IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Чичко-паричко се разпищоли за протестите. Чии пари харчи "отровното трио" за платените си призиви във фейсбук?

    https://pik.bg/%D1%87%D0%B8%D1%87%D0...ews948513.html

    Ясно се вижда, че отровното трио харчи големи суми, щом може да си плати за реклама във фейсбук. За който не знае - тарифите са убийствени. Харчат се десетки и стотици хиляди за организирането на всеки един протест. Какво - да не би Барбикян и сие да са ги спестили тези пари от закуски?

    Вече имаме неопровержимо доказателство, че протестите и протестиращите са платени, като най-вероятните спонсори са избягалите зад граница олигарси, които сега харчат незаконни мръсни пари, откраднати от народа и без платени данъци.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
      Ето история от днес.



      В тях ли е надеждата ни ??
      Всяко поколение е подобрена версия на предходното. Така е устроен светът.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

        Не завиждай на никого преди да му видиш края...Да не се окаже че който нож вади от нож умира...Ще дойде и вашият ред не се съмнявай.
        Аз ли завиждам - вие лузърите сте тези, които злобно завиждате и освен да гледате в чуждото канче, нищо друго не знаете и не можете да правите. Точно ти пък си човека, който излива най-много злоба и завист в този форум, и на който 99% от всички мнения се трият от модераторите. Върви да се гръмнеш, че така по-малко ще се мъчиш.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

          Може и обратното - нали помниш всички мафиоти от прехода. Кой се задави и умря, кой катастрофира, кой получи инфаркт, кой - куршум от снайпер или директно от упор в главата, на кой се взриви асансьора или пък изчезна безследно. Стават такива неща по белия свят. Сякаш Господ или някаква друга висша сила се грижи по този начин да въдвори ред в обществото.

          ПП; Надявам се асансьорите в Дубай да са надеждни, а Барбикян и Шиши скоро да са ходили на преглед за сърцето си, защото са рискова група за инфаркт .......
          Не завиждай на никого преди да му видиш края...Да не се окаже че който нож вади от нож умира...Ще дойде и вашият ред не се съмнявай.
          Last edited by X_Y; 30.07.2020, 19:44.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

            Бойко настъпи интересите на вишшата каста в България като им иззе парите и бизнесът и по този начин си създаде много могъщи врагове които сега
            му искат главата и няма да го оставят на мира докато не падне от власт или нещо още по зле.
            Може и обратното - нали помниш всички мафиоти от прехода. Кой се задави и умря, кой катастрофира, кой получи инфаркт, кой - куршум от снайпер или директно от упор в главата, на кой се взриви асансьора или пък изчезна безследно. Стават такива неща по белия свят. Сякаш Господ или някаква друга висша сила се грижи по този начин да въдвори ред в обществото.

            ПП; Надявам се асансьорите в Дубай да са надеждни, а Барбикян и Шиши скоро да са ходили на преглед за сърцето си, защото са рискова група за инфаркт .......

            Коментар


            • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

              мани ги тия

              утре и за дпс ще агитират стига някой да им плаща
              Че те тия са цигани бе Берти.Тия са крадливи цигани от ДПС...Българин няма как да напише такива неща....

              Коментар


              • Ето история от днес.

                Бях тръгнал към колата и в един парк видях рояци млади хора на по 23 – 25 год. и тийнейджъри на по 15 – 16 год.. Бяха доста шумни. Говореха, спореха. Някои носеха българското знаме, други пиеха бири. Разбрах че ще ходят на митинга. Станаха ми интересни. Седнах на 1 пейка до пенсионери и пенсионерки, изпаднали в незабравимо блаженство …. мляскане, челюсти, ченета. Мърморене. Всичко бе ясно и очевидно, намирах се в склад за психо - метални отпадъци всред биологически бракувани механизми, с изтекъл срок на годност. Изпуших цели 3 цигари с утайката на кафето в чашката. Гледах младежите и девойките. . Наблюдавах ги. Изучавах ги.

                Новото бунтарско - анархистично настроено поколение. Модерните хлапаци. Техно - поколението. Егоистичното и себичното „Аз-поколение” демонстриращо иронично и цинично отношение към света. Това е поколението „пост”, „псевдо”, „квази”, „анти”. Това е поколението на индивидуалностите – „Бъди различен”. Поколението, за което да нямаш мнение също мнение. Точката и запетайката на века. Последните издънки на една измираща нация. Поколението, удавено в Соса-соla, нагъващо Mc Donald`s, чипс, дъвчещо Orbit, лапащо витамини, поколението, което не знае вкуса на истинския хляб и истинската вода. Поколението израснало с Интернет, с Фейсбук, с GSM-те и компютърните игри.

                Сенки без никаква значимост в играта на живота. Наети за кратко да изпълнят дребна роля, напълно във възможностите на маймуна. Погледите им са празни. Нищо не ги вълнува, нищо не ги тревожи, нищо не ги интересува, към нищо не са привързани. Живеят ден за ден. Вчера беше като днес и утре ще бъде като днес. Безвремие. Безчувствие. Безволие. Не ги виниш. Те не са виновни. Те все още нищо не са направили. Е, някои момчета са откраднали нещо, някои момичета са продавали плътта си, всички се друсат, но в наши дни кой не се друса, кой не краде, кой не си продава плътта и душата. Те са жертвите. Като теб.

                Отправили поглед през мене и отвъд, към някакво безнадеждно бъдеще зад гърба ми. Нямат посока. Увиснали без опора в празнотата. Тичат подир една падаща звезда. Подир друга. Подир трета, докато паднеха на земята. Никому не могат да предложат нищо повече от собствения си хаос. Всеки на тази възраст му се ще да еве майката на вселената, да дефлорира събитията. На тези години си представят живота като низ от коридори и врати, на които ще почукат, отворят, отключат, ще ритат и блъскат или измамят с шперц. Заради възрастта си минават през всичко. И стигат докрай. Иска ти се да им кажеш, че наркотиците не решават нищо, насилието също, че в живота няма лесни изходи и задни вратички, че за живота трябва да се бориш дори с цената на престъпления. Но те няма да ти повярват. Няма. Няма дори да те чуят. Те всъщност не са тук.

                Демонстрираха недоволство, пренебрежение, умора, безразличие. Няма нещо, което да им се искат да правят. Няма нещо, което да искаха да бъдат, когато пораснат. Нямат кумири. Нямат идоли. Те не искат, когато пораснат да бъдат лекари, адвокати, свещеници, писатели. Не искат да бъдат световни шампиони. Никой от тях не иска да бъде президент на държавата. Вече е твърде късно за каквото и да било. Обичат музиката. Никой от тях не е истински весел. Обикновено са кисели, цинични, гадни. Излъчваха скрита досада. Надявам се, че ще надраснат това. На това поколение мозъка беше повреден.

                В свят без бог, рай, обръщане на понятията за добро и зло, катастрофата на нравите – възможно ли е да съществува надежда? Тийновете носят нещо повече от нихилизъм, отвъд нощния урбан-пейзаж и мастиленомрачните улици е ескейпизмът – бягството, алиенацията, изскубването от металната преграда на системата, било чрез преселване на друга планета, с дрога, или пък чрез пътуване във виртуалния свят на киберпространството. Интернет те зове, електронното му очарование ти действа като феромон на лъв. Сексуални изживявания във виртуалната реалност. Впускаш се в дирене на подходящ за палавото ти настроение chat room.

                Тийнейджърите по начало са в канавката, те застават лице в лице с безнадеждността на близкото бъдеще, там намират опорната си точка за ново съществуване. Те не пасват на системата, те са от бъдещето, по принуда са в една и съща среда с масата, с тълпата. Въвеждат ново поведение, облекло, естетика, реч, маниери, език и секс, диктуват поведенчески модели, стават странични за системата, те са вирусите за системата : престъпници, ренегати, хакери, кракери, фрийкове, сайфър - пънкове, наркомани или просто онези, които държат на свободата си. Новото попълнение кретени, идиоти, имбецили, олигофрени, хлебарки. Бъдещите проститутки, които ще се чукат за по 20 лева .

                Новото поколение излъгано от политиците, заразено от болното общество, от лъжите, насилието, пазарната глобализация, от фалшивите, изкуствени закони, норми, правила е избрало своята нова родина и дом на съзнанието – киберпространството, където понятия като личност, собственост, финанси, държава и граници не са приложими. И своята нова религия – неоанархизмът.

                В тях ли е надеждата ни ??

                Коментар


                • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                  Има едни такива моменти в живота, когато "Ако трябва, ще станем ортаци и с дявола"!
                  Не съм козал аз това!
                  Знаете ли кой?
                  Май Левски.


                  Това онова, този онзи, ние вие, ама едно нещо е сигурно, стоят въпросите за случайно изпуснатите 0.7 милиарда лева към Божков и за тецовете пристанищата и сараите на Доган, индивид с не толкова големи лични доходи.
                  Тези са най-едрите видими и вече познати на всички.
                  Но идва и трети логичен въпрос, колко ли са пак случайно изпуснатите стотици или хиляди по-дребни ГЕШЕФти през годините може би за много повече милиарди. Изпита кръв от народното тяло от кърлежите.

                  ГЕШЕФ, надявам се да имаш информация за развитието на делата по горните въпроси, така както си на пост охраняващ интереса на държавата?
                  Или е квалифицирана когато ти изнася?

                  Не е луд който изяжда целия зелник, луд е който му дава да го изяде.
                  Даваме го в края на краищата ние гражданите народа суверена.
                  Last edited by Артудиту; 30.07.2020, 18:59.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

                    Внимавай какво си пожелаваш, че ще стъпчеш лука! Шефовете ти НЕ ИСКАТ ИЗБОРИ, а временно управление и едноличен режим на (п)РЕЗИДЕНТА Радев - човекът, който се опита да купи самолетчета от страна извън НАТО, само и само да попречи на сделката със САЩ и който още не е разбрал, че страната му е призната и приета от семейството на най-богатите европейски демокрации в ЕРМ-2!
                    Бойко настъпи интересите на вишшата каста в България като им иззе парите и бизнесът и по този начин си създаде много могъщи врагове които сега
                    му искат главата и няма да го оставят на мира докато не падне от власт или нещо още по зле.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

                      ми пробвай се довечера, ако искаш,
                      ела на паветата,
                      ама носи плакат с нещо за Радев, да ви познаем
                      мани ги тия

                      утре и за дпс ще агитират стига някой да им плаща

                      Last edited by X_Y; 30.07.2020, 18:52.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                        Борисов: Днес ще отпуснем няколкостотин милиона за детски градини

                        ))) тоя се тресе от страх, развързва кесията
                        Те и миналата година отпуснаха от софийския бюджет 70млн и усвоиха само 18. Много се грижи самоковската "учителка" по руски за децата - бъдещето на България. За 2- години се построиха 4-5 квартала по южната дъга и живеят над 100к млади с деца и няма нито училище нито детска градина. Уникално планиране, уникално управление бляяяя
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

                          Внимавай какво си пожелаваш, че ще стъпчеш лука! Шефовете ти НЕ ИСКАТ ИЗБОРИ, а временно управление и едноличен режим на (п)РЕЗИДЕНТА Радев - човекът, който се опита да купи самолетчета от страна извън НАТО, само и само да попречи на сделката със САЩ и който още не разбрал, че страната му е призната и приета от семейството на най-богатите европейски демокрации в ЕРМ-2!
                          Ха ха ха ти първо не познаваш шефовете ми.За разлика от теб аз не съм партиен ....А тия опорки ги разправяй у Факултето ама и там ше ви бият деъо ги затворихте.Не ми е ясно как ще гледате хората в очите след като еи изгонят.То е ясно че срам нямате
                          Last edited by X_Y; 30.07.2020, 18:36.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

                            Не е въпроса кой ще хвърли кърпата, а КОЙ ще я поеме!? Защото никой досега не я е поискал.
                            Ами президентът назначава ново служебно правителство и дата за нови избори и там ще се види има ли алтернатива или няма.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
                              Не бих искал да съм на мястото на полицаите в момента. Вместо да подберат нарушаващите обществения ред и да започнат дела за дребно и не толкова дребно хулигантство - те ги пазят от нормалните граждани, за да не се получават сблъсъци!? Училите да охраняват спазването на реда, охраняват нарушителите! Това е прекалена измислена и криворазбрана толерантност, която ерозира ценностите ни, освен че нарушава закона. Затова очаквам нещата да ескалират, ако органите на реда продължат да толерират безредието и хаоса!
                              Я изгледай това и после се слагай на мястото на полицаите.Много ще ми е интересно да ти прочета коментара..Щото Дончев не си спомнял за такъв разговор нито поъвърждава нито отрича...Пълни циркаджии.Не понасям Станишев ама той още преди 15 г позна че това са циркаджии

                              https://www.youtube.com/watch?v=rs4zvacaS-8

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                                Народа казва кой ще я поеме...Иначе мераклии колкото искаш.Я глей кви глупаци се намериха като Калинчо смешника два пъти полага клетва и ше е депутат неколко дена и ония министри...Оставка избори ако новите не стават пак протести пак оставка и пак избори.И така докато не разберат че повече няма да крадат и да уреждат близките си с бонбонки..Сега гледам Томислав Дончев само не се е разплакал
                                Внимавай какво си пожелаваш, че ще стъпчеш лука! Шефовете ти НЕ ИСКАТ ИЗБОРИ, а временно управление и едноличен режим на (п)РЕЗИДЕНТА Радев - човекът, който се опита да купи самолетчета от страна извън НАТО, само и само да попречи на сделката със САЩ и който още не е разбрал, че страната му е призната и приета от семейството на най-богатите европейски демокрации в ЕРМ-2!
                                Last edited by Спящият бик; 30.07.2020, 18:32.

                                Коментар

                                Working...
                                X