IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Вижте какво става в Беларус. Лукашенко май ще спечели 6-ти пореден мандат. Веднага след като са чули резултатите от екзитпула в столицата са избухнали сблъсъци. Явно и там си има платени метежници, но полицията въобще не си поплюва. Веднага е потушила протестите със шокови гранати и сълзотворен газ и за нула време е вкарала на топло над 120 човека.

    Е те това се нарича ЗДРАВА РЪКА НА ВЛАСТА и точно така трябва да се действа срещу ПЛАТЕНИТЕ ПРОВОКАТОРИ И ТЕРОРИСТИ.
    Е те това се нарича герберастки дерьмократ. Хвали диктатора Лукашенко, който си е комунист до мозъка на костите, който е въвел еднолична диктатура, съпоставима само с режима в Северна Корея. Възхищава се на терора над демократично протестиращите жители на Беларус. Така габровският дерьмократ иска и местния сикаджийски диктатор да действа срещу протестите в България.
    Ей от такива "антикомунисти" ми се повръща.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Колкото до Христо Иванов и отровното трио - те изглежда са забравили, че във всяка една война жертви дават и двете страни. Бяха си въобразили, че само те имат правото да използват нечестни и подли оръжия, а противника ще им мълчи и ще си трае. Да, ама не.

      При това положение няма никакво значение дали Маджо финансира Христо Иванов или не. Важното е, че народа вече го вярва това, пък нека Христо Иванов да се опитва да доказва, че няма сестра. Колкото повече се оправдава, толкова по-уверени стават хората, че Христо Иванов е едва ли не най-големия мафиот. Той все още не се е осъзнал, че вече е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП, на който му предстои да напусне историческата сцена. То същото важи и за президента Радев, като и двамата ще са щастливци, ако се разминат с решетките.

      Та искам да кажа, че войната с нечестни методи и средства все още не е приключила, но по всичко изглежда, че Борисов печели победи по всички фронтове. Нещо повече - той демонстрира на враговете си, че има много по-мощни оръжия от техните пикливи измислени чекмеджета и звукозаписи.

      Народа стои отстрани и гледа сеира, но по всичко изглежда, че Борисов печели по точки и набира все по-голяма и по-голяма подкрепа.

      Коментар


      • Коментар


        • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
          Значи Маджо (чрез христо иванов) и Черепа (чрез адвоката му от "отровното трио") и кой още знае кой мафиот,ОРГАНИЗИРАХА,ФИНАНСИРАТ И РЪКОВОДЯТ всекиднено така наречения "протест".

          И тея балъци който са там скандират "Мафията вън" ... Осъзнават ли всъщност колко са тъпи,като тя мафията ги ръкводи и финансира !

          Кой нормален човек ще иска оставката на Гешев,като тоя вкара една камара олигарси и милиардери в затвора ! Мислят ли тея тиквочи по протестите и форумите ,когато им нареждат отгоре какво да мислят и какво да говорят???

          Начи прост и тъп народ сме, и затова сме и на това дередже.И винаги съм го казвал,БГ ще се оправи САМО когато няма българи по територията.Населението трябва да се смени.Но не с българи а с някакви други
          И аз така разсъждавам - наистина има много прости и тъпи Българи, но това не е целия народ - това е едно малцинство от неудачници и безделници, които са си въобразили, че държавата им е длъжна с нещо. Те са тези, които спонтанно ходят на протест, на който допълнително им промиват мозъците.

          Виждате им исканията, ако ги интервюирате - те не са политически, а икономически. Те са недоволни от заплатата си и от бедния си живот, и понеже са невежи, обвиняват за това политическата власт. Казвам невежи, защото именно тази същата политическа власт им подобри положението 2-3 пъти, но те това не го осъзнават.

          Също така не осъзнават до какво могат да доведат тези протести. Ниския им интелект им пречи да надникнат дори и един ход напред какво може да се случи в резултат на техните емоционални и необмислени действия. Та те дори и не се осъзнават, че са станали пешки в една мафиотска война, която е против техните интереси. Иска им се да си подобрят материалното благосъстояние, и са си въобразили, че това може да стане с крякане по площадите..

          Коментар


          • Значи Маджо (чрез христо иванов) и Черепа (чрез адвоката му от "отровното трио") и кой още знае кой мафиот,ОРГАНИЗИРАХА,ФИНАНСИРАТ И РЪКОВОДЯТ всекиднено така наречения "протест".

            И тея балъци който са там скандират "Мафията вън" ... Осъзнават ли всъщност колко са тъпи,като тя мафията ги ръкводи и финансира !

            Кой нормален човек ще иска оставката на Гешев,като тоя вкара една камара олигарси и милиардери в затвора ! Мислят ли тея тиквочи по протестите и форумите ,когато им нареждат отгоре какво да мислят и какво да говорят???

            Начи прост и тъп народ сме, и затова сме и на това дередже.И винаги съм го казвал,БГ ще се оправи САМО когато няма българи по територията.Населението трябва да се смени.Но не с българи а с някакви други
            Last edited by petrg5s; 11.08.2020, 09:52.

            Коментар


            • Доста пяна се стеле над коментарите....споко,всичко е програмирано!

              Както каза една кака: "Осъдени сме на комунизъм"/Р.Инджова/!

              Какво щв се случи след ББ? Това е въпросът!


              http://www.videoclip.bg/watch/1162558_ooktaj-sled-bb

              цялият клип

              https://www.youtube.com/watch?v=vo4VCCxrYgc


              Как Червената мафия ограби народа!!


              На 12 февруари 1997 г. ДОЛАРА удари тавана на ограбената къща България. Туземното население изпадна в пълна наркоза от 3000-лева за един долар!!!!!

              Така кредитните милионери изчистиха големите си задължения, банките си осигуриха евтин ресурс чрез организирана хиперинфлация!! И всичко това – за сметка на обезумялото българско племе.
              – на 9 януари 1 долар се е разменял за 581,78 лв.;
              – на 10 януари – за 642,69 лв., т. е. с 60,91 лв. Или само с 10% в повече. Следователно, валутният процент, „възпламенил“ революцията е само 10% (плюс натрупаната за 1996 г. близо 600% обезценка на лева);
              в) в следващите дни – чак до 16 януари 1997 г., нивото се запази.
              Сутринта на „историческия“ 4 февруари 1997 г., когато Първанов и Стоянов си предаваха властта, БНБ обяви котировка от 1637,80 лв. за долар! Скокът на долара без никакъв повод бе с 61%.
              На 7 февруари 1997 г. доларът получи още 1000 лв. отгоре – нови 60% обезценка на лева, или общо 120% отгоре само за 4 дни, през които би трябвало да пада!
              На 12 февруари „валутният асансьор“ удари тавана и проби покрива на ограбената къща България. Туземното население изпадна в пълна наркоза от 3000-лева за един „пробит“ Долар....


              Горко на победените?

              Девизът за равенството,свободата и братството е масонско лого,още преди Френската революция....


              Аз съм българче Vladislav Slavov
              .

              :http://www.videoclip.bg/watch/1161966_az-sum-bulgarche

              "Болеше ме сърцето, че децата на България ги теглят с жребий и оставят родителите им да се спасяват както могат... Това е моят мъничък протест с песен....Посвещавам я на отритнатите деца на България... Искам да направя клип с техните лица за да ги видите..

              https://www.facebook.com/watch/searc...islav%20Slavov









              Last edited by vanevski; 11.08.2020, 08:46.
              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

              Коментар


              • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

                Да,точно така ще стане ,и то със сигурност хахаха 11 поредни избори ви бием като шкембе в дувар и още мърдате
                Биете с голо дупе та@аците на бочко. Ама кат ти свършат стинките от надника, само ще въздишаш дори и по Северна Македония, щото ще ни е задминала с 200 - така както бяхме пред Румъния, а сега сме зад хърватите.

                За това - гледам бизнеса да ми е най-далече от политиката, и ме боли шмайзера кой "чупи държавата (с)"

                Коментар


                • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

                  Да,точно така ще стане ,и то със сигурност хахаха 11 поредни избори ви бием като шкембе в дувар и още мърдате . НАДЕЖДАТА умира последна викаш,а Сигурно и твоите внуци ще пишат по форумите като теб с трепет в сърцето и лек гъдел в стомаха,очаквайки победа на бсп,ама нъцки
                  Не разбрах кого биете?Щото азз от 1998г не съм гласувал.Но сега ще отида и ще гласувам срещу вас.И няма да е нито за бесепе нито мая нито за ванчо...Минахте всякакви граници с наглостта си..Предизвиквате много хора и ще си платите всичко с лихвите...Но още септември ще изядете дървото..Вие Мая не можахте да биете в София а с машинации и измами сложихте Юрданка за да краднете още четири години.Краят ви дойде

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение


                    отпреди малко .....с 238 малоумника ще сваляме правителство ,избрано с над 1 000 000+ .Как ще стане тая работа ,питам аз
                    Да казвам ли че в Пловдив няма никой. Даже и един човек хахахаха Допреди няколко дена имаше по 10-15 олигофрена пред кметството ,но вече ги няма.Някви с криви глави,май са ги докарвали от помашките села с един рейс.Явно обаче са им спрели надниците . Бахти пишман пародийния "протест" .Радвайте се че ББ позволява своеволия и прекрачване на закона,досега да сме забравили
                    Last edited by petrg5s; 10.08.2020, 23:19.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

                      Тази информация не е съвсем точна.
                      Специално в ЕС има само още две държави с пропорционален подоходен данък. И още 2-3 в цяла Европа.

                      Сега ако кажеш и в колко от тях няма необлагаем минимум и ти пиша 6-тица....

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                        Ха ха ха не само ще го свалят ами и Гешев ще свалят..
                        Да,точно така ще стане ,и то със сигурност хахаха 11 поредни избори ви бием като шкембе в дувар и още мърдате . НАДЕЖДАТА умира последна викаш,а Сигурно и твоите внуци ще пишат по форумите като теб с трепет в сърцето и лек гъдел в стомаха,очаквайки победа на бсп,ама нъцки

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                          отпреди малко .....с 238 малоумника ще сваляме правителство ,избрано с над 1 000 000+ .Как ще стане тая работа ,питам аз
                          Ха ха ха не само ще го свалят ами и Гешев ще свалят.А един милион ще видиш ама друг път.С 50 лева нема да купите никой.А отнеме ли ви се възможността да фалшифицирате изборите Парламент през крив макарон.

                          Коментар





                          • отпреди малко .....с 238 малоумника ще сваляме правителство ,избрано с над 1 000 000+ .Как ще стане тая работа ,питам аз
                            Last edited by petrg5s; 10.08.2020, 23:04.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Стремежите на ГЕРБ в момента са към версия на една голяма бъдеща коалиция с БСП, твърди журналистът Иван Гарелов. Той се позовава на услужливи социологически проучвания, които показват спад на ГЕРБ и достигането й дори до паритет в процентите с БСП. Дългогодишният журналист посочва, че именно „затова управляващите отделят толкова внимание и пропагандни и всякакви други усилия към избора на лидер в БСП“. Според Гарелов „голямата коалиция“ с БСП, искана от ГЕРБ може да има, ако бъде премахната „непреодолимата пречка, наречена Корнелия Нинова“.

                              Всъщност за това натиска и европейския съюз и станишко и кирил добрев и свинаря. Докато за последните е оправдано- все пак са на хранилка и по този начин ще стане тази хранилка официална, не ми е ясно ЕС защо натискаше за такава коалиция. Ако е такада се включат и останалите партии- преди време си спомням че бях гласувал за партия на вечната пролет
                              Валентине бе накъде си тръгнал с тва бесепе бе човек.Тия няма да улезнат у Парламенто.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

                                Замислих се повторно и кой аджеба е давал оставки като улицата е излизала и колко време е трябвало на протести.

                                1. Президента Петър Младенов за репликата "Добре е танковете да дойдат", някъде далечната 1989 год.
                                Оставката я подава след почти цяло лято на протести главно от студентите. Унитата са окупирани, БНТ пуска Лет ит Би и те даже обявяват стачка. Няма учебни занимания и пр.

                                2. Само няколко години по-късно Жан Виденов е министър председател. В началото на мандата му долара е 3 лв, на края на мандата му 3000 лв.
                                Ку-ку (или Каналето) тогава изпяват "Пътнико ВиденОФФ". БНТ пак е в стачка. Има хипер инфлация. Долара скача през деня с доста. Сутринта е една сума, вечерта е друга сума. Почти цялата държава е блокирана. Стачки, вълнения, блокирани Унита и блокирано БДЖ-то. Най-накрая БСП се събира на съвет и решават Виденов да връчи оставката, но БСП да прави ново правителство тогава се ражда репликата "Тази власт с кръв сме я взели, с кръв ще я дадем". След решението Виденов да даде оставка, БСП тупа топката над месец. Накрая Николай Добрев (лека му пръст на човека, баща на Кирил Добрев - и после БСП не се предава като СПИН и децата не вървят по стъпките на родители си). Та накрая Николай Добрев и Първанов връщат мандата на Президента Стоянов и се организират нови избори.

                                3. Следват няколко кабинета Костов, Царя, Тройната коалиция които си изкарват мандатите.

                                4. После идва първия кабинет на Баце. Тока скача, има масови протести 2-3 дена. Баце хвърля оставката сравнително бързо.

                                5. Следва кабинета на БСП + ДПС с министър председател Орешарски, който назначава Пеевски за шеф на ДАНС. Лятото пак има масови протести. Есента и зимата затихват, но има голямо недоволство срещу кабинета. След една година има избори за Евро парламент. ГЕРБ ги печели с доста, БСП губи сериозно гласове. И решават да подадат оставка. Дали е имало някакви договорки не знам. Но това е официалната причина за оставката подадена година след изборите.

                                6. Цецка Цачева губи президентските избори от Радев, който уж независим, но подкрепен от БСП + ДПС (ДПС уж по съвест, но повечето им избиратели са гласували за Радев). Реално Цачева беше куц кон и нямаше големи шансове.

                                Почва се едно натякване как ГЕРБ изгубило доверието на избирателите и как трябвало да се проведат предсрочни избори. Баце фърля оставката почти веднага (даже май обеща ако загубят да я фърли, така че беше предрешено).

                                Както виждате единствения фърлял оставки лесно и без голям натиск е Баце. БСП три пъти настъпва мотиката и три пъти стиска със зъби докато нещата не станат мега зле.


                                Така че като дойдат следващите ще има бой или игнориране на протестите.

                                Не си мислете, че те ще си вземат поука от протестите. Повечето хора не си вземат поука от собствените грешки, а вие очаквате политиците да се учат от чуждите грешки.
                                В началото на мандата на Виденов доларът бил три лева...И после що герп и депесе били патологични лъжци

                                Коментар

                                Working...
                                X