IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
    Матеев, по време на избори съветваш ли служителите си коя е "правилната" бюлетина?
    Ако не - а, получавал ли си натиск по партийна линия да ги "посъветваш"?
    Това твоето го наричам гузен - негонен бяга. Мислиш си, че всички хора са като тебе, но повярвай ми - това не е така.
    Last edited by RUBLA; 13.08.2020, 10:57. Причина: Обида.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
      В тази връзка някой има ли информация какво стана с гладните стачки, че медиите нещо загубиха интерес към тях? Продължават ли или се оказаха блъф?
      Предизборните кебапчета и тоновете бира броят ли се за гладна стачка?

Коментар

• Ъъъъ ....Цвъки асансьора направил партия - Републиканци за България .... стига ве само таквоз животно нямаше в нашия политически зоопарк, явно е копирал краварите от хамериката нал там са Републиканци и Демократи, пък нашия нал е човека на краварите, е поне ся стана ясно и точно на кого е човек. Тъй , името ясно изкопирано от краварите - Републиканци, ами логото? И него копи пейс , ми че то е почти едно към едно с логото на НАТО ве
        Last edited by Асо Пика; 13.08.2020, 09:54.

Коментар

• Матеев, по време на избори съветваш ли служителите си коя е "правилната" бюлетина?
          Ако не - а, получавал ли си натиск по партийна линия да ги "посъветваш"?

Коментар

• В тази връзка някой има ли информация какво стана с гладните стачки, че медиите нещо загубиха интерес към тях? Продължават ли или се оказаха блъф?

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Те са "полухора", вероято, защото не могат да пристигнат на протеста с лъскав джип, но задължително носят по някое томче, за да го добавят към символично поставените на тротоара...
              какво томче ве,този вероятно не знае азбуката ,нито пък колко е 4+6 Знае само че са му дали 100лв да стой там 2-3 часа
              Last edited by petrg5s; 13.08.2020, 08:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Аз като казвах че малобройните платени "протестиращи" са полу-животни ,полу-хора, тука троловете мислеха че се базикам нещо.Има една приказка "Една снимка казва повече и от 100 изречения"

Те са "полухора", вероято, защото не могат да пристигнат на протеста с лъскав джип, но задължително носят по някое томче, за да го добавят към символично поставените на тротоара...

Коментар

• Аз като казвах че малобройните платени "протестиращи" са полу-животни ,полу-хора, тука троловете мислеха че се базикам нещо.Има една приказка "Една снимка казва повече и от 100 изречения"
                  Last edited by petrg5s; 13.08.2020, 08:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                    Добре е, че има и лузъри, да ти работят във фирмите. Иначе как ще си "уинър".
                    Но не си разбрал още, като печелиш, какво може да изгубиш. Всичко си има цена.
                    Какви фирми тоя е на служба в ДПС
                    Last edited by X_Y; 13.08.2020, 08:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

И кое според тебе е смисленото - да оставим държавата да я управляват престъпници и терористи?

Съгласен съм, че има трески за припиляване, но не съм съгласен, че тази измет по площадите и катуните е разумната алтернатива.
                      Държавата в момента се управлява от простаци крадци некадърници и наркотрафиканти.С една дума от мафията

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Все си мисля, че не си истинския Р. Матеев
                        Аз до седмица ще го докажа.Тоя е измамник и се представя с чужда самоличност...Някакъв партиен секретар е

Коментар

• Защо не отговори и на въпроса, дали си късал студенти по Научен комунизъм и Марксистко-Ленинска етика?

))

Ехоооо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Аз затова дадох и линк, ма кой да чете...

....

Изтрих излишните ти интерпретации. Да, тия "знания" ни налагаха преди години и - лошо е, че бяха голям трап! Дори късаха на подобни излишни изпити!

Защо трябва да чета излишни неща?

Ти по начало приравни две различни понятия!

........

Да потретя!

НЕ намирам знак за равенство между приравнени ОТ ТЕБ - две РАЗЛИЧНИ понятия!

​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                              И как така направи превода?

Не съм убеден, че има знак за равенство между понятията, които използваме с теб:

- моето: "общ фронт"

- твоето: "отечествен фронт"
                              Аз затова дадох и линк, ма кой да чете...

"От самото му създаване комунистите са мнозинство в ръководството му и подбират останалите участници в организацията. Непосредствено след Деветосептемврийския преврат от 1944 година ОФ играе важна роля като фасадно прикритие на завземането на властта от БКП. По това време ръководството на ОФ отхвърля определянето му като коалиция на партии, разглеждайки го като „народно движение“, доминирано от БКП."

Твоят "Общ Фронт" е деструктивно движение, обслужващо интересите на най-ретроградната политическа измет.
                              Last edited by Ender; 13.08.2020, 01:31.

Коментар

• И как така направи превода?

Не съм убеден, че има знак за равенство между понятията, които използваме с теб:

- моето: "общ фронт"

- твоето: "отечествен фронт"
                                ​​​​​​
                                .................

Да не би да си преподавал преди време по Научен комунизъм?

Ееее, няма лошо, де! Ще ти го простим!

Тук СМЕ хора - разбрани!

Коментар

Working...
                                X