Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ся това ли е най-новата опорка, "бсп 2013=герп 2020?
Понеже минаха няколко години и може да не помним, а?
П.С. Искрено се надявам и ти го пожелавам, плащането, за да се излагаш, да си заслужава.
П.П.С. Ето, предложих бас, че БХ ще си подаде оставката и няма да е премиер - все ще се намери един вярващ в герП, който да се изправи? Или не, щото вие само си пишете, но не заставате зад писаниците си с нищоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И само да напомня, че тогава основен протестиращ беше манол Глишев (много интелигентен човек, голям идеалист). Сега пак е на протестите - изводите всеки сам да си ги прави, за мен бсп 2013=герП 2020 и точно това е нещото, срещу което нормалните хора протестираме!
Понеже минаха няколко години и може да не помним, а?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Кажи ми фигуранта да се е появил в някое студио на национална ТВ така да го интервюират ??? НямаНула(0) !
Щото тиквоча не може да върже 2 изречения сам .....
..а и мисълта му тече много бавно
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
Матеев, я сега същото си го препиши още веднъж и го кажи пак, за онзи момент, когато ББ сваляше с протести Орешарски. Сети ли се за онези, които окупираха Софийския университет и се заключиха отвътре. Те терористи ли са?
Я ми кажи ти в коя страна може да отидеш, да окупирш един университет и след малко да не дойдат спец частите и да те превземат с гранати и автомати и после да не те съдят за тероризъм. А? Ааааа....? Кажи де?....
Ще рече, не искай от него това СЕГА. Виж, като се смени тази власт, с някоя друга, на която, пак ще трябва да се ляга...Last edited by Pyramid; 12.08.2020, 15:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениебля бля ,глупости на търкалетаНула(0) !
Щото тиквоча не може да върже 2 изречения сам .....
..а и мисълта му тече много бавно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеОная пионка радев скоро не е излизал да кудкудяка като свекърва. Изглежда чака да му напишат и подадат текста
Забелязали ли сте, че този тиквоч и фигурант ВИНАГИ чете от някъде когато говори .СлучЕност ?Не мисля
А, че не мислиш, се вижда. Болезнено ясно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
Матеев, я сега същото си го препиши още веднъж и го кажи пак, за онзи момент, когато ББ сваляше с протести Орешарски. Сети ли се за онези, които окупираха Софийския университет и се заключиха отвътре. Те терористи ли са?
Я ми кажи ти в коя страна може да отидеш, да окупирш един университет и след малко да не дойдат спец частите и да те превземат с гранати и автомати и после да не те съдят за тероризъм. А? Ааааа....? Кажи де?....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПри всички случаи няма вариант правителството да се поддаде на исканията на разни терористи. Каквото и да се случи с изборите и оставките, преди това всичките тези терористи трябва да бъдат вкарани в зандана, защото ако това не се направи, ще бъде един много лош сигнал за всички бъдещи правителства.
Дори и само веднъж ако някой се поддаде на терористични искания, то това автоматично означава, че тероризма ще стане ежедневие, и нито едно правителство няма да може спокойно да управлява.
Така че при така създалата се ситуация докато всички терористи не се запознаят с прокуратурата, няма как да се придвижим напред и да направим каквото и да било за развиване и утвърждаване на демокрацията.
Ако ББ е мъж, трябва да помете всички терористи с един замах и да ги прати на топло. И ако го направи това, ще си спечели уважението на народа и разбира се ще спечели следващите избори.
Я ми кажи ти в коя страна може да отидеш, да окупирш един университет и след малко да не дойдат спец частите и да те превземат с гранати и автомати и после да не те съдят за тероризъм. А? Ааааа....? Кажи де?....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТогава има друг вариант - парламента криминализира задръстванията по кръстовищата и карането с бавна скорост, за да се правят тапи по магистралата..
Не става. Трябват гласоподаватели.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеБлагодаря за линка. Бях забравил за това интервю. Прочетох го с интерес, за да си изясня как съм разсъждавал преди 15-20 години, особено на тема търговски стратегии. От тогава изтече много време. Някои от мечтите си вече съм ги постигнал, а други - все още не. Има и промени в разбиранията ми за финансовите пазари.
Както и да е - всичко това не е по темата, и предполагам че модераторите ще го изтрият. Още веднъж обаче благодаря за линка.
Колкото до Pyramid - неговата завист и злоба е безкрайна, защото за същия този период от време той нищо не усля да постигне в живота. Дори сина ми го надмина на светлинни години, и вече си има собствен бизнес за милиони, без да съм му помогнал с нищо, а е започнал само преди 5 години. Та това е една интересна история, в която може да се направи сравнение на един успешен човек (сина ми) с един лузър (Pyramid), в която някои напредват в живота, а други потъват в блатото на собствената си простотия, а след нея и завист и злоба, подкрепени с манията за собственото му величие, и с манията, че всички други са му виновни за собствената му некадърност и собствения му провал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Изглежда, че нито са 40, нито пък са "ПОЛУ-...."
или0.002% от населението на СФ,пречат на останалите 99.998%Last edited by petrg5s; 12.08.2020, 14:24.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3637815[/ATTACH]
И аз тва се чудя.Какво ни занимават с 40 платени МЕТЕЖНИЦИ и защо ги оставят да правят каквото искат ? то е ясно че обруганата вече от 10-11 поредни загубени избори , много слаба опозиция ще почне да сънува просо,ама нъцки както е казал поета
е за кви олигофрени и полу-животни ,полу-хора става въпрос
Колко е лесно да се купят едни "40" немотивирани "метежници".
Изглежда, че нито са 40, нито пък са "ПОЛУ-...."
Коментар
Коментар