IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

И аз имам за теб нещо от твоите началници
    Те бавно загряват и много лъжат, но после си признават за милиони
    Ще го преместя в дясно

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Естествено,че и САЩ са империя и си търсят своите интереси.Ама не са тръгнали да завладяват други държави и да ги присъединяват към САЩ както се случи с Крим,Абхазия,Южна Осетия,Приднестровието.Дори и да водят войни после се оттеглят като в Ирак или Афганистан.
      В ирак е тяхната най-голяма база в света, сигурен ли си че ще я оставят на чаршафите. А афганистан имат 12000 човека, не помня вече колко колко президента спираха и изтегляха от там войските, тръмпеску е последният. Но на бас че никаква няма да я свършат, тоест войските ще си останат

Коментар

Естествено,че и САЩ са империя и си търсят своите интереси.Ама не са тръгнали да завладяват други държави и да ги присъединяват към САЩ както се случи с Крим,Абхазия,Южна Осетия,Приднестровието.Дори и да водят войни после се оттеглят като в Ирак или Афганистан.
        Ама верно ли не са ? А тези всичките военни бази на САЩ и интервенции от САЩ по цял свят какви са ?
        Ти май живееш в паралелна реалност. 700 военни бази по цял свят и над 100 военни интервенции / нападения от САЩ над суверенни държави през последните сто години не са проблем ли ?

Ама не ....путин е лош нале....
        Last edited by markov; 08.04.2020, 12:12.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Американскиата политика е по метода-уин уин.
          хахахаха +1111111111111111111 хахаха+111111111111111111111

Коментар

Естествено,че хората,които пишат срещу руската имперска политика,не срещу руснаците,ще владеят отлично руски език.Защото са от поколения,които са учили руски език в училище.Хората под 35 години не са го учили.
            А тия на средна възраст знаем каква простотия беше комунизма,наложен ни насила от руснаците.
            Младите си нямат и понятие.Затова не ги й бърка .
            Сина ми е на 26 и е учил в училище руски, казва че където работи има руснаци и си говори с тях на руски. Дали и той е учил при комунизма

Коментар

....Така всеки президент ще полага и усилия за хората от Айдахо,за да им спечели гласовете....
              До ада, все добри намерения водят, когато получиш властимащ, встъпващ на длъжност с милиони гласове против него, а и нямаш възможност да го разследваш за криминални престъпления, въпрос на време е да възникне тежък конфликт и корупция.
              Той доскоро и война можеше сам да започва.
              Война започната против волята на 60% от населението си е рецепта и за гражданска такава...
              Last edited by satz; 08.04.2020, 12:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                Американската е мега проста:
                -Да имат богати и предвидими съюзници.
                Амитата имат обаче проблем с тъпата си изборна система, която ако не коригират, рискуват много вътрешни проблеми, дефакто сегашния им главен е избран с меншинство. Другия им проблем е, че нямат право на криминално разследване с/у президента дори за тежки престъпления. И те така те.

А за Русия, народа е свикнал, че Царя е Русия, да ама не е.
                Моля обяснете ми, какъв е Руския интерес, руснаците да гладуват? да нямат пътища?
                единствените санкции срещу цяла Русия са наложени от самодържеца им.... Обаче ватниците виждат в това защита на руските интереси????
                Много си е добра избирателната система в САЩ.Те са федерация от отделни щати,не унитарна държава.Което означава,че всеки щат има голяма самостоятелност и е важен колкото и другите за федерацията.Така се защитават и интересите на хората от по-малко населените щати.Иначе само големите щати щяха да са решаващи при избора,щото там е най-много населението.Ама интересите на гласоподавателите в Калифорния са едни,други в Айдахо.Така всеки президент ще полага и усилия за хората от Айдахо,за да им спечели гласовете.
                А не като в България,всичко за София,някоя дребна троха за по-големите градове и останалите са оставени на произвола на съдбата.Особено по селата.Поне пътищата да им ремонтират,че и тези хора данъци плащат.

Коментар

..Американскиата политика е по метода-уин уин....
                  Но за мен най-важното им свойство е, че всякакви нови технологии ги внедряват в ежедневието и дават свобода на мозъците си.
                  Инженери пенсионирани милионери там са тривиалност...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    И нещо за барби, гледам още пише демек не е ритнал камбаната
                    France suffers world’s highest daily coronavirus death toll of 1,417 as it becomes fourth country to pass 10,000
                    И аз имам за теб нещо от твоите началници
                    Те бавно загряват и много лъжат, но после си признават за милиони

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Е,каква политика да води Русия?Да е наведена и разградена като при Елцин.Предполаггам не знаеш ,но по времето на Елцин в руските министерства е имало американски съветници.....ясно ти е какво е ставало.Всяка страна иска да води политика в свой интерес.Проблемът е ,че само великите страни могат да си го позволят.И ще помоля за отговор на този въпрос-А каква е американската политика и дали ти харесва?
                      Ами Русия е наведена.На Путин и неговата шайка.Най-богатата на природни ресурси държава в света е със средна заплата,по-ниска от българската.Властва яка корупция.Що един виончелист има 2 милиарда долара в офшорни сметки е ясно за какво става въпрос.
                      Американскиата политика е по метода-уин уин.Гледат всяка от страните да има изгода при сделка.Ето Тръмп иска реципрочни мерки за американските стоки в Китай и ЕС.Щото има големи мита.Не иска привилегии.
                      Last edited by mirodes; 08.04.2020, 11:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Хубаво не харесваш Руската имперска политика , обаче проблема е че харесвате Американската имперска политика. А точно Американската имперска политика ни командори в момента!

Та ако ще мразите империи фокуса ви трябва да е в друга посока..

Коментар

• Американската е мега проста:
                          -Да имат богати и предвидими съюзници.
                          Амитата имат обаче проблем с тъпата си изборна система, която ако не коригират, рискуват много вътрешни проблеми, дефакто сегашния им главен е избран с меншинство. Другия им проблем е, че нямат право на криминално разследване с/у президента дори за тежки престъпления. И те така те.

А за Русия, народа е свикнал, че Царя е Русия, да ама не е.
                          Моля обяснете ми, какъв е Руския интерес, руснаците да гладуват? да нямат пътища?
                          единствените санкции срещу цяла Русия са наложени от самодържеца им.... Обаче ватниците виждат в това защита на руските интереси????
                          Last edited by satz; 08.04.2020, 10:54.

Коментар

Е аз съм на 45 години,така че няма как да съм изкарал партийна школа в СССР.Владея руски много добре и редовно гледам филми и предавания на руски в нета.Харесвам руските класици ,а и доста други неща в Русия,но не и руската имперска политика.И винаги ще я критикувам.Това ,че някой критикува Путин,не означава,че мрази руснаците.Нито пък харесвам Сорос.Който е виновен за голяма част от лошите неща,които се случват в Европа.Основно с нахлуването на негри и араби и пропагандата на хомосексуализма.
                            Е,каква политика да води Русия?Да е наведена и разградена като при Елцин.Предполаггам не знаеш ,но по времето на Елцин в руските министерства е имало американски съветници.....ясно ти е какво е ставало.Всяка страна иска да води политика в свой интерес.Проблемът е ,че само великите страни могат да си го позволят.И ще помоля за отговор на този въпрос-А каква е американската политика и дали ти харесва?

Коментар

Е аз съм на 45 години,така че няма как да съм изкарал партийна школа в СССР.Владея руски много добре и редовно гледам филми и предавания на руски в нета.Харесвам руските класици ,а и доста други неща в Русия,но не и руската имперска политика.
                              Хубаво не харесваш Руската имперска политика , обаче проблема е че харесвате Американската имперска политика. А точно Американската имперска политика ни командори в момента!

Та ако ще мразите империи фокуса ви трябва да е в друга посока..
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Ми не позна.

Тези двама-трима другари с много никове са изкарали партийни школи в Русия навремето , били са правоверни комунисти.
                                Обаче времето се променила от там и господарите им. Сега са от другата страна и учат ускорено ингилизки.........
                                Е аз съм на 45 години,така че няма как да съм изкарал партийна школа в СССР.Владея руски много добре и редовно гледам филми и предавания на руски в нета.Харесвам руските класици ,а и доста други неща в Русия,но не и руската имперска политика.И винаги ще я критикувам.Това ,че някой критикува Путин,не означава,че мрази руснаците.Нито пък харесвам Сорос.Който е виновен за голяма част от лошите неща,които се случват в Европа.Основно с нахлуването на негри и араби и пропагандата на хомосексуализма.
                                Last edited by mirodes; 08.04.2020, 09:32.

Коментар

Working...
                                X