IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Ангелкова на курорт в "Албена", турист я пита приятна ли е колаборацията с мафията

    Ето ти народната любов съни- един ще те пита това, друг онова, а трети с гьоса в ръката ще те осурвака. Затова няма байхуй да тръгне без охрана

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin

      Този пък след изказването в панорама трябва да го посетят няколко мангала и да го повият че и те душа носят, да не спи голеничък
      пазаруването на социолози, политолози и медии е първостепенна задача на Пеевски, спонсорирана с държавни пари от Герб

      Коментар


      • сега се връщам от плажа,
        Гледам Тулупа поискал оставка на Президента,
        той отдавна живее в друга реалност, тоя до последно ще стиска властта,
        вместо да се радва на внучетата си, ама и се приготвил да е почетен член на Герб, както Доган и да седи в сянка,
        той си знае по-добре ....
        Някакви стърнища се запалили в Сакар планина, как пък точно там бре,
        там ли ще строят социалните жилища на мигрантите ??
        О, не, бре, много е сложно и конспиративно,
        типичния гербер иска нещо просто в което да вярва,
        например случайните пожари във Конюшните, Тютюневата Фабрика в Пловдив, гората до Кресна.

        Коментар


        • Имхотеп, досаден си по тролски?
          В последните 2-3 дни имам няколко отговора на същия ти въпрос.
          Last edited by съни(тя); 10.08.2020, 22:10.

          Коментар


          • Харалан Александров: Децата на червената номенклатура се връщат от "омразния" Запад, искат на тепсия ключови позиции

            Това не е бум на тълпата, а нарцистична субкултура


            "За амортизираните политици през последните години е шанс за рестартиране, да произнесат своите речи. Но ми прави впечатление, че младите не искат да слушат "старите", а да говорят. Това е хепънингова култура, която искаа да влезе в разговор. Те не са добре интегрирани в публичния дискурс. Това са деца, които са се върнали от Европа. Има една нарастваща група, която живее и учи в Европа. Създава се една нова група, която трябва да си намери място под слънцето. За пръв път виждаме хора, които се връщат в държава, в която си заслужава да се живее, благодарение и на политиката през последните години, но виждат социално запушване. Една голяма част обаче от децата обаче са част от червената номенклатура. Те се връщат в България и се дразнят, че не могат да заемат високи постове, както родителите си. Децата на червената номенклатура се връщат от "омразния" Запад и искат на тепсия ключови позиции", каза още Александров.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

              Аз не съм видяла едно мнение, ама едно в защита на Баневи и Божков, особено в този форум, където историята им и делата им през годините са ни по-познати и от информацията на разследващ журналист Пък и на двамата сме им сърбали попарите

              Да не одобряваш нечии действия, не означава, че са в защита на друг/ Да се краде бизнеса от една мутра и да се дава на друга не е работа на Държавата и е срам, ако се приеме за нормално.

              А самият прокурор още не е внесъл Обвинителен акт в какво точно обвинява?!
              Те отлично знаят, че не могат да си изчистят имиджа. Затова гледат да окалят всичко, така че да не се различават.

              А протестите са много по-ефикасни. Правиш сценки, настройваш хората един срещу друг и те почват да пишат/тролят у фейса.

              Власт не се сваля с писане по форумите, затова и те не хвърлят пари в тази посока.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                Съни, от коя партия си?

                От партията на червените кхмери. Измамник сус

                Коментар


                • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

                  Аз не съм видяла едно мнение, ама едно в защита на Баневи и Божков, особено в този форум, където историята им и делата им през годините са ни по-познати и от информацията на разследващ журналист Пък и на двамата сме им сърбали попарите

                  Да не одобряваш нечии действия, не означава, че са в защита на друг/ Да се краде бизнеса от една мутра и да се дава на друга не е работа на Държавата и е срам, ако се приеме за нормално.

                  А самият прокурор още не е внесъл Обвинителен акт в какво точно обвинява?!
                  Няма и да видиш мнения в защита на Божков и Баневи както и всяка друга мутра.Ще им се на мутрите ама няма да стане вкопчили са се във властта и ще я стискат в гроба.Тоя урод дори внучетата си продаде само и само да е на власт..Колко пъти лъжливо се кълна в тях...Патологичен лъжец

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                    Мнението не претендира за изчерпателност . Пуснато е да се каже че има и други държави с плосък данък освен българия. Не знам защо беше намесена русия, няма я на схемата. Може би с надеждата че ние сме глупави, ама има и други глупаци като нас. Както и да е, живи здрави
                    Идеята е, че има съвсем малко такива държави и нито една особено развита. Руснаците също са с пропорционален данък.
                    Просто като пояснение го написах. Доста сложна тема е.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Та смисълът на протестите е точно в това - на всеки следващ ще му се е стегнал г@зъ, щото ще знае, че тук има някакви наченки на гражданско общество, което ще го изгони с камъни, пък ако случи и на читав прокурор, а не посмесище с каскет, ще погостува и на Бай Ставри. Та така
                      Замислих се повторно и кой аджеба е давал оставки като улицата е излизала и колко време е трябвало на протести.

                      1. Президента Петър Младенов за репликата "Добре е танковете да дойдат", някъде далечната 1989 год.
                      Оставката я подава след почти цяло лято на протести главно от студентите. Унитата са окупирани, БНТ пуска Лет ит Би и те даже обявяват стачка. Няма учебни занимания и пр.

                      2. Само няколко години по-късно Жан Виденов е министър председател. В началото на мандата му долара е 3 лв, на края на мандата му 3000 лв.
                      Ку-ку (или Каналето) тогава изпяват "Пътнико ВиденОФФ". БНТ пак е в стачка. Има хипер инфлация. Долара скача през деня с доста. Сутринта е една сума, вечерта е друга сума. Почти цялата държава е блокирана. Стачки, вълнения, блокирани Унита и блокирано БДЖ-то. Най-накрая БСП се събира на съвет и решават Виденов да връчи оставката, но БСП да прави ново правителство тогава се ражда репликата "Тази власт с кръв сме я взели, с кръв ще я дадем". След решението Виденов да даде оставка, БСП тупа топката над месец. Накрая Николай Добрев (лека му пръст на човека, баща на Кирил Добрев - и после БСП не се предава като СПИН и децата не вървят по стъпките на родители си). Та накрая Николай Добрев и Първанов връщат мандата на Президента Стоянов и се организират нови избори.

                      3. Следват няколко кабинета Костов, Царя, Тройната коалиция които си изкарват мандатите.

                      4. После идва първия кабинет на Баце. Тока скача, има масови протести 2-3 дена. Баце хвърля оставката сравнително бързо.

                      5. Следва кабинета на БСП + ДПС с министър председател Орешарски, който назначава Пеевски за шеф на ДАНС. Лятото пак има масови протести. Есента и зимата затихват, но има голямо недоволство срещу кабинета. След една година има избори за Евро парламент. ГЕРБ ги печели с доста, БСП губи сериозно гласове. И решават да подадат оставка. Дали е имало някакви договорки не знам. Но това е официалната причина за оставката подадена година след изборите.

                      6. Цецка Цачева губи президентските избори от Радев, който уж независим, но подкрепен от БСП + ДПС (ДПС уж по съвест, но повечето им избиратели са гласували за Радев). Реално Цачева беше куц кон и нямаше големи шансове.

                      Почва се едно натякване как ГЕРБ изгубило доверието на избирателите и как трябвало да се проведат предсрочни избори. Баце фърля оставката почти веднага (даже май обеща ако загубят да я фърли, така че беше предрешено).

                      Както виждате единствения фърлял оставки лесно и без голям натиск е Баце. БСП три пъти настъпва мотиката и три пъти стиска със зъби докато нещата не станат мега зле.


                      Така че като дойдат следващите ще има бой или игнориране на протестите.

                      Не си мислете, че те ще си вземат поука от протестите. Повечето хора не си вземат поука от собствените грешки, а вие очаквате политиците да се учат от чуждите грешки.

                      Коментар


                      • Съни, от коя партия си?

                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • Стремежите на ГЕРБ в момента са към версия на една голяма бъдеща коалиция с БСП, твърди журналистът Иван Гарелов. Той се позовава на услужливи социологически проучвания, които показват спад на ГЕРБ и достигането й дори до паритет в процентите с БСП. Дългогодишният журналист посочва, че именно „затова управляващите отделят толкова внимание и пропагандни и всякакви други усилия към избора на лидер в БСП“. Според Гарелов „голямата коалиция“ с БСП, искана от ГЕРБ може да има, ако бъде премахната „непреодолимата пречка, наречена Корнелия Нинова“.

                          Всъщност за това натиска и европейския съюз и станишко и кирил добрев и свинаря. Докато за последните е оправдано- все пак са на хранилка и по този начин ще стане тази хранилка официална, не ми е ясно ЕС защо натискаше за такава коалиция. Ако е такада се включат и останалите партии- преди време си спомням че бях гласувал за партия на вечната пролет

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

                            Тази информация не е съвсем точна.
                            Специално в ЕС има само още две държави с пропорционален подоходен данък. И още 2-3 в цяла Европа.
                            Мнението не претендира за изчерпателност . Пуснато е да се каже че има и други държави с плосък данък освен българия. Не знам защо беше намесена русия, няма я на схемата. Може би с надеждата че ние сме глупави, ама има и други глупаци като нас. Както и да е, живи здрави

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


                              Това са пълни глупости, по скоро мутрите са мобилизирали армия от платени тролове да пишат в тяхна защита. Ако тези протести спасят Божков или Баневи, никой никога няма да може да ме убеди, че на са били платени лично от тях.
                              Аз не съм видяла едно мнение, ама едно в защита на Баневи и Божков, особено в този форум, където историята им и делата им през годините са ни по-познати и от информацията на разследващ журналист Пък и на двамата сме им сърбали попарите

                              Да не одобряваш нечии действия, не означава, че са в защита на друг/ Да се краде бизнеса от една мутра и да се дава на друга не е работа на Държавата и е срам, ако се приеме за нормално.

                              А самият прокурор още не е внесъл Обвинителен акт в какво точно обвинява?!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


                                И аз това се чудя, то поне да бяха истински социалисти, а те като дойдат на власт само знаят да лапат и после най-много техния електорат страда, защото тяхното управление винаги води до криза.

                                Само един пример ще дам... БСП въведоха плоския данък... най-дясната мярка, (дори ГЕРБ по едно време се чудеха дали да не го махат). Мая Манолова тогава каза, че било "временно"... ха ха ха... такъв плосък данък като при нас без необлагаем минимум има само в Русия. Плоския данък в този му вид е безумен, НАП се занимава да гони хора с по 2000 - 3000 допълнителни доходи на година. По този начин се хаби безмислено държавен ресурс, да се гонят хора които си додават пари към заплатата с дребна търговия. Дори бяха подгонили хора които си продаваха старите вещи... (аз лично имам такива познати)

                                БСП са толкова социалисти и социални, колкото аз съм марсианец.

                                Мисля че хората гласуват за тях заради спомени от соц-а, без да се интересуват, че тази партия няма да върне соц-а, нито ще направи нещо добро за тях.





                                Възможно е, когато стане невъзможно мутрите да осъждат България в Хага.
                                За времето си, при тогавашни условия, пропорционалният данък беше чудесен пример как с напълно "десен" инструмент може да се провежда лява политика. Вече изпълнението е друг въпрос.

                                Коментар

                                Working...
                                X