IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

    Викаш, комунягите трябваше да го оставят Пеевски за шеф на Данс
    Станишката ли го предложи или някой друг, така и не стана ясно
    нИЩО НЕ КАЗвам нито викам- просто питам- откъде се взе тази либов между двамцата

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      ББ вече отговори - ами всичко е монтаж. Ако ти имаш някакви други сънища, задръж си ги за тебе.

      Защо се правиш на ни чул, ни видял, ни разбрал. Произволен анонимен сигнал се отсвирва от прокуратурата както в България, така и по целия свят, и така трябва да бъде. Самият факт на анонимноста е ярко доказателство, че снимките са фалшиви.

      ПП: Същото важи и за анонимните тролове в този форум - прикрити от анонимноста те смело плещят врели некипели.
      Ти му говориш ама оно тъпо не прихваща ! С комунист и простак не спори, ще те свали на неговото ниво!
      Last edited by Tomy; 18.07.2020, 22:28.
      Socialism -- You Make It, They Take It.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

        то и знамена на европейския съюз няма на протестите. Нали такива ЛЪЖИ пишеш.
        https://youtu.be/MXaVlG9bq4k?t=793

        Модераторите - защо триете разобличенията ми за платените подлоги?
        Ами няма щото от Боец и Копейкин са заплашили прозавачите на знамена да приберат Европейското знаме.
        Страх ги и сънуват само червеното знаме.

        *Чети ме по-долу, ако можеш
        Socialism -- You Make It, They Take It.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          ....Основното е ОТ КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ?
          ББ вече отговори - ами всичко е монтаж. Ако ти имаш някакви други сънища, задръж си ги за тебе.

          Защо се правиш на ни чул, ни видял, ни разбрал. Произволен анонимен сигнал се отсвирва от прокуратурата както в България, така и по целия свят, и така трябва да бъде. Самият факт на анонимноста е ярко доказателство, че снимките са фалшиви.

          ПП: Същото важи и за анонимните тролове в този форум - прикрити от анонимноста те смело плещят врели некипели.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
            С голи гърди за оставка

            https://dariknews.bg/novini/bylgarii...rotest-2232927

            Ама верно някои от протестиращите много са изперкали.

            Да, ама атрактивни...

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

              Доколкото “чух”, той не я нарича така, а я съветва как да излезе от конфузна ситуация .

              Това първо. Второ, според мен настъпват нови варварски времена, в които следва да сме максимално прагматични, много мислих, и от чисто прагматична гледна точка предпочитам лидер, издигнал се по естествен път, а не роден със сребърна лъжичка в устата и съответни пожизнени привилегии, в удобен осигурен доживотен златен пашкул в стил самовлюбения сергей станишев например. Като гледам разпадащите се наши “социалисти” не знам защо все се сещам за пастите на Мария Антоанета.

              Разчитам повече на тренирания инстинкт на лидер който е пораснал постепенно в сурова среда.

              По нататък, в същия този запис (ако е истински), този лидер обяснява как е преметнал превзетите евролидерчета по разни евротемички. Ако наистина ги е преметнал правейки се на “прост”, най-вероятно е спечелила точка България. А еврозелките имат нужда чат пат от удар по превзетия нос. Те са друг пример за израснали в пашкул привилегировани бюрократични нищожества с малки изключения.

              Е, да, този наш лидер, уви, не цитира Достоевски, не говори френски, нито е учил в “елитни” гимназии.

              Ако обаче забелязваш, глобалното културно ниво в момента стремително пада. Този процес е факт.

              Та, като тегля чертата, в момента, в тази среда, не виждам друга читава алтернатива за лидер.

              После, за чекмеджетата, ами, какво да ти кажа, не е незаконно да се държи кеш или дребни златни кюлчета в нощното шкафче. Колкото и банкерските лобита да се опитват да ни нахлузят електронен хомот и да ни заставят парите ни да се държат само в банка заради неистовото им желание за контрол и манипулация и общо взето преследване на техни си властови цели, не би следвало снимка на кеш в нощно шкафче да се третира като “престъпление”, сензация и скандал. А и, доколко истински бяха тези снимки не стана ясно.

              Човек е свободен, когато има право да контролира парите си (т.е., да може законно да държи кеш в дома си) и да се защитава (т.е., да може да разполага с лично оръжие за защита на семейството си и имуществото си - справка Швейцария и САЩ).

              При съвременното състояние на глобалната банкова система ... Оръжието най-вероятно е законно притежавано, а и политиците са изложени на рискове. Да не е “стилно” може би, но е прагматично. После, не виждам особен “стил” и в това да публикуваш снимки на спящ в спалнята си човек и да навлизаш просташки и незаконно в личното му пространство. Защото го има и този момент.

              Не ме разбирай погрешно. Особените времена изискват особени решения. В свят, където на китайското летище се появява американец и плаща кеш за медицинска апаратура за защита срещу коронавирус и открадва стоката на цял карго самолет поръчан от европейците, за да спасява живота на европейци, какъв точно лидер би бил по-адекватен? “Баришников” или “Ал Капоне”?

              Мнението си е лично мое, но ако теглим чертата, този лидер май се опитва да играе самостоятелно. Там ти е ключът от бараката. Затова му снимат и спалнята, затова му вадят и записи.

              После, не ни трябват нови неояли се политици, а вече ояли се такива. Защо? Ами защото когато се оядат почват да мислят и за народа и имат интерес да просперира държавата. Тя става тяхната платформа и те, колкото и да са тъпи и крадливи в даден момент го осъзнават. Преминал е периодът на “първоначално натрупване на капитали”, но още не е преминала жизнената им енергия да се правят и конструират неща, както е със нашите “социалисти”, при които “конструктивният период” (когато издигнаха България) е “антична история”.

              В геополитически план, пък си представи сега една друга ситуация. Слагат те утре тебе на неговото място. Ха да те видим как ще удържиш натиска на големите играчи в системата. Американци, руснаци и европейци. Това е нашият натиск по тази география. Възможно е за в бъдеще да имаме и китайски играч.

              Аз съм прагматик. Важно е котката да лови мишки, а дали е черна или бяла няма никакво значение. Т.е., важното е моята държава и моят народ да извлича максимална полза от която и да е геополитическа ситуация, а не да рови по кофите за боклук и да емигрира.

              Много ми е смешно като започнат различни социални групи да се обиждат на “сини” и “червени”и “бембени”.

              Истината отдавна е друга. Кой е интересът на България и кой лидер към определен момент ще съумее да лавира и да го защитава максимално ефективно. Ако до определен исторически момент и политическа конюнктура държавата е съумявала да се развива добре и населението ѝ да просперира, за мен съответната идеология, която е придружавала процеса е ок. Но на “формата” разбирай “идеологията” и домашното възпитание следва да се отделя част от социалната енергия, а не да се втренчваме само в “дървото” и да не виждаме “гората”, разбирай посоката.

              Какви идеологии какви пет лева? Трябва ни мотор, влекач, който да ни тегли напред и то в бая бурни международни води, където всеки (държави, международни корпорации и банкерски лобита) лицемерно тегли чергата към себе си и собствения си икономически и политически интерес.

              И на друго място го казах, имаме си три геоцентрични модела, които ни се предлагат/налагат като алтернативи за развитие - руски, американски и европейски.

              Европейският с наши си елементи на самобитност за мен е най-оптимален вариант. За момента това прави и сегашният ни лидер. Той гравитира около европейските лидери, които в момента се опитват да се еманципират от щатите. Меркел се бори за северен поток, а тук надолу се опитват да ни спрат турски поток. Космически компот от хищни интереси.

              От цялата тази “антикампания”, която разиграха с тези записи и снимки, мен лично ме накараха да взема решение за кого да гласувам на следващите избори. Аз досега за този политик не гласувах по причина липсата на “форма” у него.

              Времената обаче се менят и то драстично. За съжаление в живота идеални варианти няма. Залагам и на това, че нещо е понаучил от бай Тошо, както и че за изминалото време научи в движение основните правила на “играта”.

              Няма да се върнем и към щастливите години на капсулиране на “развития социализъм”.

              Ситуацията е различна, ерго и решенията следва да са различни. Мнението си е мое и то към този момент.

              Селена, уважавам хората със собствено мнение.
              Но имам няколко забележки относно твоето мнение.

              Първо. Този "лидер" нарича председателката на парламента "проста кърджалийска путка". Чува се съвсем ясно. Ти тапи ли имаш в ушите, та не го чуваш? И после на пресконференцията, когато беше строил всички и гледаха като отровени, де факто си призна, че ги наричал всякак, пък после ги "цуне" и се помирят. И я цуна.

              Второ. В много сърова среда е пораснал твоя лидер. В бандитската групировка СИК. И се е занимавал с трафик на крадени коли, засечен е от полицията в Чехия, арестуван и предаден на България, обаче у нас разследването е потулено. Това ми го каза ЛИЧНО на мен един бивш генерал от Държавна сигурност.

              Трето. Всеки наистина има право да държи кеш и злато в шкафчето си.
              Обаче твоят лидер не е декларирал, че притежава толкова пари, поне милион евро или 2 милиона лева. Декларацията му е достъпна. Няма такива пари. И не обясни от къде са парите в шкафчето.

              Четвърто. Всеки, който има разрешение от полицията, може да има пистолет за лична защита. Ама нормално ли е един премиер, който има ПЪЛНА ДЕНОНОЩНА защита от цяла държавна служба, който е охраняван почти като американския президен, нормално ли е да държи пистолет на шкафчето. Да не говорим, че според правилата пистолетът ТРЯБВА да се държи в желязна каса. Аз поне там държах моя пистолет и патрони. А Бойко спи с пистолет до главата.

              Ама това последното е най-малкото прегрешение.

              Основното е ОТ КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ?
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

                Настоявам да се провери за автентичност, заедно със снимките на мебелировка!
                При други обстоятелства щях и съдействие да предложа, но в случая ме спират моралните ми и естетически устои.
                Е не е известната картина на ДьоЛакроа Свободата води народа, но поне виждаме опита да се яхне идеята

                Коментар


                • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Това от снимката направо крещи "как не трябва да се "работи" с фото-шопето"
                  Настоявам да се провери за автентичност, заедно със снимките на мебелировка!
                  При други обстоятелства щях и съдействие да предложа, но в случая ме спират моралните ми и естетически устои.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                    Не бе, нормални са си хората, свиквай!
                    Просто нормите не са това, което бяха...

                    П.С. Пази девойката #произволна фраза (не знам какво пази), като Матросов - на амбразурата!
                    Това от снимката направо крещи "как не трябва да се "работи" с фото-шопето"

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                      С голи гърди за оставка

                      https://dariknews.bg/novini/bylgarii...rotest-2232927

                      Ама верно някои от протестиращите много са изперкали.

                      тези са 99,9% от протестиращите.
                      Ходи да им го кажеш в очите. Или то съсела не смее да излезе от дупката
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                        С голи гърди за оставка

                        https://dariknews.bg/novini/bylgarii...rotest-2232927

                        Ама верно някои от протестиращите много са изперкали.
                        Не бе, нормални са си хората, свиквай!
                        Просто нормите не са това, което бяха...

                        П.С. Пази девойката #произволна фраза (не знам какво пази), като Матросов - на амбразурата!
                        Last edited by Ender; 18.07.2020, 21:24.

                        Коментар


                        • С голи гърди за оставка

                          https://dariknews.bg/novini/bylgarii...rotest-2232927

                          Ама верно някои от протестиращите много са изперкали.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

                            Предложи го Орешарски. От трибуната на Народното събрание. Толкова ли не си спомняте?
                            А зад кулисите кой го е предложил, това не знам.
                            Помня само, че когато попитаха "Кой уши байряка" и настана една мистификация, като в досиетата Х

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение

                              Пич остави тия глупави и абсурдни класации, те само изкривяват истината!

                              А за тоя плужек октай, с това иска да каже че пандемия няма .... нещаствик.
                              то и знамена на европейския съюз няма на протестите. Нали такива ЛЪЖИ пишеш.
                              https://youtu.be/MXaVlG9bq4k?t=793

                              Модераторите - защо триете разобличенията ми за платените подлоги?
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

                                Викаш, комунягите трябваше да го оставят Пеевски за шеф на Данс
                                Станишката ли го предложи или някой друг, така и не стана ясно
                                Предложи го Орешарски. От трибуната на Народното събрание. Толкова ли не си спомняте?
                                А зад кулисите кой го е предложил, това не знам.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X