If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Че има леб за чааветата!
Очертава се дългосрочно продължаване на трудовите договори чак до 2036 г.
Добре, че се усетих навреме и се пребоядисах в подходящия момент.
Само се притеснявам - сега като ни извикат на оперативка на козяк, да не вземем да се сбием пред водещия офицер. Срамота ще бъде! Парламентът в Русия разреши на Путин отново да се кандидатира за президент
Гледам тук - обилни емоционални изживявания по повод на потенциалната перспектива Путин да остане на върха.
Няма нищо изненадващо. Това е белег за липса на съгласие върху относително ясно и общо виждане в дълбоката руска държавата относно необходимите промени и реформи.
Апропо, в още по-генерализиран план, когато основната грижа на едно общество е не задължително да се развива (а развитието значи и промяна), а по-скоро се мисли за създаване на среда и условия за запазване на статуквото, то тогава "застаряването" на собственическия, управленския и политическия елит е едно естествено последствие.
Като тенденция!
Това ми напомни за едно заглавие, което срещнах скоро:
Не е свързано точно с геронтофилията, но си заслужава да се обърне внимание на казаното от Б. Ноев (пуснал ви бях едно видео преди дни) и Христов по отношение на Турция, защото за България това е много важен акцент.
Владимир Путин се е умножил по нула. През всичките си 20 години председателство, цялата си политическа сила, цялата му велика сила, той се умножи с една проста и банална човешка нула. Цялата история на изменението на Конституцията, с всякакви сладки социални обещания за щастливо бъдеще и всичко най-добро, беше започната само за едно нещо: за да може един и същ човек да управлява Русия в продължение на 37 години, до 2036 г.
Робите викаха с глас. Депутати от Държавната дума, коленичили, изпреварили се един друг, избягаха пред Путин с единствената молба: „Отче, Цар, къде си, къде ни оставяш? Останете, моля ви, останете до края на живота си. Ще умрем без теб. Как можем да бъдем без теб? “
И той дойде при тях на Охотни Ряд. И те го чакаха и плакаха от радост, а той каза: „И добре. Ако Конституционният съд реши че е възможно, тогава е добре. "
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
хахах..стискам палци. .....ама и ти ще си доволен ако се случи ....ще има да хлебите от козяк още многооо време.
На мен ми е все едно, на децата ми също Но при новия сталинчои руснаците, и българите ще съжаляват за времето на Никита Сергеевич Хрущёв, Леонид Брежнев и Константин Черненко
Докато направят и за него филм
"Космонавт Терешкова предложила, чтобы после принятия обновленной Конституции любой человек, а конкретно Владимир Путин, смог принять участие в выборах президента РФ. Владимир Путин заявил в Думе, что если эту идею одобрит Конституционный суд, то и он не против. Никаких сомнений, что Суд одобрит, и Путин опять получит право идти на выборы."
РОНАЛД РЕЙГЪН,
“ ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО” (8 март 1983 г.)
"По време на първата ми пресконференция като президент, в отговор на пряк въпрос, изтъкнах, че като добри марксисти-ленинисти съветските лидери открито и публично са заявили, че единственият морал, който признават, е този, който ще допринесе за тяхната кауза, която е световна революция. Мисля, че трябва да отбележа, че цитирах само Ленин, техния водач, който през 1920 г. каза, че отхвърлят целия морал, който произтича от свръхестествените идеи - това е името им за религията - или идеите, които са извън класовите схващания. Моралът е изцяло подчинен на интересите на класовата война....
......39] В същото време обаче те трябва да бъдат накарани да разберат:ние никога няма да компрометираме нашите принципи и стандарти. Никога няма да дадем свободата си. Никога няма да изоставим вярата си в Бога. [Дълги аплодисменти] И никога няма да спрем да търсим истински мир, но можем да гарантираме, че нито едно от тези неща не стои в Америка чрез така наречените решения за ядрено замразяване, предложени от някои.
[40] Истината е, чезамразяването сега би било много опасна измама, защото това е само илюзията за мир. Реалността е, че трябва да намерим мир чрез сила. [Аплодисменти]
Това трябва да го добавят в руската конституция: "от кремъл се излиза само с краката напред"
"Космонавт Терешкова предложила, чтобы после принятия обновленной Конституции любой человек, а конкретно Владимир Путин, смог принять участие в выборах президента РФ. Владимир Путин заявил в Думе, что если эту идею одобрит Конституционный суд, то и он не против. Никаких сомнений, что Суд одобрит, и Путин опять получит право идти на выборы."
хахах..стискам палци. .....ама и ти ще си доволен ако се случи ....ще има да хлебите от козяк още многооо време.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Това трябва да го добавят в руската конституция: "от кремъл се излиза само с краката напред"
Коментар