IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Не е нужно всеки автор на анкета да оосочва каква опция е избрал - анонимна или публична.
    Това е очевидно за всекиго, позамислил се малко над формата на анкетата

Освен това, разбирам - дразни те фактът,
    че гласовете за ДБ и ГЕРБ са много,
    а за
    БСП и разните фейкови партийки са пренебрежимо малко,
    но обяснението не е в троловете, а че популацията, попълвала анкетата,
    е от предимно образовани и интелигентни хора
    Само че, учасниците в анкетата са форумци,а при реалното гласуване, -мизерен % от всички гласове...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Като си знаел за опциите е трябвало да посочиш в началото какво си избрал!

публичността показва, че гласовете за ГЕРБ във форума са поне 3 пъти по-малко реално ))
      Още в първите редове са наредени няколко ника на един трол, следва другия и така ... ) следващия
      Не е нужно всеки автор на анкета да оосочва каква опция е избрал - анонимна или публична.
      Това е очевидно за всекиго, позамислил се малко над формата на анкетата

Освен това, разбирам - дразни те фактът,
      че гласовете за ДБ и ГЕРБ са много,
      а за
      БСП и разните фейкови партийки са пренебрежимо малко,
      но обяснението не е в троловете, а че популацията, попълвала анкетата,
      е от предимно образовани и интелигентни хора

Коментар

Моето виждане е, че подобни анкети, както и изборите трябва да са явни. И в този форум преди няколко години съм го обсъждала. Не го пиша за първи път . Единствено, в малките населени места и чиновническия повсеместен произвол ме разколебават в категоричността ми за гласуването за партии.
        Тезата ми е, че човек трябва да има ясна визия, ако поема отговорността да гласува и честност, и доблест да я защитава.
        Изобщо, в обществения живот, намирам тайните практики - като гласуване, обществени договори от различно естество, както и търговски, но плащани с национални пари за вредни и предпоставка за нечисти намерения.
        Започваш да ми харесваш

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Процедура.

Вероятно усещаш, че ние тук може да си правим буфосинхронада по абсурдно-сатиричен маниер, но истината е, че ти ми задаваш сериозен въпрос.
          Ако си ме чел, знаеш отговорите.
          Проблемът е, че ти принадлежиш на група, която многократно заявява, че не ме чете, не иска да знае мнението ми и ме счита за враг, срещу когото трябва да с е вземат строги мерки.

Защо тога ва ме питаш отново?
          При това сериозно!

Не си ли даваш сметка, че след публикуването вчера на резултатите от гласуванет о на форумците в темата "за изборите", форумът вече въобще не е същият и няма да е несправедливо и преувеличено да се твърди, че

ФОРУМЪТ ОТИДЕ НА БОКЛУКА В РЕЗУЛТАТ НА НЕЧИСТОПЛЪТНИТЕ И МРЪСНИ ДЕЙСТВИЯ НА ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО Е ДО ТАКАВА СТЕПЕН ДЕГРАДИРАЛ, ЧЕ НЯМА СЕТИВА И ПРЕЦЕНКА ЗА СМИСЪЛА И ЗНАЧЕНИЕТО, ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ДЕЙСТВИЯТА СИ

Защо ми задаваш сериозен въпрос, а вероятно се канеше и да продължиш да играеш ролята на форумец, който не е член на гепп. А ти си просто един член на гепп.

Нямам специален интерес по възникналата ситуация.
          Мнението ми е ясно и познато н а всички. НИКОГА Н Е СЪМ Г О КРИЛ И Н ЕМЕ Е БИЛО СТРАХ ДА ГО КАЖАV
          Виждайки още преди месец, кой създаде онази тема, веднага излязох. В омразни теми, които се домакинстват от омразни хора - н е участвам, не влизам, не пиша, нямам никакви активности. Естествено - не гласувам. Този път влязох случайно, просто бях забравил подробностите след месец дистанция.

Естествено - никога повече няма да попълня абсолютно никаква анкета, ВЪПРЕКИ УВАЖЕНИЕТО МИ КЪМ БИГ.

ФОРУМЪТ Е ПРОБИТ И СЛЕДВА ДА ИДЕ НА БОКЛУКА!
          Начев , съгласна съм с възмущението ти по принцип! Споделям и мотивите ти.

Има една дребна добавка
          Моето виждане е, че подобни анкети, както и изборите трябва да са явни. И в този форум преди няколко години съм го обсъждала. Не го пиша за първи път . Единствено, в малките населени места и чиновническия повсеместен произвол ме разколебават в категоричността ми за гласуването за партии.
          Тезата ми е, че човек трябва да има ясна визия, ако поема отговорността да гласува и честност, и доблест да я защитава.
          Изобщо, в обществения живот, намирам тайните практики - като гласуване, обществени договори от различно естество, както и търговски, но плащани с национални пари за вредни и предпоставка за нечисти намерения.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Като Партиен секретар на БКП (К-герб), отдавна сте убеден, че информацията не се дели на "добра" и "лоша", а на "политкоректна" и "неиздържана политически" (НЕ политкоректна)

Та, вероятно намеквате, че Начев е постнал НЕ политкоректна информация?

Какво наказание се предвижда във вашият устав при този случай, Другарю Партиен Секретар, Имхотеп?
            Моля, разяснете ни - с думи, прости, разбираемо за нас, хората от народа!
            И това не го интересува особено, мисля
            Важно е разнобой да има в ... опозицията
            Минават през всякакви варианти - първо и главно се действа с Ад Хоминем, с внушения полуистини и директни лъжи се омаскарява противника, ПИК е сред фронтмените
            следва разводняване и изместване на вниманието от същността към дребни детайли или странични теми
            Като сред важните и прилагани на всички етапи стъпки е разделението. Разделяй и владей от опозиционни партии и партийки до форумни общности

Коментар

• Първоначално изпратено от gogo6060 Разгледай мнение
              КПКОНПИ с искове за отнемане на имущество на стойност близо 53 млн. лв. /от ОПГ-та на Черепа, Мустака, Стайкови, Арабаджиеви, Очите, Прокопиеви/

https://tribune.bg/bg/zakon_i_red/kp...DFeOpCiPl1UZ3s

Удри, бай Сотире!
              Удри, бай Гешев!

И най-слабата държава е по-силна от най-силната мафия.
              А българските мутрафони едва за 6к платени инфантили на площада смогнаха
              Какво стана с артефактите от частния музей на Божков?
              Културно-исторически ценности, оценявани на над 600млн Е?
              Или се чака да се види какво може да се разпродаде анонимно, пък каквото остане в Националния музей?

Един човек още си търси картините от частната колекция, които бай ти Сотир и бай ти Гешев прибраха от КТБ, но по пътя ги загубили и сега липсват!
              Last edited by съни(тя); 14.09.2020, 23:43.

Коментар

Роден си за фелдфебел. Като си знаел за опциите е трябвало да посочиш в началото какво си избрал!
                Аз до този момент не знаех и не съм виждала къде има вариант за избор, макар да пуснах анкета преди 2 седмици за ДПС, ще погледна в някакъв момент къде и какво е прието автоматично. Но, по подразбиране във форума се е приемало досега, че пусканите анкети са анонимни.
                Щом ти целенасочено си избрал друг вариант, коректността изисква да го посочиш! Ако не ти е чуждо усещането за честност

И сега поправяш грешката с нова такава!
                Сменяш правилата в движение. Не се прави така! Гласувалите дотук - с публично ясен избор, следващите - анонимни.
                И сега, ако изобщо гласувам в тази анкета в бъдещ момент, ще трябва да го оповестя, за да е правдиво спрямо останалите.

Иначе, публичността показва, че гласовете за ГЕРБ във форума са поне 3 пъти по-малко реално ))
                Още в първите редове са наредени няколко ника на един трол, следва другия и така ... ) следващия
                Той е Истинският Измамник тук, ако някой не вдяна и, който, ако би се ослушвал и би си траял, можеше да НЕ го разпозная и февруари т.г. Също, можеше и да ме завлече, използвайки моите наработки които, аз наивно и щедро му предлагах с месеци, без стотинка да му искам (пазя си кореспонденцията, ако не знае) нооо...
                НО, ако не краката ( Матейко успя да ме измами за цели 11+ години), то, умът на лъжата е къс та, добре че се издъни, най-сетне. Е, аз също не спечелих но, поне той не успя с пари да ме завлече.
                Благодаря на Господ, за което.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

И така да е, Начев има своите значими основания, които, поне аз, уважавам. Но, ако замълчи или измезне само, защото някакъв гербаво-дупесарски или друг плужек себе разпищолил... Не знам за теб но, на мен, здравата му и достойна позиция ще ми липсва. Затуй и директнонкъм него ще се обърна, и към такива, като Съни, Селенка и т.н.:
                  - Хора, нима ще се дадем на такива като Импотеция, Матеев и още няколко утайки? Изобщо, не става реч за партии, партийки и кой какво рекъл. Иде реч за достойнството. Нашето, на всеки един, и това на нашите възгледи, вяра, мечти ако щете. Не се отказвайте (не, че.от тук, златен дъжд ще ни поръси). Бъдете, присъствайте, отстоявайте се. Няма друг начин. С ТОВА, вие отстоявате себе си. ЗА ТОВА, ви ценим и уважаваме.
                  Видях, ч еи аз съм намесена и Благодаря много за подкрепата ! Подобни думи ще стават все по-ценни в трудните времена, които полазват бавно, но настойчиво света.

Видях и диалога ви с Безимен и ще добавя, че имам високо мнение за Селена от кратките обменени мисли в някои теми. За мое съжаление, бяхме на диаметрално различни позиции по отношение на медийното отразяване и реалната същност на коронавируса през зимата в едноименната тема. Но, това няма някакво решаващо значение за промяна на мнението ми. Давам си сметка колко жестоко е зомбирането и последиците тепърва ще ги виждаме в поведенческите модели около нас! Спирам, защото е друга и дълга тема

Всъщност, дори не е толкова важно кой на каква позиция е, а доколко има култура и уважение към събеседниците си да обосновава вижданията си аргументирано и без лични нападки!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Путин обещал на Лукашенко 1.5 млрд долара.
                    Помните ли, че Путин даде на Янукович 3 млрд долара.
                    А помните ли какво стана след това с Янукович
                    Едни пичове или пички, му спретнаха майдан. Мисля, мадам Нуланд беше рекла, че са „инвестирали” 5(ПЕТ !?!) Милиарда УСД.
                    ...
                    Много мило. А Янукович се покри нейде из Рашата .

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                      Както винаги приказваш глупости на търкалета. Форума не е пробит, анкетите също. Специално в тези две анкети винаги всеки е можел да види кой за кого е гласувал. Това че ти не си го знаел не означава, че другите също пасат трева като тебе.

Когато се създава нова анкета, който я създава може да я направи публична или анонимна. В конкретния случай и двете анкети бяха публични. Дори и някой да създаде анонимна анкета, той има правата за в бъдеще да я промени на публична или обратно. Тези неща винаги са си били така и така ще си останат, защото софтуера на форума е такъв.

ПП: За твое спокойствие промених анкетата да стане анонимна....

Роден си за фелдфебел. Като си знаел за опциите е трябвало да посочиш в началото какво си избрал!
                      Аз до този момент не знаех и не съм виждала къде има вариант за избор, макар да пуснах анкета преди 2 седмици за ДПС, ще погледна в някакъв момент къде и какво е прието автоматично. Но, по подразбиране във форума се е приемало досега, че пусканите анкети са анонимни.
                      Щом ти целенасочено си избрал друг вариант, коректността изисква да го посочиш! Ако не ти е чуждо усещането за честност

И сега поправяш грешката с нова такава!
                      Сменяш правилата в движение. Не се прави така! Гласувалите дотук - с публично ясен избор, следващите - анонимни.
                      И сега, ако изобщо гласувам в тази анкета в бъдещ момент, ще трябва да го оповестя, за да е правдиво спрямо останалите.

Иначе, публичността показва, че гласовете за ГЕРБ във форума са поне 3 пъти по-малко реално ))

Коментар

• Путин обещал на Лукашенко 1.5 млрд долара.
                        Помните ли, че Путин даде на Янукович 3 млрд долара.
                        А помните ли какво стана след това с Янукович

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп

Удивително е начев че от двама ви с ватето той е постнал добра информация,

Като Партиен секретар на БКП (К-герб), отдавна сте убеден, че информацията не се дели на "добра" и "лоша", а на "политкоректна" и "неиздържана политически" (НЕ политкоректна)

Та, вероятно намеквате, че Начев е постнал НЕ политкоректна информация?

Какво наказание се предвижда във вашият устав при този случай, Другарю Партиен Секретар, Имхотеп?

Моля, разяснете ни - с думи, прости, разбираемо за нас, хората от народа!

Коментар

• Лидeрът нa пaртия "Вoля" и зaм.-прeдceдaтeл нa 44-oтo Нaрoднo cъбрaниe – Вeceлин Мaрeшки пoлучи ocъдитeлнa приcъдa oт Aпeлaтивния cъд във Вaрнa. Мaрeшки бe oпрaвдaн нaпълнo нa първa инcтaнция oт Вaрнeнcкия oкръжeн cъд, нo cлeдвaщaтa инcтaнция рeши, чe тoй трябвa дa изтърпи 4 гoдини лишaвaнe oт cвoбoдa. Cъучacтничкaтa му Крacимирa Кoлeвa пoлучи 3 гoдини и пoлoвинa пo cъщoтo oбвинeниe. Тo e във връзкa cъc cкaндaлнa cитуaция в пицaрия нa ул. „Cтудeнтcкa“ във Вaрнa, чиитo нaeмaтeли ce бяхa oплaкaли oт рeкeт и изнудвaнe oт cтрaнa нa Мaрeшки и Кoлeвa. Приcъдaтa нe e oкoнчaтeлнa и щe бъдe oбжaлвaнa. Cлeдвaщaтa cъдeбнa инcтaнция e Върхoвният кacaциoнeн cъд, a уceщaнeтo зa прecтaрaвaнe нa cъдeбния cъcтaв в кoнкрeтния cлучaй e дocтa oceзaeмo. Прeдcтoи дa рaзбeрeм дaли cъдeбнaтa ни cиcтeмa нe пocягa дeмoнcтрaтивнo нa Вeceлин Мaрeшки, зa дa пoкaжe нeзaвиcимocттa cи oт упрaвлявaщитe, кoятo e пoдлoжeнa нa ceриoзни cъмнeния oт cтрaнa нa oбщecтвoтo.

Както написах малко по долу марешки трябва да получи еднопосочен билет за разходка със самолета си- това с 4-те години е само прелюдията
                            Last edited by v_tin; 14.09.2020, 16:49.

Коментар

• Борисов в Кърджали – между манастира и въпроси за “мафията” и Борислава Йовчева

БХ казал в Кърджали, че уважава протестиращите и Отровните.
                              Предлагал преговори!

ама?!?!

Как така преговори с мафията?!
                              Или той е мафията и иска да говори с "мафията"?
                              Карай ги БХ, ако ти вържат, карай ги с 240! Всички наред! Заповядай във форума - има много меркалии. Тръпнат!

Коментар

• Има вече отразяване на български:

“Шпигел”: Как българският премиер Борисов стана прислужник на Ердоган

Коментар

Working...
                                X