IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
    Селена - прасе няма наяждане.
    Политика е като кучето - разбира само от бой и лабут. Само тогава слуша, иначе краде с гъзъ си и прай золуми
    Колко точно описа червените зомбита от бсп а пропуснах и "бесните" от ДеБъ!
    Socialism -- You Make It, They Take It.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

      Анонимен сигнал ли е че е ОТКРАДНАТ РИТОНА И ПРОДАДЕН?
      Ама как могат да го върнат като е един единствен в света, а казаха че имало хиляди такива и ни един не показа прокурватурата.
      Анонимен сигнал ли е 8-те джуджета, дето се оплаква 5 месеца Златанов, че му откраднаха златото и изведнъж му го намират в "нощното шкафче" половината и пак си го прибират
      Пускат се лъжи и манипулации, ама нещо не минават и това много дразни публиката !
      Socialism -- You Make It, They Take It.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

        +10
        Алтернативата ти е Радев.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
          Селена - прасе няма наяждане.
          Политика е като кучето - разбира само от бой и лабут. Само тогава слуша, иначе краде с гъзъ си и прай золуми
          Както ти казах, мнението си е лично мое и то към този момент. Утре мога да мисля различно, защото конюнктурата ще е друга. Това не значи, ако “прасето” прекалява, да не се “коригира”.

          Посочи ми друго “прасе”, щото те всички са прасета. Лично аз не виждам засега.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
            Селена - прасе няма наяждане.
            Политика е като кучето - разбира само от бой и лабут. Само тогава слуша, иначе краде с гъзъ си и прай золуми
            +10

            Коментар


            • Селена - прасе няма наяждане.
              Политика е като кучето - разбира само от бой и лабут. Само тогава слуша, иначе краде с гъзъ си и прай золуми
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                От къде си сигурен, че не е поискал експертиза? Той човека ясно и точно си го каза - всичко е мнонтаж. Какво повече искаш - да се разплаче ли? Точно обратното - развесели се.

                Густав Льо Бон много точно го е написал в неговата книга "Психология на тълпите" - тълпата не се интересува от истината, и тя е готова да повярва във всякакви небивалици, колкото и невероятни да са те.

                Цялата тази история е една голяма измислица от някой сценарист, който държи под възглавницата си точно тази книга. Той се опитва да въздейства на емоциите на тълпата, и знае, че тя е склонна да повярва на произволно измислени от него небивалици.

                Като цяло енергията на протеста вече се изчерпва, и това плаши сценариста, затова се опитва да подклажда огъня, и ще продължава да се опитва с нови и нови измислици.
                Добре де, а - ако е невинен - защо е нервен? Пък и не само той? Лично аз , станах свидетел преди 5 години на страховитите фалшификации гербави, а той едва ли нещо е забравил, само се усъвършенства. Т.е., НЕ БИ ТРЯБВАЛО да трепери...уж. Пък нА, ей какво става... Няма да забравя, как ти лично защитаваше корупцията (че била "необходимо зло" каза, а кому -премълча) а сега, гледам, и Боко защитаваш. И, понеже доказахме избирателната ти последователност, явно, хубаво е, топло и приятно, да си под крило. Пък, че било корумпирано...нали текат облаги? Ще рече, прозрачен си ми.

                А, иначе, и със съдебната система се срещнах, в днешния и вид. Ами, по-тенденциозно нещо, трудно ще откриеш.
                Last edited by Pyramid; 18.07.2020, 12:10.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

                  Не знам за неговата поза, ама лелче, ти кажи като жена:
                  Нормално и морално ли е премиерът да нарича председателката на парламента "проста путк@)? И после за извинение публично да я целува? И после нормално ли е същата персона да излиза на митинг в подкрепа на премиера?
                  Кой премиер в Европа би оцелял и ден, ако се види, че в шкафчето си къта милион евро, за които няма и не може да има легално обяснение?
                  Доколкото “чух”, той не я нарича така, а я съветва как да излезе от конфузна ситуация .

                  Това първо. Второ, според мен настъпват нови варварски времена, в които следва да сме максимално прагматични, много мислих, и от чисто прагматична гледна точка предпочитам лидер, издигнал се по естествен път, а не роден със сребърна лъжичка в устата и съответни пожизнени привилегии, в удобен осигурен доживотен златен пашкул в стил самовлюбения сергей станишев например. Като гледам разпадащите се наши “социалисти” не знам защо все се сещам за пастите на Мария Антоанета.

                  Разчитам повече на тренирания инстинкт на лидер който е пораснал постепенно в сурова среда.

                  По нататък, в същия този запис (ако е истински), този лидер обяснява как е преметнал превзетите евролидерчета по разни евротемички. Ако наистина ги е преметнал правейки се на “прост”, най-вероятно е спечелила точка България. А еврозелките имат нужда чат пат от удар по превзетия нос. Те са друг пример за израснали в пашкул привилегировани бюрократични нищожества с малки изключения.

                  Е, да, този наш лидер, уви, не цитира Достоевски, не говори френски, нито е учил в “елитни” гимназии.

                  Ако обаче забелязваш, глобалното културно ниво в момента стремително пада. Този процес е факт.

                  Та, като тегля чертата, в момента, в тази среда, не виждам друга читава алтернатива за лидер.

                  После, за чекмеджетата, ами, какво да ти кажа, не е незаконно да се държи кеш или дребни златни кюлчета в нощното шкафче. Колкото и банкерските лобита да се опитват да ни нахлузят електронен хомот и да ни заставят парите ни да се държат само в банка заради неистовото им желание за контрол и манипулация и общо взето преследване на техни си властови цели, не би следвало снимка на кеш в нощно шкафче да се третира като “престъпление”, сензация и скандал. А и, доколко истински бяха тези снимки не стана ясно.

                  Човек е свободен, когато има право да контролира парите си (т.е., да може законно да държи кеш в дома си) и да се защитава (т.е., да може да разполага с лично оръжие за защита на семейството си и имуществото си - справка Швейцария и САЩ).

                  При съвременното състояние на глобалната банкова система ... Оръжието най-вероятно е законно притежавано, а и политиците са изложени на рискове. Да не е “стилно” може би, но е прагматично. После, не виждам особен “стил” и в това да публикуваш снимки на спящ в спалнята си човек и да навлизаш просташки и незаконно в личното му пространство. Защото го има и този момент.

                  Не ме разбирай погрешно. Особените времена изискват особени решения. В свят, където на китайското летище се появява американец и плаща кеш за медицинска апаратура за защита срещу коронавирус и открадва стоката на цял карго самолет поръчан от европейците, за да спасява живота на европейци, какъв точно лидер би бил по-адекватен? “Баришников” или “Ал Капоне”?

                  Мнението си е лично мое, но ако теглим чертата, този лидер май се опитва да играе самостоятелно. Там ти е ключът от бараката. Затова му снимат и спалнята, затова му вадят и записи.

                  После, не ни трябват нови неояли се политици, а вече ояли се такива. Защо? Ами защото когато се оядат почват да мислят и за народа и имат интерес да просперира държавата. Тя става тяхната платформа и те, колкото и да са тъпи и крадливи в даден момент го осъзнават. Преминал е периодът на “първоначално натрупване на капитали”, но още не е преминала жизнената им енергия да се правят и конструират неща, както е със нашите “социалисти”, при които “конструктивният период” (когато издигнаха България) е “антична история”.

                  В геополитически план, пък си представи сега една друга ситуация. Слагат те утре тебе на неговото място. Ха да те видим как ще удържиш натиска на големите играчи в системата. Американци, руснаци и европейци. Това е нашият натиск по тази география. Възможно е за в бъдеще да имаме и китайски играч.

                  Аз съм прагматик. Важно е котката да лови мишки, а дали е черна или бяла няма никакво значение. Т.е., важното е моята държава и моят народ да извлича максимална полза от която и да е геополитическа ситуация, а не да рови по кофите за боклук и да емигрира.

                  Много ми е смешно като започнат различни социални групи да се обиждат на “сини” и “червени”и “бембени”.

                  Истината отдавна е друга. Кой е интересът на България и кой лидер към определен момент ще съумее да лавира и да го защитава максимално ефективно. Ако до определен исторически момент и политическа конюнктура държавата е съумявала да се развива добре и населението ѝ да просперира, за мен съответната идеология, която е придружавала процеса е ок. Но на “формата” разбирай “идеологията” и домашното възпитание следва да се отделя част от социалната енергия, а не да се втренчваме само в “дървото” и да не виждаме “гората”, разбирай посоката.

                  Какви идеологии какви пет лева? Трябва ни мотор, влекач, който да ни тегли напред и то в бая бурни международни води, където всеки (държави, международни корпорации и банкерски лобита) лицемерно тегли чергата към себе си и собствения си икономически и политически интерес.

                  И на друго място го казах, имаме си три геоцентрични модела, които ни се предлагат/налагат като алтернативи за развитие - руски, американски и европейски.

                  Европейският с наши си елементи на самобитност за мен е най-оптимален вариант. За момента това прави и сегашният ни лидер. Той гравитира около европейските лидери, които в момента се опитват да се еманципират от щатите. Меркел се бори за северен поток, а тук надолу се опитват да ни спрат турски поток. Космически компот от хищни интереси.

                  От цялата тази “антикампания”, която разиграха с тези записи и снимки, мен лично ме накараха да взема решение за кого да гласувам на следващите избори. Аз досега за този политик не гласувах по причина липсата на “форма” у него.

                  Времената обаче се менят и то драстично. За съжаление в живота идеални варианти няма. Залагам и на това, че нещо е понаучил от бай Тошо, както и че за изминалото време научи в движение основните правила на “играта”.

                  Няма да се върнем и към щастливите години на капсулиране на “развития социализъм”.

                  Ситуацията е различна, ерго и решенията следва да са различни. Мнението си е мое и то към този момент.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                    По принцип прокуратурата не се занимава с анонимни сигнали. В целия свят е така. Самият факт на анонимност ДОКАЗВА, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е ИЗМАМА!!!

                    Ако беше истина, защо никой не застава с името си зад тези снимки и не свидетесктва, че те са истински? Ами защото го е страх от наказателна отговорност за публикуването на лъжи и измами и за набеждаването на ББ в престъпление.
                    Анонимен сигнал ли е че е ОТКРАДНАТ РИТОНА И ПРОДАДЕН?
                    Ама как могат да го върнат като е един единствен в света, а казаха че имало хиляди такива и ни един не показа прокурватурата.
                    Анонимен сигнал ли е 8-те джуджета, дето се оплаква 5 месеца Златанов, че му откраднаха златото и изведнъж му го намират в "нощното шкафче" половината и пак си го прибират
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение

                      Чакай, чакай нали уж беше че всеки е невинен до доказване на противното!
                      Защо Бойко тряба да иска експертиза, за да се обяснява, а не тези които претендират и представят тези снимки не поискат експертизата.
                      Злодеите не искат еспертиза защото знаят, че са снимките са аранжировка смешници!
                      Няма почтен експерт, който да твърди ме тези снимки са свързани с бат Бойко.
                      По принцип прокуратурата не се занимава с анонимни сигнали. В целия свят е така. Самият факт на анонимност ДОКАЗВА, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е ИЗМАМА!!!

                      Ако беше истина, защо никой не застава с името си зад тези снимки и не свидетесктва, че те са истински? Ами защото го е страх от наказателна отговорност за публикуването на лъжи и измами и за набеждаването на ББ в престъпление.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                        Дума да няма. Ако Боко е прав, защо сам не поиска експертиза? Тъкмо, щеше да разбие злите злодеи-аранжори...
                        ​​​​​
                        Чакай, чакай нали уж беше че всеки е невинен до доказване на противното!
                        Защо Бойко тряба да иска експертиза, за да се обяснява, а не тези които претендират и представят тези снимки не поискат експертизата.
                        Злодеите не искат еспертиза защото знаят, че са снимките са аранжировка смешници!
                        Няма почтен експерт, който да твърди ме тези снимки са свързани с бат Бойко.
                        Socialism -- You Make It, They Take It.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                          Дума да няма. Ако Боко е прав, защо сам не поиска експертиза? Тъкмо, щеше да разбие злите злодеи-аранжори...
                          ​​​​​
                          От къде си сигурен, че не е поискал експертиза? Той човека ясно и точно си го каза - всичко е мнонтаж. Какво повече искаш - да се разплаче ли? Точно обратното - развесели се.

                          Густав Льо Бон много точно го е написал в неговата книга "Психология на тълпите" - тълпата не се интересува от истината, и тя е готова да повярва във всякакви небивалици, колкото и невероятни да са те.

                          Цялата тази история е една голяма измислица от някой сценарист, който държи под възглавницата си точно тази книга. Той се опитва да въздейства на емоциите на тълпата, и знае, че тя е склонна да повярва на произволно измислени от него небивалици.

                          Като цяло енергията на протеста вече се изчерпва, и това плаши сценариста, затова се опитва да подклажда огъня, и ще продължава да се опитва с нови и нови измислици.
                          Last edited by Mateev; 18.07.2020, 11:11.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                            Ще ти огговоря в твоя стил. Само тъп идиот може да твърди, че това е спалнята на Борисов. Достатъчна е една единствена снимка на тази спаллня, и по нея може да се създаде абсолютно същия декор някъде другаде, и след това да си правят каквито си искат снимки.
                            Дума да няма. Ако Боко е прав, защо сам не поиска експертиза? Тъкмо, щеше да разбие злите злодеи-аранжори...
                            ​​​​​

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

                              Че въпросната персона е проста п@тка, за това спор няма. Ама то всичките гербери са такива.
                              Ей на, един дето сам се превъзнася като умник, твърди че снимките са фалшиви, аранжировка.... и подобни тъпотии.

                              От сайта "Биволъ" са изпратили снимките на техническа експертиза и са установили, че няма намеса в изображението, а само опити ( при това несръчни) да се скрие датата на снимането. Снимките компромат за Борисов са правени 2017-2019, без „Фотошоп”, без монтажи, само дати са коригирани

                              Снимката е направена на 25 септември 2017 г., понеделник, в 15 ч. и 18 мин. и 32 сек

                              Следващата.

                              Снимката е направена на 12 декември 2017, петък, в 14 ч. и 19 мин. Датата и часът не са коригирани.

                              Друга снимка:

                              Снимката е направена на 4 януари 2019 г., петък,

                              Тези три снимки са правени в различни дни. И те БЕЗСПОРНО доказват, че премиерът наш постоянно си държи едно шкафче с милион евра за дребни разходи.

                              Не е възможно някаква личност ТРИ пъти да аранжира шкафчета с пачки. Няма такъв филм. Само тъп идиот може да твърди това.
                              Уау, поредния експерт или някой, който повтаря лъжите на някой инспираатор. За твоя информация ако сменя таговете за дата и време няма как да разбереш, че съм ги сменил, пАнимаиш?

                              Наличието на лично олъжие на шкафчето е показателно за аранжировката никой, който има и носи оръжие няма да го остави безпризорно

                              Би трябвало след толкова години на киноиндустрията като Hollywood и Мосфильм даже, да се налага като истинско една снимка и да се свързва с някой, коъто не е там в момента е смешно и жалко. Но така е всичко е изсмукано т пръстите!
                              Last edited by Tomy; 18.07.2020, 10:48.
                              Socialism -- You Make It, They Take It.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

                                Че въпросната персона е проста п@тка, за това спор няма. Ама то всичките гербери са такива.
                                Ей на, един дето сам се превъзнася като умник, твърди че снимките са фалшиви, аранжировка.... и подобни тъпотии.

                                От сайта "Биволъ" са изпратили снимките на техническа експертиза и са установили, че няма намеса в изображението, а само опити ( при това несръчни) да се скрие датата на снимането. Снимките компромат за Борисов са правени 2017-2019, без „Фотошоп”, без монтажи, само дати са коригирани

                                Снимката е направена на 25 септември 2017 г., понеделник, в 15 ч. и 18 мин. и 32 сек


                                Следващата.

                                Снимката е направена на 12 декември 2017, петък, в 14 ч. и 19 мин. Датата и часът не са коригирани.



                                Друга снимка:

                                Снимката е направена на 4 януари 2019 г., петък,


                                Тези три снимки са правени в различни дни. И те БЕЗСПОРНО доказват, че премиерът наш постоянно си държи едно шкафче с милион евра за дребни разходи.

                                Не е възможно някаква личност ТРИ пъти да аранжира шкафчета с пачки. Няма такъв филм. Само тъп идиот може да твърди това.
                                Ще ти огговоря в твоя стил. Само тъп идиот може да твърди, че това е спалнята на Борисов. Достатъчна е една единствена снимка на тази спаллня, и по нея може да се създаде абсолютно същия декор някъде другаде, и след това да си правят каквито си искат снимки.

                                Да не би фирмата, произвела шкафчето, да го е направила в един единствен екземпляр?
                                Да не би фирмата, произвела спалнята, да я е направила в един единствен екземпляр?
                                Същото важи и за лампата, мокета и всичко останало, видимо в зоната на снимките.

                                Най-вероятно истински е само последния клип, в който мадамата е донесла със себе си малко пари, а всичко останало са постановки, снимани в студио със същия декор. И само един тъп идиот може да направи някаква връзка между всичките тези различни снимки и оригиналния клип.
                                Last edited by Mateev; 18.07.2020, 10:50.

                                Коментар

                                Working...
                                X