Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСНИМКА НА ЦЯЛО СЕМЕЙСТВО С ДЕТЕ И БЕБЕ! И ТЕ ОТИВАТ! МЕТРОТО ВРИ ОТ ХОРА!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОставка ! Победа! Много сме!Last edited by Mateev; 02.09.2020, 10:01.
- 4 Харесвания
Коментар
-
https://www.facebook.com/dabulgaria....5572763193677/
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеПатакламата започна.
Първия арестуван - мъжа който се беше качил на колата
Сравнете с бунта на белорусите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Боли ма УЯ за швеците за датча ните и въобще за целия кирлив Запад..Да вървят на майната си
...макар за твоя,да мс бОли моя. Работата е там, че, им е порасло, каквото са посели.
Коментар
-
С моят стар приятел Факи се знаем отдавна и днешните му намеци за руска връзка в изявленията на определени форумци не изненадват никого. Истината е, че той става и ляга с името на президента Путин и по пет пъти на ден прави метани доземи, щото именно Путин даде на падишаха С-400, където обоснвовано може да се предполага, че е разположена системата свой/чужд и по тази причина притежателите на американски (а може би по-скоро натовски) самолети ги е втресло здраво, а падишахът доволно потрива ръчички и издевателства открито срещу съюзниците си. Петата колона на падишаха в Бг също е вирнала гребена и тя за радост на Факи.
Ей, хора, в странен свят живеем!
Факи обича мразейки ... или мрази обичайки?!
Съвсем се обърках.
След това кратко, литературно отклонение, искам да дам справедлив дан за приноса на моя нов приятел – джаннито, който по странен начин съчетава езикова грамотност и смазваща политическа наивност и простотия. Сигурно момченцето още се буди нощем пелтечейки: Другари, другари, не бях аз! Лошите комунисти бяха!
Сал един Матеев може да му съперничи в тези нощни изяви.
Джанчо, това е последната ми приказка към теб, оттук нататък не разчитай аз да легитимирам и да давам стойност на участието ти във форума, ще се наложи да се оправяш сам под зоркия ми и критичен поглед и хич не мечтай да те галя с перце. Секира ще има. Имал съм вече много такива случаи, излезе някъде от дупките някой нов хитрец и се опитва да ме направи ракета носител. Последният беше Енвер Ходжа, обаче не сте познали.
Ще играе тоягата! Много ме бива и с ръкавици и с тояга.
Сигурно е страшно болезнено всяка сутрин да с е будиш в 1989 г. И после зорлем с шамари да се докарваш до 2020 г.
Ето едно много показателно материалче – нека се сгреят душите на моите приятели, пък белким им просветне нещо в празните чутури. Бързайте да четете и да разберете, щото както е тръгнало, БСП-ите ще си оглозгат месата до кокал и темата ще стане напълно неактуална.
В.Дърева,В.Жаблянов: БСП - истерия, фанатизъм, посредственост, страх и рекет. БСП е извън обществените процеси
Има и други - източникът е достоверен.
Дерзайте и хвърлете страховете си!Last edited by nachev; 02.09.2020, 02:11.
Коментар
-
Оп-а-лааааа!
В хода на протестите излезе някаква информация за фамозен консултантски хонорар, който е бил получен от неотразимия Саздов - близка дружка на БХ. Или съм забравил подробностите , или в тогавашната информация не е било възможно да се ориентира човек в детайлите, но ето - нещата започнаха да се проясняват.
В типичния си мръснишко-витиеват стил Добрият Вълк Луппи не обяснява внятно и категорично - в кой точно момент му е станала известна тази информация, как е бил информиран от мистър Ло и защо сигналът до Гешев е с дата 02. септ. 20.
Такъв си е нашият Луппи!
Интересна е другата хипотеза. Мистър Ло не е случаен човек, той е от една особена порода, които имат за таван само небето, а и освен това не обичат разни типове да се фъкът с тях. Извън съмнение е, че сигналът е съгласуван с него и това предполага, че не може да с е изключи хипотезата, щото в един мамонт той лично да дойде в България и да даде показания по темата.
Сега верните бойци на геппаджийската гвардия ще скочат самоотвержено на амбразурата по познатия модел:
- снимките са фейк - генерирани са от програма на суперкомп пиксел по пиксел,
- аудиото е фейк - има си специални иширети за производство на такива,
- видеата са фейк - черепов е платил на 20-тх сенчъри фокс да ги докароса,
- сигналите са фейк - лоши хора набеждавят светиня Му.
Александър Томов в сигнал до Гешев: Борисов поиска от хонконгски милиардер договор за Иван Саздов
Хайде, Матеев, скачай в сапьорския костюм и смело запуши амбразурата, щото то с голи гърди всеки знае
Да знаеш, вече ти повервАхме за шкафчетата!
Коментар
-
Тони Филипов
Бойчето не ще да си отива! Ще трябва да бъде изритан! Този патологичен лъжец обеща, че ако не събере достатъчно подкрепа за нова конституция, ще подаде оставка. Вече е ясно, че няма да я събере. Но целта явно е друга - да се печели време на дребно. Затова утре всички пред НС! От това колко хора ще излязат ще зависи съдбата на най-корумпираното правителство в цялата ни най-нова история. Времето е такова, че тези, които не протестират срещу Борисов, крепят првителството на власт.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеНачев, ама съвсем ли без хигиена бре, поне малко не си ли гнуслив:
)
Не познавам лично Чаналова.
Ти очевидно вярваш в историите, които си написал и считаш, че това е доказателство за някаква непоносима вина.
За мен тя е една от "Двете каки", едни от първите, които с женската си раздумка хвърлиха камъв във вонящото блато.
След това срещу нея започнаха репресии, но до ден днешен и въпреки положените сериозни усилия, тя не е осъдена, а обратното.
Дори беше споделила, че подготва започване на адвокатска практика.
Който не е извършил грях, нека той пръв да хвърли камъка! - Така е рекъл Божия син.
Тъй че - хайде, моля те, да не прекаляваме с чистофайничеството!
Чаналова е респектиращо начетена жена, не и познавам човешките и морални качества, но в създалата се ситуация, тя е мой, наш ситуационен съюзник.
При това е написала един прекрасен текст, който има дори художествена стойност.
На фона на всички идиотщини, които пишат рендетата тук, това си направо Божие дело!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВ случай че бъдете арестуван - имате право на адвокатска защита от момента на задържането. Следните адвокати ще са готови за защитават задържани протестиращи:
Всички колеги, които нямат доверени адвокати, но възнамеряват да посетят протеста утре, задължително да носат този списък при себе си и зареден мобилен телефон.
Не искам да плаша никого, но тази вечер Отровните казаха, че вчера и днес от страната в София са командировани 8 000 (осем хиляди) полицаи. Естествено, платен им е хотел и им е обещан щедър бонус от някаква сума между 5 и 6 лв. за 1 час - сорри, но забравих точната стойност.
Е, колеги, то е ясно, че могат да ни набият във всеки един момент. Има реалистична хипотеза дори да са повече от претестиращите.
Това дали евентуално ви говори нещо?!
Не се препоръчва каквато и да е форма на агресия към полицаите.
Ръцете са най-често използваният елемент за агресия и за да няма недоразумения или провокации, че уж вие сте агресор (любим техен похват) - при оказване в близост до полицай, поставете ги на гърба. Не ги провокирайте излишно, всяко човешко същество има предел на търпимост, а те живеят с нагласа и кредо на силоваци, които решават проблемите с принуда. Знам, човек не се чувства добре с ръце на гърба, но балансът се намира трудно. Помагайте си със съседа до вас, взаимно прикривайте уязвимите части - слабини, слънчев сплит. Поне леко приведете глава, устата затворена, зъбите стиснати, с брадичката пазете адамовата ябълка (като боксьор). Внимавайте за ритници.
Като цяло тази постановка пречи за защита срещу тяхна агресия, но и полицията и геппа не искат да се стига до крайности. Те предпочитат по милиционерски и мутренски да ни изработят. Изключително високо самомнителни са. Предлагат и приказват безкрайни глупости, на които няма да се хване и малко дете, но си мислят, че ние сме просто тъпи.
Тук, в този форум има големи експерти по Дънинг-Крюгер, те могат много картинно и убедително да изяснят същността на това социално заболяване.
Всички по цял свят много добре знаят, кой е БХ и гепп, илюзиите умряха, но той им е още необходим. Нашите любими братя и съюзници са просто едни лицемери, които се грижат единствено за собствения си интерес и нищо повече. И все пак - ако се стигне до несъразмерна употреба на сила, БХ си отива. Веднага.
Ако има достатъчно хора, би било дори достатъчно да идем там със знамената и да им изпеем химна.
Ама той и Апостола е така е чакал да се вдигне поробената рая срещу османците, пък какво се оказало - само някои луди глави са се вдигнали. Огромното мнозинство - тези, които са имали уж какво по-важно да бранят или поне са си въобразявали, че имат, са останали пасивни или дори са предпочели предателството.
И до ден днешен си е така.
Мнозина тук предпочитат да бранят някакви съмнителни "достижения", които в резултат на вътрешни или външни събития могат да им бъдат отнети - буквално от днес за утре.
Ако не от тях - то тогава от децата им със сигурност.
Коментар
-
..... ако бях на мястото на Радев, щех да предложа на БХ да го повозя 10 мин със изстребителя,
нали е мн голям мъж, има черен колан по карате, генерал е, .......
....да, интересно защо няма соросоидни западни медии да предават протестите, както беше 2013.
В такъв случайм поне доказва, че поне Шорос не е зад тях.Last edited by hazard; 01.09.2020, 22:58.
- 1 like
Коментар
Коментар