, след няколко часа той си променил желанието!!!

                Коментар


                • Коментар


                  • Полицията на Каталуня и Прокуратурата за борба с корупцията разследват премиерът на България Бойко Борисов като свързан с "международна схема за пране на пари", чиято крайна цел е била Барселона. В документи на полицията, която тук се нарича Mossos d'Esquadra, се казвало, че разполагат с факти, които изглеждали доста убедителни и че "биха насочили към съществуването на престъпна организация".


                    Това пише барселонското издание "Периодико" под заглавие "Разследване за пране на пари в Барселона сочи към премиер-министъра на България".


                    Авторите разказват, че в полицейските документи, които са видели, като лице, възползвало се от прането на пари, е посочена Борислава Йовчева. Тя е описана като "бивш модел от България, чиято евентуална връзка с борисов се проверява внимателно."


                    Добавен е и баща ѝ, като се твърди, че дамата участват в две компании, регистрирани в Барселона - Numin Invest SL и EMA BGS SL, получили от 2013 г. насам над 5 милиона евро от "физически лица, които не живеят в Испания".


                    Името на Йовчева се свързва с къща в Барселона, за която бе споменато за първи път в записите "Яневагейт" през 2015 г. от бившата шефка на Софийския градски съд Владимира Янева. Тя свърза и името на Борисов с покупката. По-късно Елена Йончева внесе в прокуратурата сигнали с документи, свързани с прехвърляне на фирми на братовчед на премиера Бойко Борисов. В единия от сигналите е споменат бизнесменът Иван Саздов като представляващ офшорната фирма Palms Enterprises" (Overseas) LTD, като се твърди, че фирмата е изпратила по сметка на EMA BGS SL 1.7 млн. евро, представлявана от Борислава Йовчева, а по-късно от нейния баща.


                    В статията се казва, че проверката е предизвикана от сигнал от България от организация, наречена Гражданско движене "Обединена България" (MC BUUP - Movimiento Civil Bulgaria Unida).Документите били получени в полицията на 20 март миналата година и в тях се твърдяло, че Йовчева и семейството ѝ живеят в луксозна вила и има връзка с българския премиер.


                    Авторите са добавили и илюстрация на входа към имота, който според тях е фотографиран и наблюдаван и от служители на службата за икономически престъпления. Той се намира в района Esplugues de Llobregat и бил оборудван с "частна охрана и модерна система за наблюдение". Разследването установило, че вилата с басейн е купена през 2013 г. за 3 милиона евро на името на Numin Invest S.L.


                    "Между януари и юни 2013 г. Йовчева е единственият ръководител на тази компания с капитал от 3000 евро. След това на този пост е баща ѝ Георги Йовчев, който добавил още 3006 евро. Проверка показала наличието и на втора компания - EMA BGS SL, собственик на магазин за луксозно облекло на (прочутата търговск а улица) Paseo de Gràcia. Каталунската полиция смята, че тази компания е получила финансова инжекция от поне 2.3 милиона евро от друга фирма, регистрирана в Кипър. Адресът на EMA BGS SL, в която бившият модел и бадаща ѝ също са участвали, съвпада с този на вилата."


                    "Политико" допълва, че бащата се е оттеглил от фирмата и има адресна регистрация в тази вила заедно със съпругата и внучката си, родена през 2012 г. "Полицията подчертава в докладите си, че единственият попечител на детето е Борислава Йовчева и в документите няма вписан друг родител."


                    Изданието посочва още, че за интимна връзка на Борисов с Йовчева се говори в България от години и премиерът е отрекъл за има такава. След като научихме за разследването в Барселона, изпратихме на 13 февруари запитване до кабинета на българския премиер, но още няма никакъв отговор, казват авторите.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

                      Ходорковски извърши най-тежкия грях - пред цяла Руcuя огласи липсата на страх от кремъското джудже , за което трябваше да бъде наказан незабавно
                      ]
                      Барби в канада има ли сняг? АААААААА извинявай, ванчо, в канада има ли сняг

                      Извинявай барби

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        4 x 60 + 8000 + 12000 + 600000 + 260000 +240000 + 250000 + 190000 + 43.30 в джоба ми

                        Нещо съм пропуснал, барби какви са тези числа

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron
                          4 x 60 + 8000 + 12000 + 600000 + 260000 +240000 + 250000 + 190000 + 43.30 в джоба ми
                          това сигурно са сметки в зимбабвийските долари
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Ходорковски извърши най-тежкия грях - пред цяла Руcuя огласи липсата на страх от кремъското джудже , за което трябваше да бъде наказан незабавно

                            .Рyсия е длъжна да се съобразява с решенията...Ако иска да бъде част оt Световната тъpговска организация,СБ и МВФ!
                            Популистките брътвежи за излизане на u от тези структури означава ...да се появи малко по-голяма Северна Корея !

                            A зa изплащането -все ще намерят руски активи за 50 млрд долара по света за разпродажба. Отделно могат да се взимат и от бъдещи плащания към Русия.

                            Варианти има.

                            https://www.amazon.com/Red-Notice-Fi.../dp/B00LD1ORX6

                            Скоро ще започне и процесът за сваленият малайзииски Боинг...където чекиста ще получи поредният международен шамар!

                            https://makeagif.com/gif/-froDZS?ori...ki&order=p opular&page=1&position=10&ref=kASENH

                            Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              А през 2014 г. Арбитражният съд в Хага осъди Москва да плати определените 50 милиарда долара на бивши акционери.
                              Разни комсомолски дейци от обикновени съветски еврейски семейства за 5-10 години станаха милиардери и на 30 години почнаха да се разкарват по света в най-скъпите яхти.
                              Хагският съд - ръка за ръка с криминалните олигарси.

                              Коментар


                              • Коментар

                                Working...
                                X