Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Няколко пъти си писа, че си в Германия, казват, че си казвал,че капитан си бил, питах те така ли е - замълча си
Ама споко де, за политики нали си хортуваме,
Кажи сега защо гнилия долар се усилва, нали путин рубли препоръчваше, кво стаа с тях
"Казват, че си казвал" - това е инфо от вида ЕЖК...
.......................................
1. Никът, за който говориш е с познанията на механиците на кораба, т.нар. Машинна команда /шеф-механик, първи-, втори-механик.../ - занимават се с корабните машини и механизми - за движението и маневрирането на кораба и за произвеждане електроенергия за корабната ел. централа и всички консуматори на ел. енергия!
2. Капитаните са отделна гилдия /ст.помощник капитан, първи-, втори-капитан.../
Всеки от горните ДВЕ команди на кораба - има своите отговорности - съгласно различни Наредби за компетентността на морските лица /дежурства - вахта: на командния мостик или в машинното отделение/ на кораба! В тоя смисъл - няма как този човек да е казал, че е бил капитан на кораб...
Не съм прочел негово мнение във връзка с корабоводенето, но съм чел негови мнения за експлоатация на корабните машини и механизми.
Не е сложно да бъде разбрана йерархията на кораба..., ако и все да давате вид на неразбрали...))
......................................
Горното мнение ти показва пътя напред, т.е. - за да са интересни мненията ти и да предизвикват дискусия - не зацикляй /не се връщай два пъти/ на един и същ зададен от теб въпрос, който срещам вече трети път тук... Често ли забравяш? /най-ценното качество на паметта!/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение
Освен това е бил и икономически съветник на Каракачанов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Няколко пъти си писа, че си в Германия, казват, че си казвал,че капитан си бил, питах те така ли е - замълча си
Коментар
-
Гледам че резерва им на РЦБ / Руската централна банка/ отново се увеличава с ударни темпове вече месец.
Към 17,04,2020 е бил равностоен на 569,7 милиарда долара и се е качил с 18,6 милиарда долара от минимума 551,2 милиарда преди месец.
Следователно РЦБ през последния месец изкупува чужда валута за да не допусне прекалено бързо възстановяване на рублата.
Явно управляващите на Русия искат евтина рубла , следователно се готвят за още по-лош сценарии от досегашния. Добре са си научили урока и явно неподготвени не можете да ги хванете.
Друго неясно има ли ?Last edited by markov; 24.04.2020, 12:01.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМай пишеш заради самото мнение
Ама споко де, за политики нали си хортуваме,
Кажи сега защо гнилия долар се усилва, нали путин рубли препоръчваше, кво стаа с тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМай пишеш заради самото мнениеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Дъщеря ми и сина ми викат- този е пълен тъпанар, как може да управлява българия. Скараха се с жена ми - те искат да го маха, тя иска да го слуша/гледа. Интервюто е пак в стил- големите да се разберат, ние сме лесни
пък хората се чудят откъде са му избирателите.
Куца нещо при тебе легендирането
е първи резултати с оценката на икономики и валути.
Доларовия индекс е задминал 100 (за 100 се приема стойността на долара през 80-те мисля беше)Last edited by satz; 24.04.2020, 09:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
От години гледам само разните Дискавърита, Хисторита и Географита... И сега като остана в къщи жена ми, направо щях да се побъркам. Оная гледа само разни БТВта, Еврокоми, Новита и Кримита. И ми дими кат комин!
Изнесох се на село, няма как. Иначе ще вляза в статистиката за домашното насилие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Минах през периода на отричане. Сега го гледам. Искам да вникна в огромната безпардонност, процеждащият се страх и парвенюшкият нарцисизъм и т.н. - искам да се опитам да вникна в главите на хората, които гласуват за това нещо. Не ме разбирай, че одобрявам другите неща. Или че при Него няма читави неща. Неща. Остава да станат хора, след това и избиратели.
Изнесох се на село, няма как. Иначе ще вляза в статистиката за домашното насилие.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Дъщеря ми и сина ми викат- този е пълен тъпанар, как може да управлява българия. Скараха се с жена ми - те искат да го маха, тя иска да го слуша/гледа. Интервюто е пак в стил- големите да се разберат, ние сме лесниИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеА бе момчета, Светиня Му говори по телевизоро, вие за некви коли и икономики хортувате.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеА бе момчета, Светиня Му говори по телевизоро, вие за некви коли и икономики хортувате.....
Коментар
Коментар