Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Пък почваш да обясняваш Русия какво правила,въпросът ми е към българите
Айде ръблофилчета още ви няма отговора на въпроса за третокласници:
Който ти е обявил война враг ли ти е? 1:Да 2:Не
Коментар
-
Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение
Че волен е на хранилка на москва. Партията ръководена от госпожа Лъжа съвсем наскоро се обяви против декларацията на външно в полза на москва.
Народа не си ти и няколкото изпаднали от влака неудачника. Дори и да прибавиш три-четири руски трола към групата ви, това пак не е народа.
Дори и Измамника да прибавиш, пак не сте народа.
Наскоро имаше някакви избори, какви бяха резултатите? Май не събрахте много гласове.
Та това ли е "народа"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
А ти къде видя в отговора ми че съм посочил руски бомбардировачи?????????? Дал съм някакъв пример- украински автомобилостроител писател
Айде ръблофилчета още ви няма отговора на въпроса за третокласници:
Който ти е обявил война враг ли ти е? 1:Да 2:Не
Коментар
-
Ми след окупацията на 8.9.1944 диваците са вилняли из България и много жени са разплакали.
Това е и наследството. Като сифилис са. Трудно се лекува, и начина е само един.
- 1 like
Коментар
-
Ама не забеляза ли, че държавност не съм посочил на бомбардировачите. ХаХаХа.
Откъде знаеш, че за руски те питам. Ще те глобяват - не стараеш!
Коментар
-
Обаче започва да си проличава кой е българин.
Обявяват ни война и то няколко пъти, ноооо била приятел на България
Коментар
-
Запази си знанията за себе си или ги преподавай на тебеподобните в кръжока на капитан грант. По същият начин и аз мога да попитам защо натовски самолети мисля че бяха 16 едновременно бяха на границата на русия, че се и хвалеха на всичкото отгоре. Това си бях военни самолети с изключени опознавателни знаци. Руснаците и те вдигаха самолети и какво от това- за това са тези самолети, за това са тези пилоти
Откъде знаеш, че за руски те питам. Ще те глобяват - не стараеш!
Коментар
-
Ако народът мислеше че русия е приятел, на изборите щеше да избере я госпожа Лъжа, я волен, я някоя друга подобна отрепка.
Очевидно е че това не се случва, а и очевидно няма да се случи.
русия е наш враг. И всички които се прекланят пред нашия враг, са предатели.
И мястото им е на въжето.
- 1 like
Коментар
-
Всеки самолет включително военните, когато лети в цивилни условия трябва да е с включен транспондер
- 1 like
Коментар
-
Обаче започва да си проличава кой е българин.
Това е и наследството. Като сифилис са. Трудно се лекува, и начина е само един.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение...
русия е наш враг. И всички които се прекланят пред нашия враг, са предатели.
И мястото им е на въжето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Отрепките Болен Лидеров и Курнела нямат нищо общо с народа и симпатиите му към Русия. Всъщност и двамата са седесарски подлоги. Болен беше главен редактор на синята отрепка вестник Демокрация, а Курнела беше назначена на висша длъжмост от синия Иван Костов. От тогава започва нейното издигане в политиката. Тая жена няма нищо общо с Русия.
Народа не си ти и няколкото изпаднали от влака неудачника. Дори и да прибавиш три-четири руски трола към групата ви, това пак не е народа.
Дори и Измамника да прибавиш, пак не сте народа.
Наскоро имаше някакви избори, какви бяха резултатите? Май не събрахте много гласове.
Та това ли е "народа"?
Коментар
-
Какво значи необозначени бомбардировачи. Те/ военните самолети си имат система свой/чужд, като това е едена от най строго пазените тайни на всеки военен блок
Ако не отговори на това запитване, се счита за вражеска цел и се вдигат изтребители за изясняване (въздух полицията е тва)
пп
редовно можеш да видиш дори доставки на оръжие с включени транспондери, или всякакви,вкл. и руски военни самолети над Европа.
системата свой/чужд е за в бойни условия.
Питането е,
как наричаш тоя, дето днес ти праща необозначени бомбардировачи, принуждавайки те да вдигаш изтребители по тревога (при тези инциденти се вдигат по тревога въоръжени)Last edited by satz; 11.05.2020, 21:39.
Коментар
Коментар