IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Ратко Младич в Хага: Западът съсипа моята държава СФРЮ

    paragraph39

    За същото, за което президентът на САЩ Ейбрахам Линкол и до ден-днешен е национален герой на САЩ, президентът на Югославия Слободан Милошевич беше изправен пред Международен трибунал/Съд/!!! ПФУ

    Както Гражданската война в САЩ през 1963-1865 г./ с главнокомандващ Е. Линкълн!/ беше заради противоконституционно едностранно излизане на южните щати от федералния Съюз САЩ, така и Гражданската война във федеративната държава Югославия/ с главнокомандващ Сл. Милошевич/ беше заради противоконституционно едностранно излизане от федеративната държава Югославия на бившите югорепублики!

    Но Линкълн е национален герой на САЩ, а Милошевич- престъпник!

    Абсолютно американо-европейско Лицемерие, Гьонсуратлък и Наглост! ПФУ!

    ПГеоргиев

    Във войната от 1991 - 1995 г. за разделяне на югославското наследство няма само добри и само лоши, няма добри хървати и бошняци-мюсюлмани, и лоши сърби.

    Това бе война, чийто причини бяха заложени още след края на ПСВ със създаването на Кралството на сърби, хървати и словенци и по-късно през ВСВ, когато хърватските усташи воюваха на страната на хитлеристка Германия и колеха сърби с такава жестокост, че дори Берлин ги съветваше да "бъдат по - меки".

    Натрупаното напрежение изби през 1991, когато една след друга Словения, Хърватия и Босна и Херцеговона обявиха независимост. И ако със Словения всичко продължи кратко, и струваше 35 убити югославски войници и 19 словенци, то с Хърватия и БиХ ситуацията се превърна в пълномащабна война.

    В Хърватия живееха 600 000 сърби, което бе към 20% от населението. Франьо Туджман, първият хърватски президент, бе решил да ги намали до 1-2%.

    В БиХ пък войната бе повече на религиозна основа - сърби мюсюлмани срещу сърби християни.

    Много е говорено за Сребреница и за Сараево. Мината на пазара, паднала в "точния момент" и предизвикала намесата на NATO.

    И непукизма на холандския контингент, който не реагира на убийствата.

    Ето какво казва бившият капитан Хенрик ван дер Ваах десет години след събитията: «Долг офицера заключается в том, чтобы отказаться от неоправданного риска и сохранить жизни подчиненных. У нас не было такого приказа – умирать, спасая мусульман или кого бы то ни было. Правительство Нидерландов признало свою ответственность и ушло в отставку, но, уверяю вас, ни один политик нашей страны не решился бы отдать подобный приказ, потому что впоследствии ему пришлось бы давать отчет семьям погибших».

    Малко са и подсъдимите за хърватските и мюсюлманските зверства, които Европа се прави, че не вижда.

    На 4 август 1995 г. започва операция "Буря", при която хърватите нахлуват в анклава Сръбска Крайна и го прочистват от населението. Според различни данни жертвите са между 700 и 2500 души, а 200 000 стават бежанци и никога повече не се връщат по домовете си. Този ден е официален празник в днешна Хърватска.

    Коментар


    • Матеев понеже ти все се позоваваш на разни закони , явно този закон си го пропуснал
      https://offnews.bg/temida/sadia-shof...la-735064.html

      Hapyшaвaли пpaвoтo нa ocтaнaлитe гpaждaни cпoĸoйнo дa минaт пpeз ĸpъcтoвищeтo, ĸoeтo cпopeд пpoĸypaтypaтa пpaвeлo пpoтecтa нeзaĸoнeн. Ho cпopeд Зaĸoнa зa митингитe, cъбpaниятa и мaнифecтaциитe пpeцeнĸaтa зa нeзaĸoннocт ce пpaви нe oт пpoĸypopa, нe и oт пpeмиepa, a oт ĸмeтa – caмo тoй мoжe и дa пpeĸpaти пpoтecтa cъc зaпoвeд. Πpaвoтo нa гpaждaнитe дa ce пpидвижвaт, видитe ли, билo нapyшeнo – кoнcтитyциятa ниĸъдe нe ĸaзвa, чe тe имaт пpaвoтo дa ce пpидвижвaт нeпpeмeннo c MΠC.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
        Политическите партии у нас са прочути с това, че слагат неподходящи хора на изключително важни позиции. Логиката за това е проста - когато липсват качества, вакуумът се запълва с безгранично подлизурство към началника, чиито поръчки се изпълняват безусловно. Само по този начин би могъл да си ценен за силните на деня. С други думи
        некадърниците стават негодници

        Всичко казано до тук обаче не може и не бива да бъде изолирано единствено и само за персоната Данаил Кирилов. Той по-скоро представлява значка на ревера на прогнилата политическа класа. Защото в управлението принципите, моралът и почтеността отдавна са заменени от хищнически кариеризъм, глупост, лакейство към по-силните и безгранична арогантност към гражданите. Затова оставката на правосъдния министър не е достатъчна. Това отдавна трябваше да сторят шефовете му, благодарение на които той се добра до властта.
        Харесах. Без да си кривя душата. Само дето, СПОРЕД НАС трябваше...а те - те служат на Падишаха. Кажи ми ти, който се смяташ за интелигентен, на какво отгоре вярваш, че ще се загрижат, ама изведнъж, за гражданите?

        Коментар


        • Политическите партии у нас са прочути с това, че слагат неподходящи хора на изключително важни позиции. Логиката за това е проста - когато липсват качества, вакуумът се запълва с безгранично подлизурство към началника, чиито поръчки се изпълняват безусловно. Само по този начин би могъл да си ценен за силните на деня. С други думи -


          некадърниците стават негодници





          Всичко казано до тук обаче не може и не бива да бъде изолирано единствено и само за персоната Данаил Кирилов. Той по-скоро представлява значка на ревера на прогнилата политическа класа. Защото в управлението принципите, моралът и почтеността отдавна са заменени от хищнически кариеризъм, глупост, лакейство към по-силните и безгранична арогантност към гражданите. Затова оставката на правосъдния министър не е достатъчна. Това отдавна трябваше да сторят шефовете му, благодарение на които той се добра до властта.

          Коментар


          • Ха-хааа! Скоро, Япония (е твърде вероятно да) си произведе страховито количество...ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ.
            В неприметном бюрократическом докладе правительство Японии только что сообщило, что имеет 45 с половиной тонн плутония.

            Коментар


            • Европейският комисар Фил Хоган, един от най- опитните и експертни в кабината фон дер Лайен подаде оставка само защото миналата седмица беше на голф вечеря, пренебрегвайки коронавирус рестрикциите. Също като в наше село!!!!
              Ще има поразместване в Европейската комисия


















              Коментар


              • Демократична България

                ✅Един анимационен герой може да си отиде, но целта е запазването на семейството. И не става дума за семейство Флинтстоун. Става дума за семейството Борисов – Гешев – Пеевски, за мафиотското семейство.

                ✅Ако трябва ясно да дефинираме какво „изяде“
                Данаил Кирилов – това е неговото собствено безсмислие и готовността му до безкрай да обслужва прокуратурата и задкулисието в България.

                ✅Това е човекът, който постла червения килим пред
                Иван Гешев и предизвика тази огромна политическа криза в момента, защото в корена на тази криза е дейността на Иван Гешев.

                "Нашата борба е за оставка на
                Борисов и оставка на Гешев като най-важните инструменти на Пеевски, за да може след това, след едни избори да започнем дълбока реформа на прокуратурата и изчистването на държавното управление от модела “Пеевски” и модела “Сарая на Доган”. Това е нашата борба. Тази борба ние няма да спрем. В тази борба нищо не се променя от това, че Данаил Кирилов си е подал оставката. В името на тази борба ние сезираме и ЕК с нашата гледна точка по отношение на твърденията на прокуратурата."

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

                  Бойко най-вероятно и трите ги е викал в изповедалнята ,но едната явно му си е опънала щом я нарича проста еди ква си,обижда я на полов орган.
                  Някой от тях четиримата - допускам, и всички - май е с твърде извратен вкус.

                  Коментар


                  • ДПС и Пеевски все в играта
                    https://slivensega.wordpress.com/202...0%d0%b5%d0%b7/

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
                      И в Италия стават чудеса или недоразумения .... даже не мога да си го представя това ако беше станало в Територията къв вой , кви писъци и кво плюене и храчене щеше да падне от мало и голямо ....

                      Продавач на животни с основно образование ще надзирава как Италия харчи 209 милиарда


                      https://www.24chasa.bg/novini/article/8941471
                      можеш и канибала Бокаса да дадеш за пример или разточителния крал на Есватини

                      Проблемът тук е не че някой бил чел 2 книжки, а че се е обградил с подобни хора
                      Институциите са на централно командване и не работят.
                      Представи си Италия и организацията й с емигрантския поток. Служби, агенции, инфраструктура, която знае по какъв алгоритъм да работи.
                      Тук ще се разчита на обиколки с джип и лични нареждания през час.
                      Примери бол - наводнение в италианско село и българско, да речем питай тези в Росен

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                        Тия трите ако някой ги наебе го признавам....за майстор.На мен лично ми се повръща
                        Бойко най-вероятно и трите ги е викал в изповедалнята ,но едната явно му си е опънала щом я нарича проста еди ква си,обижда я на полов орган.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Някой сеща ли се коя от ухилените тиквоподобни е "простата к.....а п...ка?
                          Караянчева: Да си на "Дондуков" не те прави президент





                          Какво викаш дедо попе? И трите ли?
                          Тия трите ако някой ги наебе го признавам....за майстор.На мен лично ми се повръща

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
                            И в Италия стават чудеса или недоразумения .... даже не мога да си го представя това ако беше станало в Територията къв вой , кви писъци и кво плюене и храчене щеше да падне от мало и голямо ....

                            Продавач на животни с основно образование ще надзирава как Италия харчи 209 милиарда


                            https://www.24chasa.bg/novini/article/8941471
                            Възмутително!Ама как е възможно?!Та ние,като една мегагига образована нация мислим да въведем образователен ценз,да имаш право да гласуваш,т.е. минимум човек трябва да е написъл една дисертация, а тези жабари, даже си избират необразовани примати да им разпределят парите .....На всичкото отгоре чета,че повечето им лидери нямат висше образование,най- много изкарали по някое полувишу....А,ето,единственият лидер-висшист между политическите лидери в Италия, е Силвио Берлускони...Е ,и на него вишуто не му попречи да се омаже отгоре до долу в данъчни измами ,корупция и т.н.

                            Коментар


                            • И в Италия стават чудеса или недоразумения .... даже не мога да си го представя това ако беше станало в Територията къв вой , кви писъци и кво плюене и храчене щеше да падне от мало и голямо ....

                              Продавач на животни с основно образование ще надзирава как Италия харчи 209 милиарда


                              https://www.24chasa.bg/novini/article/8941471

                              Коментар


                              • Илларионов:

                                • Отравление Навального,

                                • судьба Лукашенко

                                • Хабаровск

                                • Зеленский

                                В гостях у Гордона

                                Коментар

                                Working...
                                X