IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

    Та какво му е на Магарешки ве г-н балъков? Човека си е спечелил честно парите ,и плаща милиони данъци който ти вероятно консумираш.

    И аптеките му, и бензиностанциите му предлагат най-евтината стока в БГ и не свалят 10 кожи както монополите правят! Такива българи ни трябват,а не Маджо,Черепи,Златев още безбройни на който бедната ти душичка се кланя всеки ден !
    'възхода' на марешки започва по не особено честен начин. той и затова е на каишка към следствие и прокуратура.
    когато изригна като бизнесмен имаше фалит на един голям търговец на едро 'хигия', който от своя страна завлече с десетки милиони производители на лекарства, но всичко това се замете.

    почти нищо от схемите на марешки не е редовно, НО властта има нужда от патерици и затова е актуален сред неосведоменото простолюдие.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

    Коментар


    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Не бойте се братя! Сега имаме една важна задача. Да свалим простотията и корупцията от власт. За останалото ще мислим после!.
      Ето това е най-яркото доказателство, че ПРОТЕСТЪРИТЕ НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ дори и един ход напред !!! Нека сега да се изсерат на метеното, а кой ще бърше лайната след тях не им е ясно.

      Няма грам логическо мислене в кухите им глави. Борят се против мафията, а тя мафията в техните редици. Защитават президента Радев, а то той най-големия мафиот, сдружил се с други мафиоти, предатели и с агенти от Държавна сигурност. Искат да се премахне корупцията във висините, а когато Гешев подпука корумпираните и олигарсите, безмозъчните протестъри започнаха да искат и неговата оставка. Ритат срещу Доган и Пеевски, а всъщност действията им ще им дадат цялата власт в ръцете.
      Last edited by Mateev; 11.08.2020, 12:33.

      Коментар


      • Съни,
        На предната страница видях два твои постинга, съдържащи и цитат, от което съдя, че вероятно фъкърушката се опитва да те тормози.
        Ако изпитваш някакъв дискомфорт, моля само да споделиш с мен.

        Аз имам вече доста дълъг опит в подобни ситуации. Ще го извадя временно от игнора и ще проведа:
        1. Теоретична подготовка по правила и подходи в отношението с една дама - при това респектираща!
        2. Ако точка едно не помогне, преминавам към т. 2, при което се провежда лечение с неокастрена тояга. Това вече проверено и гарантирано върши работа.

        Коментар



        • Важни дела ме принудиха да отсъствам известно време, но за най-голямо съжаление на геппаджийските тулупи, отново съм тук и искам да споделя важна информация.

          Бързах да се прибера за поредно участие в протестен митинг и причината беше оснавателна. Надявах се да стана пряк и директен участник в едно знаменателно, дори историчеческо събитие.

          Снощи протестиращото гражданство беше призовано да дари на БХ печатна литература, която да създаде поне материална предпоставка за излизането му от унизителното и мъчително състояние на еднокнижник, който е изследвал единствено живота на вожда на гордото индианско племе апачи.

          Пред нозете на полицаите от кордона, който охраняваше сградата на МС, по дължината на улицата, бяха подредени стотици томове с най-разнообразна литература. Субективно преценявам, че ставаше дума за около 250 – 300 бр. На едно място забелязах находчива хрумка, която съдържаше хитровата подсказка – някой беше подредил 5 еднакви екземпляра на „Финансиране на проекти чрез европейски средства“ (или сходно), а аз си го преведох: Помагало към практически семинар на актива на гепп относно: Как се гепят европейски средства и обучение по работата с матрицата от коефициенти, която осигурява възходящия поток на преразпределяне на средствата, та чак до прословутите чекмедежета в Бояна.

          Закъсняхме, дами и господа, това трябваше да се случи още преди поне 14 – 15 години. Гаранции няма, но поне съществуваше хипотеза и вероятност, щото нашият лирически герой да не изглежда сред европейските си събратя като едно оръфано парче, грубо зебло, пришито криво и кьопаво с ръждива губерка върху европейската антерия от фина копринена тъкан.

          Там той изглежда като чуждо тяло, попаднало при драматични, катастрофични обстоятелства в нечий организъм. Интересно е все пак, че този човек ни беше натресен не на последно място и с тяхното знание, одобрение и пряко съдействие, при щедрото финансиране от страна на поне две големи германски фондации. Те си го и търпят по тази причина, независимо че им е културно чужд и често ги изправя на нокти. И продължават да мълчат гузно, но вече разколебано, защото все повече гласове от света и Европа се надигат и казват истината за това грозно явление и неговата глутница и присъдружните. Една дама, която живее в Германия от 30 години, снощи разказа интересни неща за настроенията там.

          Това е добър повод за размисъл от страна на геппаджийската сган – любители на поемане на набиващи атрубути с висока скорост (поне с 200), какво представлява нашата територия в очите на еВРОПАТА, какви функции и се отделят и трябва ли ние безкритично да приемаме и се съгласяваме с това, в условия на пълна липса на наша елементарна и суверенна проекция в бъдещото и терсене на отговор на важни въпроси: кои сме ние, имаме ли нещо общо, накъде вървим, към какво се стремим.


          Цялостната инициатива протече при деликатно изведен подтекст, че скоро той ще има прекалено много свободно време и трябва да му се помогне в неговото използване.


          Гледах и видеото с Христо, за което толкова подскачат обременените и преднамерените.

          Браво на Христо, не може да бъде упрекнат в нищо, просто деликатно, но решително прекрати един разговор с отвратителен навлек и гнусен провокатор.

          За незнаещите е подходящо да знаят, че свързването на разговора с персоната на едно лице от предполагаемия подземен свят е долно внушение. Макар и неизречено директно, лицето визирано в този разговор е друг изявен представител на нашето време – непрежалимият бивш наш секторен ръководител – С. Мавродиев.
          Всичко беше описано доста ясно ТУК

          Цялото видео е интересно.

          Коментар




          • Мафията вън скандират ...вън или ВЪТРЕ нека се доизяснят
            Attached Files
            Last edited by petrg5s; 11.08.2020, 11:50.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


              Сега ако кажеш и в колко от тях няма необлагаем минимум и ти пиша 6-тица....
              Запази си оценките за себе си. Щом пиша за пропорционален данък, значи имам предвид без необлагаем минимум. Необлагаемият минимум автоматично превръща данъка в прогресивен.

              Коментар


              • Бутайте бавно ByТони Филипов, д-р Posted on 11.08.2020

                Надявам се , братя и сестри, че вече не се съмнявате, че
                Бойчето си отива. Е, малко по-бавно от очакваното, но мисля, че е за добро. Наблюдавам драмата му със смесени чувства, като оня, дето гледал тъща му да виси от балкона точно над новото му Ауди. От една страна страшно ми се иска Борисов и тази проста и нагла паплач, която се е намърдала по етажите на властта, да си отидат колкото е възможно по-бързо. Дори, ако може, вчера да си отидат. Но, от друга страна, пък ми се иска така да си отидат, че никога вече да не се връщат. . В този смисъл ще е полезно да се остави ерозията да поработи още малко. В момента политическото бъдеще на ГЕРБ се рони с дни, даже с часове. Колкото по-дълго Борисов се задържи на власт в протестната ситуация, обхванала страната, толкова по-зле за него. Борисов на власт е вече неубедителен. Борисов изглежда като човек, който вътрешно е предал властта. Нещо повече, на моменти изглежда безпомощен и жалък. И най-страшното – все по-смешен. Излага се, както би казал обикновения българин. С всеки ден на власт, Борисов губи част от бъдещата си парламентарна сила. Кронос изяжда неродените си деца.
                ...
                Не бойте се братя! Сега имаме една важна задача. Да свалим
                простотията и корупцията от власт. За останалото ще мислим после!

                Точно така! Ние! Всеки от нас! Всеки, който с лека ръка посяга към бюлетината на кандидата с най-дългия лъжовник! Всеки, който оставя другите да направят неговия избор.
                Лекомисленото мнозинство, мълчаливото мнозинство,подкупното малцинство… За съжаление винаги те решават изборите.


                https://www.reduta.bg/%D0%B1%D1%83%D...2%D0%BD%D0%BE/

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                  Отново се излагаш като кифладжия, да не кажа като шуменски фатмак с промит мозък.

                  Ако случайно не си забелязал, НАРОДА СИ ГО ОБИЧА ЛУКАШЕНКО, щом гласува за него за шести пореден път. При това не можем да говорим за изборна измама, защото данните са от екзит пул, при който хората директно са питани за кого са гласували.

                  Да, западното общество може да не харесва Лукашенко, но волята на собствения му народ трябва да се уважава.



                  Аха, обича го, щом гласува за него. Не че има за кой друг да гласува. Диктаторът прати другите сериозни кандидати или в затвора или в емиграция.
                  Ама пък народът си го обича. Както нашият народ едно време обичаше Партията и бай Тошо.
                  А пък народът на Северна Корея не само обича, ами направо боготвори диктатора си.

                  Габровски дерьмократ, та дрънка!
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от barbaron
                    28.06.2010: Човек, който няма видни официални доходи купува затънала в дългове компания. След месец, в която тя затъва още повече, той я препродава на [консултанта си и сериозен играч в бизнеса (Марешки] за по-малко пари. Почти всички в бранша протестират. "

                    Преди дни ]Комисията за защита на конкуренцията ]е разрешило дружеството да бъде придобито от]варненския собственик на вериги аптеки Веселин Марешки[/]. Разрешението е дошло в комплект с обявяването на "невинността" на [сегашния собственик на "Хигия" - Росица Великова[/B]която купи дистрибутора през март.[/B][

                    И с пенбян цвят да ги напишеш,пак не се получава.Питам пак

                    Нещо факти и доказателства ? или просто така си драскаме фантазии по форумите колкото да не заспим

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от petrg5s
                      Нещо факти и доказателства ? или просто така си драскаме фантазии по форумите колкото да не заспим
                      Щото аз гледам цените ,и в аптеките МУ,и по-бензиностанциите МУ,и други неща си мисля че стават
                      Стария комунистически подход,подхвърляме некви партенки ,БЕЗ нито едно доказателство,да се очерни човека,и после ниско-интелигентните симпатизанти на бсп(и останалата сган) лапат въдицата
                      28.06.2010 - една от схемите на Марешки:
                      "Човек, който няма видни официални доходи, купува затънала в дългове компания. След месец, в която тя затъва още повече, той я препродава на консултанта си и сериозен играч в бизнеса (Марешки) за по-малко пари. Почти всички в бранша протестират. "

                      Преди дни
                      Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) е разрешило дружеството да бъде придобито от варненския собственик на вериги аптеки Веселин Марешки. Разрешението е дошло в комплект с обявяването на "невинността" на сегашния собственик на "Хигия" - Росица Великова, която купи дистрибутора през март 2010.

                      Last edited by barbaron; 11.08.2020, 10:54.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                        ... Та искам да кажа, че войната с нечестни методи и средства все още не е приключила, но по всичко изглежда, че Борисов печели победи по всички фронтове. Нещо повече - той демонстрира на враговете си, че има много по-мощни оръжия от техните пикливи измислени чекмеджета и звукозаписи.
                        Нашето умниче даже не съзнава, че плюе в чорбата, която герб му е сервирала да сърба
                        С такива
                        агитатори на бойко не му трябват врагове

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

                          Та какво му е на Магарешки ве г-н балъков? Човека си е спечелил честно парите ,и плаща милиони данъци който ти вероятно консумираш.

                          И аптеките му, и бензиностанциите му предлагат най-евтината стока в БГ и не свалят 10 кожи както монополите правят! Такива българи ни трябват,а не Маджо,Черепи,Златев още безбройни на който бедната ти душичка се кланя всеки ден !
                          'възхода' на марешки започва по не особено честен начин. той и затова е на каишка към следствие и прокуратура.
                          когато изригна като бизнесмен имаше фалит на един голям търговец на едро 'хигия', който от своя страна завлече с десетки милиони производители на лекарства, но всичко това се замете.

                          почти нищо от схемите на марешки не е редовно, НО властта има нужда от патерици и затова е актуален сред неосведоменото простолюдие.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                            Отново се излагаш като кифладжия, да не кажа като шуменски фатмак с промит мозък.
                            Ако случайно не си забелязал, НАРОДА СИ ГО ОБИЧА ЛУКАШЕНКО, щом гласува за него за шести пореден път. При това не можем да говорим за изборна измама, защото данните са от екзит пул, при който хората директно са питани за кого са гласували.
                            Да, западното общество може да не харесва Лукашенко, но волята на собствения му народ трябва да се уважава.
                            Един ден децата ти ще се срамуват, като четат репликите ти тук

                            Един от последните диктатори в Европа -
                            Лукашенко, скоро ще последва Чаушеско, Садам и Кадафи

                            "В воскресенье в Беларуси прошли выборы с самой большой в истории страны явкой. По официальным данным, на участки пришло больше 84% человек, и оппозиция эти данные не оспаривает.

                            Но вот в том, кто выиграл, власть и оппозиция расходятся.
                            ЦИК заявляет об уверенной победе Лукашенко, который по предварительным данным набрал более 80% голосов. Штаб Тихановской не признаёт этот результат и говорит, что, согласно копиям протоколов избирательных комиссий, полученных штабами, Тихановская получила 70–80% голосов не только в Минске, но и по всей стране.

                            О том же вчера вечером сообщили и экзитполы: неофициальный давал Тихановской более 70%,
                            Лукашенко – всего 6,8%. Белорусы не поверили властям и сразу же после окончания голосования вышли на улицы по всей стране. ОМОН был приведён в готовность ещё раньше.

                            Демонстрации быстро переросли в столкновения протестующих с
                            силовиками, которые продолжались до глубокой ночи. Итог – как минимум десятки арестованных, большое количество раненых и, по сообщениям оппозиции, трое погибших. Власти эти смерти пока отрицают."
                            ...

                            https://www.svoboda.org/a/30775151.html

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                              И Марешки, ѝ теб, ви знаем. За вас, моралът почва от утре и, по принцип, не се отнася. Ама продължавай с цитатите. Забавен си.
                              Та какво му е на Магарешки ве г-н балъков? Човека си е спечелил честно парите ,и плаща милиони данъци който ти вероятно консумираш.

                              И аптеките му, и бензиностанциите му предлагат най-евтината стока в БГ и не свалят 10 кожи както монополите правят! Такива българи ни трябват,а не Маджо,Черепи,Златев и още безбройни на който бедната ти душичка се кланя всеки ден !
                              Last edited by petrg5s; 11.08.2020, 10:56.

                              Коментар


                              • „Мога да си вдигна процента в социологическите проучвания. Много добре се знае колко е тарифата. Това е публична тайна. Аз имам достатъчно пари и мога да си го позволя. Много социологически агенции са идвали в офиса ми с оферти. Чувал съм оферти и от 40 000 лв. на изследване, стигали сме и до 10 000 лв.”, обяви Марешки.

                                https://nova.bg/news/view/2020/08/11...F%D0%B8%D1%81/

                                Коментар

                                Working...
                                X