IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение

    Ти да не си мислиш че няма ха-ха-ха

    Глей си протестите че скоро ще бъдат прекратени ... поради липса на финансиране ог Сърбия и Дубай!
    На вас от младежкото ДПС трябва да ви дават малко повече информация. Все пак трябва да допуснат, че сте мислещи същества.

    Коментар


    • Новина от преди 4 минути: Христо Иванов гуляе с Иво Мирчев в скъп ресторант, докато метежниците висят в палатки

      https://pik.bg/%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0...ews948837.html



      Припомняме, че днешният протест срещу власта удари дъното, след като метежниците успяха да съберат само шепа свои съмишленици, които се разхождаха голи по жълтите павета и се наливаха с бира.

      https://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0...ews948820.html

      Last edited by Mateev; 31.07.2020, 22:53.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

        Ти да не би да вярваш, че БХ ще довърши Балкански поток и Белене. Тези проекти може да ги довърши политик, който мисли за България, а БХ не е такъв. Той с неговата свръххитра политика да е добре с всички ни е заложил и сега всички ще ни боцат отвсякъде / боц - силен шут по топка с големия пръст на крака/
        Ти да не си мислиш че няма ха-ха-ха

        Глей си протестите че скоро ще бъдат прекратени ... поради липса на финансиране ог Сърбия и Дубай!
        Socialism -- You Make It, They Take It.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

          След като свалят Борисов, първата им цел ще е да спрат "Балкански поток" и АЕЦ "Белене", това ще им бъде първата цел... и в двете неща няма нищо положително и съграждащо. Следващата им цел до колкото разбирам е да приватизират БДЖ (десните отдавна му се точат) и да го нарежат на скраб.
          Ти да не би да вярваш, че БХ ще довърши Балкански поток и Белене. Тези проекти може да ги довърши политик, който мисли за България, а БХ не е такъв. Той с неговата свръххитра политика да е добре с всички ни е заложил и сега всички ще ни боцат отвсякъде / боц - силен шут по топка с големия пръст на крака/
          Last edited by vikhunter; 31.07.2020, 22:38.

          Коментар


          • Проф. Близнашки разкритикува Радев и го попита: Защо не порица Василев, Божков и Прокопиев?

            https://pik.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1...ews948675.html

            Бившият служебен премиер и преподавател по конституционно право проф. Георги Близнашки не смята, че има връщане назад за бегълците от закона в лицето на Цветан Василев, Васил Божков и Иво Прокопиев. Те се опитвали да завлекато още хора със тях в падението си. Той се обърна с въпрос към президента Румен Радев, питайки "Защо президента не порица тези фигури".

            Той разкритикува Радев за намеренията му да твори конституционни промени. Също така каза, че президента няма право да иска оставката нито на правителството, нито на главния прокурор. Това е грубо потъпкване на конституцията, каза още проф. Близнашки. Най-вероятно когато мандатът на президента приключи, той ще бъде разследван, защото конституцията го позволява това.

            ПП: Забележка от мене:
            Това е третият подред професор, експерт по конституционно право. който потвърждава, че Радев грубо е потъпкал конституцията, и поради тази причина ще бъде разследван, и евентуално ще си понесе последиците, когато мандата му приключи.

            Last edited by Mateev; 31.07.2020, 22:42.

            Коментар


            • Днес, 20:44
              Този коментар от Ender е изтрит от aleks262
              Причина: Заяждане
              Обжалвам!
              Не съм се заяждал с колегата (когото впрочем много уважавам).
              Само изложих всеизвестен във форума факт, с който човека се гордее.

              Коментар


              • Изглежда старозагорските полицаи надхитриха протестиращите. Допуснаха ги в еднопосочното движение на изхода от Стара Загора по пътя към автомагистралата, и след това блокираха пътя с полицейска кола. Така протестиращите попаднаха в капан - ни напред, ни назад, ни настрани. Всеки опит да се измъкнат от капана ще води до акт.

                Ха-ха-ха .......
                Така им се пада. Нека сега полицаите да ги държат в капана цяла нощ, че да им уврат главите.

                Last edited by Mateev; 31.07.2020, 22:17.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                  Старозагорската полиция осуети блокадата на магистрала "Тракия"

                  https://pik.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0...ews948822.html

                  Полицията има една крайно деликатна стратегия и действа по нея. Даде на пияниците за залъгалки определени стратегически места, направи обходни маршрути и им гледа сеира без да им позволява завземане на нови територии. Кръстовище, което не влиза в плановете на полицията се отпуши от 4 нинджи от моторизирана полиция за по-малко от минута. Контролират ги ефективно, въпреки че създават усещане за фарс

                  Коментар


                  • Старозагорската полиция осуети блокадата на магистрала "Тракия"

                    https://pik.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0...ews948822.html

                    Значи можело, ако полицията поиска, да защити гражданите от действията на терористите.

                    Last edited by Mateev; 31.07.2020, 21:15.

                    Коментар


                    • Наистина ли някой от протестърите си вярва, че психодесните, БСП и Слави, са алтернатива на Борисов?! Те не са алтернатива на Борисов и хората няма да гласуват за тях. Протестърите или да извадят реалните си лидери или да се разкарат, нормалните хора няма да подкрепят, анонимници с неясни искания.

                      Последния път когато участвах в такива неща имаше план имаше всичко... но като взеха властта, СДС-арите единственото нещо което направиха е да оправят собственото си положение, не направиха нищо за народа.... и сега няма да е по различно. Дори ще бъде по-лошо, защото тогава поне знаехме кои са лидерите, а сега разни анонимни мутри от прехода искат да вземат властта и да лапат, да глозгат до кокал и малкото което е останало.

                      След като свалят Борисов, първата им цел ще е да спрат "Балкански поток" и АЕЦ "Белене", това ще им бъде първата цел... и в двете неща няма нищо положително и съграждащо. Следващата им цел до колкото разбирам е да приватизират БДЖ (десните отдавна му се точат) и да го нарежат на скраб. След това следва приватизация на болници и военните заводи (предполагам за това им трябва и промяната в конституцията). После вече не ги знам какво ще правят, но то и това да "направят" не е малко, ще досъсипят и така вече сасипаната ни държава. Както виждате, нищо в плановете им не предвижда изграждане на нещо, само разрушение, сякаш 30 години разрушение ни беше малко... та сега и още ще се руши...

                      А да и съвсем щях да забравя, някои от тия "десни" искат и свободна продажба на оръжие... "като в Америка".... та съвсем да я втасаме, та не стига всичко останало, ами човек да не знае утре някой малоумник няма да ти тегли куршума само за дето си го погледнал на криво.

                      Общо взето това разбрах до тук от "исканията" на протестиращите. Ако имат други искания или нещо градивно да ги споделят. А не да викат "Оставка", пък после ще му мислим. Защото до колкото разбирам това са им плановете, ако имат различни планове нека кажат какви са. Как смятат да направят "живота по-добър". Това не става само с празни приказки, трябва и някакви конкретни планове и действия, това не става за 1 или 2 години, става за много години и не е толкова лесно колкото изглежда на пръв поглед. Иначе просто ще сменим едни мутри с други мутри... а новите мутри ще се оправдават със старите, този "цирк" вече сме го играли 1997-а година.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от gogo6060 Разгледай мнение
                        "Имам врагове, с работата си засегнах хора с милиарди, знам, че ще има реакция, знам, че прокуратурата ще бъде атакувана, ще бъдат направени опити да бъде унищожена. Ще правя каквото трябва да се направи, да става каквото ще"

                        Уууудри, бай Гешев!


                        Клоуните по кръстовищата да вият, колкото душа им иска хахаха
                        Ох. Ох. Охххх.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                          Аз не съм виновен, че в рамките на един единствен ден изникват толкова много новини за МУТРЕНСКИТЕ ПРОТЕСТИ и за народно недоволство срещу терористите по улиците и кръстовищата. Дори знаеш ли - много от новините ги прескачам, защото просто не им насмогвам на бройката. Например че сайта на monitor.bg е бил хакнат по поръчка на Васил Божков, или пък че Спас Гърневски е казал, че предсрочните избори са с ранг на национално предателство.
                          Удивително отсъствие от час.

                          Коментар


                          • "Имам врагове, с работата си засегнах хора с милиарди, знам, че ще има реакция, знам, че прокуратурата ще бъде атакувана, ще бъдат направени опити да бъде унищожена. Ще правя каквото трябва да се направи, да става каквото ще"



                            Уууудри, бай Гешев!


                            Клоуните по кръстовищата да вият, колкото душа им иска хахаха

                            Коментар


                            • Днес беше тежък ден за протестиращите на Орлов мост. протестиращите бяха изненадани, нападнати и едва оцеляха от специализирана баба-нинджа под прикритие на баба-пенсионерка от ГЕРБ, въоръжета до зъби (всъщност с чене) и бастун. В последствие се разбра че не е от ГЕРБ, но все пак е била финансирана и обучена от агенти от МОСАД, вероятно.

                              Бабата-нинджа беше разкрита и обезвредена от храбър пиян протестиращ и обявена от лице участвало в спирането на Метрото, поради липса на мандри в София.

                              Браво на героите протестиращи! Вашите имена ще бъдат навеки записани по стентие в бившата WC на Орлов мост.


                              Socialism -- You Make It, They Take It.

                              Коментар

                              Working...
                              X