Първоначално изпратено от d333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеВ тази връзка някой има ли информация какво стана с гладните стачки, че медиите нещо загубиха интерес към тях? Продължават ли или се оказаха блъф?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ъъъъ ....Цвъки асансьора направил партия - Републиканци за България .... стига ве само таквоз животно нямаше в нашия политически зоопарк, явно е копирал краварите от хамериката нал там са Републиканци и Демократи, пък нашия нал е човека на краварите, е поне ся стана ясно и точно на кого е човек. Тъй , името ясно изкопирано от краварите - Републиканци, ами логото? И него копи пейс , ми че то е почти едно към едно с логото на НАТО веLast edited by Асо Пика; 13.08.2020, 09:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Те са "полухора", вероято, защото не могат да пристигнат на протеста с лъскав джип, но задължително носят по някое томче, за да го добавят към символично поставените на тротоара...Знае само че са му дали 100лв да стой там 2-3 часа
Last edited by petrg5s; 13.08.2020, 08:20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Аз като казвах че малобройните платени "протестиращи" са полу-животни ,полу-хора, тука троловете мислеха че се базикам нещо.Има една приказка "Една снимка казва повече и от 100 изречения"
Те са "полухора", вероято, защото не могат да пристигнат на протеста с лъскав джип, но задължително носят по някое томче, за да го добавят към символично поставените на тротоара...
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеДобре е, че има и лузъри, да ти работят във фирмите. Иначе как ще си "уинър".
Но не си разбрал още, като печелиш, какво може да изгубиш. Всичко си има цена.Last edited by X_Y; 13.08.2020, 08:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
И кое според тебе е смисленото - да оставим държавата да я управляват престъпници и терористи?
Съгласен съм, че има трески за припиляване, но не съм съгласен, че тази измет по площадите и катуните е разумната алтернатива.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Все си мисля, че не си истинския Р. Матеев
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Аз затова дадох и линк, ма кой да чете...
....
Изтрих излишните ти интерпретации. Да, тия "знания" ни налагаха преди години и - лошо е, че бяха голям трап! Дори късаха на подобни излишни изпити!
Защо трябва да чета излишни неща?
Ти по начало приравни две различни понятия!
........
Да потретя!
НЕ намирам знак за равенство между приравнени ОТ ТЕБ - две РАЗЛИЧНИ понятия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеИ как така направи превода?
Не съм убеден, че има знак за равенство между понятията, които използваме с теб:
- моето: "общ фронт"
- твоето: "отечествен фронт"
"От самото му създаване комунистите са мнозинство в ръководството му и подбират останалите участници в организацията. Непосредствено след Деветосептемврийския преврат от 1944 година ОФ играе важна роля като фасадно прикритие на завземането на властта от БКП. По това време ръководството на ОФ отхвърля определянето му като коалиция на партии, разглеждайки го като „народно движение“, доминирано от БКП."
Твоят "Общ Фронт" е деструктивно движение, обслужващо интересите на най-ретроградната политическа измет.Last edited by Ender; 13.08.2020, 01:31.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И как така направи превода?
Не съм убеден, че има знак за равенство между понятията, които използваме с теб:
- моето: "общ фронт"
- твоето: "отечествен фронт"
.................
Да не би да си преподавал преди време по Научен комунизъм?
Ееее, няма лошо, де! Ще ти го простим!
Тук СМЕ хора - разбрани!
Коментар
Коментар