IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • О-ле-ле!

    Днес в Кърджали неква мисирка попитала БХ директно: вие познавате ли г-ца Йовчева? Пардон - някакъв гербер самоотвержено се бил подписал против нея - за парлама, тъй че тя вече не е г-ца Йовчева, а госпожа! Сигурно и договор има, че всичко е театър и консумация няма да има, но това са догатки, доколкото четох някъде статия за случката, дадено беше и името на човека, но съм го забравил.

    БХ отрекъл.

    Лошо, Борисов!
    Десетилетният ми опит и наблюдения върху жените сочи, че едно от най-омразните им неща е да се сблъскат с отказ от всеотдайна подкрепа и подчертаване, защита на нейната изключителност и незаменима стойност в неговия живот. Тя ще стаи огорчение и разочарование - много, много дълбоко в себе си - в емоционални пластове и полутонове, за чието съществуване ние мъжете дори не можем да подозираме. Ако се наложи някога да вземе отношение по темата - то тя ще заяви, че напълно разбира сложилата се ситуация, ама истината ще е друга.

    Така стоят човешките неща, от нас се очаква да скочим дори на майките си, че да Я защитим. За да сме напълно откровени - една майка никога не може да бъде подведена и почти без изключение всяка ще намери начин да прошепне нещо на сина си, което смислово би значело приблизително следното: Синко, тази не е за теб!
    Послушвайки майка си, мъжът е осъден да остане сам, щото в нейните очи не се е родила още тази, която е достойна за него.
    Това е една игра без верен изход, но кои сме ние, че да се бъркаме в плановете и съображенията Му.

    Още по-омразна е ситуация, при което той демонстрира пред приятелите си, да не говорим пък за по-широка общественост, че е куул и хич не му пука, ама иначе пред нея се лигави като охлюв, изпускащ слуз. Тогава драстично нараства опасността да чуе най-страшното нещо, което може да стигне до ушите на един мъж: Само да си посмял да ме докоснеш!

    Още не се знае, чие е детенцето на Йовчева, поне официално. Милото то, дано е живо и здраво, щото то не е виновно с нищо за действията на биологичните и официални майка, баща, бащи! Колкото и да го пазят, скоро ще започне да се усеща, че нещо при него е особено. Дано бъде пощадено от живота и да е щастливо - то е просто едно българско дете!
    Last edited by nachev; 12.09.2020, 17:21.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Ейййй Начев сдра се днес
      Че как да го пропуснеш, като ти е застанал на пусия?!

      Осъзнавате ли, вие гепаджии, какво всъщност казват БХ и Прекрасната Принцеса, когато от седмица се съдраха да повтарят за мафията? Формалната логика сочи еднозначно към едно твърдение, което е идентично с твърдението за мафията, а именно:

      Ние сами организирахме тези протести и плащаме за тях, щото тези протести да свалят от власт НАС!

      Вие осъзнавате ли, че това може да изрече увреден човек или такъв, който не знае значението на думите.

      Коментар


      • Ейййй Начев сдра се днес
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

          Аха. Знаем, че ти си Обективен и безпристрастен. Към теб ще се обърнем, ако нещо.
          Ами имам глава на раменете си, и я използвам по предназначение, което не може да се каже същото за някои хора .... .

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

            Ха-ха - та той ББ досега не е организирал избори .....
            Всичките избори, при които той идва на власт, ги е организирал някой друг. При това положение не е ясно с какво основание го обвинявате, че ще фалшифицира изборите? Изглежда пророците са на мода в наше време ....

            Точно обратното - ако радев (нарочно го пиша с малка буква) назначи служебно правителство, това е 100% гаранция за фалшифициране на изборите.

            Та въпросът ми е - наистина ли искате честни избори, или искате комунетата да фалшифицират изборите, за да се докопате до власта, която иначе има да я гледате през крив макарон. Въпросът е риторичен, така че не се хабете да ми отговаряте ....
            Аха. Знаем, че ти си Обективен и безпристрастен. Към теб ще се обърнем, ако нещо.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Христо Иванов: Подготвя се поредната кражба на изборите в България

              Управляващите правят ревизия на Изборния кодекс, на изборните правила, така че да си подготвят условията за техническо надмощие и победа на изборите. Подготвя се поредната кражба на изборите в България.” – заяви съпредседателят на Демократична България"

              “Внесли сме, освен това, още преди две години конкретни предложения за дистанционно гласуване, така че българите в чужбина да могат пълноценно да участва в гласуването. Защото това е най-големият резерв от свободни избиратели. Това е начинът да се счупи доминацията на
              платените и контролираните гласове в България.”

              ГЕРБ не трябва с мръсните си ръчички да им бъде позволено да откраднат и тези избори. И ДПС, защото човекът, който организира целият този процес, е Пеевски. Целият масив от контролирани гласове, които те много добре ги знаят по махали, по други белези – много добре ги знаят и ги управляват – разпределителният център, брокерът, е Пеевски. От там започва целият процес на контролиране. Процесът при който определени секции влизат в играта следобед на изборния ден. Когато се види накъде отиват нещата, изведнъж масово започва гласуване по определени секции и махали, за да се довърши изборното уравнение, от което зависи, разбира се, уравнението за управляване на страната. Тези хора са довели кражбата на гласове до невероятни висоти, с фини настройки. И сега допълнително си настройват закона, за да им позволи това нещо да го правят. Това трябва да спре!”

              “Ние знаем конкретно как да премахнем този
              модел. Имаме конкретни програми по сектори – прокуратура, служби, МВР, регулатори, как този модел човек по човек да бъде изчегъртан и да бъде заменен от хора, подбрани да бранят единствено обществения интерес и единствено законността в републиката по европейски стандарт. Имаме хората, знаем как да се направи това нещо. Единственото, което ни трябва, е Вашата подкрепа на изборите. Оставка и се готвим за избори!”

              https://demokrati.bg/hristo-ivanov-p...e-v-balgariya/
              Ха-ха - та той ББ досега не е организирал избори .....
              Всичките избори, при които той идва на власт, ги е организирал някой друг. При това положение не е ясно с какво основание го обвинявате, че ще фалшифицира изборите? Изглежда пророците са на мода в наше време ....

              Точно обратното - ако радев (нарочно го пиша с малка буква) назначи служебно правителство, това е 100% гаранция за фалшифициране на изборите.

              Та въпросът ми е - наистина ли искате честни избори, или искате комунетата да фалшифицират изборите, за да се докопате до власта, която иначе има да я гледате през крив макарон. Въпросът е риторичен, така че не се хабете да ми отговаряте ....

              Коментар


              • Последно уточнение, че дори и нетленните протестанти трябва да обядват

                Площадът на протеста е оразмерен на 17 000 кв. м.
                Мераклиите да се напънат и да потвърдят или оборят.

                Коментар


                • Пууууууууууу, язък ми за напъните!
                  Разкриха ни

                  Тайната падна! Каракачанов обяви тарифите на протестиращите

                  Ама много йофтинко се продават пък тези, да вземат пример от мен! Матейката нали е мултимилионер и разбира от пари, рентгенови лъчения, пчели и и пипсове, баш ми нацели тарифата. Аз прибирам по 500 на вечерен протест, ама в дни на въстание - по 1500.
                  Няма да уточнявам валутата, но само ще добавя, че преводите стават от \дубай на моя лична офшорна сметка из екзотичните острови

                  Този безсрамник първо да влезе във форма и да наприви едно коремно възлизане (няма да го мъча със силовото), че всеки знае да е армеец и силовак н а бюро, ама иначе е каба и срам за армията. И още му се чака оставката, която обеща да даде, при условие че се докажело, че некой патреот "е взел" за документи за българско гражданство.

                  Иначе, ето нещо интересно. Снощи адв. Хаджигенов направи някакъв шеговит отчет по повод на получени от черепов пари. Съвсем сериозно обаче каза, че в сметката на протеста има над 90 х. лв. в момента, като всичко е от основно дребни дарения с ясен произход. Отчет ще се даде до стотинка.

                  Коментар


                  • През последните дни гепаджийте, воглаве с техния драгоценен патрон, многократно обявяваха, че протестите в България са организирани и платени от мафията.

                    ГлеЙте сега какво се получава. Срасналата се с държавата (БХ, гепп, патреоте и стриганото варненско магаре) престъпност (класическа дефиниция на понятието мафия) е организирала протести и метеж срещу същата тази държава

                    В нета има много материали, първият ми попаднал:
                    Три минути: Къде е мафията? Борисов я вижда в протестите, а чуждият печат – в държавата

                    Хора, какво е това?!
                    Лудост някаква!
                    Събудете се, счупете кривите огледала, изкрещете: Царят е гол!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                      Ако се чудите как да превърнете трудна ситуация в нещо, граничещо с бедствие, управляващите имат изпитан метод – 1) запознавате се с проблема, 2) оценявате, че решението му е трудно и неприятно, 3) предприемате мерки, които водят до моментно облекчение и дългосрочно влошаване, 4) повторете точка 3 докато проблемът се превърне в безизходна ситуация, пише Калоян Стайков от Института за пазарна икономика (ИПИ).

                      https://www.investor.bg/ikonomika-i-...oblemi-311876/

                      А снощи в Панорама Сачева обясняваше, че няма да подават оставка, защото работели за обществения интерес ....!!!
                      Не зная за чии точно обществен интерес говори г-жата, но тежко и горко на следващите правителства и поколения с такива наследства.
                      Като стана дума за обяснения, а може да добавим към тях също и:
                      - житейски излияния,
                      - етични прововеди, които са пропити със съждения и вярвания за правилно и неправилно,
                      - декларации относно разбирания за вярното и моралното,
                      - заявления за намерения, които са базирани на здраво разбиране на закон, морал и ред,
                      - страсти относно чуждите "кривици",

                      та в тази връзка снощи на площада прожектираха върху стената на Народно Събрание 2 (дълбоко символичен акт) пространни видеокомпилации, които обхващаха достатъчно дълъг период от време - порядъково 10 години, изпълнени основно в стилистиката на "Господари на ефира", но не само, при което основни актьори бяха БХ, Прекрасната Принцесата от Кърджали и Сачева.

                      На тези хора им е приложена някаква тежка хирургическа интервенция - някаква там ......томия, при което има дълбоко отстраняване на тъкани, които са пряко отговорни за срам, свян, чест, достойнство, ...
                      Като се познавам - мога да отида в излишества като продължа този списък прекалено дълго. Спирам, че тя идеята и без това е пределно ясна.

                      Коментар


                      • Ако се чудите как да превърнете трудна ситуация в нещо, граничещо с бедствие, управляващите имат изпитан метод – 1) запознавате се с проблема, 2) оценявате, че решението му е трудно и неприятно, 3) предприемате мерки, които водят до моментно облекчение и дългосрочно влошаване, 4) повторете точка 3 докато проблемът се превърне в безизходна ситуация, пише Калоян Стайков от Института за пазарна икономика (ИПИ).

                        https://www.investor.bg/ikonomika-i-...oblemi-311876/

                        А снощи в Панорама Сачева обясняваше, че няма да подават оставка, защото работели за обществения интерес ....!!!
                        Не зная за чии точно обществен интерес говори г-жата, но тежко и горко на следващите правителства и поколения с такива наследства.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          Даже и перуанците са преди нас:
                          Парламентът на Перу започна процедура по импийчмънт на президента Мартин Викари "поради морална неспособност да заема този пост".
                          Жалко че ние сме по-назад от една латиноамериканска република.
                          Повечето държави на този континент са васали на САЩ, явно не е удобен на краварите.

                          Коментар


                          • Христо Иванов: Подготвя се поредната кражба на изборите в България

                            Управляващите правят ревизия на Изборния кодекс, на изборните правила, така че да си подготвят условията за техническо надмощие и победа на изборите. Подготвя се поредната кражба на изборите в България.” – заяви съпредседателят на Демократична България"

                            “Внесли сме, освен това, още преди две години конкретни предложения за дистанционно гласуване, така че българите в чужбина да могат пълноценно да участва в гласуването. Защото това е най-големият резерв от свободни избиратели. Това е начинът да се счупи доминацията на
                            платените и контролираните гласове в България.”

                            ГЕРБ не трябва с мръсните си ръчички да им бъде позволено да откраднат и тези избори. И ДПС, защото човекът, който организира целият този процес, е Пеевски. Целият масив от контролирани гласове, които те много добре ги знаят по махали, по други белези – много добре ги знаят и ги управляват – разпределителният център, брокерът, е Пеевски. От там започва целият процес на контролиране. Процесът при който определени секции влизат в играта следобед на изборния ден. Когато се види накъде отиват нещата, изведнъж масово започва гласуване по определени секции и махали, за да се довърши изборното уравнение, от което зависи, разбира се, уравнението за управляване на страната. Тези хора са довели кражбата на гласове до невероятни висоти, с фини настройки. И сега допълнително си настройват закона, за да им позволи това нещо да го правят. Това трябва да спре!”

                            “Ние знаем конкретно как да премахнем този
                            модел. Имаме конкретни програми по сектори – прокуратура, служби, МВР, регулатори, как този модел човек по човек да бъде изчегъртан и да бъде заменен от хора, подбрани да бранят единствено обществения интерес и единствено законността в републиката по европейски стандарт. Имаме хората, знаем как да се направи това нещо. Единственото, което ни трябва, е Вашата подкрепа на изборите. Оставка и се готвим за избори!”

                            https://demokrati.bg/hristo-ivanov-p...e-v-balgariya/

                            Коментар


                            • Демократична България

                              “Най-важното нещо, което се случва, е това, че европейските медии престанаха да си затварят очите за случващото се в България. Меркел, хората в ЕНП, няма да имат комфорта, медийния комфорт, да мислят за Борисов по онази стара формула: “Може да е кучи син, но е нашият кучи син.” Вече ще бъде смрадлив кучи син, това ще мирише в европейските медии и това също е страшно важен инструмент за промяна. Свърши това време. Въпросът е, когато Борисов си тръгне, да не остане Пеевски. Въпросът е, когато и Певски си тръгне, да не остане моделът.”

                              П.П. Оцветявам репликите си заради индивидите, които са неспособни да правят граматичен и политически разбор на изреченията
                              Last edited by barbaron; 12.09.2020, 09:51.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                                В тази връзка да питам за къф чеп му е на чалгаря слафчоуу охрана от 2 джипа? Кой колко нагоре е в стълбицата на МУТРИТЕ?
                                Как няма да охраняват Слави Чалгаря с 2 джипа -
                                та той замени изхабените
                                Яне Лудото, Николай Капута и Болен Сидеров

                                Коментар

                                Working...
                                X