IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПАРИЖКИ МИРЕН ДОГОВОР
    ПАРИЖ, 10 ФЕВРУАРИ 1947 Г.

РЕЧ НА ДИМИТРИ МАНУИЛСКИ – УКРАЙНА

Предвид на тези факти би ли било право да се отнеме от България една десета част от нейната територия в известни области на Родопите и да бъде дадена на Гърция? Не, господа, това не би било справедливо! ....Обаче точно това наше уважение спрямо гръцкия народ е, което ни кара да заемем възможното най-твърдо становище срещу териториалните искания на гръцката делегация за земи, принадлежащи на съседни страни....

Едничкото разрешение, според нас, е да се върнем към договора от Букурещ от 1913 год., доколкото той се отнася за Западна Тракия. Въпреки че България загуби в Балканската война, тя запази Западна Тракия и пристанището на Дедеагач, според условията на този договор. Знае се много добре, че Западна Тракия е неразривно свързана с България стопански, географски и исторически и че е свързана чрез съобщителни линии, стопанска структура и търговия. Законните права на България заслужават благосклонно разглеждане и би трябвало да получат поддръжката на всички тези народи, които са се били през тази война за тяхната свобода и национално бъдеще....

РЕЧ НА БОНДАР, ДЕЛЕГАТ НА БЕЛОРУСИЯ.

Западна Тракия – каза той – е българска земя, освободена от турското иго първо от руските войски, а след това от самите българи. В името на справедливостта и на страданията на славянските народи правдата трябва да бъде възстановена, като се възстановят българските граници от Букурещкия мир.....
    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
      Мараба!

Глас в ООН пасва ли Ви на правносубектност?
      Това е последицата.
      Коя е първопричината?
      При възникването на ссср републиките имат ли международна правосубектност? Нали ти вкара в разговора нюанса за УкраинскаССР - учредител на федерацията!
      Питай Гугъл кат не знаеш. Аз така правя

Коментар

• Мараба!

Глас в ООН пасва ли Ви на правносубектност?

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
          купон

путифени невежи незнаят, че Украйна е основателка на СССР и питат "от кога била държава"
          киевска рус и т.н. българизми остават за друго време
          О, купонджията, мараба!
          Як ли е купонът, има ли буууз енд чикс?!

Въпросът на Вальо беше напълно резонен и уместен.
          Някакви субекти са влезли в федеративни отношение по повод на създаването на ссср.
          Айде сега, ти умнико да ми кажеш, републиките на ссср имали ли са международна правосубектност?
          Предварително е добре да дефинираш понятието правосубектност?
          Разрешено е да ползваш помощни материали в нета, но държа думичките в изречението да ги нанижеш сам и ще държа на словоред, правопис и граматика. Обикновено не държа на тези неща във форума, но за изявен купонджия като теб, ще направя едно мъъъъничко изключение. За целите на личностната ориентация

Ако са нямали търсената правосубектност - от кога до кога!
          Ако са имали - в кой момент се е случило това?
          Ако е валидна хипотезата, че първо са нямали, пък после са придобили, как се е случило това и какви са причините?

Коментар

• купон

путифени невежи незнаят, че Украйна е основателка на СССР и питат "от кога била държава"
            киевска рус и т.н. българизми остават за друго време

Коментар

• Ръф гейм.
              Всичко това неизбежно ще избие нанякъде!
              Илиян Василев: Гешев и прокурорите му трябва да бъдат третирани наравно с ВИС и СИК

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Депутати на бригада

При по-внимателно вглеждане, прави впечатление, че част от депутатите са с изцяло раирани костюми, а друга част имат нещо като куртки - дюс.
                Поради тази причина е желателно да се внесе уточнение, като снимката се прекръсти:

Членове на Камарата и на Сената на бригада.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                    Да, и аз се разтреперих от репликата на зомбито начев от "The Walking Dead"
                    Кой го интересува от какво си се разтреперил или не си? Свиквай

Коментар

• Иване, научи се най-накрая да пускаш цитати!
                      Тъкмо те похвалих и пак някаква недоделка.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Докато не се появят почтени млади хора добре образовани знаещи и можещи постигнали успех в живота си няма да гласувам.Имал си кайш финансови проблеми и кат си избягал си ги разрешил ми съмнявам се.А това дето като не гласувам нямал съм право да се обаждам е партийна помия обслужваща пряко интереса на мръсниците.Нека целият народ не гласува,Ебал съм им майката да пукнат дреме ми за тая измет аз без депутати министри и президент си мога а без полиция прокуратура и съд най добре...
                        Цитирам те отново и знам, че вече реагирах на този постинг, но през цялото време ми се струваше, че има още нещо важно по темата, което изпускам.

Та, преди малко с е сетих, какво ме човъркаше. Имаше едно видео на Вацев, което е на около една седмица - тоест и старо и ново.
                        Мислех да не го предлагам на вниманието на публиката, но сега се присетих, че към края той имаше ценни разсъждения за българските елити и перспективите и възможностите за тяхната подмяна.
                        ГЕОПОЛИТИКА СРЕЩУ КАЛНИ БОРБИ

конкретно по въпроса за елита, след 25 мин.

Иначе в материала става въпрос за геополитика. Ние там сме слабички, евентуално само Ванката е на по-високо ниво.

Коментар

• [QUOTE=nachev;n3618444]
                          Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Винаги
                          Ей на това му викам аз политика!

Click image for larger version

Name:	1-en-834614299862b9f0c25b4acb43a04fff.jpg
Views:	1
Size:	30.4 КБ
ID:	3618456

Last edited by vanevski; 24.06.2020, 21:24.
                          Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• [QUOTE=v_tin;n3618419]
                            Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Ако си сложил барби в игнора няма да виждаш неговите оригинални постове...
                            Винаги е бил там, не съм правил никакви промени от дълго време, но винаги съм го виждал в оригинална прелест.
                            Буквално през последните дни нещо се промени и няма да се изненадам, ако някому от домакините е светнало, че определени двойки форумци трябва принудително да бъдат разделяни. В интерес на социума.

Има, обаче, също и една друга линия на повествование. Сблъсъците са традиционно ярки, жарки, привличащи обществено внимание, дразнещи фините нервните окончания и твърде атрактивни, доколкото обичайно съдържат жълтевини. Е, кажи ми, как една медия да с е лиши от това "благо", което генерира напоително трафик и кликове.
                            Битката е точно обратната - да е жълто, грозно и атрактивно и да върви могъщ алъш-вериш. Ако не се върти колелото, няма реклама, ... и по веригата.

Тук (в инвестора) дори нещата в известен смисъл балансирани. Виж какво става в другите сайтове от семейството - например, аутомедия. Там за да прочетеш една статия, понякога се налага да кликнеш 20 пъти, при което ти отпускат малка порция текст и някаква снимка. Отпускат ти 500 знака на постинг, което не стига дори за една цветиста
                            Ей на това му викам аз политика!

Коментар

• [QUOTE=nachev;n3618399]
                              Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Вальо, при мен такъв постинг няма???
                              Нямам никакви претенции към никого.
                              И при мен имаше някакви проблеми, но за момента всичко е наред. Ако си сложил барби в игнора няма да виждаш неговите оригинални постове, но ще ти излизат в отговорите. Но ето го поста

arbaron
                              Junior Member Днес, 12:18

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

"формално погледнато, президентът Радев е прав с ветото си за създаване на поредното НСО.
                              Фактически обаче той се оказва първи радетел за запазване на сегашната трагична ситуация с
                              НСО-то и функцията му на основен иконом на властниците и основна агентура на кого ли не.
                              .
                              Заради
                              многобройните гафове на тази служба за охрана, във всяка държава, която не е само територия, тя незабавно щеше да бъде разпусната.
                              Но не и в
                              България. "

Не знам защо не ми излиза в цвят

Коментар

• [QUOTE=v_tin;n3618325]
                                Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Постът на барби е от днес 12,18- поста е с някакъв герб- щит и отдолу пише нещо си КПСС или нещо такова, няколко поста по надолу
                                Вальо, при мен такъв постинг няма???

Всъщност, вместо въпросителни трябваше да напиша удивителни. Ако нещо се е променило във функционалностите на сайта и са отървали окончателно барбата от мен през игнора(е, и мен също от него), голяма веселба ще вдигна и много хубави питиета ще с е леят.

През последната седмица наблюдавах някои странности в сайта. Когато съм в някоя конкретна тема и просто я рефрешна, виждам някакво множество постинги = Х.
                                Веднага след това заредя от главното меню (списъка с темите) същата тема в отделен таб, виждам някакво множество постинги = У.
                                Сравнявам и странното е, че Х не е равно на У и не става дума за появил се в последния миг постинг/и най-отгоре. Става дума за разлики, които са по-стари.
                                Отдавна вече съм свикнал с мисълта, че не ми е дадено да знам и разбера всичко тук, нито съм скачал, нито съм питал. Някак тематично дойде да споделя туй странно наблюдение.
                                Нямам никакви претенции към никого.

Коментар

Working...
                                X