IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Дай нещо по ново- пуснал си статия от 2015г не те ли е срам. А също да се поинтересуваш кои са собствениците на фактор и клуб З.

    Това е достатъчно

    Коментар


    • Матеев не ти видях коментарите по вчерашното клипче

      https://www.facebook.com/inyanshared...45888515893469 и по точно от минута 10,34 до края- само 2-3 минути са това и да коментираш след това


      Описана е системата която ти пропагандираш

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

        На негово място ей така, за удоволствие, ще те влача по съдилищата за измама и оклеветяване. Да платиш едни триста хиляди лева компенсация за вредите.

        Какво би станало ако се наложи да плаща другата страна

        Коментар


        • Tatiana Christy

          "Героите" на корупцията в България -- борисов и гешев-- привикани в ЕП да се обясняват. Обаче, "героите" се крият и пращат свои пратеници вместо тях, м/у които и клетата Захариева, която, надявам се, има прикачен към себе си преводач на английски. Кофти е за подставените държавни лица, изпратени да се изказват вместо началниците си в Брюксел, защото няма да могат предварително да си напишат изказванията и да ги сричат от лист, защото ще има риъл тайм дискусия. :-) Благородно завиждам на колегата Dimitar Stoyanov от Биволъ за шоуто, в което ще участва днес! И друго искам да вметна -- във военно дело, пълководците, които изпращат подчинените си в бой, криейки се зад гърбовете им (особено зад гърбовете на жени както в случая) или бягайки от бойното поле, се наричат дезертьори или с други думи страхливци и предатели. Та точно такова ще остане в историята управлението на бкп-обединени, начело с борисов!

          Коментар


          • Демократична България

            ✅Един анимационен герой може да си отиде, но целта е запазването на семейството. И не става дума за семейство Флинтстоун. Става дума за семейството Борисов – Гешев – Пеевски, за мафиотското семейство.

            ✅Ако трябва ясно да дефинираме какво „изяде“
            Данаил Кирилов – това е неговото собствено безсмислие и готовността му до безкрай да обслужва прокуратурата и задкулисието в България.

            ✅Това е човекът, който постла червения килим пред
            Иван Гешев и предизвика тази огромна политическа криза в момента, защото в корена на тази криза е дейността на Иван Гешев.

            "Нашата борба е за оставка на
            Борисов и оставка на Гешев като най-важните инструменти на Пеевски, за да може след това, след едни избори да започнем дълбока реформа на прокуратурата и изчистването на държавното управление от модела “Пеевски” и модела “Сарая на Доган”. Това е нашата борба. Тази борба ние няма да спрем. В тази борба нищо не се променя от това, че Данаил Кирилов си е подал оставката. В името на тази борба ние сезираме и ЕК с нашата гледна точка по отношение на твърденията на прокуратурата."

            Коментар


            • Да, България

              На теория в тази история имаме приватизация, която е трябвало да запази, да развие индустрията. На практика имаме разруха. На теория българската държава е могла да вземе 500 млн. от наистина сериозен инвеститор, който се занимава с това нещо, могъл е да развива тук производство, тук да плаща заплати и данъци. На практика имаме куха структура. На теория българската държава се е отказала от част от цената в името на това да поддържа работни места и да изпълнява социални ангажименти. На теория ДПС се е грижила за своите избиратели и за българските тютюнопроизводители, на практика тя се е погрижила за един човек и това е Пеевски.

              https://demokrati.bg/hristo-ivanov-p...na-bulgartabak

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Или трол,или тъп може да сложи Христо ИВАНОВ в един кюп с червената сган ГЕРБ + ДПС + БСП + Патридиоти
                Бойкикев сам се сложи в кюпа, даже закопа и цялото ДБ /не без помощта на Радан Кънев и инициативата му в ЕП с Елена Йончева/, трябва да си глух и сляп да не виждаш

                Омразният Борисов дойде в повече на "интелектуалците", защото ги лиши от политическо представителство и смислен глас. Преди шест години той ги вкара във властта, а те се провалиха и като министри, и на изборите, а това ги изпълва с възмущение. Те изведнъж се оказаха в лагера на путинисткия пРезидент, архаичната БСП и анархията на улицата. Не сте нова модерна десница, Огнян Минчев го показа в анализа си. Истинските демократични интелектуалци /не маскирани ДС-ри като теб/ се стаяват и не смеят да кажат, че са на страната на ГЕРБ, за да не ги обвинят в подкрепа на осмения Борисов. Обаче значение имат политическите и икономически събития, а не това кой как говори, какви компромати се фабрикуват и какви лозунги се издигат. На революции сме се нагледали, днес те само пречат на еволюцията.

                Рамо до рамо с протестиращите маргинали Христо Маджото не издигна нито един проевропейски лозунг. Не казва открито: „Не ни интересуват никакви политически и икономически успехи. Ние искаме Бойко и Гешев в затвора и властта, за да съборим капитализма.“, само защото не смее. Ще излезе, че иска Путинов модел в България и скъсване с ЕС и НАТО. Но когато седиш зад президента и клякаш да му се молиш това искане ясно прозира:

                1. В пРезидентския експертен съвет (без нито един експерт) се обсъжда Президентска република.
                2. Лично Радев с вдигнат по комунистически юмрук (вижте стари кадри от 1944) поведе „народа“ срещу законната демократична власт: изпълнителна и съдебна.
                3. Това той направи точно след акцията на прокуратурата срещу негови съветници, а тази група хора е свързана с Русия.
                4. Радев не одобри нито българското председателство на ЕС, нито успехите ни срещу мигрантската вълна, нито срещу Covid 19.
                5. Радев, от когото братушки очакват излизане от НАТО, одобрява гласно и негласно всяка руска стъпка в геополитически план, включително влизането в Крим.
                6. В деня след приемането на България в европейския валутен механизъм пРезидентът вдигна юмрук: „Мутрите вън!“.

                Омразата на левичарите може да е разрушителна, но и този път няма да ви се получи. Пуснаха ви по пързалката и не остана демократ, който да ви се довери. Ще плачете на стената на Татяна Кристи за похарчените залудо помощи към Христо Маджото

                Коментар




















                • Поредната класация от най-скъпоплатените чиновници в България!
                  Питали ли сте се колко взима, пардон може да открадне законно една пиявица на месец .
                  Защото за кърлежите горе-долу им видяхме чекмеджетата и касите...
                  Гледайте сега и се ядосвайте какви заплати вземат неколцина от осветлените бордоваци на държавна издръжка в бедната ни и окаяна държавица, събираща капачки за лечение на деца и едвам оцеляващи баби и дядовци...
                  инж.Стефан Чайков - член на Управителния съвет на Предприятието за управление на дейността по опазване на околната среда (ПУДООС) към МОСВ
                  деклариран доход 4 556 147 лева или близо 380 хил.лв на месец!!! БЛАЗЯ МУ!!!
                  Стоян Мавродиев - вече бивш Директор на държавната "Българска банка за развитие" с декларирани заплати 486 хил.лева или по 40 500 лева на месец..Жив да го ожалиш...
                  дядо Иван Иванов - пожизнен шеф на КЕВР. Тази паразитна структура дето ви вдига цените на тока, водата, парното, газта на всеки 3 месеца, щото склерито трябвало да взема бонуси..
                  Декларирал 11 600 лева заплата на месец или 139 200лева годишно без бонусите и премиите...;Тоз за пенсия не мисли да ви кажа....
                  Деян Бенински - В Борда на директорите на "Северозападнало държавно предприятие" и общински съветник от ГЕРБ във Враца, с месечен доход от 26 хил. лева или годишно 308 000 лева! Ммм, че колко да е западнало туй предприятие? След като омазнения шеф грухти на сито?
                  -------------------------
                  От съображение за сигурност за вашето здраве няма да изброяват останалите няколко хиляди чиновника с годишни доходи от над 100 000 лева от вашите данъци, защото наистина ще получите или инфаркт или удар....






                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                    За пореден път, си личи кой яде бълвочи пък, били те, и „джуркани” в Интернет . От друга страна, като се сетя, какви ги бъркаше въщият този по мой адрес, какво чудно?

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      Е, Гешев и Борисов няма да си ходят, а скоро единият от тях ще поиска импичмънт на руския агент в президентството, а другия ще го прокара в парламента. А слугите на мафията - тримата глупаци, туфлеците, христо иванов - Маджото, разни други полезни идеоти ще поемат към затвора. И за разлика от дубайския и резидента няма да имат никакво време да мрънкат как им се нарушавали правата.
                      Руския шпионин радев знае много добре че отива в затвора моментално, и ще се крие зад имунитета си до последно, и ще клати държавата до последно. И ако Гешев не вземе мерки, е сигурно че ще избяга в една северна държава като наближи края на мандата му.
                      Или трол,или тъп може да сложи Христо ИВАНОВ в един кюп с червената сган ГЕРБ + ДПС + БСП + Патридиоти

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                        ...че сега видях: Къде, казвате, са били тези „инструкции на Курнелията”, да се ъпдейтна? Тъй де, да не изоставаме от Веянията на Времето...
                        Понеже някои "умни" хора не са чували за Гугъл, ще им направя услугата да потърся вместо тях:

                        https://bgr.news-front.info/2020/08/...ecz-i-kradecz/
                        https://psychology.framar.bg/%D0%BD%...80%D0%BE%D0%BB
                        https://faktor.bg/bg/articles/politi...shtu-balgariya
                        https://clubz.bg/79017-umen_trol_si_...kcii_v_bg_sajt
                        https://www.newmedia21.eu/analizi/tr...vremenniya-pr/

                        Коментар


                        • ...че сега видях: Къде, казвате, са били тези „инструкции на Курнелията”, да се ъпдейтна? Тъй де, да не изоставаме от Веянията на Времето...

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от gianny Разгледай мнение

                            Толкова си можете ... да олабвате жили в социалните мрежи и няколко палатки.

                            Години наред чета неграмотни злобни изблици срещу „корумпираната мутра Боко Тиквата“ и подобни, гарнирани със закани за помитане, затвор и ликвидация, а те печелят избори след избори. Данни, факти и аргументи за изблиците ви – нула. Защото успехите дразнят неуспелите, успяващите са трън в очите на губещите. Когато животът ти е провал, или си зле в „системата“, някой е виновен и това не си ти, това са „Онези отгоре“. Някой трябва да ти даде, някой трябва да раздава, някой трябва „да ни оправя“ и това е Държавата. Неграмотникът не си дава сметка, че „Държавата“ – това сме ние, а парите за „даване“ са данъците, които успелите плащат. Той мрази хората с пари и с власт, защото за него всяко богатство и власт са неморални и престъпни.

                            То не бяха имения в Гърция, афери с бюлетини, апартаменти в Барселона, вече и канабис. Но как този отблъскващ с корупция, престъпни връзки и лош език политик печели 15 демократични избори? Как ГЕРБ управлява успешно и гради изключително важната за всяка страна модерна инфраструктура? Как така този политик се радва на доверие в ЕС? Как при това управление БВП расте един път и половина, а доходите растат с пъти? Как България е една от най-бързо развиващите се страни в ЕС, как тя е една от страните с най-ниска задлъжнялост?

                            Как „авторитарният“ премиер два пъти доброволно подава оставка и отново печели избори? Как точно той подава ръка на другите партии в началото на мандата си за едно нормално колективно управление? Как сега, подложен на невиждана атака, ГЕРБ отново е партията с най-високо доверие?

                            Търпението и толерантността към катунарското беззаконие на „авторитарния Борисов“ нямат аналог в света. Успоредно утвърждава избора на България: Европа, Запада, свободния пазар и демокрацията. Непростимо е за неуспяващите, че не им се раздават хиляди на ръка. Политически алтернативи не се виждат, винаги има някоя нова популистка формация от сутрин до пладне, някои вече се провалиха, с новите ще се забавляваме тепърва. Засега само ГЕРБ поемат отговорността да управляват и правят нищожни опитите за връщане на България към Евразия и социализма. Е затова ще си бършете лигите отстрани и ще виете като карпатски вълци. Успех в това!
                            +1000

                            Аз това същото отдавна го пея - в основата на всичкото това плюене години наред са неграмотни и невежи провалили се в живота хора, които са си въобразили, че някой им е длъжен с нещо, и които в злобата си търсят някой друг виновник за собствената си некадърност. И най-лесно е да се обвинява власта от позицията на анонимноста и многониковите тролски акаунти.

                            Доказателство за невежеството и некадърноста е и каруцарския език, който се използва, както и задължителните личностни заяждания и обиди съгласно инструкциите за тролска дейност на Курнелията.

                            Забелязва се още нещо - същите тези тролове, които в темата за коронавируса твърдят, че такъв няма, са и най-върлите противници на съществуващата власт. И още от тогава си пролича кои са интелигентните хора във форума, и кои - платените нискоинтелигентни тролове. Тоест има разделение, но то е по параметър ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, а не по политически или здравни (за вируса) убеждения.

                            Същото е и във всички други теми - те се политизират от нискоинтелигентните, които само си търсят повод да плюят по власта и да се заяждат и обиждат свестните хора във форума..

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Оставка бе питекантроп! Какво чакаш?
                              Мутрата уволни "бащата" на повърнята си, наречена "нова конституция", ама не се сеща че ние не искаме на власт БАНКЯНСКАТА МУТРА!
                              ОСТАВКА МУТРО!

                              Толкова си можете ... да олабвате жили в социалните мрежи и няколко палатки.

                              Години наред чета неграмотни злобни изблици срещу „корумпираната мутра Боко Тиквата“ и подобни, гарнирани със закани за помитане, затвор и ликвидация, а те печелят избори след избори. Данни, факти и аргументи за изблиците ви – нула. Защото успехите дразнят неуспелите, успяващите са трън в очите на губещите. Когато животът ти е провал, или си зле в „системата“, някой е виновен и това не си ти, това са „Онези отгоре“. Някой трябва да ти даде, някой трябва да раздава, някой трябва „да ни оправя“ и това е Държавата. Неграмотникът не си дава сметка, че „Държавата“ – това сме ние, а парите за „даване“ са данъците, които успелите плащат. Той мрази хората с пари и с власт, защото за него всяко богатство и власт са неморални и престъпни.

                              То не бяха имения в Гърция, афери с бюлетини, апартаменти в Барселона, вече и канабис. Но как този отблъскващ с корупция, престъпни връзки и лош език политик печели 15 демократични избори? Как ГЕРБ управлява успешно и гради изключително важната за всяка страна модерна инфраструктура? Как така този политик се радва на доверие в ЕС? Как при това управление БВП расте един път и половина, а доходите растат с пъти? Как България е една от най-бързо развиващите се страни в ЕС, как тя е една от страните с най-ниска задлъжнялост?

                              Как „авторитарният“ премиер два пъти доброволно подава оставка и отново печели избори? Как точно той подава ръка на другите партии в началото на мандата си за едно нормално колективно управление? Как сега, подложен на невиждана атака, ГЕРБ отново е партията с най-високо доверие?

                              Търпението и толерантността към катунарското беззаконие на „авторитарния Борисов“ нямат аналог в света. Успоредно утвърждава избора на България: Европа, Запада, свободния пазар и демокрацията. Непростимо е за неуспяващите, че не им се раздават хиляди на ръка. Политически алтернативи не се виждат, винаги има някоя нова популистка формация от сутрин до пладне, някои вече се провалиха, с новите ще се забавляваме тепърва. Засега само ГЕРБ поемат отговорността да управляват и правят нищожни опитите за връщане на България към Евразия и социализма. Е затова ще си бършете лигите отстрани и ще виете като карпатски вълци. Успех в това!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Гешев и Борисов са извикани утре на заседание на Комисия в Евро Парламента в Брюксел при затворени врати, тема - корупция
                                Другите 2 заседания, които е провеждала изобщо тази група е за 2 политически убийства, извършени от мафията.
                                Нашите хора, естествено са изпратили заместници да ги представляват - Захариева и Филипова
                                Как се прави фейк новина

                                Истината е, че комисията щяла да обсъди положението в България. От българска страна в комисията щели да участват Захариева и Филипова. Комисията нямало да излезе с препоръки, нито ще изкаже мнение след това.

                                Просто някви се събират на лафче и това е. А тука веднага пропагандата направи от мухата слон.

                                Коментар

                                Working...
                                X