IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

    Щом...
    ..
    9-ми май дойде депеша-нареждане от Вашингтон да се наругае онзи Пакт, нашият върховен специалист по външна политика - незаменимата Екатеринка, се изправи в Народното събрание и прочете декларация сричайки - Молотов - РибентОРп.
    ...
    Нали тук се стараем горе-долу и според ограничените си възможности да казваме истината и не спестяваме неудобните истини никому - американци, руснаци, европейци, всички си имат неудобни истини.
    За нас пък да не говорим!

    Тонът на „Правда“ /1941 год./-: пактът си е пакт, но скоро цялата земя ще ни принадлежи. „Огромна е нашата страна: на самото земно кълбо му е нужно да се върти девет часа, за да може цялата ни безкрайна съветска страна да встъпи в Новата година на своите победи. Ще дойде време, когато за това ще са му необходими не девет часа, а цяло денонощие… И кой знае къде ще посрещаме Новата година след пет, след десет години, в кой часови пояс, на кой нов съветски меридиан?“

    („Правда“, 1 януари 1941 година).


    Кой кого искал да завладее? Ами Световната пролетарска революция или Хилядолетният Райх? И третият претендиращ Ислямският Халифат?





    "Фашисты стали нашими друзьями". Документы из архивов КГБ
    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

      Снимките са пълно менте. Когато създаваш картинка във фотошоп размерът на файла се увеличава значително. Става видно по-голям от оригинална снимка. Всички тези са ресайзнати, но пак са по-големи от картинка с подобен размер.
      А тази на която стои прав по гащи, дори и начинаещ фотошоп мераклия ще я направи по-добре.
      Всичките са толкова фалшиви, че не знам, дебил може само да се върже. Но пък създават храна за някои. Я колко се изписа тук.

      Тази снимка прав по гащи /дето според теб е най-менте/ е публикувана от Борисов.

      Коментар


      • [QUOTE=hazard;n3616246][I]
        Губят, разбира се, всички замесени, а сред тях се оказа успешно замесен и основния опонент на Борисов - държавният глава. Това с дрона беше майсторски номер, на който Радев от неопитност се върза и влезе в обяснителен режим."
        И как Президента се върза? Радев го изигра брилянтно-журналистите го питати той отговори.

        Коментар


        • Време е да се притоплят няколко лекарски грешки, за да се пренасочи гнева населението.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
            Снимките всъщност са демонстрация, че могат да го отровят когато си поискат... (демек тече някаквъв натиск)
            Ако Главния е отказал НСО, то това е добър знак. Засега.
            Снимките са пълно менте. Когато създаваш картинка във фотошоп размерът на файла се увеличава значително. Става видно по-голям от оригинална снимка. Всички тези са ресайзнати, но пак са по-големи от картинка с подобен размер.
            А тази на която стои прав по гащи, дори и начинаещ фотошоп мераклия ще я направи по-добре.
            Всичките са толкова фалшиви, че не знам, дебил може само да се върже. Но пък създават храна за някои. Я колко се изписа тук.

            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • .... една -две овце наведнъж. Ако лъсна някакъв голям минус в ГЕРБ през последните дни - това е изчерпаният капацитет на хората от първия ред около Борисов. Омръзна ли са дори за непретенциозната публика като физиономии и като възможности.
              ГЕРБ се завръща към корените си - One Man Show.
              Н.Б.


              Добър анализ
              Last edited by hazard; 19.06.2020, 12:57.

              Коментар


              • Да погледнем по-мащабно голите фотоси от премиерския сарай в Бояна с помощта на няколко ключови въпроса и техни възможни, логични отговори?
                1. Какво ни показва снимката с голия Борисов, който спи напреко и кой го снима?
                Снимката ни показва спящ човек на евтина спалня с евтини кичозни шкафчета около нея. Снимала го е или охраната или някое гадже. Абсурд е Цв Цв да се крие под кревата му. Недостатък на Борисов е, че не е женен. Но за сметка на това му е плюс, че може да спи, с което момиче си иска, защото това не е неморално и не е изневяра. Възможно е да го е снимало гаджето му, да са се разделили или скарали и в един момент въпросната да е продала голите снимки на черния пазар за информация. В любовта обичайно най-простите обяснения са вярни. На практика НСО не може да контролира достъпа до леглото на премиера и до личния му будоар и слава Богу. Ако обаче охраната от НСО е правила снимките - скандалът става сериозен и трябва да завърши с обвинения от прокуратурата. Същото се отнася и за чистачката, ако го е щракнала рано сутринта. Всеки спи различно, а някои спят и с гъза нагоре. Срамна поза за сън или за секс няма.
                2. Какво ни показват снимките от шкафовете, пълни с пачки евро и един пистолет отгоре?
                Очевидно, ако не са колаж, снимките показват няколко милиона на пачки с ластици. Преди да се взрете в личната данъчна декларация на Борисов, където такива пари липсват, да напомня, че той е лидер на най-богатата партия у нас и има напълно законна субсидия от над 30 милиона (30 000 000) лева в банката! Законът за партиите позволява един лидер или партията му да държат тези пари и “на каса”, а касата може да бъде навсякъде. Трябва да бъде описана и надлежно съхранявана при проверка на НАП или на Сметната палата да бъде показана и толкоз. Отговорността е да се съхранява касата и да се води отчетност. В предизборна обстановка или очаквани предстоящи катаклизми (снимките са и от периода 2014,2017, в които имаше парламентарни избори) всеки лидер може да реши да задели 10-20% от спестеното кеш и “на каса”, ако очаква политическите му противници да вземат властта и (знаем как става) да му наложат ревизии и банкови запори. Борисов добре знае как стават тези работи и е възможно да е взел превантивни мерки, за да не му ликвидират партията. Самият той вече призна, че разполага и физически с каса в Бояна.
                3. Кой губи и кой печели от скандала?
                Губят, разбира се, всички замесени, а сред тях се оказа успешно замесен и основния опонент на Борисов - държавният глава. Това с дрона беше майсторски номер, на който Радев от неопитност се върза и влезе в обяснителен режим. Но колкото и да загуби Борисов, той добре си оплете кошницата като таргетира набързо бъдещите си опоненти и удобните му “врагове”. Зависимият изцяло от външно финансиране Слави, чиято телевизия е пред фалит и останалата без олигархична субсидия на произвола на съдбата Мая Манолова, която не можа да събере и 100 човека на антиправителствен митинг. Борисов явно се пази от конфронтация с ДПС, но с удоволствие се определя като мишена на подсъдимите олигарси. С едно изречение тезата му е “Избирате Бойко Борисов, който спи гол и няма какво да крие или избирате Черепа с 18 обвинения и 700 милиона неплатени данъци, Прокопиев с няколко обвинения или Цветан Василев с 147 обвинения, които се крият в Дубай, Сингапур и Белград”. Е, и затова Борисов спи с пистолет. Освен, че му е законен и го има от годините като главсек на МВР, така се пази и от лошите олигарси и бандити, които могат да го нападнат и докато спи. Вече доказано.
                4. Какви ще бъдат последствията? Предвид качеството на публиката - никакви. Мачът “Борисов - Врагове” е на път да завърши 1:1. След изборите нещата ще си вървят към мандат номер 4 на Борисов и ГЕРБ с помощта на новата патерица Слави и някои от старите подлоги (ВМРО или жълтопаветните псевдо либерали). Неслучайно сега Борисов изкуствено им вдига рейтинга като ги сочи за опоненти. Така ги легитимира преди да ги глътне целите угоени накуп, както гигантска боа може да глътне една -две овце

                Коментар


                • Щом и уелкъма се появи на платформата, значи търговията се скапа окончателно. Отивам да хапна, ама преди това набързо да драсна нещо.

                  В уважавано американско консервативно издание, попаднах на един материал, който безпардонно точно описва причините, които водят до ВСВ и събитията в навечерието и. Авторът ще ядоса някои хора, но пълно щастие няма на този свят.

                  Много интересни оценки по темата съм срещал и в речите на човека с мустачките, но сега е прието, че не е прилично да се позоваваме на него и линкове са неудачни, още повече, че са на германски език.

                  Голямшко е, още не съм го прочел докарай, че правя и справки.

                  Факи, ти фокусираш в себе си огромна прозорливост и върховно познание по английски език и си с голямо отстояние най-подходящият кандидат да ни представиш материала по повод на предстоящия Парад на Победата.
                  Ставаш ли навит?!

                  Трябва по някакъв начин да се отбележи събитието, да измием срама, който гърбавите калинки нанесоха на челото на Майка България.
                  Нали си спомняте, че когато заради 9-ми май дойде депеша-нареждане от Вашингтон да се наругае онзи Пакт, нашият върховен специалист по външна политика - незаменимата Екатеринка, се изправи в Народното събрание и прочете декларация сричайки - Молотов - РибентОРп.
                  Спря се, взря се в текста и вече по-уверено повтори Молотов - РибентОРп.
                  Последното беше ясно доказателство, че външният ни министър никога дори не е чувал за това събитие дори като факт.
                  Голям срам, Факи, голям срам бра майката Родина пред очите на целия свят.

                  Ти ще имаш възможност да ни представиш и твоята гледна точка за Пакта.

                  Кажи, да пускам ли линка?!.
                  Нали тук се стараем горе-долу и според ограничените си възможности да казваме истината и не спестяваме неудобните истини никому - американци, руснаци, европейци, всички си имат неудобни истини.
                  За нас пък да не говорим!
                  Last edited by nachev; 19.06.2020, 12:28.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                    ...
                    Държавата е пробита отвсякъде, ти за кви били снимките говориш. Появяването на телефонни записи на премиер, президент, говори само едно - всички служби за сигурност са пълни с шпиони и агенти. Няма да казвам на коя държава. Това е позор, в тези служби има много хора които би трябвало да са хора на честта и в подобни случаи да използват наградното си оръжие. Ама те даже и оставки няма да подадат.

                    Вчера четох, че главният прокурор се е отказал от охрана от НСО. Да казвам ли причината? Ми току-що я казах.
                    Снимките всъщност са демонстрация, че могат да го отровят когато си поискат... (демек тече някаквъв натиск)
                    Ако Главния е отказал НСО, то това е добър знак. Засега.

                    Коментар


                    • Как е, има ли жега?!

                      Do not let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от gigow
                        За Боко Тиквата и престъпната му сикаджийска шайка може да гласуват само недотаковани лели, тъпаци и корумпета. Всички нормални и интелигентни хора се чувстват омерзени, че на върха в държавата стои някакъв крадлив простак.
                        Всеки, който го подкрепя да се види в коя от трите категории е. Друго не е възможно. Точка.
                        Истината е на друго място:
                        Повечето хора разсъждават с прости понятия - или са доволни от съществуващата власт, или не са доволни. Ако са доволни - гласуват за нея. Ако не са доволни - търсят алтернатива. Да, ама алтернативите са много, и така гласовете на недоволните се разпиляват на много места.

                        При това положение правилната стратегия на опозицията не е да критикува властимащите и да измисля разни компромати, а да положи усилия да се обедини и да даде на народа РЕАЛНА АЛТЕРНАТИВА, като тази алтернатива трябва да е ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ПАРТИЯ, а не събрани от кол и въже нови измислени партийки.

                        Към днешна дата обаче няма такава алтернатива, а напъните да се компрометира ББ водят точно до обратния ефект - до бетониране на неговата позиция във власта.

                        Иначе БСП има един огромен недостатък - ами избра си жена за лидер, което е много груба грешка в очите на българския избирател. Трябваше да бъде мъж, при това някой известен и издигнал се в обществената йерархия - напр. президента Генерал Радев. Тогава нещата щяха да изглеждат по съвсем друг начин. Иначе сега докато Корнелия Нинова се кипри на върха, БСП ще продължава да отслабва и да се разпокъсва все повече и повече.

                        Та това е голата истина - победителят в следващите избори е предопределен, и заслугата за тази катастрофа на опозицията е в самата опозиция. И колкото повече се напъва тази опозиция да измисля компромати, толкова повече камъни хвърля в собствената си градина. На мене това ми прилича на ХАРАКИРИ НА ОПОЗИЦИЯТА и с интерес следя вече озверелите и неадекватни действия на нейните представители.
                        Last edited by Andi11; 19.06.2020, 10:11.

                        Коментар


                        • Абе гигов аман от глупостите ти.
                          Държавата е пробита отвсякъде, ти за кви били снимките говориш. Появяването на телефонни записи на премиер, президент, говори само едно - всички служби за сигурност са пълни с шпиони и агенти. Няма да казвам на коя държава. Това е позор, в тези служби има много хора които би трябвало да са хора на честта и в подобни случаи да използват наградното си оръжие. Ама те даже и оставки няма да подадат.

                          Вчера четох, че главният прокурор се е отказал от охрана от НСО. Да казвам ли причината? Ми току-що я казах.
                          Last edited by Имхотеп; 19.06.2020, 09:16.
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • Кирилов: Разследването трябва да е за огласяване на неистински, клеветнически факти и обстоятелства

                            Министърът на правосъдието Данаил Кирилов очаква да бъде проведено разследване, което да установи, както авторите на записите и снимките, свързвани с премиера Бойко Борисов, така и тези, които са ги разпространили в социалните мрежи.

                            Разследването трябва да е за огласяване на неистински, клеветнически факти и обстоятелства.
                            Ей ТЕ това е истински герберастки юрист! Олицетворение на типичната Боко-сикаджийска школа.
                            Не трябва да се разследва ДАЛИ записът и снимките са истински. Този клозетен правист ЗНАЕ, че са неверни и клеветнически!
                            Трябва да се намери оня, който ги е направил и да се осъди заедно с десетките хиляди в социалните мрежи и форумите, които са ги публикували.....

                            Мръсна герберска шайка! Трябва ВСИЧКИ ВИЕ да бъдете тикнати в затвора. Долна измет герберска!


                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                              Демокрация - държава на народа, да, ама не за всички.
                              Има незнание в повечето хора какво е демокрация или пък либералите от едно време са прокарали идеята за равни права, с цел хората да гласуват за тях.
                              При Гърците, разбирането за Демос+кратос е било такова:
                              Важало е само ЗА тези, които са били в управата на държавата, били са военни, заможни, хора със земя, къща, животни или роби.
                              Не е важало за робите, за бедните, за хората които работят ден за ден за някого или тези обработвайки парче земя, но плащаики убийствено висока рента на някого.
                              Понеже си смислен и добър колега, ще повторя една приказка, която вече съм казвал, но доколкото си спомням - не и в последните 3-4 години.


                              Попитали един мъдрец: Кажи ни моля те, какво е това демокрация?
                              Онзи отвърнал: Това е една житейска ситуация, при която привечер на една полянка стоят два изгладнели вълка и една мазна овчица и обсъждат гласуване по въпроса: Какво ще се вечеря?!

                              Попитали отново мъдреца: Е, добре де, а каква е тогава разликата между демокрацията и републиката?
                              Мъдрецът отвърнал: Пак ще го обясня с горната ситуация, но този път овцата е въоръжена с огнестрелно оръжие!

                              Знаейки за тези особености, бащите основатели на САЩ не са употребили в американската конституция думата демокрация нито веднъж.
                              Е, те не са дори и помисляли, че в един момент модерната либерастия ще докара нещата до положение, че дори и смисълът и значението на думите ще загуби стойност и ще обърква хората, но това е проблем за бъдещето и да му мислят младежите!
                              Поколенията наследяват свят, но и градят свой свят.

                              Коментар


                              • Демокрация - държава на народа, да, ама не за всички.
                                Има незнание в повечето хора какво е демокрация или пък либералите от едно време са прокарали идеята за равни права, с цел хората да гласуват за тях.
                                При Гърците, разбирането за Демос+кратос е било такова:
                                Важало е само ЗА тези, които са били в управата на държавата, били са военни, заможни, хора със земя, къща, животни или роби.
                                Не е важало за робите, за бедните, за хората които работят ден за ден за някого или тези обработвайки парче земя, но плащаики убийствено висока рента на някого.
                                Last edited by hazard; 19.06.2020, 00:05.

                                Коментар

                                Working...
                                X