IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Факушка, някога беше забавен, сега си слязъл до нивото на обикновен трол - типични за многониковите.
    П.С. Искрено се надявам и ти го пожелавам, плащането, за да се излагаш, да си заслужава.
    П.П.С. Ето, предложих бас, че БХ ще си подаде оставката и няма да е премиер - все ще се намери един вярващ в герП, който да се изправи? Или не, щото вие само си пишете, но не заставате зад писаниците си с нищо
    Мислиш ли, че би клечал тоя тук по цял ден, ако не пкашаха достатъчно ...като за на село? Никаква Амврика. Този живее тук, по местно време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ся това ли е най-новата опорка, "бсп 2013=герп 2020?

Понеже минаха няколко години и може да не помним, а?

Факушка, някога беше забавен, сега си слязъл до нивото на обикновен трол - типични за многониковите.
      П.С. Искрено се надявам и ти го пожелавам, плащането, за да се излагаш, да си заслужава.
      П.П.С. Ето, предложих бас, че БХ ще си подаде оставката и няма да е премиер - все ще се намери един вярващ в герП, който да се изправи? Или не, щото вие само си пишете, но не заставате зад писаниците си с нищо
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

И само да напомня, че тогава основен протестиращ беше манол Глишев (много интелигентен човек, голям идеалист). Сега пак е на протестите - изводите всеки сам да си ги прави, за мен бсп 2013=герП 2020 и точно това е нещото, срещу което нормалните хора протестираме!
        Ся това ли е най-новата опорка, "бсп 2013=герп 2020?

Понеже минаха няколко години и може да не помним, а?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Кажи ми фигуранта да се е появил в някое студио на национална ТВ така да го интервюират ??? Няма Нула(0) !

Щото тиквоча не може да върже 2 изречения сам .....

..а и мисълта му тече много бавно
          Той говори бавно, щото вие не чувате бързо. Фигурант или не - имам много сурови критики към него, не съм ги крил - прави всичко възможно, казаното, да стигне до всички. Сега, който няма този мисловен капацитет, една толкова бавна реч да смели...

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение

Матеев, я сега същото си го препиши още веднъж и го кажи пак, за онзи момент, когато ББ сваляше с протести Орешарски. Сети ли се за онези, които окупираха Софийския университет и се заключиха отвътре. Те терористи ли са?
            Я ми кажи ти в коя страна може да отидеш, да окупирш един университет и след малко да не дойдат спец частите и да те превземат с гранати и автомати и после да не те съдят за тероризъм. А? Ааааа....? Кажи де?....
            Този ли? Не съм сигурен, прочее, че няма „червена жилка” в бизнеса си, т.к., когато да изгрее СТС Солар, Стани Шеф, тогава червен премиер, обяви голямото Гушене на ФЕЦаджиите, за сметка на ЕРП-та и клиенти. Де факто, червеният Стани Шеф, уреди Матейка с тлъста Далаверка...което, той, услужливо „забравя”, за да се пусне на гербавите паразити (т.е., да се пусне да гуши С тях), да не вземе, да завехне, случайно. И той, един „слон във всяко отношение”, мрази злите кумънизи. ТАКА, Предателството и Черната НЕблагодарност, свиха гнездо в Ябълка, до реката.
            Ще рече, не искай от него това СЕГА. Виж, като се смени тази власт, с някоя друга, на която, пак ще трябва да се ляга...
            Last edited by Pyramid; 12.08.2020, 15:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              бля бля ,глупости на търкалета
              Кажи ми фигуранта да се е появил в някое студио на национална ТВ така да го интервюират ??? Няма Нула(0) !

Щото тиквоча не може да върже 2 изречения сам .....

..а и мисълта му тече много бавно

Коментар

Оная пионка радев скоро не е излизал да кудкудяка като свекърва. Изглежда чака да му напишат и подадат текста

Забелязали ли сте, че този тиквоч и фигурант ВИНАГИ чете от някъде когато говори .СлучЕност ? Не мисля
                Аз забелязах, че НЕ чете. Досега, не го видях изобщо да чете. За разлика от гербавите ... ставленици, дето 3/4 от всичките, са тежко неграмотни. От Пекин във Виетнам, до забрана за писмени изяви във ФБ, издадена от Върховния Ѝлитерат, БХ.
                А, че не мислиш, се вижда. Болезнено ясно.

Коментар

• Оная пионка радев скоро не е излизал да кудкудяка като свекърва. Изглежда чака да му напишат и подадат текста

Забелязали ли сте, че този тиквоч и фигурант ВИНАГИ чете от някъде когато говори .СлучЕност ? Не мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение

Матеев, я сега същото си го препиши още веднъж и го кажи пак, за онзи момент, когато ББ сваляше с протести Орешарски. Сети ли се за онези, които окупираха Софийския университет и се заключиха отвътре. Те терористи ли са?
                    Я ми кажи ти в коя страна може да отидеш, да окупирш един университет и след малко да не дойдат спец частите и да те превземат с гранати и автомати и после да не те съдят за тероризъм. А? Ааааа....? Кажи де?....
                    И само да напомня, че тогава основен протестиращ беше манол Глишев (много интелигентен човек, голям идеалист). Сега пак е на протестите - изводите всеки сам да си ги прави, за мен бсп 2013=герП 2020 и точно това е нещото, срещу което нормалните хора протестираме!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                      При всички случаи няма вариант правителството да се поддаде на исканията на разни терористи. Каквото и да се случи с изборите и оставките, преди това всичките тези терористи трябва да бъдат вкарани в зандана, защото ако това не се направи, ще бъде един много лош сигнал за всички бъдещи правителства.

Дори и само веднъж ако някой се поддаде на терористични искания, то това автоматично означава, че тероризма ще стане ежедневие, и нито едно правителство няма да може спокойно да управлява.

Така че при така създалата се ситуация докато всички терористи не се запознаят с прокуратурата, няма как да се придвижим напред и да направим каквото и да било за развиване и утвърждаване на демокрацията.

Ако ББ е мъж, трябва да помете всички терористи с един замах и да ги прати на топло. И ако го направи това, ще си спечели уважението на народа и разбира се ще спечели следващите избори.

Коментар

• Коментар

Тогава има друг вариант - парламента криминализира задръстванията по кръстовищата и карането с бавна скорост, за да се правят тапи по магистралата..
                          Тогава НСО/УБО ще остане без работа
                          Не става. Трябват гласоподаватели.

Коментар

Благодаря за линка. Бях забравил за това интервю. Прочетох го с интерес, за да си изясня как съм разсъждавал преди 15-20 години, особено на тема търговски стратегии. От тогава изтече много време. Някои от мечтите си вече съм ги постигнал, а други - все още не. Има и промени в разбиранията ми за финансовите пазари.

Както и да е - всичко това не е по темата, и предполагам че модераторите ще го изтрият. Още веднъж обаче благодаря за линка.

Колкото до Pyramid - неговата завист и злоба е безкрайна, защото за същия този период от време той нищо не усля да постигне в живота. Дори сина ми го надмина на светлинни години, и вече си има собствен бизнес за милиони, без да съм му помогнал с нищо, а е започнал само преди 5 години. Та това е една интересна история, в която може да се направи сравнение на един успешен човек (сина ми) с един лузър (Pyramid), в която някои напредват в живота, а други потъват в блатото на собствената си простотия, а след нея и завист и злоба, подкрепени с манията за собственото му величие, и с манията, че всички други са му виновни за собствената му некадърност и собствения му провал.

Прочетох интервюто, Матеев. Респект!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Изглежда, че нито са 40, нито пък са "ПОЛУ-...."
                              На Орлов мост са точно 40 маймуни .Иди и ги преброй и ще се убедиш и сам

или0.002% от населението на СФ,пречат на останалите 99.998%
                              Last edited by petrg5s; 12.08.2020, 14:24.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3637815[/ATTACH]

И аз тва се чудя.Какво ни занимават с 40 платени МЕТЕЖНИЦИ и защо ги оставят да правят каквото искат ? то е ясно че обруганата вече от 10-11 поредни загубени избори , много слаба опозиция ще почне да сънува просо,ама нъцки както е казал поета

е за кви олигофрени и полу-животни ,полу-хора става въпрос

Колко е лесно да се купят едни "40" немотивирани "метежници".

Изглежда, че нито са 40, нито пък са "ПОЛУ-...."

Коментар

Working...
                                X