IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Нова провокация на малобройната агитка на Бабикян и Манолова - плискат жълтите павета с червена боя


    Socialism -- You Make It, They Take It.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Охооо появи се 4Д- Ендер, човека с няколко ника..
      Рече човека с няколко личности...

      Коментар


      • Охооо появи се 4Д- Ендер, човека с няколко ника..Може ли да обърна и аз внимание, че народът е Суверена..Правителството е назначено от народа и винаги може да бъде свалено със всички средства..

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Артудиту Разгледай мнение

          Беше спряган по едно време за експерт на ДПС, а после и член на ДПС но нещо се разсъхна калимерата.
          ​​​​​​Предполагам обаче че взаимните топли чувства са останали.
          ​​​​​​
          като чета несвързаните ти дописки тук, ма ти си представителя на ДПС-то сред троловете тук нАле
          Socialism -- You Make It, They Take It.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

            Аз наистина не съм купил и един лист хартия с обществена поръчка, но и ти също не си купил нищо с ОП. Сега остава за двама ни да ни просветли матеев как стават работите с ОП. Той се оплакваше че не пускало правителството резерва от спирт за дезинфектант, сигурно е наясно.

            Матеев може ли да ни насочиш към някакви критерии за поръчка на коли през ОП
            Да си признаеш, че не знаеш нещо това е добра първа крачка ! Уви предположението ти, че и аз не съм купил нещо с ОП е абсолютно погрешно. Нищо не ми пука какво си мислиш, това е твой проблем.

            Както и да е, опитът на комунетата тук, като теб и протестиращите психо бесни от ДеБъ е смешен и жалък, да вмените вина за коя да е ОП свързани коствено с Гешев показва липсата ви на икономически, обществен и политически опит. От къде на къде си въобразихте да сваляте законно избрано правитество от над 1,000,000 Български граждани, спрямо смешните 2.4% за ДеБъ. Пак щети кажа имате късмет че все още ви пази полицията от народния гняв!
            Socialism -- You Make It, They Take It.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
              Матеев, гледам много роптаеш срещу блокирането на кръстовищата.
              Ти помниш ли преди няколко години, при едни други протести едни хора завзеха Софийския Университет? И го държаха под окупация мисля седмица ли беше... и не пускаха никой вътре. Бяха се заключили отвътре.
              Матеев, би ли коментирал превземането на обществена сграда наказуемо ли е според закона? Как мислиш?
              Не съм Матеев, но ще ти обърна внимание, че има дребна разлика между кръстовище, обществена сграда и ВУЗ. Последното е неприкосновена територия, ползваща се с академична автономия.

              Коментар


              • Матеев, гледам много роптаеш срещу блокирането на кръстовищата.
                Ти помниш ли преди няколко години, при едни други протести едни хора завзеха Софийския Университет? И го държаха под окупация мисля седмица ли беше... и не пускаха никой вътре. Бяха се заключили отвътре.
                Матеев, би ли коментирал превземането на обществена сграда наказуемо ли е според закона? Как мислиш?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
                  ТОДОР СТАНЕВ


                  Знаете ли че...

                  1. Според данните, предоставени от Българската Стопанска Камара, в България към момента има над 433,000 държавни служители.

                  2. Според НСИ, заетите в публичният сектор към март тази година са 547,636, като средната им работна заплата (пак според НСИ) е 1,339 лв на месец. Това, за мързящите ги да смятат, прави 731,641,696 лева месечно за заплати.

                  3. В частният сектор работят (пак според НСИ) 1,715,833, които реално изработват заплатите, нужни за т.2. Според данните, тяхната средна работна заплата е 1,311 (да, по-ниска отколкото в публичният сектор...).

                  4. Процентът на заетите в публичният сектор, спрямо общият брой на работещите в страната, е 24%. Само като справка, в Германия е 15%, в Нидерландия е 11%.

                  5. Борисов дойде на власт с обещанието да намали бройката в администрациите. Резултатът от това "намаляване" е увеличение с над 10,000 само в държавната администрация!

                  6. Ефективността на тези държавни служители е неоспорима, като според последният доклад на Световната Банка в секцията "стартиране на бизнес" България пропада до 113то място (от общо 190 държави), или малко след Гвиана, и малко преди Замбия и Гана.

                  Голяма част от тези хора на избори гласуват според зависимостта си от управлението, като поради същата причина на всички тях им е официално (по закон) забранено да се включват в протестите.

                  ГЕРБ се похвалиха, че са ги избрали 1.5 милиона българи. +30% от тях видяхме от къде са. Сега прибавете и част от семействта им, които гласуват чисто по финансови причини, сложете и "Съюза на Покойниците", които твърдо гласуват за тази партия, малко подплатени ромски гласове от махали и села (за справка - последните кметски избори) и математиката излиза.

                  Какво се оказа?

                  Ами, че ГЕРБ много добре са си научили урока от БКП и ДПС и ползват абсолютно същият "гласоподавателен подход", като държат голяма част от реалните си гласоподаватели в страх и под натиск.... Честито!

                  Мирише на Комунизъм, прилича на Комунизъм, звучи като Комунизъм... ами хора, ние си живеем в Комунизъм бе!



                  ОСТАВКА КРАДЦИ БКП-ГЕРБ..
                  Доста изкривени истини. Чудесен пример как верни факти могат да се тълкуват в удобната посока. Обективността изисква няколко уточнения:
                  Вярно е, че делът на заетите в публичния сектор в Германия и Холандия е по-нисък от нашия. Но също е вярно, че например в Швеция и Дания е по-висок от нашия. В Литва, Естония, Хърватия, Финландия, Франция е близък до нашия. Защо са избрани точно Германия и Холандия за сравнение?
                  Друго уточнение. У нас имаме един много силен икономически център, какъвто е София, още няколко по-развити градове и други райони с много слаба икономика. В тези райони със слаба икономика (да не кажа без икономика на практика) има места с над 50-процентова заетост в публичния сектор, просто защото няма какво друго да се работи. Това е важен фактор за високия дял на публичния сектор на национално ниво. В Германия и Холандия не е точно такава териториалната структура на икономиката.
                  Следващо уточнение. Номинално голяма част от публичния сектор е съсредоточен в София, само че за софийския стандарт тази по-висока средна заплата спрямо частния сектор не е нещо впечатляващо.
                  Още едно уточнение. С изключение на някои ръководни постове, останалите служители не са чак толкова зависими от политическата обстановка, за да гласуват под строй.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                    ЕКСПЕРТНО! Проф. Близнашки:
                    Беше спряган по едно време за експерт на ДПС, а после и член на ДПС но нещо се разсъхна калимерата.
                    ​​​​​​Предполагам обаче че взаимните топли чувства са останали.
                    ​​​​​​

                    Коментар


                    • Марешки скочи на Радев: Агресивни и компрометирани политици се опитват да разпалят гражданска война, следващите избори ще са на 28 март

                      https://pik.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0...ews949173.html



                      Още по темата:

                      Веселин Марешки: Правителство на Радев и Нинова ще ни хвърли в национална катастрофа - концепцията им е "стани да седна"

                      https://pik.bg/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D0...ews947366.html

                      Коментар


                      • Заеби протестите- гледай тук

                        Немили и недраги българи, вчера мафията, начело с Делян Пеевски открадна от вашите джобове 1 милиард през съмнителна сделка за продажбата на Виваком. Помогна им с всички сили Сотир Цацаров, шеф на КПКОНПИ. Тарикатите купиха преди две години на търг, организиран от самите тях мобилния оператор за 300 млн евро. Сега продават фирмата за 1,2 млрд евро.

                        В грандиозната далавера участва, съвсем съзнателно, българското правителство, начело с Борисов. 300 млн от откраднатия милиард автоматично ще бъдат изплатени на руските шефове на ВТБ (Внешторгбанк), която бе дала около 300 млн за съмнителната схема по търга, извършен от небеизвестния Спас Русев. Същият, който загроби ФК „Левски“ с над 30 млн дългове.



                        Адв. Николай Хаджигенов, един от т.нар. „Отровно трио“ (проф. Велислав Минеков и пиар експерта Арман Бабикян) нарече вчера сделката „последната кражба на управляващите“, заради която са отказвали да подадат оставка.

                        Хора, замислете се, тази операция лишава българските данъкоплатци от 1 милиард лева! Обещаха на пенсионерите 3х50 лв и два дни след това откраднаха цял милиард! Не разбирате ли как ви го „вкарват с 200“?!

                        Официално Виваком вече е притежание на сръбското телекомуникационно обединение „Юнайтед груп“.



                        „Отровното трио“ изпрати сигнал до всички парламентарни групи с настояване за извънредно заседание, на което народните представители да изяснят отговорността на министъра на финансите Кирил Ананиев и на председателя на КПКОНПИ Сотир Цацаров във връзка с това кога и при какви условия е настъпило съгласието на антикорупционната комисия да вдигне запора на акциите на БТК – „Виваком“. „Триото“ стори това, което е задължение на всеки политик и партия. Явно никой от тях не смее да се обади, независимо, че става дума за пладнешки грабеж. "Великият" борец срещу корупцията Иван Гешев ще разследва ли сделката?



                        Тези запори не защитават правата на Цветан Василев, както се опитваха да внушават досега Цацаров, Гешев и управляващите, а на всички нас, българските граждани.



                        Редно е да се запитаме, кои лица имат полза от извършеното злонамерено деяние.



                        Делян Пеевски, който дължи стотици милиони на руснаците не само покрай Виваком, но и от изчезналите около 700 млн евро по проекта Южен поток, за които няколко пъти напомня самият Путин. Временно се откупува, защото висеше на косъм…



                        Спас Русев, братята Милен и Георги Велчеви, представители на руската ВТБ в България. Разбира се и Сотир Цацаров, както и доскорошния финансов министър Владислав Горанов, които не само не спряха вдигането на запора, а го осъществиха с ясното съзнание, че ощетяват държавата и данъкоплатците с около 1 милиард.



                        Не е останал на сухо и премиерът Бойко Борисов, без когото няма как да се случи такава мащабната далавера.



                        Излизат министри, депутати, анализатори и какви ли още не, бранят властта, но не споменават и дума за мафиотския грабеж, извършен на 31 юли 2020 г. Още по-срамно е, че и никой не ги пита.



                        Недоволни от протестите мърморят срещу блокирани кръстовища, които могат да се заобиколят със забавяне между 3 и 10 минути, но са готови да преглътнат кражбата на цял милиард. От такива хора има нужда корумпираната власт, от тях си пълни чекмеджетата, а зад гърба им ги нарича тиня…



                        Това не го разбирам.



                        Валери Манолов

                        Коментар


                        • ЕКСПЕРТНО! Проф. Близнашки: Имунитетът на президента не е абсолютен

                          https://pik.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0...ews949191.html

                          "Срещу президента не може да се извършват процесуални действия и той не може да бъде привлечен като обвиняем. Но може да започне наказателно производство преди изтичането на мандата. Никой не е недосегаем", категоричен е професора.

                          "Ние имаме най-добрата конституция в Централна и Източна Европа. Това трябва да е ясно на всички. Много добре са балансирани властите, стига действащите лица, които сме избрали, да се придържат към заложения в тях потенциал", каза още проф. Георги Близнашки.



                          Ето още по темата:

                          Проф. Георги Близнашки разсипа превратаджията Радев: Не знае какво прави, гази брутално Конституцията - тласка ни към нацизъм и режим на тълпите

                          https://pik.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1...ews943680.html

                          Проф. Близнашки: Радев е случаен човек, тласка ни към режим на тълпата

                          https://pik.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1...ews944651.html

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

                            Ааа-ха-ха-ха-хаааа!
                            Огито бе, наш кире, бонд, карл, и колко още че не ги помня.
                            Истински професионалист!

                            Ха-ха-хаааа!

                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар








                            • Ето досието "Буда" (снимки)


                              https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/116701

                              СТРАХ ТРЕСЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА КОЧИНА ГЕРБ..






                              ТУК СЪМ МОИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТРОЛОВЕ..ПИШЕТЕ ЗА МЕН-ДС-БКП..









                              Коментар

                              Working...
                              X