IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По повод на суаповата сделка.

Помните ли как ББт (Бойко Борисов т.....) се хвалеше как му се обадИла Кристалина и Му казАла: "Бойко ти сега на мека пухена възглавничка Ше спиш. Имаш (той?) си вече милиарди евра."
    Не съм чул Кристалина Георгиева да е потвърдила, че е казала такова нещо на банкянския .... . Който не вярва на Него, да ходи да я пита.
    Това едно.
    Второ. Защо бе джанъм се хвалиш с някаква сделка, при която БНБ купува евра срещу левове? Тя да не е безплатна? Нали сме вързани към еврото и би трябвало да си го обменяме с Европейската центална банка по фиксирания курс. А ние естествено го купуваме (или заемаме) по завишен курс. Това за хвалба ли е? Ами нали това правят държавни банки, които са закъсали с ликвидността.... Нашата БНБ да не би да е закъсала?
    Трето. Каквото и да е, това е направено от БНБ. Тя не се ръководи от ББ. Защо се хвалиш като влашки циганин? И то с нещо, с което не би трябвало да се хвалиш?

Защото ББ не разбира от тия неща. И аз не разбирам, ама питам. И защото за здравен министър си е назначил финансист, вместо да го назначи за съветник по тия въпроси и да го пита преди да дрънка простотиите си .

Единствено вярното в тази история е, че ББ може наистина вече да СИ има милиарди евра. Нищо чудно.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Злият гений на агитацията и пропагандата д-р Гьобелс е жалък аматьор. Ако можеше да види агитацията и пропагандата, която днес реализира българското правителство, докторът щеше да се скрие ведно със срама си в миша дупка! Днешният ден е забележителен! Такава концентрация на брифинги и пресконференции (най-малко пет на брой до този момент) в рамките на половин работен ден! Ако имаше класация в тоя "спорт", България категорично и безапелационно би станала световен шампион без да има конкуренция в която и да е друга държава по света. От гледна точка на психологията, политиката, агитацията, пропагандата и не на последно място от гледна точка на любимата на премиера ни народопсихология, високата концентрация на толкова много брифинги и пресконференции на властта показа един забелижелен микс от пропагандата и агитацията на Хитлер, Мусолини, Сталин, Тито, Мао Дзедун, Ким Ир Сен, Вълко Червенков, Енвер Ходжа, Тодор Живков и още десетки и по-древни диктатори.

И всичко това се осъществи по волята и по разпорежданията на първия партиен и държавен ръководител Бойко Борисов, който удари в земята изброените по-горе тирани. Не е по силите ми да анализирам всяка една от тия тъпанарски прояви на разни министри, началници на браншови камари, началници на щабове и участниците в останалите "представления", предназначени очевидно за публика с умствени увреждания. По-важно е да се търси отговор на въпроса защо тая грандиозна комедия се играе така трескаво и паникьорски точно сега, когато икономиката окончателно рухва,
      а обществото се тресе в нервни изблици, предизвикани от некадърното управление?
      Отговорът е, защото властта иска да нокаутира подло и коварно жалките остатъци на общественото мнение, за да спасява собствения си оцапан задник. И подхвърля на лекомислените разни измислени и фалшиви успехи, залъгва хората с предстоящи невиждани програми в селското стопанство, строителни цунамита и други имитации, които уж ще ни спасят от пандемията и т. н. Властта не знае ли, че ние знаем отъкде се краде най-много и най-безогледно? Откъде, ако не от строителството на магистрали, пътища, санирани сгради и пр. - дейности, които отварят фронт за нови дейности, но в областта на ремонтите на същите тези обекти, откъдето също много се краде. Властта не знае ли, че ние знаем как и на кого се дават огромните субсидии в селското стопанство? За енергетиката и туризма не ми се говори.

Много постен гювеч ни забърка днес премиерът! Постен и вкиснат гювеч, който не става дори за кокошките и трите прасета, които имаме право да отглеждаме.

Любо Кольовски
      ,
      https://frognews.bg/novini/liubo-kol...no-mnenie.html

Какво да добавя? Освен:
      НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ ПОВЕЧЕ ДИКТАТУРАТА НА ТИКВИТЕ!

Коментар

• В германия 2,6 милиона безработни, с 300000 повече от предния месец

Коментар

• Три танкиста, три весьолъй друга- в изпънение на говедарите

https://www.youtube.com/watch?v=dcLG...ature=emb_logo

хайде нещо от австралия---https://www.youtube.com/watch?v=MwtcQWTMJP0
          Last edited by v_tin; 30.04.2020, 19:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Аз много не разбирам американски. Ама гугъла ми го превежда и аз си го дотъкмявам.
            И все пак съм позициониран малко в ляво и малко авторитарно. Просто нюанс и в двете посоки. И това е нормално за човек, който по-скоро одобрява управлението на Живков и одобрява Путин.
            Чудя се какво правиш ТИ в ляво? Ти трябваше да си долу в дясно....
            Затуй казвам, че тестът не е верен.
            Обясних, кой да чете: Човек на заплата - каквото и да говори - е част от левицата. Фобиите са друг въпрос, от сферата на психиатрията.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Не, верен е тестът, но ти пак си лъгал в отговорите на въпросите
              Или не си ги разбрал
              Аз много не разбирам американски. Ама гугъла ми го превежда и аз си го дотъкмявам.
              И все пак съм позициониран малко в ляво и малко авторитарно. Просто нюанс и в двете посоки. И това е нормално за човек, който по-скоро одобрява управлението на Живков и одобрява Путин.
              Чудя се какво правиш ТИ в ляво? Ти трябваше да си долу в дясно....
              Затуй казвам, че тестът не е верен.

Коментар

Или не си ги разбрал
                hahaha

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Изобщо не съм съгласен с твоето политическо виждане, а се намирам точно в същото квадратче с тебе.
                  Тестът е неверен.
                  Или не си ги разбрал

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Свършило мИсото по моловете в САЩ и народа изперкал. Най-големите в света компании за месо, сред които Smithfield Foods, Cargill, JBS USA и Tyson Foods, спряха дейност в около 20 кланици и преработвателни фабрики в Северна Америка заради разболелите се масово работници. И ся Тръмпи от страх да не го шитнат или да не отпукат на хаос и революции дебелите американски гъзове издал указ и ги мобилизирал производителите да започнат работа пренебрегвайки вируса,като се позовал на Закона за отбранителното производство, за да класифицира този сектор като ключов в сериозната икономическа криза, през която преминават САЩ. Демек приравнил мисото по важност с ракети и военни самолети по време на война.

От друг форум, колко е вярно не знам, някой да каже дали е истина-- ванчо, зеления чорап не се спотайвайте
                    Няма да лапат хамбургери а ще хрупат като нас българите зелено и ще отслабнат като корейците.

Коментар

• Свършило мИсото по моловете в САЩ и народа изперкал. Най-големите в света компании за месо, сред които Smithfield Foods, Cargill, JBS USA и Tyson Foods, спряха дейност в около 20 кланици и преработвателни фабрики в Северна Америка заради разболелите се масово работници. И ся Тръмпи от страх да не го шитнат или да не отпукат на хаос и революции дебелите американски гъзове издал указ и ги мобилизирал производителите да започнат работа пренебрегвайки вируса,като се позовал на Закона за отбранителното производство, за да класифицира този сектор като ключов в сериозната икономическа криза, през която преминават САЩ. Демек приравнил мисото по важност с ракети и военни самолети по време на война.

От друг форум, колко е вярно не знам, някой да каже дали е истина-- ванчо, зеления чорап не се спотайвайте

Коментар

Бях изненадан от резултата - "златната среда"
                        Би било полезно всеки да си направи тест https://www.politicalcompass.org и го публикува в тази тема
                        Ще се избегнат безполезни спорове
                        Изобщо не съм съгласен с твоето политическо виждане, а се намирам точно в същото квадратче с тебе.
                        Тестът е неверен.

Коментар

• мислех, че съм малко по-сероизточно, но нейсе
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• https://money.bg/investments/chaykaf...ay-sofiya.html пандемията се отразява добре на някои фирми...

Коментар

• Ето ме и мен резултат за 2020 (не съм мръднал мого спрямо 2015)

mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Докъде стигна делото с боинга
                                Идентифицирали са четвъртия под путлер....(това е над Гиркин/стрелков)

Коментар

Working...
                                X