IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Ти какво очакваш от млад и амбициозен политик?
    Всеки си има партизанско име. Както и ти, „Мнимия”.
    Да някои си имат име като Измамник например.Тоя е политик колкото ти си изобретател...Само да не сбиете за Името...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      ...

Време е всички тези неща да се преосмислят и веднъж завинаги да се разрешат, защото иначе обществото ни е прогнило и продължава да се разлага с всеки изминал ден. Трябва да се извърши прочистване, ако ще и дори 10% от населението да бъде тикнато в затвора. Това е пътя - друг няма.

Иначе в момента какво се получава - ами всички крадци са на свобода. В София вероятно се се крадат по 100 коли на ден, и това се счита за нормално. Полицията знае кои са крадците и не е поискала, не ги е тикнала в затвора от първия до последния, но поради криворазбрани права тези крадци са на свобода и продължават да крадат коли всеки божи ден....
      "Препълването с престъпници" е древна стратегия за износ на революции....
      другия ни проблем е описан в едни учебници "как да разложим западните общества"

Като пишеш за крадците, един от тях съвсем точно и посочи къде е проблема,
      като го притиснали ченгетата след гонка на улицата, крадльото се развикал "извикайте ми прокурор"

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Добро утро относно костадинов- с дявола да сме добре, ама и на дявола тамян да прикадим- така я кара КК и който го слуша само си вика - супер - този ще ни оправи. Ама не знае че същия през ден си пие кафето с портних. На последните избори накараха от бсп да издигнат неизбираем кандидат и след това кирил добрев натискаше бсп варна да гласували за КК

А на онзи крокодил от афера недей да вярваш много. имал съм вземане-даване с нея че я знам малко. Дай и 5 лв и и кажи да изкара исус христос по черен от дявола- смятай го за направено
        На Томова не може да се вярва. Само като и гледам писанията какви ги ръси....

Ама и на онази партия, к'ва беше на Коцето, същите лъжци като другите. За едните избори миналата година си проверих данните в сайта на ЦИК, дали съм вписан в някаква подписка. И ...хоп! Бил съм участвал в подписка на "Възраждане", а аз не съм. Чудех се дали да ги дам под съд, ама ме домързя. Само пуснах писмо до ЦИК. Явно никой не чете и там тези сигнали.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

На тоя куманис ли викат Костя Копейкин?
          Ти какво очакваш от млад и амбициозен политик?
          Всеки си има партизанско име. Както и ти, „Мнимия”.
          Last edited by Pyramid; 05.05.2020, 08:33.

Коментар

Много си далеч от истината и безкрайно много встрани. Тези ти писания клонят към абсолютната глупост
            Не обобщавай, моля. Всички стареем.

Коментар

Добро утро относно костадинов- с дявола да сме добре, ама и на дявола тамян да прикадим- така я кара КК и който го слуша само си вика - супер - този ще ни оправи. Ама не знае че същия през ден си пие кафето с портних. На последните избори накараха от бсп да издигнат неизбираем кандидат и след това кирил добрев натискаше бсп варна да гласували за КК

А на онзи крокодил от афера недей да вярваш много. имал съм вземане-даване с нея че я знам малко. Дай и 5 лв и и кажи да изкара исус христос по черен от дявола- смятай го за направено
              На тоя куманис ли викат Костя Копейкин?

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                Жената на К.Костадинов и тя Окт 2019 захлебила един апртамент, барабар с него нова къща,
                според изкараните документи в афера . бг,
                май и той отече, заедно със Патреоти и Сие.
                Май няма да ходя на протест на 14 Май

Коментар

Може и да си прав, но нали не си забравил, че на човечеството тепърва му предстои да си избере ЕДИН ЕДИНСТВЕН СВЕТОВЕН ЕЗИК, на който в следващите хилядолетия да се приказва по цялата планета, че и в цялата галактика. И да, учените се опитаха да създадат такъв ОПТИМАЛЕН ЕЗИК - Есперанто, но поради много причини той така и не можа да се наложи като основен език за изучаване в целия свят.

И сега към днешна дата за хубаво или за лошо АНГЛИЙСКИЯ ЕЗИК е получил най-голямото възможно световно разпространение, и най-голямата заслуга за това е на Бил Гейтс. Бих казал, че и китайския език има някакъв шанс, но за съжаление писменоста им е с йерогливи, така че отпадат от класацията по презумпция.

И така - искаме или не - бъдещите поколения ще говорят на АНГЛИЙСКИ ЕЗИК и постепенно ще започнат да забравят родните си езици. Няма да минат и две столетия, и всички езици по света ще са само екзотични стари и забравени, които ще ги говорят само по един-двама историци-ентусиасти.
                  Много си далеч от истината и безкрайно много встрани. Тези ти писания клонят към абсолютната глупост

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Интересно, за какво? Ами той сам си противоречи и изобщо не личи дори, да опитва да порасне. Тъжна история, човек на 60 години, да се вдетинява...
                    Виж сега, Пирамида!
                    Малко ми е неудобно да го коментирам индиректно. Той традиционно никога не е писал тук.
                    Извинявам му се в аванс и отговарям на теб, хипотетично уж т и си го написал този (онзи) текст.

Текстът е обемист, ярък и силен.
                    Ако трябва да направя коментар, ще е наложително д а изложа обширни съображения по поне всеки абзац.
                    Картината ще е доста шарена. Има твърдения и тези, с които съм категорично съгласен, но има и други, с които съм по-скоро несъгласен. Чудо голЕмо, кой съм аз и какво значение има съгласен/несъгласен!

Слагам акцент и давам сериозен бонус по повод на едно много знаково обстоятелство, а именно, че за първи констатирам отделни заявки от автора, които не очаквах да чуя от него. До този момент е преобладавало ярко отрицателно негово мнение по повод на всякакви критични забележки и коментари от форумците за управлението, управляващата класа и прислужващия и персонал - за стила, метода, културата. Изказваните мнения са били от примерния вид: Не одобрявам критиката и противопоставянето на законното и демократично избрано правителство и излъчения от него щаб, които ангажирано и съвестно полагат усилия според техните правомощия!
                    Смислово така стояха посланията.

В коментирания текст оценките за общото състояние на нашето общество, на отделни системи и цели видове власт са пълна противоположност. Намират допирни точки с моето виждане на нещата.

Авторът не го е изрекъл изрично, но смислово от изречените тези следва ясният извод, че е очевидно, че най.значим "принос" за настоящото състояние на нещата има сегашното управление, което е най-дълго на власт и в относително най-добрите години, което дойде с амбициозни заявки, лозунги, обещания и клетви, но нещата са докарани до положение, щото преобладаващото количество хора да се чувстват отчуждени, обезнадеждени, обезверени, ядни, уплашени, объркани, изгубени, отричащи, невярващи, мразещи, дезангажирани, незаинтересовани, без посока, без надежда. Механична съвкупност от разединени хора, изправени пред социална имплозия и дезинтегритет. Масов отказ от деца и надежда родените все пак тук да намерят достоен живот някъде н а друго място.
                    Проблемите не са само наши и не са наш патент, но за страна като България, която е в положение на социално догонваща, би трябвало да цари коренно различен обществен климат и тя не може да си позволи подобни явления като описаните по-горе, доколкото те могат да имат силата на историческа присъда.

Е, това бяха само думи, само субективни интерпретации на неизречени чужди мисли, но съм преценил, че е подходящо да акцентирам и премирам частите от тезата, които разбирам, оценявам сходно.

Очевидно е, че имаме и различия.
                    Не е естествено, не е "нормално", подозрително е двама човека да имат напълно съвпадащо мнение по всички въпроси.
                    Last edited by nachev; 05.05.2020, 00:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                      Може.би в отделни моменти съм оставал с превратна представа за възгледите ти!
                      Опитах да сложа при лайковете 2 красиви и работливи пчелички, ама пустата система приема само една!
                      Интересно, за какво? Ами той сам си противоречи и изобщо не личи дори, да опитва да порасне. Тъжна история, човек на 60 години, да се вдетинява...

Коментар

=====

Време е всички тези неща да се преосмислят и веднъж завинаги да се разрешат, защото иначе обществото ни е прогнило и продължава да се разлага с всеки изминал ден.
                        =====
                        Може.би в отделни моменти съм оставал с превратна представа за възгледите ти!
                        Опитах да сложа при лайковете 2 красиви и работливи пчелички, ама пустата система приема само една!

Коментар

Настана времето да се преразгледат всички права и свободи, но заедно с тях трябва да се преразгледат и всички ЗАДЪЛЖЕНИЯ, както и всички ОТГОВОРНОСТИ, особенно тези по Наказателния кодекс. Това е защото някои хора имат много изкривена представа за собствените си права, като например че имат правото ДА НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ, или например имат правото ДА УБИВАТ ДРУГИ ХОРА ПОСРЕДСТВОМ СОБСТВЕНОТО СИ БЕЗОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ.

Време е всички тези неща да се преосмислят и веднъж завинаги да се разрешат, защото иначе обществото ни е прогнило и продължава да се разлага с всеки изминал ден. Трябва да се извърши прочистване, ако ще и дори 10% от населението да бъде тикнато в затвора. Това е пътя - друг няма.

Иначе в момента какво се получава - ами всички крадци са на свобода. В София вероятно се се крадат по 100 коли на ден, и това се счита за нормално. Полицията знае кои са крадците и не е поискала, не ги е тикнала в затвора от първия до последния, но поради криворазбрани права тези крадци са на свобода и продължават да крадат коли всеки божи ден.

Да не говоря за полицията. На мене са ми крадили кола и имах горчивия опит да се сблъскам със системата. Първо полицията не си мръдна пръста да дойде да огледа местопрестъплението, когато им съобщих за открадната кола посред бял ден. Ти си ми тридесетия за деня - не ме занимавай с глупости. Ако искаш да подадеш заявление за кражба на кола, ела тук на място в районното. Там в районното чакаш няколко часа да благоволи някой полицай да ти обърне внимание, само и само най-накрая той да ти каже - ние няма какво да разследваме, но крадците ще ти поискат откуп и ти трябва да го платиш. Попитах го откъде ще разберат кой е собственика на колата и неговия телефон, а той ме успокои "спокойно, ще разберат". Само дето не ми каза "Аз ще ги информирам и аз ще им дам твоя телефон, пък те ще ми дадат процент от печалбата".

Явно тази система в България е прогнила, и чака някой да я помете и да създаде нова и работеща система. Прогнило е цялото общество и се е напълнило с престъпници, прогнили са и други членовете на обществото, които са си въобразили, че законите не се отнасят за тях, прогнила е полицията, прогнили са политиците, прогнили са съдиите. Мога с часове да разказвам за конкретни случаи в доказателство на думите си.

И да, аз бих гласувал за някой с твърда ръка, ако обещае да прочисти обществото от цялата тази смрадлива пасмина и измет, с която то се е напълнило.

ПП: Местя го този постинг тука, защото има вероятност да го изтрият от темата свирусите.
                          Ама човек, те всички, за обещания, еша си нямат пък виж, за изпълнение, никакви ги няма. Е, пита се, докога като рибоци, ще лапате онова, дето го мърдат под носа ви?
                          ВЪДИЧКА Е. ЗА БАЛЪЦИ.

Ама иначе, като ви слуша човек, сте кой от кого, по-по-най „тарикат”. Мамини сладки.

Коментар

• Жената на К.Костадинов и тя Окт 2019 захлебила един апртамент, барабар с него нова къща,
                            според изкараните документи в афера . бг,
                            май и той отече, заедно със Патреоти и Сие.
                            Май няма да ходя на протест на 14 Май

Коментар

Да не говоря за полицията. На мене са ми крадили кола и имах горчивия опит да се сблъскам със системата.
                              .
                              Системата следва калпавите закони.
                              Хващат един крадец да влиза в чужда кола, оня обеснява, че няма къде да спи, осъждат го да заплати щетите за стъклото само, по закон.
                              Трябва да го хванат на другата пресечка КАК кара колата, тогава се води ОТНЕМАНЕ, ама това как ще стане, с тоя ресурс дето имат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Правото си и живота си ще получиш и вземеш само в борба.
                                И свободата по себе си е не друго, а е действието, вършенето на лично преодоляване – с разход на време, живот, риск и сили – на пречките към свободата.

Готово дадената свобода на "хората" (обор за офце )вече се вижда, Грую – даже свинете в свинекомплекса са по-достойни същества от свинските хора наоколо ни.

Да, ако ме питате, свинчета, в надеждата ви да не се окажете свине, каквито сте – боря се в момента и съм се борил преди, рискувайки себе си като баща на семейство с малки деца; имам нормално и поражения. Мога да ви го покажа с факти, грухчета мазни нечовешки. Но вие нема да питате-грухтите, защото сте по-зле от свинете.

Браво, умни и смели мисли..Това слугите и робите няма да го разберат..Нали те предадоха- БОТЕВ, ЛЕВСКИ И КАРАДЖАТА..
                                Настана времето да се преразгледат всички права и свободи, но заедно с тях трябва да се преразгледат и всички ЗАДЪЛЖЕНИЯ, както и всички ОТГОВОРНОСТИ, особенно тези по Наказателния кодекс. Това е защото някои хора имат много изкривена представа за собствените си права, като например че имат правото ДА НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ, или например имат правото ДА УБИВАТ ДРУГИ ХОРА ПОСРЕДСТВОМ СОБСТВЕНОТО СИ БЕЗОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ.

Иначе в момента какво се получава - ами всички крадци са на свобода. В София вероятно се се крадат по 100 коли на ден, и това се счита за нормално. Полицията знае кои са крадците и не е поискала, не ги е тикнала в затвора от първия до последния, но поради криворазбрани права тези крадци са на свобода и продължават да крадат коли всеки божи ден.

Да не говоря за полицията. На мене са ми крадили кола и имах горчивия опит да се сблъскам със системата. Първо полицията не си мръдна пръста да дойде да огледа местопрестъплението, когато им съобщих за открадната кола посред бял ден. Ти си ми тридесетия за деня - не ме занимавай с глупости. Ако искаш да подадеш заявление за кражба на кола, ела тук на място в районното. Там в районното чакаш няколко часа да благоволи някой полицай да ти обърне внимание, само и само най-накрая той да ти каже - ние няма какво да разследваме, но крадците ще ти поискат откуп и ти трябва да го платиш. Попитах го откъде ще разберат кой е собственика на колата и неговия телефон, а той ме успокои "спокойно, ще разберат". Само дето не ми каза "Аз ще ги информирам и аз ще им дам твоя телефон, пък те ще ми дадат процент от печалбата".

Явно тази система в България е прогнила, и чака някой да я помете и да създаде нова и работеща система. Прогнило е цялото общество и се е напълнило с престъпници, прогнили са и други членовете на обществото, които са си въобразили, че законите не се отнасят за тях, прогнила е полицията, прогнили са политиците, прогнили са съдиите. Мога с часове да разказвам за конкретни случаи в доказателство на думите си.

И да, аз бих гласувал за някой с твърда ръка, ако обещае да прочисти обществото от цялата тази смрадлива пасмина и измет, с която то се е напълнило.

ПП: Местя го този постинг тука, защото има вероятност да го изтрият от темата свирусите.

Коментар

Working...
                                X