IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

    4 Д, имал си интересни коментари по икономически теми.
    Не разочаровай с политическите.
    Давам тема за размисъл. По традиция винаги съм представял различната гледна точка, която не е общоприета. Но също така по по традиция си въобразявам, че е добре да се обмисли внимателно написаното от мен преди да бъде отхвърлено. Аз се интересувам от общоприетите вярвания, които според мен са грешни. Винаги съм обсъждал тях във форума, защото ако пазара бърка а аз съм прав ще изкарам много пари, когато той осъзнае грешката си. В случай, че аз бъркам а не пазара, то всичко вече е в цената и само аз ще си променя експозицията с което няма да променя цената изобщо и загубите ми биха били нищожни. Понякога е трудно да изкажеш мнение, което не се споделя от никой, но аз винаги съм ползвал форума точно за това. Да проверя тезите си и да видя дали бъркам. Да изчезне в мен несигурността от това че съм сам с някаква идея. Да разбра къде бъркам. С времето много тролове ме нападаха и спрях да пиша с което според мен форума загуби различната гледна точка, която е толкова важна. Свикнал съм да ме нареждат за неправилни идеи. Все пак аз проверявам във форума това, в което и аз не съм на сто процента сигурен. Как може да си мисли човек, че той е прав а всички бъркат. Не е лесно. Айде лека от мен.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

      Значи, ако не им достигат гласове, ще ги вземат от БСП и ДПС!? Ти чуваш ли се какво пишеш!? Дано имаш и друг бизнес освен писането във форума, че гладен ще останеш!

      Какво казваш? Че "Боко" е останал гладен ли?

      Нали точно ти подхвана спора - ВЕРОЯТНО с най-важният извод от "форума" (ВИ) днес: Боко казал, че САМО герб не били ползвали гласовете на ДПС?

      "Ти чуваш ли се какво пишеш?" - твои думи горе, отправени към друг човек, които са валидни за теб.

      Да ти обясня: Боко НЕ се отказа от гласовете на ДПС, но сега (чрез теб) иска декларации от другите партии, че ще се откажат!

      ...............

      И втората лъжа на Боко, която ни поднесе, самият ти тук: партията на Слави Трифонов, която е регистрирана през юли 2020= била подкрепила М.Манолова, преди години!

      .................

      Лъжа, след лъжа! Вие, "делегатите" му повярвахте, нали?

      Тук има такива, които не са "делегати".

      Кажи още някоя от вашите "дискутирани истини", защото с горните "истини" затъна здраво в л.....

      ...................

      Пич, с подобни НЕистини няма да ви се получи тоя път!
      Last edited by безимeн; 05.08.2020, 21:48.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

        Значи, ако не им достигат гласове, ще ги вземат от БСП и ДПС!? Ти чуваш ли се какво пишеш!? Дано имаш и друг бизнес освен писането във форума, че гладен ще останеш!
        Няма да ги "вземат" гласовете от БСП и ДПС. Въпрос на изборни резултати и преговори между политическите сили ще бъде едно ново правителство. Това да не ти е Боко Тиквата, дето щеше да дава няколко гласа на някого си. В нормалната политика и в нормални парламенти това не става. Сключват се коалиции, предизборни, следизборни.

        Обаче въпрос номер едно е отстраняване от власт на Бойко и неговата шайка.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

        Коментар


        • Сутринта гледах ген. Атанасов по бтв, каза това:

          https://faktor.bg/bg/articles/gen-at...akonno-saraite

          Коментар


          • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

            Решетников.... червени куфарчета..... Божков..... Румен Овчаров...... ГРУ...... ФСБ........

            Ти скоро ходил ли си на лекар? Иди се прегледай. Да не прескочиш и психиатъра?

            Хората скочиха щото не искат вече да ги управлява ПРОСТАК, който псува президента на майка, който нарича председателката на парламента "проста ***", който къта милиони евра в нощното шкафче и ги пази с пистолет до главата.
            А нахлуването на прокурорската шайка в Президентството беше последната капка.

            Какъв Решетников, какво КГБ, какво ГРУ . Баси идиотиите!
            Я, цензурата в инвестор или е заспала, или наистина е политическа!
            Last edited by X_Y; 06.08.2020, 08:42.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

              4 Д, имал си интересни коментари по икономически теми.
              Не разочаровай с политическите.
              - Интересни кометари. Да се набием при Софикс 600. щот ще ходи на 1000.

              Верно ..интересни..

              Коментар


              • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


                Супер коментар!

                Големият минус, който го анулира е този: не е ясно къде са МНОГОТО хора-гласоподаватели, обезверени и бедни, далеч в класациите на доходите в ЕС?

                Не си пожелавай да разбереш за четвърти път! Но ти, ако три пъти не си разбарал, каква е вероятността на четвъртия да разбереш?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  Приеми, че има и елемент подобен на блек лайф метарс който е в цяла Европа. Млади хора, които след изолацията искат отново да се съберат заедно като общност и да си изкарат купона заедно. Това е добро. Обаче ако искат да постигнат политически цели се провалиха защото прередиха стъпките. За да има последствия трябваше първо да създадат алтернатива и после да започнат протести. Държавата изчиствайки мафиотите щеше да им отвори пространство което да заемат. Сега скачайки срещу държавата спасяват мафията и в резултат нямат пространство за действия. Това е типична липса на стратегическо мислене на чистосърдечни деца. На избори се избира от тези, които се явяват. Та кой ще изберат. Приемаме, че ГЕРБ и Обединени патриоти не стават като управляващи. Приемаме, че ДПС е неприемлив във всяко едно отношение. Приемаме, че БСП от сто години служи на чужда държава и докато не се разграничи от това не може да бъде алтернатива. Приемаме, че Мая Манолова поради миналото си с прякори като Сестра Галева и предполагаема връзка с Божков няма как да е алтернатива. Приемаме, че Слави Трифонов е най-обикновен чалгар тип Жорж Ганчев, който очевидно няма как да е алтернатива. Приемаме, че Възраждане и Боец като руски структури финансирани Цветан Василев няма как да са алтернатива. Говорихме по-долу защо Демократична България няма как да бъде алтернатива. В резултат младежите след като се повеселят на площада даже няма да отидат до урните, което е трагично, защото са цвета на нацията. Трябва първо да изградиш алтернатива. После да оставиш държавата да чисти мафията. После да заемеш всяко опразнено от мафиоти място и после ставайки силен да поискаш властта. Това е пътя. Другото е ялово. Ние сме парламентарна република с представителна демокрация и управляват тези, които се организират и отидат на избори.
                  4 Д, имал си интересни коментари по икономически теми.
                  Не разочаровай с политическите.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    ..........
                    Спри да пишеш в тая тема, човече.Моля те.
                    Life won't wait for you.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                      Екстрадираха руски дипломати за шпионаж. Обърни внимание че ДПС и Демократична България са структурирани по идентичен начин с цел да се овладее корупцията в съдебната система. Къде виждаш разлика между двете? Говорим за обвързване на магистрати, външни адвокатски структури, политици, бизнесмени и медии. В цял свят на това се казва мафия. Следователно една мафиотска група не може да твърди, че е алтернатива на друга. В случай, че структурата е еднаква, то и действията неизбежно ще са такива. Вгледай се внимателно. Едните имат влияние върху прокурори а другите върху съдии чрез съюза на съдиите в България. Може би влияние е слаба дума, все пак никой не се съмнява кой контролира ВКС и прокуратурата. Имаха си говорители. От едната страна Лозан Панов а от другата страна Цацаров/Гешев. Едните имат осемте джуджета а другите кантората на Доковска Атанасов и сие. Отиваш в съответната кантора и си плащаш. Те разпределят парите по веригата на магистрати, политици и медии за правилно отразяване на делото. За партиите го уточнихме. Имаш медии. Едните са с парцалите на Пеевски а другите са с Капитал, Дневник, Медиапул и клуб з. Някой от вас да е видял медиите на Пеевски да са писали нещо което да не е в полза на прокуратурата а другата група в полза на кантората на Доковска. Тези дни Икономедия изкара Румен Овчаров мъченик а адвоката му по някаква случайност е от кантората на Доковска. Имаш и олигарси които да финансират групите. От едната страна е Пеевски а от другата Прокопиев. Вярно е, че Демократична България са много по-зле финансово но причината е, че отдавна не са имали достъп до власт за да се захранят. Важното е, че структурата е еднаква. Даже имат и пенсионирани почетни председатели, които в миналото са разпределяли порциите. Доган между 2001 и 2009, като след това е продължил да получава нещо за да не пречи, а Костов през периода 1997-2000 извърши приватизацията и опреди на кой колко.
                      Та след като е ясно, че са структурирани като конкурентни структури стремящи се към монопол в корупцията в съдебната власт не можеш да ги разглеждаш като алтернатива. За тях корупцията е константа и подлежи на преразпределяне. Това е. Остра конкурентна борба, която не е свързана с принципи. В предният пост ясно се видя, че са на проруска и антиевропейска страна в името на борбата за кокъла или просто са били активирани. Не знам кое от двете е, но след тези протести са свършени като партия. Западняците ще се отрекат от тях омърсени а проруските ще си останат с БСП, Мая Мановлова, Румен Радев. Това е. Това беше политическо самоубийство.
                      ДПС коя година го създадоха?
                      ДПС е партия, Демократична България не е?!
                      Иван Костов 97-2001 е в СДС. Помниш ли колко и какви изгони? Отделно, не даде на руски военни самолети да преминат през страната ни? Боко ги пуска без да пита даже защо...
                      СДС днес е в ГЕРБ ?
                      "Да,България" на Иванов е създадена едва преди няколко години и НЕ желаеха да се съюзът с ДСБ на Костов. Много хора и да днес не му прощават това. Чак сега се обединиха в Демократична България.
                      Какви медиини олигарси са поддържали Демократична България, като Икономедия и тн са от как се помним?
                      Превземането системата започна преди години още с назначаването на младежът Пеевски в следствието. После се продължи с нашите и послушни хора в прокуратурата и всякакви висши съвети. Само 1 съд не е съвсем превзет още от ДПС и борбата е за него. Помниш ли колко дупетата гласуваха "ЗА" промяната в Конституцията, след което Иванов си даде оставката? По спомен над 210 ! Как така стана, че ДПС, БСП и ГЕРП се разбраха ?
                      Демократична България никога не е била във властта за да са й намалели финансите...Не преливай ей така партии и хора. Щото и аз мога да припомня Биков преди години, какво каза за Баце...
                      Доган не разпределя порциите от 2001 до 2009. До 2020 и продължава. Баце се мръщи и това е...
                      За енергиините шлемове, гьолове и тн не ми се пише.
                      Та пак те питам - напиши коя партия от коя централа е създадена ако искаш да има логичен диалог. Иначе просто си драскаш.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

                        Откъде да знам? Зависи какви ще бъдат резултатите от изборите. Въпрос на аритметика.
                        Във всеки случай Боко и неговата шайка трябва да бъдат ИЗВЪН властта. Официално и фактически.
                        Значи, ако не им достигат гласове, ще ги вземат от БСП и ДПС!? Ти чуваш ли се какво пишеш!? Дано имаш и друг бизнес освен писането във форума, че гладен ще останеш!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          Румен Радев посочен от Решетников за президент.
                          Тая опорка с Решетников се изтърка. Дай нещо по-ново.
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                          Коментар


                          • Какво става с електронното гласуване?

                            А с машинното гласуване?
                            А закона за тях? Кой ще го спазва??
                            Има осигурено европейско финансиране, парите са дадени!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                              Това, че не е обявена коалиция не означава, че реално няма такава. Виж до кого са Демократична България на площада. Там са рамо до рамо с Възраждане и сдружение Боец на Цветан Василев, БСП, Мая Манолова, която очевидно е доста тясно свързана с Васил Божков и евентуално със Слави Трифонов, който си е олицетворение чалгаджийството, Румен Радев посочен от Решетников за президент. Реално погледнато направиха единен фронт за да се спаси кожата на червените куфарчета и руското влияние в България. Сочиха на прокуратурата за да запазят свободата на Цветан Василев, Банев, Арабаджиев, Стайков, Бобокови, Божков, Румен Овчаров. Кой ли щеше да бъде следващият в списъка? За първи път държавата посмя да посегне на руската агентурна мрежа и всички мутри се обединиха в общ фронт да оцелеят. За мен с протестите Демократична България направи политическо самоубийство. Застана открито и публично в антиевропейският лагер зад агентите на ГРУ и ФСБ. Според мен прозападните хора в България никога няма да им го простят. Чудя се до кога ще бъдат членове на ЕНП след като за тях ЕНП е враг а Русия е най-добрият приятел. Давам тема на размисъл.
                              За другите не знам, но бобоков има толкова общо с русия колкото ти с халеевата комета- 95-96 взеха пари от тексако и от тогава те са управители. Мога още да пиша за приста оил, но нема сми

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Това, че не е обявена коалиция не означава, че реално няма такава. Виж до кого са Демократична България на площада. Там са рамо до рамо с Възраждане и сдружение Боец на Цветан Василев, БСП, Мая Манолова, която очевидно е доста тясно свързана с Васил Божков и евентуално със Слави Трифонов, който си е олицетворение чалгаджийството, Румен Радев посочен от Решетников за президент. Реално погледнато направиха единен фронт за да се спаси кожата на червените куфарчета и руското влияние в България. Сочиха на прокуратурата за да запазят свободата на Цветан Василев, Банев, Арабаджиев, Стайков, Бобокови, Божков, Румен Овчаров. Кой ли щеше да бъде следващият в списъка? За първи път държавата посмя да посегне на руската агентурна мрежа и всички мутри се обединиха в общ фронт да оцелеят. За мен с протестите Демократична България направи политическо самоубийство. Застана открито и публично в антиевропейският лагер зад агентите на ГРУ и ФСБ. Според мен прозападните хора в България никога няма да им го простят. Чудя се до кога ще бъдат членове на ЕНП след като за тях ЕНП е враг а Русия е най-добрият приятел. Давам тема на размисъл.
                                Решетников.... червени куфарчета..... Божков..... Румен Овчаров...... ГРУ...... ФСБ........

                                Ти скоро ходил ли си на лекар? Иди се прегледай. Да не прескочиш и психиатъра?

                                Хората скочиха щото не искат вече да ги управлява ПРОСТАК, който псува президента на майка, който нарича председателката на парламента "проста путка", който къта милиони евра в нощното шкафче и ги пази с пистолет до главата.
                                А нахлуването на прокурорската шайка в Президентството беше последната капка.

                                Какъв Решетников, какво КГБ, какво ГРУ . Баси идиотиите!
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X